NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 04:25

NRK - 26 jun 22 kl. 16:54

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert. Tilstanden til de tre andre er ikke kjent. E6 mellom Fossbakken og Bardufoss er stengt.
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Brandvollkrysset, Bardu, Fossbakken, Bardufoss, Fylkesvei, Sørreisa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To bekreftet, omkommet, etter, trafikkulykkei , Bardu
NRK - 30 maj 22 kl. 19:28

Mann bekreftet omkommet etter ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke på Senja..

VG - 07 maj 22 kl. 15:47

En person bekreftet omkommet etter frontulykke

Sør-Øst politidistrikt meldte om en alvorlig trafikkulykke ved Voldsvegen i Skien lørdag ettermiddag. Nå er en person bekreftet omkommet, og fire er alvorlig skadet..

NRK - 15 maj 22 kl. 12:35

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke ved Voss

To personer som var involvert i trafikkulykken ved Voss er bekreftet omkommet, skriver politiet i en pressemelding. Fire personer er skadet, og sent til sykehus. Ulykken skjedde på E16 mellom Evanger og Voss ved Seimsvannet..

NRK - 31 jul 22 kl. 17:38

En person bekreftet omkommet

En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke mellom bil og traktor i Larvik..

NRK - 31 jul 22 kl. 19:55

Motorsykkelfører bekreftet død etter kollisjon i Mandal

En person er bekreftet død etter trafikkulykke på E39 ved Skogsfjorden vest for Mandal. Det var en motorsykkel og en bil som kolliderte, opplyser politiet. Fører av motorsykkelen ble bekreftet død på stedet av lege.

NRK - 26 mar 22 kl. 16:59

Alle om bord på styrtet fly i Kina bekreftet omkommet

Alle 132 som var om bord i China Eastern-flyet som styrtet i Kina tidligere denne uka, er bekreftet omkommet, melder landets luftfartsverk. Mange pårørende har ventet på nytt i dagevis mens bergingsmannskaper har gjennomsøkt det bratte terrenget der flyet styrtet, på leting etter vrakrester og eventuelle overlevende. Men lørdag fastslo direktøren i luftfartsverket, Hu Zhenjiang, at alle 123 passasjerer og ni besetningsmedlemmer er omkommet, og at 120 av dem er identifisert ved hjelp av DNA.

NRK - 09 maj 22 kl. 21:42

Én omkommet etter trafikkulykke i Seljord

Det er minst en omkommet i kjøretøyet etter en trafikkulykke i Seljord mandag kveld, melder Sør-Øst politidistrikt. En bil stod i brann etter å ha kjørt i fjellveggen ved Mælefjelltunnelen i Seljord. E134 er stengt..

Dagbladet - 31 jul 22 kl. 17:38

Mann omkommet etter trafikkulykke

En eldre mann er omkommet etter en trafikkulykke i Lardal. Mannen omkom etter å ha blitt fastklemt av en traktor..

Aftenposten - 21 apr 22 kl. 16:22

En person omkommet etter trafikkulykke i Ullevålsveien

En person er omkommet etter en trafikkulykke i Ullevålsveien i Oslo..

VG - 04 jun 22 kl. 01:32

Alvorlig trafikkulykke utenfor Ålesund: To omkommet

Syv personer ble fraktet til Ålesund sykehus etter en trafikkulykke i Blindheimstunnelen fredag kveld. To kvinner er omkommet. En person er kritisk skadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 1 time siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 2 timer siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 2 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 2 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 3 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.

NRK - 3 timer siden

Egenæs: Amnestys troverdighet har fått seg et skudd for baugen

Amnesty International Norges generalsekretær varsler intern granskning og sier at den omstridte Ukraina-rapporten hjelper russisk propaganda. John Peder Egenæs sier til Morgenbladet at han personlig skulle ønske at Amnesty hadde valgt en litt annerledes strategi i forbindelse med rapporten der de skriver at de kan dokumentere at Ukraina har brutt folkeretten i utplasseringen av militære styrker i boligstrøk og ved skoler og sykehus. Han sier blant annet at svarfristen Ukrainas forsvarsdepartement fikk var for kort og at det kan hende det ville ha vært best å dele funnene med Ukraina først, uten å gå ut offentlig med dem.

NRK - 3 timer siden

Ohio-gjerningsmannen død

En væpnet mann i skuddsikker vest troppet opp ved FBIs Cincinnati-kontor i Ohio før han flyktet fra stedet og ble drept i skuddveksling med politiet. Hendelsen fant sted torsdag morgen. Etter en innsats fra spesialagenter fra FBI flyktet den mistenkte fra stedet, opplyser etaten.

NRK - 4 timer siden

Republikanere vil ha flere svar

Republikaneren Lindsey Graham sier det fortsatt er mange spørsmål FBI og justisdepartementet må svare på om ransakelsen hos Donald Trump. Justisminister Merrick Garland bekreftet torsdag at han personlig godkjente at FBI skulle be om en ransakelsesordre. Samtidig ble det offentliggjort dokumenter i saken.

NRK - 5 timer siden

Kutter ut talkum i babypudder

Johnson & Johnson vil fra neste år stanse alt internasjonalt salg av sitt talkumbaserte babypudder. Salget ble stanset i USA og Canada for snart to år siden etter at selskapet ble dømt til å betale erstatning til fire kvinner som skal ha fått kreft i eggstokkene som følge av at det skal ha vært asbest i pulveret. – Som følge en av en gjennomgang av vår produktkatalog, har vi tatt en kommersiell avgjørelse om å gå over til å lage babypudder basert på maisstivelse, sier selskapet i en uttalelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com