VG > Innenriks

Lørdag, 19 September, 17:01

VG - 20 jan. 20 kl. 19:59

To NTNU-forskere siktet av PST

To forskere ved NTNU er siktet av PST. Det er mistanke om at forskerne kan ha gitt Iran informasjon som bidrar til framstilling av masseødeleggelsesvåpen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NTNU, PST, Iran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To NTNU-forskere, siktetav , PST
NRK - 20 jan. 20 kl. 15:25

NTNU-forskere siktet av PST

To forskere ved NTNU etterforskes for blant annet om de kan ha gitt Iran informasjon som bidrar til framstilling av masseødeleggelsesvåpen, skriver Universitetsavisa. PST startet etterforskningen i fjor høst, og forskerne er suspendert fra NTNU..

P4 - 20 jan. 20 kl. 17:21

To forskere fra NTNU siktet

To forskere fra NTNU i Trondheim er siktet av PST for å ha gitt informasjon til Iran som kan bidra til fremstilling av masseødeleggelsesvåpen. Det skriver Universitetsavisa. PST opplyser at forskningen knyttes til et miljø som består av personer gjesteforskere fra Iran.

Aftenposten - 20 jan. 20 kl. 19:53

To NTNU-forskere siktet av PST

To forskere ved NTNU er siktet av PST. Det er mistanke om at forskerne kan ha gitt Iran informasjon som bidrar til framstilling av masseødeleggelsesvåpen..

NRK - 04 april 20 kl. 16:56

Norske forskere lager virustester

På en drøy uke har forskere på NTNU produsert 150.000 testsett for å påvise koronasmitte. Det melder Teknisk Ukeblad.

Klartale - 21 jan. 20 kl. 08:47

Mistenker at forskere ga informasjon til Iran

PST har siktet to forskere. De jobbet ved universitetet NTNU..

P4 - 02 juli 20 kl. 17:25

- Forsinket trusselmelding på grunn av ferie

Ferieavvikling var en av grunnene til at hverken politiet eller befolkningen ble informert om at PST hadde oppjustert faren for høyreekstrem terror i fjor sommer. Det er ett av funnene til utvalget som i dag la frem en rapport om PST og politiets håndtering av angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum, skriver Aftenposten- PST får hardt kritikk for ikke å informere den nye trusselvurderingen. Og bakgrunnen for at det ikke skjedde, var at PST ikke ville skape uro, og at kommunikasjonsansatte i PST skulle ha ferie..

NRK - 14 nov. 19 kl. 11:03

NTNU ber studenter reise hjem

Ledelsen på NTNU oppfordrer studenter til i Hongkong til å forlate byen, skriver VG. Skolen opplyser at de fem studentene de for tiden har i byen, har det bra. – På grunn av utrygge forhold er det best de forlater byen, skriver NTNU til avisen..

NRK - 13 des. 19 kl. 17:51

Anne Borg ny NTNU-rektor

Anne Borg er fast tilsatt som rektor ved for de kommende 5,5 årene. Beslutningen ble fattet av et enstemmig styre ved NTNU i dag. Borg har vært konstituert rektor ved NTNU siden Gunnar Bowim gikk av tidligere i år..

P4 - 13 des. 19 kl. 19:54

NTNU får kvinnelig rektor

Anne Borg blir ny rektor ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. NTNU er med sine 42.000 elever Norges største universitet, og får med Borg sin første kvinnelige rektor.

P4 - 15 mars 20 kl. 09:15

NTNU kaller hjem studenter

NTNU kaller hjem sine studenter som er på utvekslingsopphold i utlandet. De studentene som ikke har tilstrekkelig dekning i forsikringen når det gjelder hjemreise, vil få merkostnadene sine dekket. Stipend og lån vil ikke bli stanset, opplyser universitetet.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Sol i sør, uvær og storm i nord

Lavtrykkene står i kø utenfor Nord-Norge som mandag kan vente seg full storm, mens det i sør blir nydelig høstvær de nærmeste dagene..

VG - 19 timer siden

Sønn siktet for drap på mor i Oslo

En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i Oslo..

VG - 19 timer siden

Kvinne funnet død i Oslo - mann siktet for drap

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i Oslo fredag..

VG - 20 timer siden

Byrådsleder i Bergen: – For tidlig å si om vi har slått ned utbruddet

BERGEN (VG) Byrådsleder i Bergen Roger Valhammer holder pusten sammen med resten av kriseledelsen, mens de venter på stabilt lavere smittetall de neste dagene. På privaten har han kjent på et voldsomt ansvar..

VG - 23 timer siden

Her er tiltakene som vurderes i Oslo

Oslo kommune meldte fredag at de vurderer strengere tiltak i kommunen etter økning i smitte den siste tiden. Nå trekker helsebyråden frem registrering av restaurantgjester og færre personer tillatt i ansamlinger som mulige tiltak..

VG - Igår: 15:24

Hele Høyre-ledelsen stemte imot full formuesskatt-fjerning

Flertallet på Høyre-landsmøtet overkjørte partiledelsen da de vedtok at Høyre uten forbehold skal fjerne hele formuesskatten. Både Erna Solberg, Jan Tore Sanner, Bent Høie og Tina Bru stemte imot, opplyser de til VG..

VG - Igår: 14:15

Stoler ikke på metode for å måle skolekvalitet

En regjerings-oppnevnt ekspertgruppe advarer mot overdrevet bruk av statens egen målemetode for hvor mye skolene bidrar til læring. Årsak: Det er vanskelig å si noe sikkert om det..

VG - Igår: 10:49

Svein Holde: Hagen ser frem til å flytte hjem

LØRENSKOG (VG) Drapssiktede Tom Hagen (70) ser frem til å flytte hjem i huset på Fjellhamar - og håper at han får være i fred..

VG - Igår: 23:17

Les dagens VG her!

Den tidligere håndballstjernen Cecilie Leganger (45) har funnet lykken med musikkprodusenten H. P. Gundersen (67)..

VG - Igår: 10:49

Vitne til VG: Fjernet sperrebånd fra Hagen-tomten

I snart fem måneder har politiet nektet Tom Hagen (70) å flytte hjem. Nå har politiet fjernet sperrebåndene rundt tomten, ifølge et vitne..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt