NRK > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:15

NRK - 15 jan. 20 kl. 11:46

To døde etter brann i Spania

To personer er nå bekreftet døde etter en eksplosjon i en kjemisk fabrikk i Tarragona i Spania i går. Brannen er nå under kontroll. Situasjonen for én av de åtte skadde er kritisk etter eksplosjonen i den petrokjemiske fabrikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tarragona, Spania

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To døde, etter, branni , Spania
NRK - 10 mars 20 kl. 16:52

Brann avlyser Spania-leir

Sportsklubben Brann har avlyst den planlagte treningsleiren til Marbella på grunn av koronaviruset. Brann skulle reise onsdag. Klubben melder selv om avlysningen på sine nettsider..

Aftenposten - 09 mars 20 kl. 16:57

Brann venter med Marbella-avgjørelse til tirsdag

Brann skal etter planen reise til Spania på treningsleir onsdag. Den kan bli avlyst på grunn av koronaviruset..

P4 - 10 april 20 kl. 12:52

605 nye dødsfall i Spania

Antallet nye koronadødsfall i Spania går ned for andre dag på rad. Det er registrert 605 døde det siste døgnet i Spania, i går var tallet 683, opplyser spanske myndigheter. Over 15.

Aftenposten - 18 jan. 20 kl. 10:00

RBK-profilene viser storform i Spania: Disse tre har «skylda»

Har du hørt om RBK-duoen som kan takke Ranheim, Brann, Viking, Kristiansund og en 59-åring for at de er i storform i Spania?.

NRK - 20 juli 20 kl. 18:39

FHI: Spania kan bli «rødt»

Folkehelseinstituttet melder om økt smitte i Spania. De varsler at Spania kan bli «rødt» i slutten av uka. – Det betyr at reisende fra Spania til Norge kan måtte gå i 10 dagers karantene ved hjemkomst når nye reiseråd presenteres fredag, skriver de..

P4 - 06 juni 20 kl. 23:05

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 18 juli 20 kl. 17:10

Smittetallet over 20 i Spania

Nå har smittetallene i Spania passert norske helsemyndigheter kriterium for såkalt grønne land. Ifølge Det europeiske smittevernbyrået har Spania hatt et smittetall på 20,7 per 100.000 innbygger de siste 14 dagene, skriver Aftenposten.

NRK - 16 jan. 20 kl. 11:33

Vurderer immunitet til separatistar

EU-parlamentet skal vurdere begjeringa frå Spania om å oppheve immuniteten for dei to separatistane Carles Puidgemont og Toni Comín. Spania har utstedt arrestordre på dei to. Dei lever no i eksil i Belgia etter dei blei etterlyste i Spania..

NRK - 16 jan. 20 kl. 11:33

Vurderer immunitet til seperatistar

EU-parlamentet skal vurdere begjeringa frå Spania om å oppheve immuniteten for dei to seperatistane Carles Puidgemont og Toni Comín. Spania har utstedt arrestordre på dei to. Dei lever no i eksil i Belgia etter dei blei etterlyste i Spania..

P4 - 23 mars 20 kl. 12:10

Flere nye døde i Spania

Det er registrert 462 nye koronarelaterte dødsfall i Spania det siste døgnet. 2.182 personer er nå døde etter å ha blitt smittet, opplyser det spanske helsedepartementet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

34 prosent økning i avskoging

Avskogingen i Amazonas i skogåret 2019–2020 var på 9205 km². Det er en økning på 34 prosent sammenlignet med forrige periode, viser tall fra INPE. – Avskogingen er et resultat av bevisst politikk, sier generalsekretær i Regnskogfondet, Øyvind Eggen..

NRK - 3 minutter siden

Kvinne drept under militæroperasjon

En 23 år gammel palestinsk kvinne ble skutt og drept da israelske soldater rykket inn i byen Jenin på den okkuperte Vestbredden fredag. Det melder nyhetsbyrået AP. Hun skal ha vært hjemme i leiligheten sin og blitt truffet av et streifskudd..

NRK - 15 minutter siden

Tre koronasmittet i Halden

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 5 minutter siden

Canada gjengjelder USAs toll-krav

Canada kaller USAs krav om toll på aluminium for absurd og svarer med å innføre toll på import av amerikanske aluminiumsprodukter for over 24 milliarder kroner. Torsdag kunngjorde USA at de gjeninnfører tollsatsen på 10 prosent på canadisk aluminium.

NRK - 15 minutter siden

34 % økning i avskoging

Avskogingen i Amazonas i skogåret 2019–2020 var på 9205 km². Det er en økning på 34 prosent sammenlignet med forrige periode, viser tall fra INPE. – Avskogingen er et resultat av bevisst politikk, sier generalsekretær i Regnskogfondet, Øyvind Eggen..

NRK - 15 minutter siden

Minst 16 drept i flykrasj

Tallet på antall døde etter at et fly krasjet ved rullebanen på en flyplass i India er nå oppe i 16. Det melder nyhetsbyrået AP. Ifølge politiet er over 123 mennesker skadd.

NRK - 30 minutter siden

Marokko fjernes fra EU-liste

EU har fjernet Marokko fra listen over land man kan besøke under koronapandemien. Listen er kun for land som EU mener har koronasmitten under kontroll, skriver Reuters. Den siste uken har det blitt registrert 6385 nye smittede i Marokko..

NRK - 30 minutter siden

Leteaksjon etter kvinne i 70 årene

Det er startet leteaksjon etter en kvinne i 70- årene. Kvinnen skal ha gått tur fra en hytte i området Henning/ Aunvatna, og har ikke latt seg høre fra siden 16- tiden i ettermiddag. Mannskaper fra Røde Kors og politi settes inn i søket..

NRK - 15 minutter siden

20 drept i angrep

Rundt 20 mennesker har blitt skutt og drept på et marked øst i Burkina Faso. Det skal være uidentifiserte menn som står bak skytingen, ifølge myndighetene..

NRK - 30 minutter siden

2288 nye smittede i Frankrike

Det siste døgnet har det blitt registrert 2288 nye tilfeller av korona i Frankrike. Tallet på antall døde av viruset har også økt. Samtidig er det færre innlagt på sykehus med smitte i dag enn i går, uttaler landets helseminister..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt