P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 18:55

P4 - 26 Jan 20 kl. 22:40

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige.
To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan.
Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.
Folkehelseinstitutet sa i dag at nordmenn som ikke har vært i områdene der smitten er pågående, trenger å bekymre seg.
De påpeker også at de fleste som blir smittet, kun vil få milde symptomer..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, Malmö, Sydsvenskan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To mulige, corona-tilfelleri , Sverige
NRK - 24 Jan 20 kl. 20:24

To corona-tilfeller i Frankrike

I Frankrike er det påvist to tilfeller av Corona-viruset. En person har testet poritivt i Bordeaux, sør i landet, og ett tilfelle er påvist nær Paris, opplyser franske mydigheter, som sier dette er de øfrste tilfellene som er påvist i Europa..

P4 - 24 Jan 20 kl. 20:24

To corona-tilfeller i Frankrike

For første gang er corona-viruset påvist i Europa. To personer i Frankrike har testet positivt for viruset, en i Bordeaux, og en nær Paris, opplyser franske myndigheter. Tidligere i kveld ble det kjent at de to kinesiske turistene som reiste til Finland via Oslo og Kirkenes ikke hadde sykdommen.

P4 - 27 Jan 20 kl. 14:46

Svensker hadde ikke corona-virus

De to personene som ble innlagt for mulig corona-smitte i Sverige hadde ikke viruset. Det viser svarprøvene sykehuset i Malmø har tatt av dem, skriver Sveriges Radio. Dermed er fortsatt Frankrike det eneste landet i Europa som har bekreftet smitte..

P4 - 29 Jan 20 kl. 11:22

Corona-prøver var negative

Ingen av de fem nordmennene som ble testet for å ha corona-viruset er smittet av lungeviruset. Det opplyser Folkehelseinstituttet til NTB. Instituttet har mottatt færre enn fem prøver fra personer som har vært i kontakt med personer som er smittet av Corona-viruset, eller som har vært på reise i utbruddsområdene i Kina..

Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 08:12

To mulige tilfeller av coronaviruset i Finland

Det er rapportert inn to mistenkte tilfeller av coronaviruset i Finland. Det dreier seg om to kinesere som har vært i Norge..

P4 - 29 Jan 20 kl. 08:24

Forbereder seg på de første norske corona-pasientene

Sykehus over hele landet forbereder seg nå på å ta imot de første første norske corona-pasientene. Til nå har 132 mennesker dødd av viruset, og nesten 6000 er antatt smittet. I Tromsø er det daglige busslast med kinesiske turister, men smittevernoverlege i Tromsø, Trond Brattland, sier de er godt forberedt på å motta corona-pasienter:.

NRK - 01 Feb 20 kl. 10:24

Corona-smitte på Kanariøyene

En tysk turist på den spanske øya La Gomera er innlagt og isolert på sykehus med corona-smitte, skriver El Pais. Dermed har Spania fått det første tilfelle av lungeykdommen..

NRK - 24 Jan 20 kl. 12:27

WHO usikker på corona-viruset

Det er for tidlig å vurdere hvor alvorlig corona-viruset er. Det sier en talsperson for Verdens Helseorganisasjon (WHO), som regner med at tallet på smittetilfeller vil øke framover. 26 mennesker er døde av viruset så langt..

NRK - 31 Jan 20 kl. 23:26

Corona-dødsfall oppe i 258

Tallet på mennesker som har dødd av corona-viruset er oppe i 258, melder nyhetsbyrået AFP, som siterer kinesiske myndigheter. Fredag er det meldt om 45 nye dødsfall..

NRK - 31 Jan 20 kl. 23:26

Corona-dødsfall oppe i 259

Tallet på mennesker som har dødd av corona-viruset er oppe i 259, ifølge kinesiske myndigheter. Fredag ble det meldt om 46 nye dødsfall. Nesten 12.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

P4 - 1 time siden

Sundby bryter Ski Tour

Martin Johnsrud Johnsrud bryter Ski Tour. Han har fått trøbbel med ryggen igjen, og kan derfor ikke fullføre touren, opplyser Norges Skiforbund. Sundby ble nummer 20 på dagens etappe over 34 kilometer fri teknikk, nesten to minutter bak vinneren Aleksandr Bolsjunov..

P4 - 1 time siden

Drapssiktede menn fengslet

De to mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø, er varetektsfengslet i en uke i full isolasjon. Ifølge siktelsen hensatte mennene 17-åringen i hjelpeløs tilstand, slik at hun senere døde. Begge mennene, som er i 20-årene, nekter straffskyld.

P4 - 1 time siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 2 timer siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 2 timer siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 2 timer siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 2 timer siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..

P4 - 3 timer siden

Ber om to ukers varetekt etter dødsfall

Politiet ber om to ukers varetekt for de to mennene i 20-årene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø sent tirsdag kveld. Det melder NRK. Mennene er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

P4 - 3 timer siden

Savnet etter ras

To personer er savnet etter at det har gått et ras på en bre sør for Barentsburg på Svalbard rundt klokken 15 i dag. Det bekrefet Sysselmannen på Svalbard til VG. Det er ikke kjent hvor stor raset er.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt