VG > Nyheter

Thursday, 23 January, 03:53

VG - 14 Jan 20 kl. 19:01

To døde i Bergen: Siktet mann nekter straffskyld

Politiet har pågrepet tre menn etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde person er siktet for å ha ødelagt bevis. Hypotesen om drap er styrket, opplyser politiet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To dødei , Bergen, Siktet, mann, nekter, straffskyld
VG - 14 Jan 20 kl. 19:01

Drapssaken i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

VG - 14 Jan 20 kl. 19:01

Drapene i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

P4 - 14 Jan 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

VG - 17 Jan 20 kl. 17:01

Femte mann siktet i drapssaken i Bergen

En ny mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i et turområde i Arna i Bergen mandag..

VG - 17 Jan 20 kl. 17:01

Ny mann siktet i drapssaken i Bergen

En fjerde mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i et turområde i Arna i Bergen mandag..

VG - 14 Jan 20 kl. 10:04

To døde i Bergen: Tredjemann siktet i drapssaken

BERGEN (VG) Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter at to ble funnet døde i Bergen mandag. Han er den tredje som er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 14 Jan 20 kl. 20:06

Fire menn er siktet i Bergen

Politiet i Bergen har siktet fire menn etter at en mann og en kvinne ble funnet drept ved Osavatnet i går. Tre menn er siktet for drap eller medvirkning til drap, mens en er siktet for å bidra til å ødelegge bevis. To ble pågrepet i går og to i dag..

NRK - 17 Jan 20 kl. 17:09

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

P4 - 25 Oct 19 kl. 12:12

Mann siktet for overgrep

En mann i 60- årene fra Bergen er siktet for seksuell handling med barn under 16 år. Mannen er også siktet for å ha hatt overgrepsbilder av barn. Han ble pågrepet på onsdag og blir fremstilt for varetektsfengsling i dag, skriver Bergens Tidene..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 11:58

Mann i Bergen siktet for seksuell handling med barn

En mann i 60-årene fra Bergen er siktet for seksuell handling med barn under 16 år. Han ble pågrepet onsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Håper Frp-exit fører til mistillit mot Anniken Hauglie

Når Frp er ute av regjering, oppfordrer Rødt dem til å gå inn for mistillit mot arbeidsminister Anniken Hauglie på grunn av trygdeskandalen..

VG - 11 timer siden

Stanser kollektivtrafikk i millionby etter virusutbruddet

Det nye virusbruddet i Kina har så langt tatt 17 menneskeliv. Nå anbefaler myndighetene i millionbyen Wuhan alle innbyggere om å holde seg hjemme..

VG - 13 timer siden

Drapsforsøket på Furuset i 2012: Strid om telefonbevis

OSLO TINGRETT (VG) Påtalemyndigheten mener en konkret telefon knytter det utpekte gjengmedlemmet (32) direkte til åstedet på Furuset da en mann (36) ble forsøkt drept i 2012. Selv avviser 32-åringen alt..

VG - 15 timer siden

26 veier stengt grunnet uvær i Finnmark

Skal du fra Troms til Finnmark må du belage deg på en veldig lang tur - gjennom Finland..

VG - 19 timer siden

Dobbeltdrapet i Bergen: Drapssiktet 56-åring erkjenner straffskyld

Den 56 år gamle mannen som er siktet i dobbeltdrapssaken i Bergen, erkjenner straffskyld, opplyser mannens forsvarer til NTB..

VG - Igår: 18:57

Riksrettssaken: Stemte nei til å stevne vitner og dokumenter

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Republikanerne føyde seg litt og ga begge parter mer tid til å føre saken sin, men stemte siden nei til alt.

VG - 20 timer siden

Fra Putin til Putin

Vladimir Putin har vært Russlands sterke mann i 20 år. Om fire år går han av som president. Men makten vil han nok ikke gi fra seg..

VG - Igår: 02:50

Uvanlig værvarsel: Advarer mot fallende iguaner

På grunn av lave temperaturer har det blitt sendt ut et meget spesielt varsel i Miami. – Ikke bli overrasket om du ser iguaner falle fra trær i natt..

VG - Igår: 21:33

Libanon har fått ny regjering

Etter tre måneder med omfattende protester, der hundrevis er skadet i sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker, fikk Libanon tirsdag ny regjering..

VG - Igår: 15:53

Vil rasere KrFs viktigste seire - ønsker abort-omkamper

Når Frp går ut av regjering, vil SV og Ap ha dem med seg på å gå i mot en rekke av KrFs viktigste seire i regjeringsplattformen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt