NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 10:52

NRK - 29 Oct 19 kl. 03:18

Toåring funnet død i brønn i India

En to år gammel gutt ble tirsdag funnet omkommet i en trang brønn i India, etter at en massiv redningsoperasjon for å få ham opp i live mislyktes. Gutten falt ned i den forlatte borebrønnen nær hjemmet i delstaten Tamil Nadu sør i India i fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
India, Tamil Nadu

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Toåring, funnet, dødi , brønni , India
P4 - 04 Sep 19 kl. 06:41

Savnet 15-åring funnet

Den 15 år gamle jenta som ble meldt savnet i småbyen Ludvika i Sverige søndag kveld, ble funnet rett etter midnatt i natt. Det skriver Aftonbladet. Hun ble funnet i en leilighet i Gävle.

NRK - 03 Dec 19 kl. 16:56

Savnet 2-åring funnet

Den savnede 2-åringen i Fredrikstad er funnet inne i barnehagen, opplyser politiet..

P4 - 27 Aug 19 kl. 22:19

Savnet funnet død

En savnet person er funnet død i Kvinesdal i Vest-Agder. Politiet tror det kan være en 79-åring som har vært savnet i snart ett år. Agder politidistrikt opplyste om funnet i en pressemelding i kveld..

P4 - 03 Aug 19 kl. 11:24

Kritisk for mann funnet i havet

Mannen som ble funnet i havet utenfor Senja i går kveld er fortsatt livstruende skadet. Det opplyser Universitetssykehuset i Nord-Norge til Nordlys. Mannen ble funnet av beboere i området som dro ut for å lete da de så en båt gå i ring på havet.

NRK - 28 Jul 19 kl. 00:26

Savnet 60-åring funnet i god behold

Etter en lang leteaksjon i Innerdalen i Møre og Romsdal er en mann funnet i god behold, det skriver Tidens Krav..

VG - 23 Oct 19 kl. 10:39

39 døde funnet i en container i Essex

Ifølge britiske medier har politiet funnet 38 voksne, og en tenåring døde inne i en container tilhørende en lastebil..

NRK - 16 Aug 19 kl. 04:56

Savnet 10-åring funnet på Oslo S

Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet i Bø i Telemark torsdag ettermiddag, ble natt til fredag funnet på Oslo S. – Han ble funnet av vektere som tok kontakt med barnevernsvakta, opplyste politiet til NTB klokken 1.45 natt til fredag..

NRK - 10 Jul 19 kl. 16:55

Sjuåring funnet i Ullensaker

Den sju år gamle gutten som tidligere i dag stakk av fra sitt hjem på Mogreina i Ullensaker er funnet i god behold, melder politiet..

Dagbladet - 04 Sep 19 kl. 01:19

Savnet 15-åring funnet

En savnet 15 år gammel jente ble funnet natt til onsdag, ifølge svenske Aftonbladet. En mann er blitt pågrepet mistenkt for kidnapping og voldtekt..

Dagbladet - 10 Dec 19 kl. 21:20

Satt her - funnet død et døgn etterpå

Politiet mistenker drap etter at en 44-åring fra Bryne ble funnet død på ei strand mandag ettermiddag. - Helt uforståelig, sier kvinnen som gjorde den siste sikre observasjonen av ham..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 30 minutter siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 45 minutter siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 1 time siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 5 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 1 time siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 2 timer siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..

NRK - 2 timer siden

Falt mellom fem og seks meter

En arbeider skal ha falt fem-seks meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..

NRK - 17 timer siden

Johaug vant sin første sprint

Therese Johaug tok sin aller første sprintseier i verdenscupen mandag. Heidi Weng ble nummer to, mens Astrid Uhrenholdt Jacobsen tok den siste pallplassen..

NRK - 2 timer siden

Kilder: Barr vurderer å slutte

Justisminister William Barr i USA vurderer å slutte på grunn av president Donald Trumps angrep på departementets avgjørelser på Twitter. Det skal Barr ha fortalt nære medarbeidere, opplyser ikke navngitte kilder til nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt