P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:58

P4 - 14 nov. 19 kl. 21:34

To døde etter skoleskyting

To elever er nå bekreftet døde etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA i kveld.
Det er en 16 år gammel jente og en 14 år gammel gutt som er drept. I tillegg er to 14 år gamle elever skadet.
Gjerningsmannen som er en 16 år gammel elev ved skolen er selv innlagt på sykehus. Det tok litt tid før politiet forsto at han var blant de skadde som var kjørt til sykehus..
Les mer på P4


Les mer om:
Los Angeles, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To døde, etter, skoleskyting
NRK - 14 nov. 19 kl. 19:07

En død etter skoleskyting

En kvinne er død etter en skoleskyting i Los Angeles. Det opplyser Henry Mayo-klinikken på Twitter. To menn er kritisk såret, mens en tredje mann er lettere såret.

P4 - 14 nov. 19 kl. 18:06

Minst fem på sykehus etter skoleskyting

Minst fem personer er skadet i en skoleskyting nord for Los Angeles sentrum i USA i kveld. For to av disse er tilstanden kritisk, opplyser det lokale sykehuset som behandler dem. Gjerningsmannen som trolig er en elev ved den videregående skolen er ennå ikke pågrepet..

Aftenposten - 11 okt. 19 kl. 11:27

Væpnet politiaksjon på skole i Askim etter trussel om skoleskyting

Bevæpnet politi har tatt seg inn på en ungdomsskole i Askim etter at en elev fremsatte en trussel om skoleskyting. Politiet har pågrepet en mindreårig gutt..

Dagbladet - 11 okt. 19 kl. 12:12

Elev pågrepet etter trussel om mulig skoleskyting

En mindreårig gutt ved Askim ungdomsskole er pågrepet i forbindelse med trussel på sosiale medier om en mulig skoleskyting..

P4 - 19 sep. 19 kl. 19:50

Siktet etter trusler om skoleskyting

En 16 år gammel gutt er siktet for å ha truet om en skoleskyting i Drammen. Gutten ble pågrepet i ettermiddag, etter å ha lagt ut et bilde på Instagram hvor han poserer med et våpen og advarer mot å komme på skolen i morgen. Politiet rykket ut til guttens bopel hvor de fant et våpen som viste seg å være en softgun.

P4 - 14 nov. 19 kl. 17:10

Melding om skoleskyting i California

Det kommer meldinger om skoleskyting ved en videregående skole, omkring seks mil nord for Los Angeles sentrum. Ifølge NBC skal minst seks personer være skutt. Det er uklart om det er flere som er skadd.

P4 - 19 feb. 20 kl. 19:13

Halvparten øver ikke på skoleskyting

Nesten halvparten av skolene i landet øver ikke på alvorlige hendelser som skoleskyting. Alle skoler og barnehager er pålagt å ha planer for hva de skal gjøre om noen angriper med kniv eller skytevåpen. Men i en ny undersøkelse fra Utdanningsdirektoratet svarer 42 prosent at de ikke har øvd på planene.

P4 - 29 jan. 20 kl. 17:16

Ny trussel om skoleskyting

Politiet etterforsker nye trusler om skoleskyting, denne gangen i Florø i Vestland. Trusselen ble fremsatt gjennom Instagram og dette er den fjerde trusselen som er framsatt mot skoler i Vestland fylke..

Aftenposten - 12 des. 19 kl. 15:18

Væpnet politi rykket ut da elever fikk trusselmelding om skoleskyting

Flere elever ved Blindern videregående skole fikk torsdag elektronisk melding på sine mobiltelefoner om at en skoleskyting ville skje «om kort tid»..

Dagbladet - 28 jan. 20 kl. 12:52

11 trusler om skoleskyting i dag

Politiet ser svært alvorlig på trusler om skoleskyting..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Problemer med flere apper

Det er nå tekniske problemer med flere mobilapper som er tilkoblet via Facebook. Apper som Spotify, Storytel og Tinder lukker seg så fort man åpner den. Problemet rammer brukere over store deler av verden.

P4 - 1 time siden

– Pakk som om du havner i en lockdown

Reiser du til utlandet nå, må du pakke så du har nok for å havne i en eventuell lockdown. Det sa regjeringen og helsemyndighetene da de la fram de nye reiserådene i dag. Til tross for at regjeringen fraråder alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige, kan man fra 15.

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon i Oslo

Det ble satt i gang en stor væpnet politiaksjon ved Operaen i Oslo sentrum i ettermiddag etter meldinger om en truende mann med en blank gjenstand. Mannen nektet å høre på politiets ordre, løp mot havna og hoppet i vannet. Han befinner seg nå ved en flytebrygge og politiet forsøker nå å få ham til å komme opp frivillig..

P4 - 1 time siden

Nordmenn smittet i Afghanistan

Norsk personell i Afghanistan er blitt smittet med koronaviruset. Det opplyser Forsvaret. De ville ikke si noe om hvor mange som er smittet, men ingen har foreløpig utviklet symptomer.

P4 - 1 time siden

Småfly krasjet i Meråker

Et måfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag. En person sitter fast i flyet, den andre skal ha kommet seg ut, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Spotify nede

Spotify har nå tekniske problemer og er nede i store deler av Europa og i USA, Musikkstrømmetjenestens app på mobiltelefonen lukker seg så fort man åpner den. Spotify jobber med å fikse problemet..

P4 - 1 time siden

Anker ikke naziflag-dom

Statsadvokaten anker ikke frifinnelsen av de tre mennene som hengte opp naziflagg i Kristiansand 9.april i 2018 til Høysterett. Agder lagmannsrett mente dette ikke var hatefulle ytringer mot spesielle grupper og menne ble frifunnet etter først å ha blitt dømt i Kristiansand tingrett..

P4 - 2 timer siden

Kun fire innlagt

Nå er kun fire personer med koronasmitte innlagt på norske sykehus. Det er en halvering siden i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Kun én pasient får respiratorbehandling, det samme som i går..

P4 - 2 timer siden

Døde under øvelseskjøring

En 49 år gammel kvinne døde etter en MC-ulykke i Gjøvik i Innlandet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med opplæring i et avgrenset område hos Statens vegvesen. Politiet avhører nå vitner og har varslet ulykkesanalysegruppen og arbeidstilsynet..

P4 - 3 timer siden

Åpner for reiser til store ferieland

Regjeringen åpner for reiser til blant annet Spania, Tyskland, Frankrike, Italia og Hellas, samt noen regioner i Sverige fra og med 15. juli..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt