P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:39

P4 - 23 May 20 kl. 15:27

To dager uten dødsfall i Danmark

For andre dag på rad har det ikke vært noen koronalrelaterte dødsfall i Danmark.
Det opplyser helsemyndighetene i landet.
Så langt er det registrert 561 koronadødsfall i Danmark..
Les mer på P4


Les mer om:
Danmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To dager, uten, dødsfalli , Danmark
NRK - 23 May 20 kl. 16:39

To dager uten koronadødsfall

Danmark, Norge og Finland har hatt to dager uten registrerte dødsfall forårsaket av covid-19. Sverige skiller seg dermed kraftig ut i den nordiske statistikken, med 67 nye dødsfall lørdag og nesten 4.000 døde totalt..

NRK - 23 May 20 kl. 14:24

To dager på rad uten dødsfall

I Danmark er det for andre dag på rad ikke registrert døde av covid-19, viser nye tall fra danske Statens Serum Institut. Dermed forblir antall koronarelaterte dødsfall 561..

NRK - 25 May 20 kl. 14:38

Ett nytt dødsfall i Danmark

Der er bare registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Danmark det siste døgnet, og tallet på nye påviste smittetilfeller er det laveste på 73 dager. 563 koronasmittede er døde i Danmark, noe som tilsvarer ti per 100.000 innbyggere..

P4 - 16 May 20 kl. 17:54

Skes nye døde i Danmark

Det er registrert seks nye koronadødsfall i Danmark det siste døgnet. Nå er totalt 543 personer døde av viruset i landet. I går var den første dagen siden 22.

P4 - 25 May 20 kl. 15:15

Nye dødsfall i Danmark og Finland

Det siste døgnet er det kun registrert ett dødsfall relatert til koronaviruset i Danmark, og talle på nye smittede er det laveste på 73 dager. Totalt er 563 døde som følge av viruset i landet. Også i Finland er det kun registrert ett dødsfall knyttet til korona det siste døgnet.

NRK - 24 May 20 kl. 14:15

Et nytt koronadødsfall i Danmark

I Danmark er en person registert død som følge av covid-19 det siste døgnet. Det er ett dødsfall mer enn lørdag da det ikke var registert noen dødsfall som følge av sykdommen. Totalt har 562 personer døde av sykdommen i Danmark..

NRK - 11 May 20 kl. 14:54

533 registrerte dødsfall i Danmark

Det er det siste døgnet registrert fire nye dødsfall i forbindelse med koronasmitte i Danmark, opplyser landets helsemyndigheter. Det er så langt registrert 533 dødsfall knyttet til koronasmitte i Danmark..

NRK - 04 Apr 20 kl. 13:43

22 nye koronadødsfall i Danmark

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Danmark har steget med 22 til 161 det siste døgnet, opplyser helsemyndighetene i landet. 4077 har fått påvist smitte i Danmark, og dette er 320 flere enn fredag..

NRK - 27 Apr 20 kl. 17:05

Fem nye dødsfall i Danmark

I Danmark er det registrert fem nye dødsfall som følge av koronaviruset. Det melder NTB. 427 personer har til nå mistet livet etter koronasmitte i landet.

P4 - 22 May 20 kl. 15:55

Ingen dødsfall i Danmark

Det har ikke blitt innrapportert noen koronarelaterte dødsfall i Danmark det siste døgnet. Det opplyser danske myndigheter. 561 personer har mistet livet etter å ha blitt smittet av koronaviruset i Danmark så langt.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 45 minutter siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 1 time siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 1 time siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.

P4 - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis innfører portforbud i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene som har oppstått etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Borgermesteren opplyser i kveld at portforbudet vil gjelde gjennom hele helgen. Politimannen ble i kveld pågrepet og siktet for uaktsomt drap, og dødsfallet har ført til opptøyer og uro i flere dage rpå rad..

P4 - 2 timer siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 3 timer siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 3 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 4 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 4 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt