NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 08:32

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:00

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Herre, Bamble, Skien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer alvorlig, skadet
P4 - 06 Aug 19 kl. 20:40

Alvorlig skadet i ras

En mann er alvorlig skadet etter å ha fått en stor stein i hodet da han gikk fjelltur i Lofoten i ettermiddag. Det opplyser Nordlandssykehuset til VG. Det har trolig gått et ras der mannen var.

P4 - 25 Jul 19 kl. 12:17

Motorsyklist alvorlig skadet

En mann er alvorlig skadet etter en motorsykkelulykke på E16 ved Hønefoss i formiddag. Motorsyklisten skal ha sklidd og kollidert med autovernet og så havnet i grøften. Mannen er fløyet til sykehus med luftambulse..

NRK - 08 Jan 19 kl. 07:57

AfD politiker alvorlig skadet

I Tyskland er en parlamentsmedlem for ytre høyre-partiet AfD, alvorlig skadet etter å ha blitt utsatt for et gjengangrep nord i landet. Politiet mener angrepet på Frank Magnitz var politisk motivert..

NRK - 12 Nov 18 kl. 16:28

Alvorlig skadet etter knivstikking

Personen som er knivstukket på et tog på Oslo S, er alvorlig skadet, melder VG. En person er pågrepet. Politiet meldte opp hendelsen på Twitter klokken 15.

P4 - 30 May 19 kl. 20:48

Alvorlig skadet i MC-ulykke

En mann i 20-årene er fløyet til sykehus i Skien etter en motorsykkelulykke i Sauherad i Telemark i kveld. MC-føreren kjørte av veien, og mannen er alvorlig skadet, melder politiet. Ingen andre var involvert i ulykken..

P4 - 12 Jun 19 kl. 17:46

Alvorlig skadet i frontkollisjon

Totalt åtte personer er skadet etter en frontkollisjon mellom to biler på riksvei 15 på Strynefjellet. Politiet i Innlandet melder at tre av disse er alvorlig skadet og at luftambulansen er på stedet. Ulykken skjedde like etter kl 17.

NRK - 12 Jun 19 kl. 17:59

Tre alvorlig skadet i bilulykke

To biler har kollidert ved Grotlivatnet i Oppland. Totalt åtte personer er involvert i ulykken Tre er alvorlig skadet, melder politiet ondag kveld. De skadede blir fraktet til sykehus med luftambulanse..

P4 - 07 Aug 19 kl. 16:22

Syklist alvorlig skadet

En syklist er alvorlig skadet etter å ha kollidert med en bil i Asker i ettermiddag. Han får behandling av ambulansepersonell på stedet. Politiet er i kontakt med vitner..

NRK - 07 Aug 19 kl. 16:18

Syklist alvorlig skadet

En syklist er alvorlig skadet etter et sammenstøt mellom bil og sykkel på Nesbru i Asker, opplyser politiet. Ambulanse er på stedet..

NRK - 15 Nov 18 kl. 07:36

Alvorlig skadet etter trafikkulykke

Sjåføren av bilen som frontkolliderte med et vogntog på Falkenstenveien i Horten er alvorlig skadet, og er kjørt til sykehus. Vedkommende ble fastklemt etter sammenstøtet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Anmeldt for falukorv-overgrep

En mann i Borås øst for Göteborg i Sverige er anmeldt for å ha utført seksuelle handlinger med den svenske pølsedelikatessen falukorv på offentlig sted. Det skriver avisa Borås Tidning..

NRK - 30 minutter siden

To drept av tigere i Nepal

To personer, en 71 år gammel mann og en 56 år gammel kvinne, er drept av ville tigre nær en nasjonalpark sørvest i Nepal, opplyser viltvokterne i parken. Nepal er hjem for 235 ville tigre, og det er ikke uvanlig at de kan angripe mennesker. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker Facebook-gruppe

Politiet undersøker en Facebook-gruppe i forbindelse med forsvinningssaken i Lørenskog, melder Nettavisen. Politiet sjekker hvorfor Hagen ble meldt inn i gruppen rundt åtte måneder før hun forsvant. Familien mener ikke det finnes noen sammenheng..

NRK - 1 time siden

Vil ikke betale brexitregningen

Statsminister Boris Johnson kommer til å si til EU at Storbritannia bare vil betale en firedel av brexitregningen ved ingen avtale, ifølge Sky News. Storbritannia forlater etter planen EU 31. oktober..

NRK - 1 time siden

29 pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong sier i en uttalelse at de fordømmer lørdagens demonstrasjoner. 29 personer er pågrepet, derav 19 menn og 19 kvinner. Siden demonstrasjonene startet i juni har over 700 blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Får likevel stille til valg

Den tunisiske mediemogulen Nabil Karoui får lov til å stille som presidentkandidat selv om han er pågrepet og siktet for hvitvasking, slår valgkommisjonen fast. Han er dermed en av 26 kandidater tunisiere kan stemme på under valget 15. september.

NRK - 1 time siden

Drone eksploderte over Beirut

Ifølge en talsmann for Hizbollah skal en Israelsk drone ha gått ned i Beirut i Libanon, samtidig som en annen eksploderte i lufta tidlig søndag morgen. Hendelsen skjedde i en Hizbollah-dominert bydel sør for Beirut, skriver Reuters..

NRK - 3 timer siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 3 timer siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 5 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt