NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:50

NRK - 23 May 20 kl. 14:24

To dager på rad uten dødsfall

I Danmark er det for andre dag på rad ikke registrert døde av covid-19, viser nye tall fra danske Statens Serum Institut. Dermed forblir antall koronarelaterte dødsfall 561..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Statens Serum Institut

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To dager, rad, uten, dødsfall
NRK - 23 May 20 kl. 16:39

To dager uten koronadødsfall

Danmark, Norge og Finland har hatt to dager uten registrerte dødsfall forårsaket av covid-19. Sverige skiller seg dermed kraftig ut i den nordiske statistikken, med 67 nye dødsfall lørdag og nesten 4.000 døde totalt..

P4 - 23 May 20 kl. 15:27

To dager uten dødsfall i Danmark

For andre dag på rad har det ikke vært noen koronalrelaterte dødsfall i Danmark. Det opplyser helsemyndighetene i landet. Så langt er det registrert 561 koronadødsfall i Danmark..

NRK - 23 Apr 20 kl. 07:59

Ingen nye koronadødsfall i Kina

Det har ikke blitt meldt om noen nye koronadødsfall det siste døgnet. Dermed er det åtte dager på rad i landet uten noen nye rapporterte koronadødsfall. Det melder BBC.

NRK - 07 Apr 20 kl. 03:59

24 timer uten koronadødsfall i Kina

For første gang opplyser Kina at de har hatt et døgn uten koronarelaterte dødsfall i landet. Den positive nyheten kommer fra landets helsemyndigheter tirsdag. Samtidig registrerer Fastlands-Kina 32 nye bekreftede tilfeller, ned fra 39 dagen før..

P4 - 23 Apr 20 kl. 14:25

Flere dødsfall i Sverige og Finland

84 nye dødsfall som følge av koronaviruset er registrert det siste døgnet i Sverige. Totalt er nå 2021 personer døde som følge av covid-19 i landet. Helsemyndighetene sa på en pressekonferanse for kort tid siden at man ser signaler på at smitten kan være på retur, uten at de vil lette på tiltakene av den grunn.

Dagbladet - 06 Apr 20 kl. 12:37

637 nye dødsfall i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 634 det siste døgnet, den laveste økningen på ti dager, ifølge helsemyndighetene i landet..

NRK - 06 Apr 20 kl. 12:09

637 nye dødsfall i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 634 det siste døgnet, den laveste økningen på ti dager, ifølge helsemyndighetene i landet..

P4 - 25 May 20 kl. 15:15

Nye dødsfall i Danmark og Finland

Det siste døgnet er det kun registrert ett dødsfall relatert til koronaviruset i Danmark, og talle på nye smittede er det laveste på 73 dager. Totalt er 563 døde som følge av viruset i landet. Også i Finland er det kun registrert ett dødsfall knyttet til korona det siste døgnet.

P4 - 05 May 20 kl. 17:45

1700 dødsfall i New York

Det har vært langt flere koronarelaterte dødsfall i New York enn tidligere oppgitt. Myndighetene opplyser i dag at ytterligere 1700 personer har mistet livet, uten at de har blitt en del av statistikken tidligere. Disse har vært på sykehjem når de døde, eller de døde før det var bekreftet at de var smittet av koronaviruset, melder nyhetsbyrået Ap.

NRK - 25 Apr 20 kl. 15:08

To nye koronadødsfall i Bærum

Det er bekreftet to nye dødsfall som følge av koronaviruset i Bærum. Ett dødsfall har skjedd på sykehuset, mens et skjedde på en institusjon i kommunen. Det er nå 23 koronarelaterte dødsfall i Bærum kommune..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 3 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 3 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 4 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt