NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 16:03

NRK - 07 Apr 20 kl. 01:07

To alvorlig skadd etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Brakerøya i Drammen natt til tirsdag. Begge er alvorlig skadd, opplyser politiet. Bilen de to satt i skal ha kjørt på en rundkjøring og rullet rundt, ifølge politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brakerøya, Drammen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To alvorlig, skadd, etter, ulykke
NRK - 25 May 20 kl. 22:27

Syklist alvorlig skadd i ulykke

En syklist er alvorlig skadd etter en sykkelulykke i terrenget i Stokkåsen i Trondheim kommune. – En person skal være alvorlig skadd. Luftambulanse er på vei til stedet, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter like etter klokken 22 mandag kveld..

P4 - 27 Jan 20 kl. 10:49

Alvorlig skadd i trampolineulykke

En gutt i starten av tenårene er alvorlig skadd etter en ulykke i en trampolinepark i Åsane i Bergen. Ulykken skjedde i går. Gutten landet feil på trampolinen og skal ha fått en alvorlig nakkeskade, opplyser politiet til TV 2..

NRK - 20 Apr 20 kl. 19:02

To alvorlig skadd i mc-ulykke

To personer ble alvorlig skadd og er sendt til sykehus etter en trafikkulykke med to lettmotorsykler mandag kveld. Ulykka skjedde på innkjøringsvegen til E6 i Malvik..

NRK - 03 Mar 20 kl. 14:59

Kvinne alvorlig skadd i ulykke

En kvinne i 70-åra skal være alvorlig skadd etter en frontulykke i Åfjord i Trøndelag. Hun er fløyet med helikopter til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 7 timer siden

Syklist alvorlig skadd

En syklist er alvorlig skadd etter en ulykke på Nesbru i Asker. Politiet er på stedet for å undersøke hva som har skjedd. Mens undersøkelsene pågår er veien sperret for trafikk i begge retninger..

Dagbladet - 18 Dec 19 kl. 00:43

Nordmann alvorlig skadd i Namibia

Avisa Nordland melder at en nordmann betegnes som alvorlig skadd etter en ulykke i Namibia. En svensk kvinne døde i sammenstøtet..

P4 - 30 May 20 kl. 12:52

Alvorlig skadd etter ulykke

En motorsyklist er livstruende skadd skadet etter en kollisjon med en bil og en MC på Reshjemsvegen mellom Notodden og Bø. Det skriver Telemarksavisa. Bakgrunnen for ulykken er uklar..

NRK - 31 Mar 20 kl. 18:24

En alvorlig skadd etter hundeangrep

Fire personer ble skadd, én av dem alvorlig, etter at en hund gikk til angrep og beit rundt seg i Mjøndalen utenfor Drammen. Personen som ble alvorlig skadd, skal ifølge politiet ha blitt bitt helt inn til beinet i armen..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 21:49

Alvorlig MC-ulykke i Skien

En motorsyklist er alvorlig skadd etter en utforkjøring i Skien fredag kveld, melder politiet..

P4 - 16 May 20 kl. 20:47

Alvorlig skadd i båtulykke

En mindreårig person er alvorlig skadd og to andre lettere skadd etter en båtulykke i Vesterålen. Den alvorlig skadde er sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge. Flere omstendigheter rundt ulykken er ikke kjent foreløpig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sjå Biden tala i Philadelphia

NRK - 30 minutter siden

Ber WTO avgjere handelskonflikt

Sør-Korea vil klaga Japan formelt inn for Verdas handelsorganisasjon i håp om å få løyst ein fastlåst handelskonflikt med røter tilbake til andre verdskrig. Valdgiftsprosessen i WTO kan ta opp til eit år, avhengig av framdrifta i saka..

NRK - 45 minutter siden

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..

NRK - 6 timer siden

Økt sykkel-etterspørsel i USA

Etterspørselen for sykler i USA har økt kraftig under koronapandemien. DN skriver at økningen skjer, delvis på grunn av frykt for å bruke offentlige transportmidler, og delvis fordi all stillesittingen gjør at folk vil bevege seg mer..

NRK - 1 time siden

Fire nye døde i Danmark

Ytterlegare fire personar er døde i Danmark etter å ha fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Dermed er til saman 580 døde, viser tal frå Statens Serum Institut..

NRK - 1 time siden

Fleire skandinaviske ulvar

Den felles skandinaviske ulvebestanden er i vinter rekna ut til å bestå av rundt 450 individ. Det er ein auke på 70 individ frå førre vinter, viser tal frå blant anna Rovdata..

NRK - 6 timer siden

UD gir fire milliarder i bistand

UD tildeler 4,3 milliarder kroner til insatts i fattige land, som er det største samlede avtalebeløpet noen gang, ifølge Utenriksdepartementet. – Covid-19 har vist at når krisen rammer, så øker forskjellene, sier utviklingsminister Dag-Inge Ulstein..

NRK - 1 time siden

Sverige: 65 døde og 775 smittet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte og 65 nye dødsfall. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller og totalt 4468 koronarelaterte dødsfall..

NRK - 1 time siden

Nittedal-drapet: Døde av stikkskade

Obduksjonsrapporten etter drapet i Nittedal i forrige uke viser at den avdøde mannen i 30-årene døde av stikkskader. Det bekrefter politiet overfor VG. Politiet vil ikke kommentere motiv eller hvor avdøde ble drept..

NRK - 1 time siden

Sverige: 775 smittet siste døgnet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt