VG > Økonomi

Søndag, 12 Juli, 17:11

VG - 14 jan. 20 kl. 19:01

To døde i Bergen: Hypotesen om drap er styrket

Politiet har pågrepet tre menn etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde person er siktet for å ha ødelagt bevis. Hypotesen om drap er styrket, opplyser politiet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To dødei , Bergen, Hypotesenom , draper , styrket
VG - 14 jan. 20 kl. 19:01

To døde i Bergen: Siktet mann nekter straffskyld

Politiet har pågrepet tre menn etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde person er siktet for å ha ødelagt bevis. Hypotesen om drap er styrket, opplyser politiet..

VG - 14 jan. 20 kl. 10:04

To døde i Bergen: Tre nye pågripelser i drapssaken

BERGEN (VG) Politiet har pågrepet tre personer i ettermiddag, i forbindelse med etterforskningen av et dobbeltdrap i Bergen. Fra før er to siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 13 jan. 20 kl. 21:58

To pågrepet for drap i Bergen

To menn er pågrepet i Bergen mandag kveld. De er siktet for drap eller medvirkning til drap..

P4 - 22 jan. 20 kl. 08:05

Erkjenner drap i Bergen

En av de siktede i dobbeltdrapssaken i Bergen erkjenner nå straffskyld. Det opplyser mannens forsvarer til NTB. Han sier hans 56 år gamle klient ga en lang forklaring til politiet i går kveld, og at han da erkjente straffskyld for siktelsen om drap eller medvirkning til drap.

VG - 14 jan. 20 kl. 10:04

To døde i Bergen: Tredjemann siktet i drapssaken

BERGEN (VG) Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter at to ble funnet døde i Bergen mandag. Han er den tredje som er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 17 jan. 20 kl. 17:09

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

VG - 14 jan. 20 kl. 19:01

Drapssaken i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

VG - 14 jan. 20 kl. 19:01

Drapene i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

P4 - 16 jan. 20 kl. 15:06

Varetektsfengslet for drap

En mann i 30-årene har i dag blitt varetektsfengslet i fire uker med full isolasjon for dobbeltdrapet i Bergen mandag. I følge kjennelsen fra Bergen tingrett mener politiet at den drepte kvinnen og mannen ble fraktet til funnstedet i en bil. Mannens forsvarer sier til Dagbladet at han erkjenner å ha vært med i bilen, men ikke straffskyld for drap eller medvirkning til drap.

NRK - 17 jan. 20 kl. 17:22

Tror dobbeltdrap skjedde på hospits

Politiets hovedteori er at dobbeltdrapene i Bergen skal ha skjedd på et hospits i Møllendalsveien. En mann og en kvinne ble funnet drept i et turområde ved Gullfjellet i Bergen mandag. Fire personer er siktet for drap eller medvirkning til drap..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Hege (26) satt fast på fjellhylle: – Ble bekymret for at jeg ikke skulle klare å holde meg rolig

På vei opp Bitihorn ble Hege Davidsen (26) sittende fast på en fjellhylle i over to timer. Mens hun ventet på hjelp filmet hun seg selv med mobilen for å holde seg rolig..

VG - 1 time siden

Ferrari-fadese i Østerrike: Leclerc og Vettel krasjet i hverandre i andre sving

Allerede på den første runden gikk det galt for Ferrari-førerne Charles Leclerc og Sebastian Vettel på søndagens Østerrike Grand Prix..

VG - 3 timer siden

Vikaren avviser eget kandidatur: – Hvem skal ta over hvis jeg blir sparka?

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Strømsgodset 3-0) Samtidig som trenerjakten i Rosenborg pågår for fullt, er det midlertidige trenerteamet bestående av Trond Henriksen og «manager» Mikael Dorsin, ubeseiret..

VG - 6 timer siden

Meek-overmann Usman etter kamp på «Fight Island»: – Måtte endre meg mentalt

Petr Yan (27) er ny bantamvektmester, mens Kamaru Usman (33) forsvarte weltervekt-tittelen mot Jorge Masvidal (35), og Alexander Volkanovski (31) slo Max Holloway (28) igjen i kampen om fjærvektsbeltet..

VG - 8 timer siden

«Hele» Bollywood-slekten innlagt med corona

Den indiske skuespillerlegenden Amitabh Bachchan (77), sønnen Abishek Bachchan (44) og svigerdatteren Aishwarya Rai (46) er alle smittet..

VG - 6 timer siden

Fire år med stein på stein: Slik ble Bodø/Glimt et ekte «superlag»

BODØ (VG) Det sies at ingen trær vokser inn i himmelen, men med en tydelig plan, god spillerlogistikk, hardt arbeid og en drivende dyktig trener, er Bodø/Glimt i ferd med å sprenge grenser i Eliteserien..

VG - 8 timer siden

Våre forfengelige hemmeligheter

Små ting. Store ting. De aller fleste av oss – om ikke alle – gjør noe for å føle at vi ser litt bedre ut.

VG - 9 timer siden

Min sommerby – Anita Krohn Traaseths Sandefjord

Hun hopper lett fra stein til stein på glattskurte svaberg når hun viser veien til sin ungdoms badeparadis i Sandefjord..

VG - 13 timer siden

Countrygruppe saksøker svart artist over navnestrid

Bandnavnet ble endret på grunn av assosiasjoner til slaveri. Nå går bandet til sak mot bluessanger Anita White for retten til å bruke sitt nye navn..

VG - 18 timer siden

Helland etter ny seier: – Endelig fikk jeg vist frem hodestyrken min

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Strømsgodset 3–0) Siden Trond Henriksen tok over som vikartrener for Rosenborg, er trønderne ubeseiret. Etter å ha tatt 10 poeng av 12 mulige med «Rambo» som trener, har de avansert til tredjeplass på tabellen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt