NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 02:04

NRK - 03 des. 19 kl. 10:08

To personar døydde i tyfon

To personar døydde i tyfonen som ramma Filippinane tysdag. Tyfonen har fått namnet Kammuri. Fleire måtte evakuere da tyfonen råka med vindkast på opp mot 65 meter i sekundet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippinane, Kammuri

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personar, døyddei , tyfon
NRK - 04 des. 19 kl. 08:58

17 døydde i tyfon på Filippinane

Talet på døde etter tyfonen Kammuri som råka Filippinane måndag er oppe i 17 personar. Rundt 495.400 menneske måtte evakuere under tyfonen, og mange har framleis ikkje kunna reise heim..

NRK - 15 april 20 kl. 18:34

Fire koronadødsfall i Oslo

Fire personar har døydd som fylgje av å ha vorte smitta av koronaviruset i Oslo, melder Sykehjemsetaten. Alle fire var pasientar på ei behandlingseining for heimebuande koronasjuke personar Tre av dei døydde tysdag, medan den siste døydde onsdag..

NRK - 04 des. 19 kl. 07:35

286 døydde av narkotika i 2018

286 personar døydde av narkotika i Noreg i 2018. Det er 39 færre enn året før, men om lag like mange som i 2015 og 2016. Tal frå Folkehelseinstituttet syner at det for tredje år på rad ikkje er heroin som drep flest, slik det har vore tidlegare..

NRK - 22 sep. 19 kl. 08:43

Tyfon på veg nordaust i Japan

Ein tyfon er på veg til Honshu, nordaust i Japan. Tyfonen traff blant anna Okinawa tidlegare i helga, og 18 personar blei lettare skada. Japan sitt meteorologiske institutt seier stormen flyttar seg i 30 kilometer i timen, ifølgje nyheitsbyrået AP..

NRK - 14 april 20 kl. 14:29

To døydde etter skyting i Sverige

To personar som vart hardt skadde etter ei skyting i eit hus i Stockholm, døydde av skadane, melder Aftonbladet. Politiet fekk melding om hendinga i 14-tida tysdag. Ambulanse er også på staden.

NRK - 02 juni 20 kl. 21:15

To døde i flystyrt i Sverige

To personar døydde då småflyet dei flaug styrta i eit villaområde i Ekås i Borås i Sverige. Det opplyser politiet til Dagens Nyheter..

NRK - 06 april 20 kl. 12:27

Femte koronadødsfall i Kristiansand

Ein person døydde natt til i dag på Ternevig omsorgssenter i Kristiansand, melder kommunen. Med det er fem personar døde av covid-19 i Kristiansand..

NRK - 06 april 20 kl. 10:29

Koronadødsfall i Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

NRK - 16 april 20 kl. 10:32

Smitteauking i Danmark

198 nye koronatilfelle er påvist i Danmark det siste døgnet. Det er 28 fleire enn døgnet før. Onsdag døydde ytterlegare 10 personar på grunn av koronaviruset.

NRK - 24 april 20 kl. 08:49

Held fast på promillegrense i båt

Stortinget stemte mot eit forslag om å redusere promillegrensa til sjøs på tysdag. Regjeringa hevdar at ei endring ikkje vil føre til færre ulykker til sjøs. Uforståeleg, meiner Rusfri Trafikk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 1 time siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 1 time siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 1 time siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 1 time siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 1 time siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 2 timer siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 2 timer siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 2 timer siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt