NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:07

NRK - 29 okt. 19 kl. 03:18

Toåring funnet død i brønn i India

En to år gammel gutt ble tirsdag funnet omkommet i en trang brønn i India, etter at en massiv redningsoperasjon for å få ham opp i live mislyktes. Gutten falt ned i den forlatte borebrønnen nær hjemmet i delstaten Tamil Nadu sør i India i fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
India, Tamil Nadu

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Toåring, funnet, dødi , brønni , India
VG - 28 okt. 19 kl. 12:25

Toåring fanget i brønn i India

En stor redningsaksjon er i gang for å forsøke å redde ut en toåring som sitter fast i en trang brønn i India..

NRK - 15 okt. 19 kl. 17:43

Toåring påkjørt i Fredrikstad

En to år gammel gutt er påkjørt i Fredrikstad, opplyser politiet til NRK. Toåringen skal ha kommet under en bil i forbindelse med en parkering i en garasje. Gutten er sendt til sykehus, men var ved bevissthet da han ble funnet, sier politiet..

NRK - 23 juli 19 kl. 00:14

Enige om toårig budsjett

I USA er Det hvite hus, Kongressen og Senatet enige om ett toårig budsjett, og om å heve lånetaket til finansdepartementet..

P4 - 25 juli 20 kl. 22:42

Småbarnsmor døde da fly styrtet

En småbarnsmor er blant de døde etter at et et mikrofly styrtet i et hus i Byen Wesel, vest i Tyskland i ettermiddag. Det brøt ut kraftig brann da flyet gikk gjennom hustaket. Brannvesen tok seg inn i det brennende huset og fant en toåring i huset med lettere skader.

VG - 15 sep. 19 kl. 15:00

Gutt (2) i drukningsulykke

En toåring havnet i Forfonelva i Steinkjer. Gutten skal være kritisk skadet..

P4 - 15 sep. 19 kl. 21:38

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 16 sep. 19 kl. 10:17

Toåring stabil etter drukningsulykke

Den to år gamle gutten som falt ut i Forfonelva i Steinkjer i går er nå stabil. Men situasjonen er fortsatt alvorlig, opplyser St. Olavs hospital.

P4 - 15 okt. 19 kl. 18:13

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.

Aftenposten - 06 jan. 20 kl. 22:55

Ikea betaler 400 millioner kroner etter dødsulykke med kommode

Ikea betaler over 400 millioner kroner i forlik til familien til en toåring som døde da en kommode fra selskapet falt over ham i California i USA..

E24 - 06 jan. 20 kl. 23:04

Ikea betaler 400 millioner kroner etter dødsulykke med kommode

Ikea betaler over 400 millioner kroner i forlik til familien til en toåring som døde da en kommode fra selskapet falt over ham i California i USA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kvinne har falt ned fjellside

Luftambulanse og politi er på vei til Svånuten i Bykle etter at en eldre kvinne falt 50 meter nedover en skråning mot Vatnedalsdammen. Kvinnen er bevisst, og det er ingenting som tyder på alvorlige skader, ifølge politiet. Fjellet ligger 1300 m.

NRK - 30 minutter siden

Leter fortsatt etter gjerningsmann

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble knivstukket i Arnegårdsbakken i Hønefoss i ettermiddag. Politiet ber de som kan ha sett noe, ta kontakt på 02800. Mannen som er knivstukket, skal ha skader i mageregionen og blir operert..

NRK - 15 minutter siden

Trump: Forplikta til å fylle setet

Presidenten i USA Donald Trump ber Republikanerne om å fylle plassen i Høgsterett som står tom etter at den liberale dommaren Ruth Bader Ginsburg døydde. – Vi har denne forpliktinga, utan forseinkingar, skriv Trump på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Demonstrantar pågripne i Minsk

Over hundre menneske blei arresterte i Minsk i Kviterussland under ein demonstrasjon mot president Alexandr Lukasjenko. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Demonstrantane marsjerte gjennom byen med krav om at Lukasjenko skal gå av..

NRK - 45 minutter siden

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..

NRK - 1 time siden

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..

NRK - 1 time siden

Travel laurdag for brannvesenet

Brannvesen over heile Sør- og Austlandet har hatt det travelt med å sløkke bål og mindre brannar i naturen laurdag. Det er meldt om skogbrannfare austanfjells til det kjem nedbør av betydning, heiter det frå Meteorologisk institutt..

NRK - 2 timer siden

Person knivstukken i Hønefoss

Ein person er frakta til sjukehus etter ei knivstikking i Hønefoss, melder politiet. Ingen er arrestert og skadeomfanget er ukjend, ifølgje politiet..

NRK - 1 time siden

Kinesiske fly inn i Taiwans luftrom

Kina truet med krig da kinesiske krigsfly lørdag entret Taiwans luftrom for annen dag på rad. Minst 19 jagerfly og bombefly krysset midtlinjen i Taiwan-stredet og fløy inn i Taiwans luftrom, ifølge Taiwans forsvarsdepartement..

NRK - 2 timer siden

Person knivstukket i Hønefoss

En person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en knivstikking i Hønefoss. Ingen er pågrepet, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt