P4 > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:25

P4 - 15 May 18 kl. 19:07

To drept i Gaza

To demonstranter i Gaza skal ha blitt skutt og drept av israelske soldater i dag.
Det opplyser palestinske helsemyndigheter, i følge nyhetsbyrået Ap.
I går var den dødeligste dagen på Gazastripen siden 2014. 59 mennesker ble drept og over 2000 skadet..
Les mer på P4


Les mer om:
Gaza, Ap, Gazastripen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To drepti , Gaza
NRK - 06 Apr 18 kl. 15:40

To palestinere drept

Nok en palestiner skal være skutt og drept i protester ved grensen mellom Gaza og Israel, ifølge helsemyndigheter i Gaza. Dette er den andre personen som er bekreftet drept i dagens protester. Flere hundre skal være skadd..

NRK - 30 Mar 18 kl. 06:31

Palestiner drept i Gaza

En palestinsk bonde er drept i et israelsk artilleriangrep i Gaza by, ifølge lokale helsemyndigheter, kun timer før en planlagt demonstrasjon på Gazastripen. Fredag er det ventet at titusener av palestinere skal delta i nye demonstrasjoner..

NRK - 27 May 18 kl. 09:31

To palestinere drept på Gaza

To palestinske menn i 20-årene er drept av israelske styrker på Gaza, ifølge helsedepartementet. To andre er såret. Det israelske militæret bekrefter ifølge AFP dette, og sier at en israelsk stridsvogn skjøt mot en observasjonspost som tilhører Hamas..

NRK - 08 Jun 18 kl. 18:03

– Flere drept etter demonstrasjon

Fire palestinere er drept etter demonstrasjoner langs grensen mellom Israel og Gaza fredag, opplyser palestinsk helsepersonell. Helsedepartementet i Gaza har tidligere sagt at nesten 400 er såret i demonstrajonen..

NRK - 17 Aug 18 kl. 18:37

Palestinere skutt og drept på Gaza

To palestinere er skutt og drept av israelske soldater, etter at de deltok i demonstrasjoner i byen Bureij ved Gaza-stripen fredag, skriver AFP..

NRK - 06 Apr 18 kl. 14:31

Palestiner drept ved Gaza

En palestiner skal være skutt og drept i protester ved grensen mellom Gaza og Israel, opplyser helsepersonell til nyhetsbyrået AP. 40 mennesker skal være skadd..

Dagbladet - 12 Nov 18 kl. 01:29

Sju drept i kamper på Gaza

Palestinske myndigheter opplyser at sju palestinere er døde etter en skuddveksling med israelske soldater på Gaza..

P4 - 06 Apr 18 kl. 14:34

Nye sammenstøt på Gaza

En palestiner skal være skutt og drept i nye protester ved grensen mellom Gaza og Israel i dag. Det opplyser helsepersonell til nyhetsbyrået AP. 40 personer skal være skadd.

Dagbladet - 27 May 18 kl. 09:35

To palestinere drept av israelske styrker på Gaza

To palestinske menn i 20-årene er drept av israelske styrker på Gaza, ifølge helsedepartementet. To andre er såret..

NRK - 20 Jun 18 kl. 05:34

Israel angriper mål i Gaza

Israelske fly har angrepet 25 mål i Gaza. Det opplyser den israelske hæren. Det er ikke klart om noen er drept eller skadet i angrepene.

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt