VG > Økonomi

Thursday, 23 January, 02:32

VG - 14 Jan 20 kl. 19:01

To døde i Bergen: Hypotesen om drap er styrket

Politiet har pågrepet tre menn etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde person er siktet for å ha ødelagt bevis. Hypotesen om drap er styrket, opplyser politiet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To dødei , Bergen, Hypotesenom , draper , styrket
VG - 14 Jan 20 kl. 19:01

To døde i Bergen: Siktet mann nekter straffskyld

Politiet har pågrepet tre menn etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde person er siktet for å ha ødelagt bevis. Hypotesen om drap er styrket, opplyser politiet..

VG - 14 Jan 20 kl. 10:04

To døde i Bergen: Tre nye pågripelser i drapssaken

BERGEN (VG) Politiet har pågrepet tre personer i ettermiddag, i forbindelse med etterforskningen av et dobbeltdrap i Bergen. Fra før er to siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 13 Jan 20 kl. 21:58

To pågrepet for drap i Bergen

To menn er pågrepet i Bergen mandag kveld. De er siktet for drap eller medvirkning til drap..

P4 - 18 timer siden

Erkjenner drap i Bergen

En av de siktede i dobbeltdrapssaken i Bergen erkjenner nå straffskyld. Det opplyser mannens forsvarer til NTB. Han sier hans 56 år gamle klient ga en lang forklaring til politiet i går kveld, og at han da erkjente straffskyld for siktelsen om drap eller medvirkning til drap.

VG - 14 Jan 20 kl. 10:04

To døde i Bergen: Tredjemann siktet i drapssaken

BERGEN (VG) Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter at to ble funnet døde i Bergen mandag. Han er den tredje som er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 17 Jan 20 kl. 17:09

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

VG - 14 Jan 20 kl. 19:01

Drapssaken i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

VG - 14 Jan 20 kl. 19:01

Drapene i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

P4 - 16 Jan 20 kl. 15:06

Varetektsfengslet for drap

En mann i 30-årene har i dag blitt varetektsfengslet i fire uker med full isolasjon for dobbeltdrapet i Bergen mandag. I følge kjennelsen fra Bergen tingrett mener politiet at den drepte kvinnen og mannen ble fraktet til funnstedet i en bil. Mannens forsvarer sier til Dagbladet at han erkjenner å ha vært med i bilen, men ikke straffskyld for drap eller medvirkning til drap.

NRK - 17 Jan 20 kl. 17:22

Tror dobbeltdrap skjedde på hospits

Politiets hovedteori er at dobbeltdrapene i Bergen skal ha skjedd på et hospits i Møllendalsveien. En mann og en kvinne ble funnet drept i et turområde ved Gullfjellet i Bergen mandag. Fire personer er siktet for drap eller medvirkning til drap..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

United-legende raser: – Dette kan ikke forsvares

MANCHESTER (VG) Manchester United-legenden Rio Ferdinand (41) er opprørt etter skrellen mot Burnley på Old Trafford, der det krydde av tomme seter ved kampslutt..

VG - 3 timer siden

Marerittkveld for Solskjær – United-tap hjemme mot Burnley

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Burnley FC 0–2) Ole Gunnar Solskjær (46) gikk på sitt fjerde tap på bare syv kamper i 2020..

VG - 5 timer siden

Trump-forsvarer til VG: Derfor er det ikke behov for vitner

WASHINGTON D.C. (VG) Dersom Demokratene får gjennomslag for vitner, vil Republikanerne kalle inn både Joe Biden og sønnen, advarer den profilerte Trump-vennen Mark Meadows..

VG - 5 timer siden

To australske landslagsspillere klare for Avaldsnes

Med økonomisk hjelp fra sponsorer, har Avaldsnes signert de australske landslagsspillerne Katrina Gorry (27) og Clare Polkinghorne (30). Nå vil Karmøy-klubben tilbake til toppen av norsk fotball..

VG - 5 timer siden

Aktor hamrer løs mot Trump: Maktmisbruk hevet over tvil

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Demokratene hamrer løs på Donald Trump under riksrettssaken.

VG - 10 timer siden

Isolerer millionby etter virusutbrudd

Det nye virusbruddet i Kina har så langt tatt 17 menneskeliv. Nå anbefaler myndighetene i millionbyen Wuhan alle innbyggere om å holde seg hjemme..

VG - 6 timer siden

Berge stolt over «reservene»: – Jeg setter dem i en vanskelig situasjon

MALMÖ (VG) (Norge-Slovenia 33–30) Norge skal møte Kroatia i semifinalen i håndball-EM. Onsdag kveld danset reservene på det blå gulvet mens Sander Sagosen og de største stjernene smilte på benken..

VG - 6 timer siden

Reserver briljerte – Sagosen & co ikke på banen mot Slovenia

MALMÖ (VG) (Norge-Slovenia 33–30) Norge skal møte Kroatia i semifinalen i håndball-EM. Onsdag kveld danset reservene på det blå gulvet mens de største stjernene ble hvilt og jublet fra benken..

VG - 6 timer siden

Folkebørsen: Reservenes festaften

MALMÖ (VG) (Norge-Slovenia 33–30) Kevin Gulliksen scoret på alle syv skudd. Reservebenken stelte i stand en ny EM-fest..

VG - 7 timer siden

Jusprofessor til VG: – Aldri ført en riksrettssak uten vitner

Det pågår et bikkjeslagsmål i det amerikanske senatet om hvorvidt det skal kunne føres vitner i riksrettssaken mot USAs president Donald Trump..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt