P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 19:43

P4 - 26 jan. 20 kl. 22:40

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige.
To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan.
Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.
Folkehelseinstitutet sa i dag at nordmenn som ikke har vært i områdene der smitten er pågående, trenger å bekymre seg.
De påpeker også at de fleste som blir smittet, kun vil få milde symptomer..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, Malmö, Sydsvenskan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To mulige, corona-tilfelleri , Sverige
P4 - 03 mars 20 kl. 07:52

Koronaviruset kan ramme Corona-salget

Produsenten av Corona-øl taper store penger på koronaviruset. Selskapet som står bak ølmerker som Corona, Budweiser og Stella spår ti prosents nedgang i fortjenesten i første kvartal i år. Årsaken er lavere etterspørsel i både butikker og barer i Kina på grunn av koronaviruset.

VG - 13 april 20 kl. 07:59

Registrerer corona-dødsfall på ulik måte: Norske dødstall fem ganger lavere enn i Sverige

Norge og Sverige regner ikke corona-dødsfall på samme måte. Til nå har svenskene registrert fem ganger høyere corona-dødstall enn Norge..

NRK - 24 jan. 20 kl. 20:24

To corona-tilfeller i Frankrike

I Frankrike er det påvist to tilfeller av Corona-viruset. En person har testet poritivt i Bordeaux, sør i landet, og ett tilfelle er påvist nær Paris, opplyser franske mydigheter, som sier dette er de øfrste tilfellene som er påvist i Europa..

VG - 13 april 20 kl. 07:59

Registrerer corona-dødsfall på ulik måte: Sveriges dødstall fem ganger høyere enn i Norge

Norge og Sverige regner ikke corona-dødsfall på samme måte. Til nå har svenskene registrert fem ganger høyere corona-dødstall enn Norge..

P4 - 25 juni 20 kl. 13:05

Kraftig økning nord i Sverige

Koronaviruset fortsetter å spre seg kraftig i Nord-Sverige. I går ble det bekreftet 103 nye tilfeller i Norrbotten, en dobling sammenlignet med antallet tilfeller på tirsdag. Kommunne Gällivare, som har 8000 innbyggere, er hardest rammet, med 300 bekreftete tilfeller.

NRK - 04 april 20 kl. 04:54

5519 registrerte tilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 5519 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 311 tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 584 tilfeller..

NRK - 17 juli 20 kl. 04:49

9.015 tilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 9.015 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på fire tilfeller siste døgn.

NRK - 25 juli 20 kl. 05:02

Opp med sju flere tilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 9.085 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på sju tilfeller siste døgn.

NRK - 08 aug. 20 kl. 00:22

83 nye tilfeller siste døgn

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet. De siste to dagene er økningen på 142 tilfeller.

P4 - 29 jan. 20 kl. 08:24

Forbereder seg på de første norske corona-pasientene

Sykehus over hele landet forbereder seg nå på å ta imot de første første norske corona-pasientene. Til nå har 132 mennesker dødd av viruset, og nesten 6000 er antatt smittet. I Tromsø er det daglige busslast med kinesiske turister, men smittevernoverlege i Tromsø, Trond Brattland, sier de er godt forberedt på å motta corona-pasienter:.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronasykemeldte hevder å ha blitt presset på jobb

Ansatte på Madserud sykehjem i Oslo hevder de ble presset til å gå på jobb selv om de var sykemeldt med koronasymptomer. Det går frem i et varselbrev fra åtte helsefagarbeidere. En av de ansatte sier hun ble oppringt daglig med forespørsel om hun kunne komme tilbake i jobb selv om hun var i karantene, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Ansatte i FHI truet

Folkehelseinstituttet har anmeldt to trusler rettet mot egne ansatte. I en av sakene skal en mann ha ringt sentralbordet fra et skjult nummer og truet ansatte på livet, skriver Dagbladet. Årsaken var at mannen var misfornøyd med instituttets reiseråd til og fra land i Norden.

P4 - 1 time siden

Pågrepet for våpenbesittelse

En ung mann er pågrepet etter at han bar på et synlig våpen på Kongsberg togstasjon i ettermiddag. Våpenet viste seg å være et ufunksjonelt tjenestevåpen fra Heimevernet, som mannen bar på etter å ha blitt tilkalt til tjeneste. Mannen skal ikke på noe tidspunkt ha oppført seg truende..

P4 - 1 time siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 1 time siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 2 timer siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 1 time siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 2 timer siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 2 timer siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt