NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:44

NRK - 02 juli 20 kl. 15:59

To menn siktet for sex med dyr

En mann fra Trøndelag og en mann fra Haugesund er begge siktet for brudd på dyrevernloven. Det skal dreie seg om seksuell omgang med hunder..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trøndelag, Haugesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To menn, siktet, for, sexmed , dyr
NRK - 02 mai 20 kl. 06:56

10 menn siktet for øltyveri i Troms

Ytterligere én mann (37) er siktet for å ha stjålet øl for millioner fra Mack bryggeri i Balsfjord i Troms. To menn er siktet for grovt økonomisk underslag, mens de øvrige åtte er siktet for heleri, skriver Nordlys..

NRK - 30 april 20 kl. 12:20

To menn siktet etter dødsfall

To menn er pågrepet etter at en kvinne i 60-årene ble funnet død i et bolighus i Tromsø i går. Politiet opplyser til Nordlys at de to er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 20:58

Åtte menn og én kvinne siktet for overgrep mot hunder

Åtte menn og én kvinne er siktet for seksuell omgang med hunder. To av dem er siktet for å ha lånt ut hundene til de andre personene med hensikt om overgrep..

P4 - 22 april 20 kl. 18:08

Ni menn siktet for underslag av øl

Ni menn fra Troms er siktet for underslag av Mackøl i Balsfjord. Øl for flere millioner kroner er blitt stjålet. To av de siktede var ansatte ved bryggeriet.

NRK - 22 april 20 kl. 17:58

Ni menn siktet for øl-underslag

Ni menn er siktet etter at øl for millioner er blitt stjålet fra Mack i Balsfjord. To av de siktede var ansatt ved Mack. Mack har mistanke om at tyveriet kan ha pågått i flere år.

NRK - 22 april 20 kl. 17:58

Ni menn siktet for underslag

Ni menn er siktet etter at øl for millioner av kroner er blitt stjålet fra Mack i Balsfjord. To av de siktede var ansatt ved Mack. Mack mistenker at tyveriet kan ha pågått i flere år.

P4 - 31 mai 20 kl. 13:51

Kvinner siktet for tyveri fra menn

Seks rumenske kvinner er pågrepet og siktet for tyverier fra flere menn i Bergen sentrum de siste dagene. Den eldste kvinnen er i midten av 40-årene og den yngste i slutten av tenårene, opplyser politiet til Bergens Tidende..

P4 - 16 april 20 kl. 05:33

Tre menn siktet etter skyting i Skien

Tre menn i 20-årene er siktet etter skytingen i Skien i går. De tre ble pågrepet i en væpnet politiaksjon i Grimstad. Det skal også ha vært to politiaksjoner i Skien, men Sørøst politidistrikt sier til NTB at de foreløpig ikke ønsker å gi detaljer om etterforskningen.

P4 - 16 april 20 kl. 16:45

Mann siktet etter skyting

Ytterligere en mann er pågrepet i Oslo og siktet etter skyteepisoden i Skien i går. Dermed er fire menn pågrepet i saken og siktet for grove trusler med skytevåpen, opplyser politiet. En mann har forklart at han ble oppsøkt av seks menn hjemme, som forsøkte å drepe ham.

NRK - 20 mars 20 kl. 12:41

Tre siktet etter slagsmål i Oslo

Tre menn i 20-årene er pågrepet og siktet etter et stort slagsmål på Torshov i Oslo natt til fredag. To menn er innlagt på sykehus, men ingen er avhørt. Det ble brukt kniv og machete i slagsmålet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Trump vil innføre skattefritak

– Vanlige lønnsmottakere i USA skal slippe å betale skatt ut året, sier Donald Trump etter at forhandlingene om en ny krisepakke brøt sammen i natt. Begge partier har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

NRK - 30 minutter siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 7 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 2 timer siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 3 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 4 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..

NRK - 4 timer siden

Tar imot Iraks statsminister

USAs president Donald Trump får besøk av den irakiske statsministeren Mustafa Al-Kadhimi i Det hvite hus 20. august, melder Reuters. Ifølge en pressemelding fra Det hvite hus skal de prate om bekjempelse av IS og utfordringene ved koronapandemien..

NRK - 5 timer siden

Stor leteaksjon etter kvinne

Store mannskaper leter fortsatt etter en kvinne i 70-årene som sist ble sett i Henning-området i Steinkjer. Mange frivillige deltar i arbeidet. – Vi leter fortsatt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt