VG > Innenriks

Sunday, 07 June, 07:23

VG - 23 May 20 kl. 05:58

To menn savnet etter vannscootertur ved Hvaler

FREDRIKSTAD (VG) Leteaksjonen fortsetter etter at redningsskøyten tidlig lørdag morgen fant den havarerte vannscooteren de to mennene i 30-årene brukte..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fredrikstad, Hvaler

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To menn, savnet, etter, vannscootertur, ved, Hvaler
NRK - 23 May 20 kl. 02:04

To menn savnet etter vannscootertur

To menn i 30-årene er savnet etter en vannscootertur mellom Kråkerøy og Vesterøy på Hvaler. De ble sist sett ved 19-tiden fredag kveld. – Meldingen om at de var savnet kom ved 21.

Aftenposten - 23 May 20 kl. 02:10

To menn savnet etter vannscootertur utenfor Hvaler

To menn i 30-årene er savnet etter en vannscootertur mellom Kråkerøy og Vesterøy på Hvaler. De ble sist sett ved 19-tiden fredag kveld..

VG - 23 May 20 kl. 05:58

To menn savnet etter vannscootertur utenfor Hvaler

Redningsskøyten har tidlig lørdag morgen funnet vannscooteren de to mennene i 30-årene brukte..

Dagbladet - 23 May 20 kl. 05:39

Stor leteaksjon: To savnet etter vannscootertur

Redningsskøyta har funnet vannscooteren som to menn i 30-årene brukte mellom Kråkerøy og Vesterøy på Hvaler fredag kveld..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 02:10

Stor leteaksjon etter funn av havarert vannscooter

To menn i 30-årene er savnet etter en vannscootertur. Redningsskøyta fant vannscooteren mellom Kråkerøy og Vesterøy på Hvaler fredag kveld..

VG - 23 May 20 kl. 05:58

To personer bekreftet døde etter vannscootertur ved Hvaler

FREDRIKSTAD (VG) Politiet bekrefter at to personer er funnet omkommet i sjøen ved Øyenkilen i Fredrikstad. De antar at dette er de to mennene i 30-årene som ble meldt savnet fredag..

VG - 23 May 20 kl. 05:58

To personer bekreftet døde etter vannscootertur på Hvaler

FREDRIKSTAD (VG) Politiet bekrefter at to pesoner er funnet omkommet i sjøen mellom Hvaler og Fredrikstad. De antar at dette er de to mennene i 30-årene som ble meldt savnet fredag..

P4 - 29 Feb 20 kl. 21:29

To menn savnet i Ullensvang

To menn er savnet etter at de fikk tekniske problemer med snøskuteren sin i Ullensvang i Vestland fylke. Ifølge politiet skal de ha gravd seg ned i snøen. Det er kraftig vind i fjellet og dårlig sikt..

NRK - 12 Apr 20 kl. 00:45

To eldre menn savnet etter fisketur

To eldre menn er savnet etter en fisketur i Karlskrona i Sverige, melder SVT. Det er satt i gang en stor leteaksjon i området med blant annet søk med helikopter..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 02:10

Redningsskøyta fant vannscooter utenfor Hvaler - to menn fortsatt savnet

Redningsskøyta har funnet vannscooteren som to menn i 30-årene brukte mellom Kråkerøy og Vesterøy på Hvaler fredag kveld. De to mennene er fremdeles savnet..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Trusselbrev-forsker: Det er skrevet feil norsk med vilje

Den danske trusselbrev-forskeren Tanya Karoli Christensen mener forfatteren av trusselbrevet i Lørenskog-saken kan en hel del norsk – og skriver feil med vilje..

VG - 10 timer siden

Nå kommer sommervarmen tilbake

Etter en pinsehelg med strålende sommervær kom en periode med lavtrykk og regn over store deler av landet. I løpet av neste uke ser det ut til at temperaturen øker..

VG - 13 timer siden

Erfaren redningsmann fant levningene i Ørsta: – Veldig spesielt

Polske Maja Herner (25) forsvant sporløst i Ørsta høsten 2018. Fredag gjorde den erfarne redningsmannen Odd Staurset funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 18 timer siden

Politiet søker i fjellet etter funn av beinrester i Ørsta

Politiet søker lørdag etter levninger i fjellet i Ørsta med hund og mannskap fra Røde Kors. Fredag ble det gjort funn i området der den polske kvinnen Maja Herner (25) forsvant i november 2018..

VG - 19 timer siden

Familien til Kristian (34): – Preget av sjokk, uvirkelighet, sorg og sinne

– Vi er rørt og takknemlig over den enorme støtten vi får, skriver familien til Kristian Løvlie (34) som ble drept i Nittedal, i en uttalelse gjennom deres bistandsadvokat..

VG - 20 timer siden

SV-Audun til Erna: – Ikke vær så irriterende høflig mot Trump

Audun Lysbakken (SV) ber Erna Solberg (H) fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på afrikansk-amerikanske George Floyd (46)..

VG - 22 timer siden

Unge ruser seg på lystgass: Hvor farlig er det?

Denne uken ble det funnet flere hundre gasspatroner med lystgass i Oslo..

VG - Igår: 05:00

Frp fosser frem i ny VG-måling, mens Høyre og Ap faller

Høyre og Arbeiderpartiet mister til sammen nesten 6 prosentpoengs oppslutning i VGs ferske partibarometer for juni. Fremskrittspartiet gjør samtidig et stort hopp..

VG - Igår: 22:50

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - Igår: 20:33

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt