NRK > Nyheter

Friday, 13 December, 01:14

NRK - 14 Nov 19 kl. 23:18

To drept i skoleskyting

To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus. Han ble tidligere meldt død..
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To drepti , skoleskyting
NRK - 14 Nov 19 kl. 23:18

Tre drept i skoleskyting

Tre personer er nå bekreftet drept av gutten som begynte å skyte rundt seg på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Han tok i tillegg sitt eget liv. Ofrene er 14 og 15 år..

Dagbladet - 14 Nov 19 kl. 17:49

Tre drept under skoleskyting i California

Tenåring skal ha avfyrt skudd mot medelever. Minst tre skal være drept..

Dagbladet - 14 Nov 19 kl. 17:49

To drept under skoleskyting i California

Tenåring skal ha avfyrt skudd mot medelever. Minst to skal være drept..

NRK - 14 Nov 19 kl. 19:07

En død etter skoleskyting

En kvinne er død etter en skoleskyting i Los Angeles. Det opplyser Henry Mayo-klinikken på Twitter. To menn er kritisk såret, mens en tredje mann er lettere såret.

Aftenposten - 9 timer siden

Væpnet politi rykket ut da elever fikk trusselmelding om skoleskyting

Flere elever ved Blindern videregående skole fikk torsdag elektronisk melding på sine mobiltelefoner om at en skoleskyting ville skje «om kort tid»..

P4 - 14 Nov 19 kl. 18:06

Minst fem på sykehus etter skoleskyting

Minst fem personer er skadet i en skoleskyting nord for Los Angeles sentrum i USA i kveld. For to av disse er tilstanden kritisk, opplyser det lokale sykehuset som behandler dem. Gjerningsmannen som trolig er en elev ved den videregående skolen er ennå ikke pågrepet..

Dagbladet - 11 Oct 19 kl. 12:12

Elev pågrepet etter trussel om mulig skoleskyting

En mindreårig gutt ved Askim ungdomsskole er pågrepet i forbindelse med trussel på sosiale medier om en mulig skoleskyting..

P4 - 15 Nov 19 kl. 14:40

Truet med skoleskyting

Væpnet politi rykket ut til melding om skoleskyting ved Fosen folkehgskole i Rissa i Sør-Trøndelag i går. En person skrev i en chat at han hadde skutt en person og skulle fortsette å skyte elever. Politiet fant ikke noe, men ble værende på skolen utover natten.

P4 - 14 Nov 19 kl. 17:10

Melding om skoleskyting i California

Det kommer meldinger om skoleskyting ved en videregående skole, omkring seks mil nord for Los Angeles sentrum. Ifølge NBC skal minst seks personer være skutt. Det er uklart om det er flere som er skadd.

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 11:27

Væpnet politiaksjon på skole i Askim etter trussel om skoleskyting

Bevæpnet politi har tatt seg inn på en ungdomsskole i Askim etter at en elev fremsatte en trussel om skoleskyting. Politiet har pågrepet en mindreårig gutt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Enighet i EU om klimanøytralitet

Lederne på EUs toppmøte er enige om en avtale om å være klimanøytrale innen 2050, sier EU-president Charles Michel. Michel valgte å ta opp spørsmålet på nytt etter at det ikke ble enighet om klimanøytralitet på toppmøtet i juni..

NRK - 15 minutter siden

Pundet styrket seg

Markedet reagerte positivt og pundet ble styrket da valgdagsmålingene pekte mot en klar konservativ-seier i det britiske valget..

NRK - 30 minutter siden

Fornøyd med tydelig resultat

Frankrike synes det er bra at det ligger an til et tydelig flertall i Storbritannia. – Dersom valgdagsmålingen blir bekreftet, vil det innebære et klart flertall, noe Storbritannia har manglet i flere år, sier europaminister Amelie de Montchalin..

NRK - 1 time siden

Vil ikke ta seieren på forskudd

Utenriksminister Dominic Raab sier det ser ut til at behovet for å avslutte usikkerheten har vunnet gjennom.Dominic Raab sier til BBC at han ikke vil ta seieren til De konservative på forskudd. På en valgdagsmåling får partiet et klart flertall..

NRK - 1 time siden

Trapper ned søket etter norsk gutt

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Sturgeon: Dystert for landet

SNP-leder Nicola Sturgeon sier det bra for partiet, men at situasjonen for landet vil være dyster dersom valgresultatet blir som valgdagsmålingen viser. SNP er tilhenger av fortsatt EU-medlemskap..

NRK - 1 time siden

Leter etter norsk gutt i elv

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Seks døde kropper henter ut

Myndighetene på New Zealand har hentet ut kroppene til seks døde fra vulkanøya White Island etter vulkanutbruddet mandag. Det melder nyhetsbyrået AFP. To andre personer er savnet, men de antas å være omkommet..

NRK - 1 time siden

Tre Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av Babcocks ambulansefly er reparert og ble satt inn i tjeneste igjen torsdag kveld, opplyser Babcock til iTromsø. Fire av Babcocks ambulansefly har vært ute av drift siden fredag på grunn av teknisk feil..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt