NRK > Nyheter

Thursday, 19 September, 20:55

NRK - 30 Jul 19 kl. 21:03

To år gammel gutt døde i varebil

En to år gammel er død etter å ha blitt sittende i en glovarm varebil utenfor en barnehage i Florida, skriver Yahoo News. Han ble funnet av en ansatt ved barnehagen, som umiddelbart kontaktet politiet. Det er uvisst hvor lenge gutten satt i bilen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florida, Yahoo News

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To år, gammel, gutt, dødei , varebil
NRK - 13 May 19 kl. 16:00

7 år gammel gutt er funnet

Oslo-politiet har funnet den 7 år gammel gutt ved Sognsvann, som ble meldt savnet mandag ettermiddag..

NRK - 26 Jul 19 kl. 00:33

Gutt (2) omkom i drukningsulykke

En to år gammel gutt har omkommet etter å ha havnet under vann i et privat basseng i Vennesla..

Aftenposten - 26 Jul 19 kl. 00:32

To år gammel gutt døde – ble funnet i basseng

VENNESLA (Fevennen.no): Livreddende førstehjelp førte ikke frem etter at en to år gammel gutt ble funnet i et privat basseng i Vennesla. Barnet ble erklært død på stedet..

Aftenposten - 26 Jul 19 kl. 00:32

To år gammel gutt døde - ble funnet i basseng

VENNESLA (Fevennen.no): Livreddende førstehjelp førte ikke fram etter at en to år gammel gutt ble funnet i et privat basseng i Vennesla. Barnet ble erklært død på stedet..

P4 - 05 Aug 19 kl. 11:46

Seksåring stabil etter fall

En seks år gammel gutt som skal ha blitt kastet fra en balkong i Tate Modern-museet i London skal nå være i stabil tilstand. Det melder BBC. En 17 år gammel gutt er arrestert og mistenkt for drapsforsøk, etter hendelsen som skjedde i går ettermiddag.

NRK - 17 May 19 kl. 12:59

Gutt påkjørt av bil

En seks år gammel gutt er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil på Stord, opplyser politiet. Guttens skadeomfang er ukjent. Ifølge VG skal det ha stått et hundretalls mennesker som fulgte barnetoget like ved der ulykken skjedde.

NRK - 19 Jul 19 kl. 16:54

7 år gammel gutt funnet

Hovedredningssentralen melder på Twitter at det ble søkt etter en gutt på 7 år i Florø, men at han nå er funnet. Gutten var på tur til Kvamshesten, og redningshelikopter ble sendt for å bidra i søket..

P4 - 18 May 19 kl. 07:40

Riksadvokaten mener politi i Agder brøt tjenesteplikten grovt

Politiet i Agder får kritikk av Riksadvokaten etter et avhør av en 15 år gammel gutt. Gutten ble avhørt av to polititjenestemenn, som nå, av Riksadvokaten, er funnet skyldig i grovt brudd på tjenesteplikten fordi avhøret skjedde uten forsvarer. 15-åringen ble avhørt som vitne etter dobbeltdrapet i Kristiansand i 2016, der en 48 år gammel kvinne og en 14 år gammel gutt ble drept.

P4 - 26 Jul 19 kl. 22:52

Gutt påkjørt i Sokndal

En 15 år gammel gutt ble truffet av en bil i et fotgjengerfelt i Sokndal i Rogaland i kveld. Skadeomfanget er uklart, men gutten skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 19 Jul 19 kl. 16:54

7 år gammel gutt savnet

Hovedredningssentralen melder på Twitter at det letes etter en savnet gutt på 7 år i Florø. Gutten var på tur til Kvamshesten, og redningshelikopter sendes for å bidra i søket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Justin Trudeau uttalar seg:

NRK - 10 minutter siden

Fagforbundet ber regjeringen snu

Landsstyret i Fagforbundet reagerer sterkt på regjeringens forslag om å kutte i uførepensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre født i 1954 eller senere som ikke kan øke alderspensjonen, da de ikke lenger kan velge å være yrkesaktive..

NRK - 45 minutter siden

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

NRK - 45 minutter siden

Polioutbrudd påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser om at det har brutt ut polio i landet. Det melder NTB. Det er nærmere tjue år siden Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte Filippinene poliofritt.

NRK - 1 time siden

Skuespiller slipper fengselsstraff

Statsadvokaten i Russland ber om at 23 år gamle Pavel Ustinov slipper fengselsstraff. Det melder AFP. Skuespilleren ble dømt til tre og et halvt års fengsel etter å ha utøvd vold mot politiet under en demonstrasjon i Moskva i juli..

NRK - 1 time siden

Palestinas president på besøk

Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i kveld statsminister Erna Solberg til en arbeidsmiddag i Oslo. De to skal blant annet snakke om utsiktene for en palestinsk stat..

NRK - 1 time siden

Se distriktssendinga for Nord-Norge

NRK beklager tekniske problemer med Nordnytt, som gjorde at store deler av sendingen ikke kom ut på TV. Torsdag og fredag har vi sending i hele Nord-Norge. Her kan du se sendingen i sin helhet..

NRK - 1 time siden

La ned veto mot våpenhvile i Syria

Russland og Kina la torsdag ned veto i FNs sikkerhetsråd mot et forslag om våpenhvile i den krigsherjede provinsen Idlib i Syria. Dersom våpenhvileresolusjonen hadde blitt vedtatt, skulle den iverksettes lørdag kveld..

NRK - 2 timer siden

Tenåring siktet for trusler

En 16 år gammel gutt er brakt inn til avhørt hos politiet i Drammen. Gutten er siktet for trusler, og vil bli avhørt på stasjonen, opplyser politiet. Ifølge Drammens Tidende skal han ha posert med en våpenlignende gjenstand på sosiale medier..

NRK - 2 timer siden

Økning i ofre for klimakatastrofer

En ny rapport fra Røde Kors viser at 50 millioner flere vil bli rammet av klimarelaterte katastrofer i 2030. Årlig trenger 108 millioner mennesker nødhjelp, og Røde Kors advarer om at tallet vil øke kraftig de neste årene om det ikke gjøres tiltak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt