NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 02:04

NRK - 09 Apr 20 kl. 07:52

To menn pågrepet etter biljakt

I Oslo er to unge menn pågrepet etter en biljakt i forbindelse med en stjålet bil ved Majorstuen i Oslo. De to pågrepne er sendt til sykehus og legevakt. Politiet ble oppmerksom på den stjålne bilen like etter klokken 6 torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Majorstuen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To menn, pågrepet, etter, biljakt
P4 - 09 Apr 20 kl. 09:48

To pågrepet etter biljakt

To unge menn ble pågrepet etter en biljakt med en stjålet bil i Oslo. Føreren prøvde å unndra seg kontroll, men mistet kontrollen over bilen og kolliderte med flere parkerte biler, opplyser politiet. En av de to er sendt til sykehus, den andre til legevakten for undersøkelse.

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 08:12

To menn pågrepet etter bildrama i Oslo

To unge menn er pågrepet etter en biljakt i forbindelse med en stjålet bil ved Majorstuen i Oslo. De to pågrepne er sendt til henholdsvis sykehus og legevakt..

P4 - 27 Feb 20 kl. 23:46

Tre pågrepet etter biljakt

Tre personer er pågrepet etter en biljakt i Kristiansand. Det var mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand i følge poltiet. En av de tre har innrømmet å ha kjørt bilen..

P4 - 04 Jan 20 kl. 07:41

To pågrepet etter biljakt

To personer er pågrepet etter en biljakt i Færder kommune i natt. De to nektet å stoppe for kontroll, og politiet valgte til å slutt å sette inn en politihelikopter i jakten på dem. Det er mistanke om ruskjøring og narkotikabesittelse..

NRK - 04 Jan 20 kl. 07:35

Pågrepet etter biljakt i Færder

To personer ble pågrepet etter en biljakt i Færder kommune i Vestfold og Telemark i natt. Det ble satt inn helikopter i jakten, etter at en bil ikke stoppa for kontroll i Kirkeveien. Ferden endte på Hvasser, hvor to personer ble pågrepet..

NRK - 27 Feb 20 kl. 23:19

Tre pågrepet etter biljakt

Politiet i Kristiansand har pågrepet tre personer etter en biljakt torsdag kveld. En av de tre har erkjent å ha kjørt bilen. Det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, ifølge politiet..

NRK - 04 Jan 20 kl. 07:13

Biljakt

To personer ble pågrepet etter en biljakt i Færder kommune i natt. Det ble satt inn helikopter i jakten, etter at en bil ikke stoppa for kontroll i Kirkeveien. Ferden endte på Hvasser, hvor to personer ble pågrepet..

P4 - 16 Dec 19 kl. 18:55

Dømt etter biljakt

En mann i 40-årene er i Romsdal tingrett dømt til ti måneder ubetinget fengsel etter en biljakt i romjulen for ett år siden. Mannen er dømt for å ha forsøkt å kjøre på tre politipatruljer, og retten mener mannen brukte bilen som våpen. Han hadde litt over en i promille da han ble pågrepet.

NRK - 17 Feb 20 kl. 01:28

To pågrepet etter biljakt

Politiet i Agder pågrep søndag to menn de forfulgte på riksvei 9. Ferden endte ifølge Fædrelandsvennen da mennene kjørte inn i en av de jagende politibilene Føreren blir anmeldt for kjøring i ruset tilstand og besittelse av narkotika..

P4 - 08 Mar 20 kl. 08:45

Sjåfør løp til skogs etter biljakt

En mannlig sjåfør i 20-årene forsøkte å stikke av fra politiet i Farsund i Agder i natt. Etter en 15 minutter lang biljakt løp mannen til skogs. Mannen ble senere pågrepet av politiet, og er anmeldt for ruskjøring, kjøring uten førerkort, narkotikabesittelse og for ikke å ha stanset for kontroll..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 1 time siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 7 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 1 time siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 1 time siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 2 timer siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..

NRK - 2 timer siden

Israelske fly bomba Syria

Minst ni menneske vart drepne torsdag i eit israelsk luftåtak nær byen Misyaf i Syria, ifølgje den syriske eksilgruppa SOHR. Målet var våpenlager og ein fabrikk som lagar rakettar, ifølgje SOHR. Syria har ikkje stadfesta dødstala..

NRK - 2 timer siden

Portforbod oppheva i USA-byar

Styresmaktene i Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington har oppheva portforbodet som kom etter plyndring og vald i kjølvatnet av dei store protestane mot politivald og rasisme. I New York City er det framleis portforbod..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt