VG > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:32

VG - 14 jan. 20 kl. 19:01

To døde i Bergen: Siktet mann nekter straffskyld

Politiet har pågrepet tre menn etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde person er siktet for å ha ødelagt bevis. Hypotesen om drap er styrket, opplyser politiet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To dødei , Bergen, Siktet, mann, nekter, straffskyld
VG - 14 jan. 20 kl. 19:01

Drapssaken i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

VG - 14 jan. 20 kl. 19:01

Drapene i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

P4 - 14 jan. 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

VG - 17 jan. 20 kl. 17:01

Ny mann siktet i drapssaken i Bergen

En fjerde mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i et turområde i Arna i Bergen mandag..

VG - 17 jan. 20 kl. 17:01

Femte mann siktet i drapssaken i Bergen

En ny mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i et turområde i Arna i Bergen mandag..

VG - 14 jan. 20 kl. 10:04

To døde i Bergen: Tredjemann siktet i drapssaken

BERGEN (VG) Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter at to ble funnet døde i Bergen mandag. Han er den tredje som er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 14 jan. 20 kl. 20:06

Fire menn er siktet i Bergen

Politiet i Bergen har siktet fire menn etter at en mann og en kvinne ble funnet drept ved Osavatnet i går. Tre menn er siktet for drap eller medvirkning til drap, mens en er siktet for å bidra til å ødelegge bevis. To ble pågrepet i går og to i dag..

NRK - 17 jan. 20 kl. 17:09

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

P4 - 25 okt. 19 kl. 12:12

Mann siktet for overgrep

En mann i 60- årene fra Bergen er siktet for seksuell handling med barn under 16 år. Mannen er også siktet for å ha hatt overgrepsbilder av barn. Han ble pågrepet på onsdag og blir fremstilt for varetektsfengsling i dag, skriver Bergens Tidene..

Aftenposten - 25 okt. 19 kl. 11:58

Mann i Bergen siktet for seksuell handling med barn

En mann i 60-årene fra Bergen er siktet for seksuell handling med barn under 16 år. Han ble pågrepet onsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Valgthriller i Polen: – Et land som er delt i to

Sittende president Andrzej Duda og EU-vennlige Rafal Trzaskowski kjemper for å ta Polen i to svært ulike retninger..

VG - 3 timer siden

Iran: Feiljustert radar årsaken til flystyrt

Nedskytningen av et ukrainsk passasjerfly utenfor Teheran i januar skyldtes en feiljustert radar og menneskelig svikt, ifølge iranske myndigheter..

VG - 3 timer siden

Mann siktet for drap etter mistenkelig dødsfall i Steinkjer

En mann er siktet for drap etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse i Steinkjer natt til søndag..

VG - 7 timer siden

FHI presiserer gjenåpningskrav: Strengere smittekrav gjelder også for Norden

Folkehelseinstuttet (FHI) opplyser søndag ettermiddag at smittekravet for gjenåpningen av regionene i Norden er endret, og er det samme som kravene til EØS- og Schengenlandene..

VG - 14 timer siden

Mueller slår hardt tilbake mot «falske påstander»

I en sjelden offentlig uttalelse forsvarer spesialetterforsker Robert S. Mueller Russland-granskingen som ledet til domfellelsen av Roger J. Stone..

VG - 16 timer siden

Mulig drapsoffer fra jernalderen funnet utenfor London

Mannen ble funnet med begge hendene bundet fast og levde trolig i jernalderen, mener britiske arkeologer..

VG - 20 timer siden

Trump satte Stone fri: – Belønner dem som tar en trøkk for ham

Donald Trump høster kritikk etter å satt ned straffen til sin venn og rådgiver Roger Stone: – Uhørt, men helt som forventet, sier USA-ekspert Svein Melby..

VG - 21 timer siden

Bryllup i grenseland: – Aldri et alternativ å utsette

MARKER (VG) Med en svensk brudgom fikk plutselig halve gjestelisten til Camilla Øyjord (32) og Alexander Clern (37) innreiseforbud til bryllupet..

VG - 22 timer siden

Åpnet Disney World to dager etter dødsfall-rekord

Delstaten Florida i USA har denne uken satt ny rekord med nær 500 dødsfall som følge av corona. I dag åpnet den verdenskjente fornøyelsesparken Disney World..

VG - Igår: 14:02

Roy (84) forlanger munnbind på hjemmesykepleierne: – Jeg vil leve litt lenger

HALDEN (VG) Kols- og kreftsyke Roy Larsen reagerer på at det ikke stilles krav til bruk av munnbind. Derfor har han tatt saken i egne hender..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt