Aftenposten > Utenriks

Friday, 29 May, 03:16

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 15:18

To brødre dømt for drapsforsøk og grov kroppsskade i Oslo

To brødre på 18 og 20 år dømmes for grov kroppsskade og drapsforsøk på en 18-åring på Grønland i Oslo. En av brødrene dømmes også for drapsforsøk på Furuset..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Grønland, Oslo, Furuset

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To brødre, dømt, for, drapsforsøkog , grov, kroppsskadei , Oslo
NRK - 05 Nov 19 kl. 13:07

To pågrepet etter drapsforsøk

Svensk politi har pågrepet to personer for drapsforsøk på en kjendisadvokat på Kungsholmen i Stockholm i september. Den ene av dem er mistenkt for drapsforsøk, den andre for medvirkning til drapsforsøk. Advokaten ble truffet av flere skudd..

P4 - 01 Apr 20 kl. 23:07

Fem pågrepet for drapsforsøk

Fem menn ble i går pågrepet for drapsforsøk i Oslo. Det opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid på Twitter i kveld. Fire er siktet i for drapsforsøk på Torshov 20.

P4 - 07 Nov 19 kl. 17:11

Dømt for drapsforsøk

To brødre er dømt for grov kroppsskade og drapsforsøk på en 18-åring på Grønland i Oslo. Den eldste broren dømmes også for et drapsforsøk på Furuset og er dømt til seks års fengsel. De to fornærmede i sakene tilhører samme vennegjeng som var i konflikt med brødrene..

NRK - Igår: 15:01

Dømt for drapsforsøk

En mann i 30-årene fra Romsdal er dømt til tvunget psykisk helsevern for drapsforsøk etter å ha dyttet ei kvinne foran et tog i Sverige i fjor. Det skriver Romsdals Budstikke. Ifølge avisa har mannen erkjent drapsforsøket, men nekter straffskyld..

NRK - 15 Oct 19 kl. 13:52

To pågrepet for drapsforsøk

To personer er pågrepet i forbindelse med drapsforsøket på Veitvet i Oslo 6. oktober. De to er siktet for drapsforsøk, eller medvirkning til dette, og fremstilles i dag for varetektsfengsling, opplyser politiet i en pressemelding.

NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre tiltalt for drapsforsøk

To menn er tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også tiltalt for drapsforsøk i 2017. De tre tiltalte er brødre, skriver Document.

NRK - 07 Nov 19 kl. 15:09

Dømt for drapsforsøk

To brødre på 18 og 20 år dømmes for grov kroppsskade og drapsforsøk på en 18-åring på Grønland i Oslo. En av brødrene dømmes også for drapsforsøk på Furuset. De to fornærmede i sakene tilhører samme vennegjeng som var i konflikt med brødrene..

P4 - Igår: 15:11

Mann dømt for drapsforsøk

En mann i 30-årene fra Romsdal er dømt til tvunget psykisk helsevern for drapsforsøk etter å ha dyttet en kvinne foran et tog i Sverige i fjor. I følge Romsdal Budstikke har mannen erkjent drapsforsøket, men nektet straffskyld..

P4 - 02 Apr 20 kl. 15:10

Mor tiltalt for drapsforsøk

En mor i Bergen er nå tiltalt for drapsforsøk på sine tre barn. Statsadvokaten henla først saken, men gjenåpnet den etter klage fra barnas bistandsadvokat, melder Bergens Tidende. Drapsforsøkene skal ha skjedd 29.

P4 - 20 Nov 19 kl. 14:27

Siktet for fem drapsforsøk

Den 32 år gamle mannen som kapret en ambulanse i Oslo i slutten av oktober er siktet for drapsforsøk mot fem personer etter villmannskjøringen. Det opplyser politiet til VG. Mannen fremstilles for varetektsfengsling i morgen.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 4 timer siden

Mann pågrepet etter å ha utløst politiaksjon på Gardermoen

En mann er pågrepet for å ha gitt en falsk nødmelding på Gardermoen. Meldingen utløste en storstilt væpnet politiaksjon..

Aftenposten - 4 timer siden

Trump har undertegnet presidentordre om sosiale medier

USAs president Donald Trump undertegnet torsdag en presidentordre som retter seg mot sosiale medier som Twitter..

Aftenposten - 4 timer siden

Mann skjøt i bakken under nabokrangel i Nord-Odal

En mann i Nord-Odal skal ha slått naboen sin med en spade torsdag kveld. Da skal naboen ha hentet en pistol og avfyrt flere skudd i bakken..

Aftenposten - 4 timer siden

Svenskene regner med klarsignal fredag for fotballstart midt i juni

Svenske helsemyndigheter skal ha godtatt fotballens plan for å starte opp igjen, og ifølge Expressen vil Allsvenskan bli sparket i gang 13. eller 14. juni..

Aftenposten - 5 timer siden

Tornekrattet-leder trekker seg i protest etter Forren-exiten

Eva-Brit Mauseth slutter som styreleder i supportergruppen Tornekrattet, etter at det torsdag kveld ble klart at Molde FK avslutter arbeidsforholdet med spiller Vegard Forren (32)..

Aftenposten - 6 timer siden

Molde-kapteinen ønsker Forren alt godt: – Han er en av klubbens største legender

Lagkaptein Magnus Eikrem tror Vegard Forren kommer til å være en av banens beste spillere hvis han kommer tilbake til Aker stadion med en annen klubb.

Aftenposten - 6 timer siden

Økokrim: Dokumentarfilmskaper handlet i nødrett da hun deltok i mishandling av griser

Økokrim har henlagt saken mot Norun Haugen, som står bak dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter». Samtidig har én av bøndene i dokumentaren tilstått..

Aftenposten - 6 timer siden

Tidlegare Brann-talent var på veg til spansk fotball, men så kom koronaen. No er han klar for Øygarden.

Andreas Fantoft gjekk glipp av sjansen til å spela mot Barcelona og Valencia sine B-lag, men er glad han er i Øygarden..

Aftenposten - 6 timer siden

Geir (51) perset på 10-kilometer, halv- og helmaraton. To treningsøkter var avgjørende.

Kan intervalltrening hjelpe deg til å prestere bedre på lange distanser? Her er ekspertenes råd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt