P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

P4 - 02 Sep 17 kl. 18:27

To døde under flystyrt utenfor Moskva

To piloter døde da et fly styrtet i forbindelse med et flyshow utenfor Moskva i dag.
En video fra ulykken viser at flyet stuper mot bakken før det eksploderte et stykke unna tilskuerne..
Les mer på P4


Les mer om:
Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To dødeunder , flystyrt, utenfor, Moskva
P4 - 02 Sep 17 kl. 18:27

To døde i flystyrt utenfor Moskva

To piloter døde da et fly styrtet i forbindelse med et flyshow utenfor Moskva i Russland i dag. En video fra ulykken viser at flyet stupte mot bakken før det eksploderte et stykke unna tilskuerne..

P4 - 14 Aug 17 kl. 17:09

Hevder å ha avverget terrorangrep i Moskva

Den russiske sikkerhetstjenesten FSB sier den har avverget flere terrorangrep som IS planla å gjennomføre i Moskva. Flere personer med tilknytning til ekstremistgruppa har blitt pågrepet utenfor den russiske hovedstaden. IS-medlemmene skal ifølge FSB ha planlagt en rekke terrorangrep mot kollektivtransport og kjøpesentre og andre offentlige plasser der det er mye folk rundt om i Moskva..

Aftenposten - 05 Jun 17 kl. 07:41

Hyttenaboene ante ikke at elektrikeren var eks-fallskjermjeger. Da endte hyttefesten ved Moskva i en katastrofe

Hyttefesten lørdag utenfor Moskva endte med en sjokkerende massakre. Ni mistet livet da tidligere russisk fallskjermjeger gikk amok..

NRK - 22 Aug 17 kl. 13:39

To omkom i flystyrt

To personer omkom da et småfly styrtet utenfor Holmestrand tirsdag formiddag, opplyser politiet..

Aftenposten - 12 Jun 17 kl. 12:45

Putins største fiende arrestert. Minst 900 er pågrepet rundt i Russland.

MOSKVA (Aftenposten): Opposisjonslederen Aleksej Navalnyj ble mandag arrestert utenfor sitt hjem. Minst 900 demonstranter ble pågrepet i Moskva, St. Petersburg og andre russiske byer..

Aftenposten - 12 Jun 17 kl. 12:45

Putins største fiende arrestert. Hundrevis av demonstranter er pågrepet rundt i Russland.

MOSKVA (Aftenposten): Opposisjonslederen Aleksej Navalnyj ble mandag arrestert utenfor sitt hjem. Om lag 50.000 russere er ventet å protestere i gatene i Moskva mot korrupsjon i det som er ventet å bli de største demonstrasjonene siden 2012..

Aftenposten - 12 Jun 17 kl. 12:45

Putins største fiende arrestert. De største demonstrasjonene på fem år er ventet i Russland.

MOSKVA (Aftenposten): Opposisjonslederen Aleksej Navalnyj ble mandag arrestert utenfor sitt hjem. Omlag 50.000 russere er ventet å protestere i gatene i Moskva mot korrupsjon i det som er ventet å bli de største demonstrajonene siden 2012..

NRK - 19 Sep 17 kl. 17:07

Flystyrt i Hedmark

Politiet melder om ein flystyrt ved Furnes i Ringsaker i Hedmark. Furnes ligg mellom Hamar og Brumunddal..

Aftenposten - 11 Apr 17 kl. 15:02

Beskyldningene hagler mellom USA og Russland før morgendagens møte i Moskva

President Vladimir Putin sier at Moskva kommer til å be FN om å granske gassangrepet i Syria. USAs utenriksminister er på vei til Moskva, men om han får møte Putin er uklart..

NRK - 11 Apr 17 kl. 12:23

– Putin møter Tillerson i Moskva

Russlands president Vladimir Putin kommer til å møte USAs utenriksminister Rex Tillerson under besøket i Moskva, skriver russiske medier. Tillerson drar til Moskva tirsdag kveld for samtaler med sin russiske kollega Sergej Lavrov angående Syria..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt