P4 > Nyheter

Tuesday, 22 May, 18:02

P4 - 15 May 18 kl. 19:07

To drept i Gaza

To demonstranter i Gaza skal ha blitt skutt og drept av israelske soldater i dag.
Det opplyser palestinske helsemyndigheter, i følge nyhetsbyrået Ap.
I går var den dødeligste dagen på Gazastripen siden 2014. 59 mennesker ble drept og over 2000 skadet..
Les mer på P4


Les mer om:
Gaza, Ap, Gazastripen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To drepti , Gaza
NRK - 06 Apr 18 kl. 15:40

To palestinere drept

Nok en palestiner skal være skutt og drept i protester ved grensen mellom Gaza og Israel, ifølge helsemyndigheter i Gaza. Dette er den andre personen som er bekreftet drept i dagens protester. Flere hundre skal være skadd..

NRK - 30 Mar 18 kl. 06:31

Palestiner drept i Gaza

En palestinsk bonde er drept i et israelsk artilleriangrep i Gaza by, ifølge lokale helsemyndigheter, kun timer før en planlagt demonstrasjon på Gazastripen. Fredag er det ventet at titusener av palestinere skal delta i nye demonstrasjoner..

NRK - 06 Apr 18 kl. 14:31

Palestiner drept ved Gaza

En palestiner skal være skutt og drept i protester ved grensen mellom Gaza og Israel, opplyser helsepersonell til nyhetsbyrået AP. 40 mennesker skal være skadd..

P4 - 06 Apr 18 kl. 14:34

Nye sammenstøt på Gaza

En palestiner skal være skutt og drept i nye protester ved grensen mellom Gaza og Israel i dag. Det opplyser helsepersonell til nyhetsbyrået AP. 40 personer skal være skadd.

VG - 14 May 18 kl. 09:00

Ambassade-protestene: Flere drept på Gaza

Titusenvis av palestinere er mandag formiddag samlet ved grensegjerdet mellom Israel og Gaza for å protestere mot USAs flytting av ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem..

VG - 14 May 18 kl. 09:00

Ambassade-protestene: Flere drept i Gaza

Titusenvis av palestinere er mandag formiddag samlet ved grensegjerdet mellom Israel og Gaza for å protestere mot USAs flytting av ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem..

P4 - 13 Apr 18 kl. 14:56

Nye demonstrasjoner på Gaza

For tredje fredag på rad er det i dag store protester på grensen mellom Gaza og Israel. Det er så langt meldt at åtte palestinere er skadet. Mer enn 30 palestinere ble drept i de to tidligere demonstrasjonene, og flere hundre ble skadet..

P4 - 31 Mar 18 kl. 07:51

Dypt bekymret over Gaza

FN er bekymret over situasjonen på grensen mellom Gaza og Israel. 17 personer, inkludert flere barn, er drept og over 1000 skadd i sammenstøtene med israelske soldater på Gazastripen. FN frykter at situasjonen kan forverre seg de neste dagene og ber om en uavhengig og åpen etterforskning av hendelsene..

Dagbladet - 30 Mar 18 kl. 08:54

Sju personer drept under massedemonstrasjon

Bare timer før den varslede returmarsj-demonstrasjonen i Gaza, ble en bonde drept. Timer etter er sju personer til drept, samt at 365 palestinere er skadd..

NRK - 13 Apr 18 kl. 18:37

Drept i protester

Ifølge helsemyndighetene i Gaza er en palestiner skutt og drept i protestene ved grensen mellom Gazastripen og Israel i dag. Det betyr at totalt 28 palestinere er drept siden protestene startet for to uker siden..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Oslo blant de reneste byene

Oslo topper Greenpeace sin rangering av transportssystemene i de europeiske hovedstedene. Miljøorganisasjonen viser til at bærekraftig oppgradering av kollektivtrafikken, gir sikre veier og ren luft, melder NTB. København og Amsterdam troner på topp sammen med Oslo, mens Roma ligger nederst..

P4 - 15 minutter siden

- Må jobbe internasjonalt for å begrense antibiotikabruken

- Det må samarbeides mer internasjonalt for å få ned bruken av antiobiotika. Det sier Krf nestleder og leder i helsekomiteen på Stortinget Olaug Bollestad. I dag tidlig meldte P4 Nyhetene at det har vært en kraftig nedgang i bruken av antibiotika blant barn de siste fem årene.

P4 - 15 minutter siden

Her kan det bli 30 grader til helgen

– Fastlåst værsituasjon..

P4 - 30 minutter siden

- Brøt taushetsplikten

Nestleder i Oslo bystyres utdanningskomité, Eivor Evenrud fra Rødt, mener skolesjefen i Oslo nå må gå av. Årsaken er at hun mener skolesjef Astrid Søgnen i en åpen høring i bystyret i dag beskrev ukjente detaljer i personalsaken mot lærer Simon Malkenes, skriver VG. Søgnen avviser at hun har gitt opplysninger som er i strid med taushetsplikten..

P4 - 45 minutter siden

Vil gjennomføre møte

USA står fast ved at de planlegger å gjennomføre toppmøtet med Nord-Korea i Singapore 12. juni. Visepresident Mike Pence sier til Fox News at det ikke er noen endirnger i planene rundt det historiske møtet.

P4 - 1 time siden

Årets mest trendy reisemål

Albania er blant de mest trendy feriedestinasjonene for nordmenn i år. Det viser en oversikt fra hotell- og reisesøkesiden Momondo. Det er Bankok i Thailand som topper listen over destinasjoner som nordmenn vil reise til i sommer, men noe mer overraskende stiger også Tirana i Albania kraftig.

P4 - 1 time siden

Ett år siden Manchester-terroren

Det ble ett minutts stillhet og senere allsang i Manchester i dag, under en markering for at det nå er ett år siden terrorangrepet i byen der 22 mennesker ble drept. Angrepet skjedde under en konsert med superstjernen Ariana Grande. Hundrevis av mennesker samlet seg i katedralkirken i Manchester for å markere.

P4 - 1 time siden

Pellegrini vil hente fire-fem spillere

West Hams nye manager Manuel Pellegrini ønsker å hente fire-fem nye spillere til klubben i sommer. Da chileneren ble presentert som etterfølgeren til David Moyes i dag sa han at med noen nye signeringer vil de ha et bra lag som Pellegrini lover vil spille mye mer underholdene fotball enn denne sesongen..

P4 - 1 time siden

- Kan bli den tøffeste finalen vi har spilt

Real Madrid-trener Zinedine Zidane tror lørdagens Champions League-finale mot Liverpool kan bli den tøffeste finalen de har spilt. Det spanske storlaget kan vinne Champions League for tredje år på rad, men da Zidane møtte pressen i dag sa han at de må spille på sitt beste skal de slå Liverpool, og at de frykter angrepstrioen til de røde med Salah, Firmino og Mané..

P4 - 1 time siden

- Viktig med debatt om ytringsfrihet

- Vi er helt avhengig av at lærere sier ifra om kritikkverdige forhold på arbeidsplassen. Det sier Martin Henriksen, utdanningspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet. I dag holder Utdanningsforbundet en markering for ytringsfrihet i skolen foran Stortinget.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt