NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 04:58

NRK - 14 nov. 19 kl. 23:18

To drept i skoleskyting

To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus. Han ble tidligere meldt død..
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To drepti , skoleskyting
NRK - 14 nov. 19 kl. 23:18

Tre drept i skoleskyting

Tre personer er nå bekreftet drept av gutten som begynte å skyte rundt seg på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Han tok i tillegg sitt eget liv. Ofrene er 14 og 15 år..

Dagbladet - 14 nov. 19 kl. 17:49

To drept under skoleskyting i California

Tenåring skal ha avfyrt skudd mot medelever. Minst to skal være drept..

Dagbladet - 14 nov. 19 kl. 17:49

Tre drept under skoleskyting i California

Tenåring skal ha avfyrt skudd mot medelever. Minst tre skal være drept..

P4 - 10 jan. 20 kl. 18:38

En drept i skoleskyting

I Mexico har en 11 år gammel elev skutt og drept en lærer og såret fem medelever på en barneskole i byen Torreon. To av elevene er alvorlig skadd. Eleven som skjøt, tok ifølge politiet sitt eget liv.

NRK - 14 nov. 19 kl. 19:07

En død etter skoleskyting

En kvinne er død etter en skoleskyting i Los Angeles. Det opplyser Henry Mayo-klinikken på Twitter. To menn er kritisk såret, mens en tredje mann er lettere såret.

P4 - 19 feb. 20 kl. 19:13

Halvparten øver ikke på skoleskyting

Nesten halvparten av skolene i landet øver ikke på alvorlige hendelser som skoleskyting. Alle skoler og barnehager er pålagt å ha planer for hva de skal gjøre om noen angriper med kniv eller skytevåpen. Men i en ny undersøkelse fra Utdanningsdirektoratet svarer 42 prosent at de ikke har øvd på planene.

P4 - 29 jan. 20 kl. 17:16

Ny trussel om skoleskyting

Politiet etterforsker nye trusler om skoleskyting, denne gangen i Florø i Vestland. Trusselen ble fremsatt gjennom Instagram og dette er den fjerde trusselen som er framsatt mot skoler i Vestland fylke..

Aftenposten - 12 des. 19 kl. 15:18

Væpnet politi rykket ut da elever fikk trusselmelding om skoleskyting

Flere elever ved Blindern videregående skole fikk torsdag elektronisk melding på sine mobiltelefoner om at en skoleskyting ville skje «om kort tid»..

P4 - 14 nov. 19 kl. 18:06

Minst fem på sykehus etter skoleskyting

Minst fem personer er skadet i en skoleskyting nord for Los Angeles sentrum i USA i kveld. For to av disse er tilstanden kritisk, opplyser det lokale sykehuset som behandler dem. Gjerningsmannen som trolig er en elev ved den videregående skolen er ennå ikke pågrepet..

Dagbladet - 11 okt. 19 kl. 12:12

Elev pågrepet etter trussel om mulig skoleskyting

En mindreårig gutt ved Askim ungdomsskole er pågrepet i forbindelse med trussel på sosiale medier om en mulig skoleskyting..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Israel stenger ned igjen

Israel gjeninnførte en rekke tiltak mot koronaviruset etter at det oppsto nye utbrudd med hundrevis av nye smittetilfeller daglig. Restauranter kan bare ha 20 gjester innendørs, synagoger og moskeer kan bare slippe inn 19..

NRK - 1 time siden

Nesten 800 sivile drept i Kongo

Den beryktede Den islamistiske ADF-militsen har drept nesten 800 sivile øst i Kongo siden starten av fjoråret, , ifølge en rapport fra FNs forente menneskerettighetskontor UNJHRO i Kongo, som mener angrepene kan være forbrytelser mot menneskeheten..

NRK - 2 timer siden

Bolsonaro testes for koronaviruset

Brasils president Jair Bolsonaro er testet for koronaviruset etter å ha fått symptomer. Bolsonaro sa til CNN Brazil at det ble tatt et røntgenbilde av lungene hans på et militærsykehus for sikkerhets skyld. Resultatet ventes tirsdag..

NRK - 2 timer siden

Jordskjelv i havet ved Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,6 rammet tirsdag kysten av Indonesia. Det er ikke foreløpig ikke meldt om skader. Skjelvet hadde sitt episenter i havet 100 kilometer fra byen Batang på 500 kilometers dyp..

NRK - 2 timer siden

Vil slå et slag for vannkraft

Norge bør velge vannkraft framfor vindkraft, mener Oslo-byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Overfor Klassekampen tar Johansen til orde for å be Stortinget ta initiativ til å forbedre produksjonen av vannkraft her i landet..

NRK - 3 timer siden

Bruker kortet like mye som i fjor

De siste ukene har bruken av bank- og kredittkort gjennom DNB vært tilbake på fjorårets nivå. Ifølge Dagens Næringsliv har noen bransjer større omsetning. Reiseliv og servering, som har blitt hardt rammet av koronakrisen, henger imidlertid etter..

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Drammen

Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en leilighet i Tollbugata i Dammen, sent mandag kveld. Alle beboerne ble gjort rede for, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 5 timer siden

Migranter går i land på Sicilia

De 180 migrantene om bord i det norskeide skipet Ocean Viking er nå er i ferd med å gå i land på Sicilia, melder nyhetsbyrået AFP. Migrantene skal videre i karantene på et skip..

NRK - 5 timer siden

Studenter kan bli sendt ut av USA

Internasjonale studenter må forlate USA dersom deres amerikanske universitetet velger å ha kun digital undervisning til høsten. Den nye regelendringen ble kunngjort av den amerikanske immigrasjonsmyndigheten ICE på mandag, melder CNN..

NRK - 5 timer siden

To sjømenn fikk koronabot

To russiske sjøfolk ble bøtelagt etter å ha vært en tur på et kjøpesenter i Kirkenes mandag. – Det er karantenerestriksjoner for koronasmitte som er bakgrunnen for bøtene, sier operasjonsleder Eirik Pedersen i politiet til NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt