NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 00:22

NRK - 15 Jan 20 kl. 11:46

To døde etter brann i Spania

To personer er nå bekreftet døde etter en eksplosjon i en kjemisk fabrikk i Tarragona i Spania i går. Brannen er nå under kontroll. Situasjonen for én av de åtte skadde er kritisk etter eksplosjonen i den petrokjemiske fabrikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tarragona, Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To døde, etter, branni , Spania
Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 10:00

RBK-profilene viser storform i Spania: Disse tre har «skylda»

Har du hørt om RBK-duoen som kan takke Ranheim, Brann, Viking, Kristiansund og en 59-åring for at de er i storform i Spania?.

NRK - 16 Jan 20 kl. 11:33

Vurderer immunitet til seperatistar

EU-parlamentet skal vurdere begjeringa frå Spania om å oppheve immuniteten for dei to seperatistane Carles Puidgemont og Toni Comín. Spania har utstedt arrestordre på dei to. Dei lever no i eksil i Belgia etter dei blei etterlyste i Spania..

NRK - 16 Jan 20 kl. 11:33

Vurderer immunitet til separatistar

EU-parlamentet skal vurdere begjeringa frå Spania om å oppheve immuniteten for dei to separatistane Carles Puidgemont og Toni Comín. Spania har utstedt arrestordre på dei to. Dei lever no i eksil i Belgia etter dei blei etterlyste i Spania..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 20:47

Kraftig eksplosjon i kjemisk fabrikk i Spania

Minst én person har mistet livet og flere andre er skadd i en kraftig eksplosjon og påfølgende brann i en petrokjemisk fabrikk i havnebyen Tarragona i Spania..

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 14:56

Børsen: Kantspillerne utmerket seg da Norge møtte veggen mot Spania

Her er børskarakterene etter Norges 22–28-tap for Spania i semifinalen.

NRK - 23 Sep 19 kl. 11:00

46 flygningar i Spania kansellert

46 flygningar med reiseselskapet Thomas Cook er kansellert i Spania måndag, det opplyser flyplassoperatøren Aena til Reuters. Halvparten av flygningane var ut av Spania..

NRK - 16 Dec 19 kl. 22:06

Sju migrantar døde i Middelhavet

Sju menneske døde, mens 70 blei redda, då ein båt med flyktningar og migrantar sank i Middelhavet måndag. Båten var på veg frå Marokko til Spania. Båten sank etter at det oppstod ein brann.

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 18:12

Spania venter flere rasende protester i Barcelona etter omstridte dommer

Spania stålsetter seg for mer uro etter at flere katalanske politikere ble dømt til lange fengselsstraffer. Tirsdag blokkerte demonstrantene en motorvei i begge retninger..

VG - 29 Oct 19 kl. 12:42

NAV-skandalen: Heidi (49) dømt til fengsel etter Spania-opphold

Heidi Schjetne ble dømt til 40 dagers fengsel etter å ha vært i Spania. Her er noen av dommene hvor personer kan ha blitt uriktig dømt..

P4 - 14 Oct 19 kl. 09:48

Dømt til fengsel etter løsrivelsesforsøk

I Spania har høyesterett dømt den tidligere visepresidenten i Catalonia, Oriol Junqueras, til 13 års fengsel. Dommen kommer etter at han og flere andre politikere forsøkte å løsrive regionen fra Spania. Totalt ni politikere ble dømt til mellom ni og 13 års fengsel, melder nyhetsbyrået Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trusler mot flere skoler

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet. Sørøst politidistrikt sier de ser truslene som uspesifikke. De oppfordrer skoler og bedrifter til normal drift..

NRK - 45 minutter siden

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

NRK - 1 time siden

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

NRK - 1 time siden

Kamp om finansministeren

Både Venstre og KrF skal være svært interessert i å sikre seg finansministeren. En sentral KrF-kilde opplyser til NRK at partiet jobber for å sikre seg posten. Også en sentralt plassert Venstre-kilde sier at denne posten står høyt på ønskelisten..

NRK - 1 time siden

35.000 drept i Mexico i fjor

35.588 drap ble begått i Mexico i 2019, viser tall fra myndighetene ifølge nyhetsbyrået AP. Det tilsvarer 95 drap om dagen i gjennomsnitt.

NRK - 2 timer siden

Tre omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

NRK - 2 timer siden

Økt klimagassutslipp i Danmark

Danmarks utslipp av klimagasser steg med fire prosent i i 2018, skriver Politiken. Det viser en foreløpig rapport fra Danmark til EU og FN som Aarhus Universitet har laget. Stigningen er i strid med regjeringens mål og ambisjonrne i klimaloven..

NRK - 2 timer siden

Tre palestinere drept i Israel

Israelske soldater har skutt og drept tre palestinske menn, som ifølge den israelske hæren hadde tatt seg inn i landet fra Gazastripen. Ifølge hæren kastet de en sprengladning mot soldatene. De ble drept 400 meter inne i Israel, skriver Haaretz..

NRK - 2 timer siden

36 sivile drept i Burkina Faso

Væpnede menn har drept 36 sivile i angrep mot landsbyer nord i Burkina Faso, opplyser myndighetene. Massakrene skjedde i Sanmatenga-provinsen og betegnes av regjeringen som et terrorangrep..

NRK - 2 timer siden

Stengte fjelloverganger

Fjellovergangene Rv7 Hardangervidda, Fv 50 Hol–Aurland, Fv 53 Tyin–Årdal og Rv 15 Strynefjellet er stengt på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring på Rv 52 over Hemsedalsfjellet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt