NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 10:49

NRK - 15 nov. 19 kl. 05:45

To palestinere såret

To palestinere er såret etter at israelske fly i natt gjennopptok bombingen av islamske mål på Gazastripen, melder myndighetene. Dette kommer som svar på at det ble skutt raketter mot Israel, få timer etter at en våpenhvile trådte i kraft, torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gazastripen, Israel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To palestinere, såret
NRK - 10 aug. 19 kl. 19:35

Israel har arrestert to palestinere

Israelske myndigheter opplyser at de har arrestert to palestinere i forbindelse med drapet på en soldat på Vestbredden tidligere denne uken, skriver AFP..

NRK - 18 aug. 19 kl. 07:23

Tre palestinere drept

Tre palestinere er drept av israelske soldater ved grensen til Gaza, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 23 mars 20 kl. 08:49

Gir koronabistand til palestinere

Qatar gir 150 millioner dollar i humanitær bistand til palestinere på Gazastripen for å hjelpe dem med å takle koronavirusutbruddet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Melding om de første koronasmittede på Gazastripen kom lørdag morgen..

Aftenposten - 15 nov. 19 kl. 05:54

To palestinere såret i israelske luftangrep mot Gazastripen

To palestinere får behandling på sykehus etter at Israel utførte luftangrep mot Gazastripen natt til fredag, bekrefter lokale helsemyndigheter..

NRK - 28 aug. 19 kl. 00:06

To palestinere drept

To palestinere er drept i to eksplosjoner ved politiposter i Gaza tirsdag, opplyser Hamas' innenriksdepartement. Israel sier de ikke står bak. Eksplosjonene fant sted med en times mellomrom ved to ulike sjekkpunkter i Gaza by.

P4 - 18 aug. 19 kl. 10:47

Tre palestinere drept

Tre palestinere er drept av israelske soldater ved grensen mellom Israel og Gazastripen. Det opplyser palestinske myndigheter. Den israelske hæren meldte tidligere i dag at et kamphelikopter og en stridsvogn har skutt mot det som omtales som «bevæpnede mistenkte» langs grensegjerdet..

NRK - 11 aug. 19 kl. 10:37

Sammenstøt i Jerusalem

Palestinere støtte sammen med israelsk politi ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem søndag. Minst 14 personer ble skadd, ifølge helsepersonell. Titusener av palestinere strømmet til moskeen søndag morgen for å markere starten på id..

NRK - 26 juli 19 kl. 20:23

Sammenstøt ved Vestbredden

Flere palestinere ble skadet i et sammenstøt med israelske soldater da flere palestinere protesterte ved Vestbredden fredag kveld. Etter at Mahmoud Abbas kalte Israels riving av palestinske hjem for «etnisk renselse», protesterte flere, melder AP..

NRK - 10 aug. 19 kl. 12:11

Fire militante palestinere drept

Fire militante palestinere er drept av israelske soldater nær grensegjerdet til Gazastripa, melder nyhetsbyrået AP. Det israelske forsvaret sier mennene ble drept fordi de forsøkte å ta seg gjennom grensegjerdet mellom Israel og Gaza..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 1 time siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 1 time siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..

NRK - 1 time siden

35 festdeltakere i Oslo smittet

Til sammen 35 festdeltakere er bekreftet smittet etter de fire festene i Oslo vest, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold til VG. Samtidig sier hun at de har avdekket flere fester i Oslo og på Nesodden hvor folk kan ha blitt smittet..

NRK - 1 time siden

Flere enn 60 savnet i Beirut

Minst 60 personer er fortsatt savnet etter den store eksplosjonen i den libanesiske hovedstaden Beirut tirsdag, opplyser landets myndigheter ifølge AFP..

NRK - 2 timer siden

Elsparkesykler i veien for politiet

Elsparkesykler har flere ganger blokkert veier og gangfelt for politiet og ambulansene i Oslo. Det viser en e-post fra politiet til Oslo kommune, som Dagsavisen har fått innsyn i. Politiet har også mottatt mange klager på problemet fra befolkningen..

NRK - 2 timer siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

I Storbritannia er munnbind nå påbudt innendørs i blant annet kirker, gallerier, kinoer, konsertlokaler og i fellesområdene på hoteller. Hittil har det bare vært påbudt i butikker. Årsaken til innstramningene er at smittetallene igjen stiger..

NRK - 2 timer siden

President visste om eksplosiver

Libanons president Michel Aoun visste om de store mengdene eksplosive materialer som var lagret i Beiruts havn, melder Sky News. Senest 20. juli skal han ha blitt fortalt om de 2750 tonnene med ammoniumnitrat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt