NRK > Nyheter

Søndag, 01 November, 01:35

NRK - 09 juli 20 kl. 22:49

To personer bortvist fra Norge

Politiet stanset torsdag kveld en bil med to utenlandske statsborgere i Løten i Hedmark. De to hadde ikke lovlig opphold i Norge på grunn av koronarestriksjoner. – De følges til grensen og blir bortvist fra Norge, skriver politiet i Innlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Løten, Hedmark, Norge, Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer bortvistfra , Norge
P4 - 10 aug. 20 kl. 16:12

2015 bortvist etter smittevernloven

2015 personer har blitt bortvist fra Norge etter smittevernloven etter at grensene ble koronastengt 16. mars. Det viser nye tall fra Politiets utlendingsenhet.

NRK - 07 juli 20 kl. 13:08

To estlendere bortvist

Politiet har bortvist to estlendere i Kvalsund i Finnmark tirsdag på grunn av ulovlig innreise til Norge som følge av korona-regelverket, melder de på Twitter.. Siden mandag har ni utenlandske personer blitt bortvist i Finnmark..

NRK - 07 juli 20 kl. 13:53

To franske personer bortvist

To personer fra Frankrike ble tirsdag bortvist fra Norge i Alta, melder politiet. De returnere til Finland. Totalt har 11 personer blitt bortvist i Finnmark det siste døgnet..

P4 - 09 juli 20 kl. 06:22

Mange utlendinger bortvist

Flere tusen personer med utenlandsk statsborgerskap har blitt bortvist på grensen til Norge under koronapandemien. Det viser tall VG har fått fra flere politidistrikter. Siden forskriften om bortvisning av utlendinger uten lovlig opphold trådde i kraft har 3987 personer blitt ved grensen, i tillegg har minst 26 personer blitt bortvist etter å ha kommet seg inn i landet..

P4 - 15 aug. 20 kl. 09:15

Nesten 5000 bortvist

Nesten 5000 personer har blitt bortvist ved svenskegrensen siden mars. Over 2800 har blitt bortvist i Halden og Aremark og over 2000 på Svinesund. Politiet opplyser til Halden Arbeiderblad at de fleste hadde lovlige og normale formål med reisen til Norge, men at de ble bedt om å forlate landet av hensyn til folkehelsen..

NRK - 21 juni 20 kl. 09:33

Økt pågang på grensen til Norge

Det er stadig mer pågang på grensen til Norge, og flere blir bortvist. Forrige helg bortviste Øst politidistrikt 97 personar ved grensen i Svinesund og Ørje. Det er fleste svenske borgere og borgere fra Øst-Europa som blir bortvist, skriver Dagbladet..

NRK - 29 juni 20 kl. 17:44

To tyske statsborgere bortvist

Politiet stoppet mandag ettermiddag en tysk bobil i Kirkenes, og to tyske statsborgere ble bortvist fra Norge. Årsaken er at tyskere per dags dato ikke har godkjent opphold i Norge, melder politiet i Finnmark på Twitter..

P4 - 29 juni 20 kl. 19:47

Tyske bobilturister bortvist

Politiet i Finnmark har i ettermiddag stoppet en tysk bobil i Kirkenes, og to tyske statsborgere ble bortvist fra Norge. Årsaken er at tyskere per i dag ikke har godkjent opphold i Norge, skriver politiet på Twitter..

P4 - 06 juli 20 kl. 11:52

Tyskere bortvist i Alta

Politiet har nå bortvist fire tyske statsborgere fra Alta. Årsaken er at de ikke har lovlig innreise i Norge som følge av koronaregelen. I følge VG var det to voksne og to mindreårige i en campingbil med tyske skilter som var på ferie.

P4 - 09 juli 20 kl. 23:11

To personer bortvist fra Norge

To utenlandske statsborgere ble i kveld bortvist fra Norge. De to hadde ikke lovlig opphold på grunnav koronarestriksjonene og oppholdt seg på Løten i Innlandet. Politiet opplyser at de to følges til grensen og bortvises..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

5 reddet fra husbrann i Tysvær

Fem personer reddet seg ut av et bolighus i Dalbygda i Tysvær i Nord-Rogaland, melder politiet i Sør-Vest. De får tilsyn av helsepersonell. Brannen er slukket.

NRK - 30 minutter siden

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..

NRK - 1 time siden

269 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registert 269 nye koronatilfeller her i landet. De siste to dagene er økningen på 767, ifølge tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. 60 pasienter er innlagt på sykehus og 282 er døde..

NRK - 8 timer siden

Passerer én million smittede briter

Storbritannia har passert én million tilfeller av koronasmitte siden pandemien startet, viser offisielle tall. Nesten 22.000 tilfeller og 326 dødsfall etter covid-19 er bekreftet siste døgn..

NRK - 1 time siden

Biden lover rikfolk høyere skatt

Joe Biden sier at folk som tjener under 400.000 dollar i året, ikke vil få høyere skatt hvis han vinner valget. – Men hvis du tjener mer, eller et et stort selskap, skal du betale «en rettferdig andel» i skatt, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Biden: Trump har gitt opp kampen

Joe Biden sier at president Donald Trump har gitt opp kampen mot koronaviruset og heis det hvite flagget. – Jeg vil aldri gi opp kampen mot viruset, hvis jeg blir president, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Trump gjorde narr av Biden – Harris

På et valgmøte i Pennsylvania viste president Donald Trump flere videoklipp der Joe Biden snakket utydelig, til jubel fra tilhørerne. Han kritiserte også visepresidentkandidat Kamala Harris og sa at «vi må uttale navnet hennes helt riktig, eller blir hun opprørt»..

NRK - 1 time siden

Trump sier Kina styrer Biden

– Hvis Biden vinner, vinner Kina. Hvis vi vinner, så vinner Amerika, sa president Donald Trump da han snakket til sine tilhengere i Butler i Pennsylvania lørdag kveld. Han gjentok beskyldninger om at Biden er korrupt og styrt av Kina..

NRK - 1 time siden

Trump:Biden vil stenge stålindustri

– Joe Biden vil stenge ned stålindustrien, sa president Donald Trump da han holdt velgermøte i Butler utenfor stålbyen Pittsburg i Pennsylvania lørdag kveld. Han sa også at Biden var ansvarlig for tap av jobber i kullindustrien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt