NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 12:21

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:00

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Herre, Bamble, Skien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer alvorlig, skadet
P4 - 16 Mar 20 kl. 21:31

Alvorlig skadet etter slagsmål

En person er alvorlig skadet og en er lettere skadet etter et masseslagsmål med kniv på Tøyen i Oslo i kveld. De skadde har kuttskader, opplyser politiet. En person er pågrepet, mistenkt for å ha skadet en eller flere personer..

P4 - 20 Oct 19 kl. 11:11

Fem alvorlig skadet

Sju personer er hentet av ambulanse og luftambulanse etter trafikkulykken på E39 i Volda kommune i formiddag. Fem personer er alvorlig skadet, og to lettere skadet etter frontkollisjonen. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det var svært glatt på stedet..

P4 - 11 Mar 20 kl. 21:18

Alvorlig skadet i ran

En person er alvorlig skadet etter et ran i Oslo. Mannen ble funnet med stikkskader. Politiet jobber nå med teknisk og taktisk etterforskning.

NRK - 07 Sep 19 kl. 13:28

Alvorlig skadet i crossulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke med crossmotorsykkel i Vennesla i Vest-Agder. Det drives livreddende hjelp på stedet, opplyser politiet..

P4 - 24 May 20 kl. 20:33

Alvorlig skadet i traktorvelt

En person er alvorlig skadet etter at traktoren han kjørte veltet på Biristrand i Innlandet i kveld. Sjåføren er sendt til sykehus for behandling. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 03 Jan 20 kl. 14:55

En alvorlig skadet i knivstikking

Fransk politi har skutt og drept en mann som angrep flere personer med kniv i en offentlig park i byen Villejuif. En av de som ble knivstukket er alvorlig skadet..

P4 - 06 Aug 19 kl. 20:40

Alvorlig skadet i ras

En mann er alvorlig skadet etter å ha fått en stor stein i hodet da han gikk fjelltur i Lofoten i ettermiddag. Det opplyser Nordlandssykehuset til VG. Det har trolig gått et ras der mannen var.

P4 - 18 Jan 20 kl. 07:21

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 25 Jul 19 kl. 12:17

Motorsyklist alvorlig skadet

En mann er alvorlig skadet etter en motorsykkelulykke på E16 ved Hønefoss i formiddag. Motorsyklisten skal ha sklidd og kollidert med autovernet og så havnet i grøften. Mannen er fløyet til sykehus med luftambulse..

NRK - 08 Jan 19 kl. 07:57

AfD politiker alvorlig skadet

I Tyskland er en parlamentsmedlem for ytre høyre-partiet AfD, alvorlig skadet etter å ha blitt utsatt for et gjengangrep nord i landet. Politiet mener angrepet på Frank Magnitz var politisk motivert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Svekket tillit blant svenskene

Svensker har stadig mindre tillit til regjeringens håndtering av koronautbruddet. Det viser en meningsmåling for SVT fra Novus som ble offentliggjort torsdag. 45 prosent av de spurte har tillit til regjeringens evne til å håndtere pandemien..

NRK - 15 minutter siden

Bilsalget halvert i Tyskland

Nybilsalget i Tyskland stupte med nær 50 prosent i mai, sammenlignet med samme måned i fjor. Koronapandemien har satt sitt preg på den tyske industrien. Bilsalget har også sviktet i andre land de siste månedene, blant annet Italia og Storbritannia..

NRK - 45 minutter siden

Manshaus-dom faller 11. juni

Dommen mot draps- og terrortiltalte Philip Manshaus faller 11. juni. På grunn av koronatiltak vil hverken presse eller publikum få adgang til å følge domsavsigelsen fra Asker og Bærum tingrett..

NRK - 45 minutter siden

Rettsmøte 11. juni

Dommen i straffesaken mot draps- og terrortiltalte Philip Manshaus blir avsagt i et rettsmøte 11. juni kl. 10..

NRK - 45 minutter siden

14 Bafta-nominasjoner

TV-serien «Chernobyl», om atomkraftulykken i Tsjernobyl i 1986, er nominert til 14 Bafta-priser. Dermed er den en av TV-seriene med flest nominasjoner i historien, ifølge BBC. TV-serien er blant annet nominert i kategorien beste miniserie..

NRK - 1 time siden

Lov om nasjonalsang vedtatt

Den folkevalgte forsamlingen i Hongkong har vedtatt en lov som gjør det forbudt å vise manglende respekt for Kinas nasjonalsang. Kun én person stemte imot forslaget. Kritikere mener loven er et steg i retning av at Kina strammer grepet om Hongkong..

NRK - 1 time siden

Får 30 minutter på å flytte seg

Politimesteren i Nordland ber aksjonister som blokkerer anleggsveien til Øyfjellet i Mosjøen om å flytte seg innen 30 minutter. Aksjonister sperret onsdag morgen en anleggsvei for å protestere mot byggingen av et vindkraftanlegg på Øyfjellet..

NRK - 1 time siden

Seks års fengsel for voldtekt

En 30 år gammel mann i Stjørdal i Trøndelag er dømt til seks års fengsel for grove voldtekter av kona si. Han er også dømt til å gå med omvendt elektronisk voldsalarm i to år, og forbud mot å kontakte kona i tre år..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke 6,5 har rammet Indonesia torsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Jordskjelvet skal ha rammet nord for øya Halmahera..

NRK - 1 time siden

Boligprisene økte 1,9 prosent i mai

Boligprisene økte med 1,9 prosent nominelt i mai 2020. Det melder Eiendom Norge på en pressekonferanse torsdag. Det er sterkeste mai måned i boligprisstatistikkens historie, ifølge Eiendom Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt