NRK > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:01

NRK - 30 jan. 20 kl. 18:25

To døde i nye opptøyer i Chile

To personer er døde i forbindelse med nye opptøyer i Chiles hovedstad Santiago. Også i Valparaíso og Concepcion har det vært opptøyer denne uken. Demonstrantene krever grunnlovsendringer og tiltak mot sosiale ulikhet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Chiles, Santiago, Valparaíso, Concepcion, Chile

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To dødei , nye, opptøyeri , Chile
NRK - 30 sep. 20 kl. 19:07

Frifunnet for opptøyer i India

Lederne i det hindunasjonalistiske BJP-partiet i India er frifunnet for anklager om at de trakk i trådene under opptøyer i 1992, skriver NTB. Babri Masjid-moskeen i Ayodhya ble angrepet og ødelagt, noe som utløste opptøyer der 2000 mistet livet..

Dagbladet - 20 okt. 19 kl. 09:08

Opptøyer i Chile etter økte billettpriser

Portforbud og demonstrasjoner på tredje dagen i Chile etter at kollektiv-billetter ble økt. Tre personer omkom i brann i supermarked som ble plyndret i opptøyene..

NRK - 21 okt. 19 kl. 01:08

Fem døde i brann i Chile

Brannmannskaper har funnet fem døde etter at en klesfabrikk ble plyndret søndag under opptøyene i Chile. Med de siste fem omkomne er antall døde i opptøyene i helga oppe i sju personer. Klesfabrikk ligger i en forstad i Santiago..

NRK - 21 okt. 19 kl. 18:01

Elleve døde i uro i Chile

Elleve personer har så langt mistet livet i opptøyene i Chile i helgen. Nærmere 1.500 personer er pågrepet.

NRK - 20 nov. 19 kl. 05:26

Slutter å bruke haglammunisjon

Over 200 demonstranter har fått øyeskader etter å ha blitt skutt på med haglpatroner av politiet i Chile. Nå blir det slutt på bruken av denne ammunisjonen. Meldingen fra politiet i Chile kom tirsdag, etter en måned med opptøyer og sammenstøt..

P4 - 21 okt. 19 kl. 06:16

Sju døde etter opptøyer i Chile

Uroen i Santiagos gater har nå krevd sju menneskeliv. I går ble fem personer funnet døde i en klesfabrikk, etter at den ble plyndret og satt fyr på. To andre personer omkom i en lignende hendelse i Chiles hovedstad lørdag.

NRK - 04 mai 20 kl. 08:15

Chile innfører nye koronatiltak

Mer enn 1.200 nye smittetilfeller ble oppdaget i Chile søndag. Nå trapper landet opp koronatiltakene i hovedstaden Santiago, melder AFP.

NRK - 19 okt. 19 kl. 20:04

Patruljerer i Santiagos gater

Nye opptøyer brøt ut i Chiles hovedstad Santiago lørdag, på tross av at soldater patruljerte gatene for første gang siden militærdiktaturet. Chiles president Sebastián Piñera innførte unntakstilstand etter fredagens opptøyer, som lammet millionbyen..

Dagbladet - 25 feb. 20 kl. 22:44

Dødelige opptøyer

Minst 13 personer er blitt drept i forbindelse med voldelige opptøyer i India de siste dagene. Konflikten dreier seg om den nye statsborgerskapsloven..

Aftenposten - 25 feb. 20 kl. 23:05

Minst 12 døde under opptøyer i India samtidig som Trump er på besøk

Flere er døde i opptøyer i India i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Protestene skjer samtidig som USAs president Donald Trump besøker landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To siktet for uaktsomt drap

To menn på 22 og 24 år som var i bilen som natt til lørdag kjørte av veien i Tokke i Telemark, er siktet for uaktsomt drap etter at en 20-åring mistet livet. De to er asrrestert og skal ikke huske hvem av dem som kjørte bilen, ifølge Varden..

NRK - 45 minutter siden

5 reddet fra husbrann i Tysvær

Fem personer reddet seg ut av et bolighus i Dalbygda i Tysvær i Nord-Rogaland, melder politiet i Sør-Vest. De får tilsyn av helsepersonell. Brannen er slukket.

NRK - 45 minutter siden

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..

NRK - 1 time siden

269 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registert 269 nye koronatilfeller her i landet. De siste to dagene er økningen på 767, ifølge tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. 60 pasienter er innlagt på sykehus og 282 er døde..

NRK - 8 timer siden

Passerer én million smittede briter

Storbritannia har passert én million tilfeller av koronasmitte siden pandemien startet, viser offisielle tall. Nesten 22.000 tilfeller og 326 dødsfall etter covid-19 er bekreftet siste døgn..

NRK - 1 time siden

Biden lover rikfolk høyere skatt

Joe Biden sier at folk som tjener under 400.000 dollar i året, ikke vil få høyere skatt hvis han vinner valget. – Men hvis du tjener mer, eller et et stort selskap, skal du betale «en rettferdig andel» i skatt, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Biden: Trump har gitt opp kampen

Joe Biden sier at president Donald Trump har gitt opp kampen mot koronaviruset og heis det hvite flagget. – Jeg vil aldri gi opp kampen mot viruset, hvis jeg blir president, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Trump gjorde narr av Biden – Harris

På et valgmøte i Pennsylvania viste president Donald Trump flere videoklipp der Joe Biden snakket utydelig, til jubel fra tilhørerne. Han kritiserte også visepresidentkandidat Kamala Harris og sa at «vi må uttale navnet hennes helt riktig, eller blir hun opprørt»..

NRK - 2 timer siden

Trump sier Kina styrer Biden

– Hvis Biden vinner, vinner Kina. Hvis vi vinner, så vinner Amerika, sa president Donald Trump da han snakket til sine tilhengere i Butler i Pennsylvania lørdag kveld. Han gjentok beskyldninger om at Biden er korrupt og styrt av Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt