NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 22:02

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:00

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Herre, Bamble, Skien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer alvorlig, skadet
NRK - 08 Jan 19 kl. 07:57

AfD politiker alvorlig skadet

I Tyskland er en parlamentsmedlem for ytre høyre-partiet AfD, alvorlig skadet etter å ha blitt utsatt for et gjengangrep nord i landet. Politiet mener angrepet på Frank Magnitz var politisk motivert..

NRK - 12 Nov 18 kl. 16:28

Alvorlig skadet etter knivstikking

Personen som er knivstukket på et tog på Oslo S, er alvorlig skadet, melder VG. En person er pågrepet. Politiet meldte opp hendelsen på Twitter klokken 15.

NRK - 23 Mar 19 kl. 21:23

Tre passasjerer alvorlig skadet

Tre av passasjerene på cruiseskipet Viking Sky utenfor Møre og Romsdal er alvorlig skadet. En er sendt videre til St. Olavs hospital, to av de er sendt til Molde..

NRK - 15 Nov 18 kl. 07:36

Alvorlig skadet etter trafikkulykke

Sjåføren av bilen som frontkolliderte med et vogntog på Falkenstenveien i Horten er alvorlig skadet, og er kjørt til sykehus. Vedkommende ble fastklemt etter sammenstøtet..

VG - 08 Jan 19 kl. 09:09

AfD-politiker alvorlig skadet i angrep

En ledende politiker i det høyrepopulistiske partiet AfD er alvorlig skadet etter å ha blitt angrepet av maskerte menn på åpen gate i Bremen..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 03:14

Tre til sykehus etter knivstikking i Skien – to alvorlig skadet

Tre personer er knivstukket i et slagsmål mellom flere grupperinger i Skien natt til lørdag. To av personene er alvorlig skadet..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 07:17

Tre alvorlig skadet i knivangrep i Manchester

Tre personer er alvorlig skadet etter at en mann med kniv angrep dem på en jernbanestasjon i Manchester nyttårsaften..

NRK - 10 Feb 19 kl. 03:09

To alvorlig skadd i knivstikking

Tre menn er skadet etter knivstikking i Brugata i Oslo sentrum. To av dem er så alvorlig skadet at de er sendt med ambulanse til akuttmottaket på Ullevål sykehus, opplyser politiet. Den tredje får hjelp på legevakta..

NRK - 06 Mar 19 kl. 22:16

Alvorlig skadet etter knivangrep

En person skal ha gått til angrep med kniv på en person på Nærbø i Hå kommune i Rogaland. Fornærmede er alvorlig skadet og tatt hånd om av helsepersonell. Politiet har kontroll på gjerningspersonen..

NRK - 25 Jan 19 kl. 07:26

Ikke alvorlig skadet

Ifølge politiet er ingen av de tre personene alvorlig skadet i frontkollisjonen på Revetal i Re. En person sitter fastklemt, men er ved bevissthet. Veien er stengt på stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 15 minutter siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 15 minutter siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 30 minutter siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 30 minutter siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..

NRK - 45 minutter siden

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..

NRK - 1 time siden

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..

NRK - 4 timer siden

Avkrefter at bombe ble funnet

Tidligere i dag meldte Fædrelandsvennen om at en udetonert bombe ble funnet like ved Strømmestiftelsens kontorer på Sri Lanka. Generealsekretær Kristine Storesletten Sødal avkrefter søndag kveld dette..

NRK - 1 time siden

Flere unge sliter i påsken

Denne påsken har Kirkens SOS hatt dobbelt så mange samtaler med yngre mennesker, sammenlignet med i fjor. Fra palmesøndag til langfredag besvarte Kirkens SOS 231 chatsamtaler. De som tar kontakt er mellom 15 og 30 år, skriver Tvedestrandsposten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt