NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:33

NRK - 05 Apr 20 kl. 11:30

To nye smittede i Trondheim

Trondheim kommune melder om to nye koronasmittede innbyggere. Begge har et mildt sykdomsforløp. De smittede er en mann i 40-åra og ei kvinne i 30-åra. Begge har vært på reise i USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To nye, smittedei , Trondheim
P4 - 11 Mar 20 kl. 10:21

Trondheim planlegger korona-sykehus

Trondheim kommune planlegger å opprette et minisykehus for å ta unna alle koronasyke. Det er klart etter et ekstraordinært formannskapsmøte om sykdommen i dag. I det verste scenariet vil Trondheim ha over 30.

Klartale - 25 May 20 kl. 13:37

Få nye smittede i flere byer

Kristiansand har ikke hatt nye smittede på tre uker. I Bergen smitter hver smittede bare 0,1 nye personer..

P4 - 23 Apr 20 kl. 13:49

Nytt smittetilfelle i barnehage

Et nytt smittetilfelle av koronaviruset er oppdaget i en barnehage i Trondheim. Den smittede jobbet i Torvsletta barnehage, og var på jobb hele mandagen før smitten ble oppdaget i følge NRK. Den smittede ansatte er det første kjente smittetilfellet i norske barnehager etter gjenåpningen av Norge denne uken..

NRK - 28 Mar 20 kl. 09:07

Luftveisklinikk åpnet i Trondheim

Trondheim kommune åpnet en egen klinikk for potensielt koronasmittede fredag. Her kan de ta imot 48 pasienter om dagen. – Dette er en del av kommunens koronaberedskap.

P4 - 26 Apr 20 kl. 12:04

Spedbarn smittet i Trondheim

Et spedbarn på to måneder er blant de 11 personene som fikk påvist koronasmitte i Trondheim i går. Det opplyser kommunen i dag. Den lille gutten har vært i nærkontakt til en annen smittet.

NRK - 03 Jun 20 kl. 07:37

India når 200.000 smittede

India la i dag fram 8 909 nye bekreftede smittetilfeller av Covid-19. Dermed er tallet for antall smittede 207 615. India er det syvende landet i verden med over 200.

NRK - 16 May 20 kl. 09:43

Over 9000 nye smittede i Russland

Russland registrerte i dag 9.200 nye virustilfeller. Det er en nedgang fra fredag.

NRK - 23 Apr 20 kl. 06:45

2.352 nye smittede i Tyskland

Det siste døgnet har det blitt registrert 2.352 nye koronasmittede i Tyskland, og det er det tredje døgnet på rad hvor antall nye smittede øker. Det er nå oppdaget 148.

NRK - 06 Mar 20 kl. 18:16

Flere døde og smittede i Italia

Antallet døde og smittede i Italia av koronaviruset øker. Fredag ettermiddag er antallet døde steget fra 148 til 197, og antallet smittede er oppe i 4.636, melder italienske myndigheter ifølge Reuters.

NRK - 17 May 20 kl. 02:07

Stor økning av smittede i Brasil

I Brasil stiger tallene på korona-dødsfall. Bare det siste døgnet er over 800 nye dødsfall og nesten 15.000 nye smittetilfeller rapportert.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

NRK - 30 minutter siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 1 time siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 1 time siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 1 time siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 1 time siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 1 time siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 1 time siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 1 time siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.

NRK - 2 timer siden

Betydelig flomfare i nord

Lørdag melder NVE om betydelig fare for flom og jordskred i Troms og Finnmark. Varsom.no, som driftes av NVE, skriver at det er mye vann i flere vassdrag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt