Aftenposten > Utenriks

Wednesday, 13 November, 03:46

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 15:18

To brødre dømt for drapsforsøk og grov kroppsskade i Oslo

To brødre på 18 og 20 år dømmes for grov kroppsskade og drapsforsøk på en 18-åring på Grønland i Oslo. En av brødrene dømmes også for drapsforsøk på Furuset..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Grønland, Oslo, Furuset

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To brødre, dømt, for, drapsforsøkog , grov, kroppsskadei , Oslo
NRK - 05 Nov 19 kl. 13:07

To pågrepet etter drapsforsøk

Svensk politi har pågrepet to personer for drapsforsøk på en kjendisadvokat på Kungsholmen i Stockholm i september. Den ene av dem er mistenkt for drapsforsøk, den andre for medvirkning til drapsforsøk. Advokaten ble truffet av flere skudd..

P4 - 07 Nov 19 kl. 17:11

Dømt for drapsforsøk

To brødre er dømt for grov kroppsskade og drapsforsøk på en 18-åring på Grønland i Oslo. Den eldste broren dømmes også for et drapsforsøk på Furuset og er dømt til seks års fengsel. De to fornærmede i sakene tilhører samme vennegjeng som var i konflikt med brødrene..

NRK - 15 Oct 19 kl. 13:52

To pågrepet for drapsforsøk

To personer er pågrepet i forbindelse med drapsforsøket på Veitvet i Oslo 6. oktober. De to er siktet for drapsforsøk, eller medvirkning til dette, og fremstilles i dag for varetektsfengsling, opplyser politiet i en pressemelding.

NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre tiltalt for drapsforsøk

To menn er tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også tiltalt for drapsforsøk i 2017. De tre tiltalte er brødre, skriver Document.

NRK - 07 Nov 19 kl. 15:09

Dømt for drapsforsøk

To brødre på 18 og 20 år dømmes for grov kroppsskade og drapsforsøk på en 18-åring på Grønland i Oslo. En av brødrene dømmes også for drapsforsøk på Furuset. De to fornærmede i sakene tilhører samme vennegjeng som var i konflikt med brødrene..

P4 - 23 Oct 19 kl. 17:26

Dømt til sju års fengsel for drapsforsøk

En 47 år gammel mann er dømt til sju år og tre måneders fengsel for drapsforsøk på sin 18 år gamle datter i Oppegård i Akershus i 2017. Tingretten har i skjerpende retning lagt vekt på at drapsforsøket er begått av faren, som datteren skulle kunne ha fortrolighet og tillit til. Mannen innrømmet i Follo tingrett at han knivstakk datteren to ganger..

P4 - 24 Oct 19 kl. 17:36

Siktet for drapsforsøk

En 25 år gammel mann er siktet for drapsforsøk på sin ekskjæreste på Buøy i Rogaland. Det var i juni at mannen skal ha tatt seg inn i boligen til kvinnen, der han skal ha slått henne flere ganger. Mannen erkjenner å ha utøvet vold mot kvinnen, men nekter for drapsforsøk, skriver Stavanger Aftenblad..

P4 - 24 Jul 19 kl. 08:50

Rettsmøte i dag for drapsforsøkssiktet 18-åring

Det blir rettsmøte i dag for den 18 år gamle mannen fra Bærum som er siktet for drapsforsøk på en jevngammel kamerat på den greske ferieøya Ios. 18-åringen ble pågrepet av gresk politi etter en voldsepisode på et hotell natt til mandag. Den siktedes advokat, Kim Gerdts, sier til Budstikka at han håper å få endret siktelsen fra drapsforsøk til grov kroppsskade, slik at han trolig slipper videre fengsling..

Dagbladet - 21 Oct 19 kl. 12:50

Siste nytt om drapsforsøk på 15-åring

Politiet kommer med ny oppdatering om faren som er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn på Kapp..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 18:24

Far erkjenner drapsforsøk på sønn (15)

Politiet hadde ingen kjennskap til verken 15-åringen eller hans far. Nå er faren siktet for drapsforsøk på sønnen..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 4 timer siden

Mann i 30-årene knivstukket i Akershus

En mann i 30-årene ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i Akershus. Mannen behandles på Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 2 timer siden

Ny studie: Kristen bakgrunn også negativt for jobbsøkere

Kristne diskrimineres nesten like mye som muslimer dersom de er åpne om religiøs tilhørighet i jobbsøknaden, viser en ny, norsk avhandling..

Aftenposten - 4 timer siden

Mann knivstukket i Akershus

En mann ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i Akershus. Mannen er kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 5 timer siden

Anita Krohn Traaseth beskyldt for omsorgssvikt

– Jeg gjorde en feilvurdering, sier redaktør Kyrre Nakkim i NRK Ytring. Anita Krohn Traaseths lørdagsspalte om jenter med lederambisjoner ble møtt med reaksjoner som at hun oppfordret til omsorgssvikt..

Aftenposten - 5 timer siden

Ahlholm avgjorde for Storhamar mot gamleklubben Vålerenga

Storhamar slo Vålerenga 5-3 i et heseblesende og intenst eliteserieoppgjør som ble avgjort av tidligere VIF-spillere..

Aftenposten - 5 timer siden

«Bad boys-alliansen» er klar. Er dette valgvinnerne? Eller er det en dødspakt?

BRUSSEL (Aftenposten): Underet er skjedd. Tory-partiet og Brexit-partiet skal ikke lenger kjempe om de samme velgerne. Eller ødelegge for hverandre.

Aftenposten - 5 timer siden

Med inspirasjon fra e-sport vil Carlsen-teamet gjøre sjakk til levebrød for flere: – Bare i startfasen av hva vi kommer til å se

I en sjakk-verden hvor flere tror at spillet har en fremtid som e-sport, vil også Magnus Carlsen og hans team ta en del av kaken..

Aftenposten - 5 timer siden

Du kan ikke være en annen | Helge Ytterøy L'orange og Vegard Rødseth Tokheim

Konverteringsterapi er et vanskelig spørsmål, men til syvende og sist handler dette om samvittigheten som bor i oss, når vi ser et barn i øynene..

Aftenposten - 6 timer siden

Drømmen om en sjette cupfinale røk for FyllingenBergen: – Slikt skal ikke skje

– Dette er ting vi har slitt med hele sesongen..

Aftenposten - 9 timer siden

Leteaksjon i Troms avsluttet – ingenting tyder på at noen har gått gjennom isen

Leteaksjonen på Skøvatnet i Troms er avsluttet etter et resultatløst søk. Politiet tror ikke lenger noen har gått gjennom isen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt