VG > Innenriks

Wednesday, 19 February, 14:04

VG - 20 Jan 20 kl. 19:59

To NTNU-forskere siktet av PST

To forskere ved NTNU er siktet av PST. Det er mistanke om at forskerne kan ha gitt Iran informasjon som bidrar til framstilling av masseødeleggelsesvåpen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NTNU, PST, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To NTNU-forskere, siktetav , PST
NRK - 20 Jan 20 kl. 15:25

NTNU-forskere siktet av PST

To forskere ved NTNU etterforskes for blant annet om de kan ha gitt Iran informasjon som bidrar til framstilling av masseødeleggelsesvåpen, skriver Universitetsavisa. PST startet etterforskningen i fjor høst, og forskerne er suspendert fra NTNU..

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 19:53

To NTNU-forskere siktet av PST

To forskere ved NTNU er siktet av PST. Det er mistanke om at forskerne kan ha gitt Iran informasjon som bidrar til framstilling av masseødeleggelsesvåpen..

P4 - 20 Jan 20 kl. 17:21

To forskere fra NTNU siktet

To forskere fra NTNU i Trondheim er siktet av PST for å ha gitt informasjon til Iran som kan bidra til fremstilling av masseødeleggelsesvåpen. Det skriver Universitetsavisa. PST opplyser at forskningen knyttes til et miljø som består av personer gjesteforskere fra Iran.

Klartale - 21 Jan 20 kl. 08:47

Mistenker at forskere ga informasjon til Iran

PST har siktet to forskere. De jobbet ved universitetet NTNU..

NRK - 21 Jan 20 kl. 20:42

NTNU-mistanke mot forskere i et år

NTNU begynte å mistenke de to siktede forskerne fra Iran allerede for et år siden. Nå er gjeste-forskerne siktet for datainnbrudd og ulovlig lekkasje til Iran. Nå blir sikkerhetsrutinene på universitetet strengere..

Dagbladet - 20 Jan 20 kl. 19:06

NTNU-forskere siktet av PST

Kan ha bidratt til produksjon av masseødeleggelsesvåpen..

P4 - 28 Jan 20 kl. 15:51

Milliardfunn på norsk havbunn

Norske forskere har gjort funn av mineraler på havbunnen ved Svalbard som kan være verdt 1000 milliarder kroner. Det er forskere ved NTNU ved hjelp av undervannsroboter som har gjort gigantfunnet av kobber, sink, gull og sølv. Ifølge TV2 kan funnene bli viktig for det grønne skiftet, og bli et nytt industrieventyr i nord..

NRK - 14 Nov 19 kl. 11:03

NTNU ber studenter reise hjem

Ledelsen på NTNU oppfordrer studenter til i Hongkong til å forlate byen, skriver VG. Skolen opplyser at de fem studentene de for tiden har i byen, har det bra. – På grunn av utrygge forhold er det best de forlater byen, skriver NTNU til avisen..

NRK - 13 Dec 19 kl. 17:51

Anne Borg ny NTNU-rektor

Anne Borg er fast tilsatt som rektor ved for de kommende 5,5 årene. Beslutningen ble fattet av et enstemmig styre ved NTNU i dag. Borg har vært konstituert rektor ved NTNU siden Gunnar Bowim gikk av tidligere i år..

NRK - 02 Feb 20 kl. 02:18

Mye vold mot eldre på sykehjem

En studie forskere ved NTNU har utført, viser at nesten halvparten av 3700 sykehjemsansatte som har svart, innrømmer å ha begått minst ett tilfelle av vold, overgrep eller forsømmelse siste år, skriver Aftenposten..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Widerøe slår tilbake: – Stemmer ikke at vi har fått avgiftslette

Widerøe har fått kritikk for å kutte i avganger etter å ha fått avgiftslette på 40 millioner. – Dette hevdes mot bedre vitende, sier kommunikasjonsdirektør Silje Brandvoll i flyselskapet..

VG - 5 timer siden

Svenske forskere om Frp-utspill: – Vi gjør ikke annet enn å diskutere dette

Sylvi Listhaug og Jon Helgheim (Frp) går ut mot det de kaller en «skyve-under-teppet-mentalitet» om høy kriminalitet blant innvandrere, og viser til en situasjon ute av kontroll i Sverige. Svenske kriminologer mener tematikken har blitt grundig diskutert i årevis..

VG - 11 timer siden

Ny rapport om barns fremtidssjanser: Norge på klimabunnen

Mens Norge topper listen over barns sjanse til god helse, havner vi langt ned på listen når det gjelder å beskytte barns rett til et godt klima i fremtiden..

VG - 16 timer siden

Katt spylt ut av avløpsrør

Politiet i Trøndelag rykket ut på melding om en katt som satt fast i et avløpsrør i Bjugn. Løsningen ble å spyle den ut..

VG - Igår: 07:50

Helsetilsynet: Syv av åtte sykehus bryter loven

Sykehusene er så fulle at pasientene ikke får plass på avdelingen der de hører hjemme. Statens Helsetilsyn mener syv av åtte sykehus følger opp såkalte «utlokaliserte» pasienter så dårlig at de bryter loven og utsetter pasienter for alvorlig risiko..

VG - I førrgår: 09:05

Uvær i Sør-Norge: Bergensbanen stengt etter snøras

Et svært lavtrykk nord for Skottland har gitt kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge. Overganger over fjellet i Sør-Norge er stengt, snøras har stoppet togene på Bergensbanen og det har vært høy vannstand ved kysten langs Sør- og Østlandet..

VG - I førrgår: 11:17

Disse Widerøe-avgangene kuttes

Widerøe kutter 4000 avganger i året på en rekke kortbaneruter fra og med 4. mai, melder flyselskapet i en pressemelding..

VG - I førrgår: 09:05

Uværsmandag: Kraftig vind og stengte fjelloverganger

Et svært lavtrykk nord for Skottland gir kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge i dag. Men hyttefolk i østlige fjellstrøk kan få gløtt av sol..

VG - I førrgår: 07:56

Abid Raja om shortsdebatten i Lillesand: – Må få slippe å springe rundt i gjennomsiktige shortser

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja mener Lillesand IL bør gå inn og vurdere det omdiskuterte valget av shorts-farge..

VG - I førrgår: 16:14

Medier: Over 40 døde i trafikkulykke i Kongo

Over 40 personer skal ha omkommet i en alvorlig trafikkulykke i Kinshasa i Kongo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt