NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 04:33

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:00

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Herre, Bamble, Skien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer alvorlig, skadet
NRK - 08 Jan 19 kl. 07:57

AfD politiker alvorlig skadet

I Tyskland er en parlamentsmedlem for ytre høyre-partiet AfD, alvorlig skadet etter å ha blitt utsatt for et gjengangrep nord i landet. Politiet mener angrepet på Frank Magnitz var politisk motivert..

P4 - 30 May 19 kl. 20:48

Alvorlig skadet i MC-ulykke

En mann i 20-årene er fløyet til sykehus i Skien etter en motorsykkelulykke i Sauherad i Telemark i kveld. MC-føreren kjørte av veien, og mannen er alvorlig skadet, melder politiet. Ingen andre var involvert i ulykken..

NRK - 12 Nov 18 kl. 16:28

Alvorlig skadet etter knivstikking

Personen som er knivstukket på et tog på Oslo S, er alvorlig skadet, melder VG. En person er pågrepet. Politiet meldte opp hendelsen på Twitter klokken 15.

P4 - 12 Jun 19 kl. 17:46

Alvorlig skadet i frontkollisjon

Totalt åtte personer er skadet etter en frontkollisjon mellom to biler på riksvei 15 på Strynefjellet. Politiet i Innlandet melder at tre av disse er alvorlig skadet og at luftambulansen er på stedet. Ulykken skjedde like etter kl 17.

NRK - 12 Jun 19 kl. 17:59

Tre alvorlig skadet i bilulykke

To biler har kollidert ved Grotlivatnet i Oppland. Totalt åtte personer er involvert i ulykken Tre er alvorlig skadet, melder politiet ondag kveld. De skadede blir fraktet til sykehus med luftambulanse..

NRK - 15 Nov 18 kl. 07:36

Alvorlig skadet etter trafikkulykke

Sjåføren av bilen som frontkolliderte med et vogntog på Falkenstenveien i Horten er alvorlig skadet, og er kjørt til sykehus. Vedkommende ble fastklemt etter sammenstøtet..

NRK - 23 Mar 19 kl. 21:23

Tre passasjerer alvorlig skadet

Tre av passasjerene på cruiseskipet Viking Sky utenfor Møre og Romsdal er alvorlig skadet. En er sendt videre til St. Olavs hospital, to av de er sendt til Molde..

VG - 08 Jan 19 kl. 09:09

AfD-politiker alvorlig skadet i angrep

En ledende politiker i det høyrepopulistiske partiet AfD er alvorlig skadet etter å ha blitt angrepet av maskerte menn på åpen gate i Bremen..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 03:14

Tre til sykehus etter knivstikking i Skien – to alvorlig skadet

Tre personer er knivstukket i et slagsmål mellom flere grupperinger i Skien natt til lørdag. To av personene er alvorlig skadet..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 07:17

Tre alvorlig skadet i knivangrep i Manchester

Tre personer er alvorlig skadet etter at en mann med kniv angrep dem på en jernbanestasjon i Manchester nyttårsaften..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 1 time siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 6 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..

NRK - 7 timer siden

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt