NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 05:56

NRK - 15 Nov 19 kl. 05:45

To palestinere såret

To palestinere er såret etter at israelske fly i natt gjennopptok bombingen av islamske mål på Gazastripen, melder myndighetene. Dette kommer som svar på at det ble skutt raketter mot Israel, få timer etter at en våpenhvile trådte i kraft, torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gazastripen, Israel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To palestinere, såret
NRK - 10 Aug 19 kl. 19:35

Israel har arrestert to palestinere

Israelske myndigheter opplyser at de har arrestert to palestinere i forbindelse med drapet på en soldat på Vestbredden tidligere denne uken, skriver AFP..

NRK - 18 Aug 19 kl. 07:23

Tre palestinere drept

Tre palestinere er drept av israelske soldater ved grensen til Gaza, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:54

To palestinere såret i israelske luftangrep mot Gazastripen

To palestinere får behandling på sykehus etter at Israel utførte luftangrep mot Gazastripen natt til fredag, bekrefter lokale helsemyndigheter..

NRK - 28 Aug 19 kl. 00:06

To palestinere drept

To palestinere er drept i to eksplosjoner ved politiposter i Gaza tirsdag, opplyser Hamas' innenriksdepartement. Israel sier de ikke står bak. Eksplosjonene fant sted med en times mellomrom ved to ulike sjekkpunkter i Gaza by.

P4 - 18 Aug 19 kl. 10:47

Tre palestinere drept

Tre palestinere er drept av israelske soldater ved grensen mellom Israel og Gazastripen. Det opplyser palestinske myndigheter. Den israelske hæren meldte tidligere i dag at et kamphelikopter og en stridsvogn har skutt mot det som omtales som «bevæpnede mistenkte» langs grensegjerdet..

NRK - 11 Aug 19 kl. 10:37

Sammenstøt i Jerusalem

Palestinere støtte sammen med israelsk politi ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem søndag. Minst 14 personer ble skadd, ifølge helsepersonell. Titusener av palestinere strømmet til moskeen søndag morgen for å markere starten på id..

NRK - 26 Jul 19 kl. 20:23

Sammenstøt ved Vestbredden

Flere palestinere ble skadet i et sammenstøt med israelske soldater da flere palestinere protesterte ved Vestbredden fredag kveld. Etter at Mahmoud Abbas kalte Israels riving av palestinske hjem for «etnisk renselse», protesterte flere, melder AP..

NRK - 10 Aug 19 kl. 12:11

Fire militante palestinere drept

Fire militante palestinere er drept av israelske soldater nær grensegjerdet til Gazastripa, melder nyhetsbyrået AP. Det israelske forsvaret sier mennene ble drept fordi de forsøkte å ta seg gjennom grensegjerdet mellom Israel og Gaza..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

E18 fortsatt sperret etter ras

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 30 minutter siden

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 45 minutter siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 1 time siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

NRK - 1 time siden

Morales har fått asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget asyl i Argentina. – Asylsøkerne har fått innvilget permanent oppholdstillatelse, sier det argentinske utenriksdepartementet..

NRK - 3 timer siden

Søker etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 4 timer siden

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 5 timer siden

Identifiserer ofre etter flyulykke

Levninger som tilhører de savnede om bord på et chilensk militærfly som styrtet på vei til Antarktis, ble fredag fraktet til en militærbase for identifisering. Myndighetene har ikke sagt noe om hva som kan være årsaken til ulykken..

NRK - 5 timer siden

John Lennons runde briller solgt

Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner. Brillene ble solgt på nettauksjon til en anonym kjøper..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt