VG > Utenriks

Fredag, 03 Juli, 23:58

VG - 28 okt. 19 kl. 12:25

Toåring fanget i brønn i India

En stor redningsaksjon er i gang for å forsøke å redde ut en toåring som sitter fast i en trang brønn i India..
Les mer på VG


Les mer om:
India

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Toåring, fangeti , brønni , India
Klartale - 16 juli 19 kl. 10:29

Minst 40 kan være fanget under bygning i India

Mellom 40 og 50 mennesker kan være fanget under en bygning. Den raste sammen i Mumbai i India..

P4 - 22 juli 19 kl. 14:37

Flere fanget i brennende bygg

Rundt 50 personer skal være fanget i et brennende høyhus i Mumbai i India akkurat nå. Flere skal være fanget på en terrasse på bygget, som blant annet huser kontorene til et statseid teleselskap. Det er ikke meldt om skadde eller omkomne..

NRK - 22 juli 19 kl. 14:23

Mange fanget i brennende bygning

Flere titalls mennesker er fanget i et brennende høyhus i Mumbai i India, melder DPA. Bygningen huser kontorene til et statseid teleselskap. Det er foreløpig ikke meldt om skadde eller omkomne..

Aftenposten - 16 juli 19 kl. 09:43

India: To døde og over 40 fanget under sammenrast bygning

To personer mistet livet og over 40 er fanget under ruinene av en fire etasjers bygning som har rast sammen i den indiske storbyen Mumbai..

NRK - 22 juli 19 kl. 15:45

Minst 50 arbeidere reddet

De fleste som var fanget i et høyhus i Mumbai i India er nå evakuert skriver avisa India Today. Det befant seg minst 50 mennesker i høyhuset som huset kontorer til et statseid teleselskap. Det er ikke rapportert om omkomne eller skadde..

NRK - 29 okt. 19 kl. 03:18

Toåring funnet død i brønn i India

En to år gammel gutt ble tirsdag funnet omkommet i en trang brønn i India, etter at en massiv redningsoperasjon for å få ham opp i live mislyktes. Gutten falt ned i den forlatte borebrønnen nær hjemmet i delstaten Tamil Nadu sør i India i fredag..

Aftenposten - 16 juli 19 kl. 09:43

India: Minst 40 fryktes fanget under sammenrast bygning

Mellom 40 og 50 mennesker fryktes å være fanget under en fire etasjers bygning som har rast sammen i den indiske storbyen Mumbai..

NRK - 31 aug. 19 kl. 09:42

Flere drept i eksplosjon i India

Minst sju arbeidere er drept og 43 skadd etter en eksplosjon ved en kjemisk fabrikk i India. Årsaken til eksplosjonen, som skjedde i byen Dhule i delstaten Maharashtra, er foreløpig ukjent. Flere personer kan være fanget inne på fabrikken..

P4 - 02 nov. 19 kl. 14:51

Ønsker avtale mellom India og EU

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil en frihandelsavtale mellom India og EU. Da hun avsluttet sitt todagersbesøk i New Delhi i dag sa Merkel at hun ser for seg større tyske investeringer i miljøvennlig teknologi i India. EU og India innledet forhandlinger i 2007, men samtalene brøt sammen i 2012..

NRK - 25 mai 20 kl. 04:16

Har ikke nok sykesenger i India

I Mumbai i India rapporteres det nå om flere pasienter med koronainfeksjon enn det er senger til, skriver nyhetsbyrået Reuters. Søndag registrerte India 6.767 nye koronainfeksjoner , som var landets største på en dag..

Fler nyheter fra VG

VG - I førrgår: 17:16

Politiet har tatt seg inn i demonstrantsone i Seattle – 31 personer arrestert

Politiet i Seattle har i dag tatt seg inn i demonstrantsonen ved Capitol Hill i Seattle, hvor demonstranter har tatt kontroll over flere kvartaler de siste ukene..

VG - I førrgår: 17:29

Fox News-anker sparket etter anklager om sextrakassering

En av Fox News mest kjente programledere, Ed Henry, har fått fyken etter at han i forrige uke ble anklaget for seksuell trakassering på arbeidsplassen..

VG - I førrgår: 18:01

Kashmir: Massive protester etter at sivilist skal ha blitt drept

En sivilist skal ha mistet livet etter at han kom i kryssild mellom regjeringsstyrker og opprørere i den indiskkontrollerte delen av Kashmir onsdag. Drapet utløste store lokale protester, melder nyhetsbyrået AFP..

VG - I førrgår: 19:51

Opposisjonsleder om braktall for Putin: – Det er en stor løgn

Russland sier ja til ny grunnlov, viser opptellingen etter folkeavstemningen. Det betyr at Vladimir Putin (67) kan fortsette som president helt fram til 2036. Opposisjonslederen Aleksej Navalnyj (44) raser..

VG - I førrgår: 21:11

262 piloter fløy uten sertifikat – nå utestenges flyselskaper

Flyselskapet Pakistan International Airlines får ikke lov til å fly i EU-land etter at 141 av deres piloter skal ha jukset seg til flysertifikater. Totalt må 262 av landets piloter holde seg på bakken..

VG - I førrgår: 21:25

Trump raser mot å male «Black Lives Matter» på Fifth Avenue

New Yorks bystyre har gitt klarsignal til å male slagordet «Black Lives Matter» på berømte Fifth Avenue, foran Trump Tower. Det har fått den amerikanske presidenten til å se rødt..

VG - Igår: 07:25

Eksperter mener Trump forsøker så tvil om valget

Det ble mottatt med sjokk og undring da president Donald Trump i forrige uke sa at det kommende valget blir det mest korrupte i USAs historie..

VG - Igår: 07:55

Gruveulykke i Myanmar

Minst 146 mennesker skal så langt ha mistet livet og 31 er skadet i et jordskred ved en jadegruve nord i Myanmar..

VG - 29 juni 20 kl. 13:25

TV-stasjon: Iran vil arrestere Donald Trump

Iran har utstedt en arrestordre og bedt Interpol om hjelp til å arrestere president Donald Trump, ifølge TV-stasjonen Al Jazeera. Årsaken skal være drapet på toppgeneralen Qasem Soleimani..

VG - 29 juni 20 kl. 09:09

Politiet: Minst seks drep under angrep på børsen i Karachi

Minst seks personer er drept under et angrep på børsen i Karachi i Pakistan, opplyser politiet. Fire av de drepte er angripere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt