NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 15:17

NRK - 07 juni 20 kl. 01:51

Titusenvis på vei mot Det hvite hus

Ifølgje Washington Post er folkemengden som nå er samlet ved Det hvite hus og Lincoln-minnesmerket, den største til nå. Myndighetene venter opptil 200.000 mennesker til rasismeprotestene. Foreløpig ser det uit til å gå fredelig for seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Washington Post, Det, Lincoln

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Titusenvis, veimot Det , hvite, hus
NRK - 07 juni 20 kl. 17:26

Titusenvis trosser smittefare

Søndag var gatene i Barcelona, Madrid og Roma fylt av titusenvis av mennesker som viste sin avsky mot rasisme og diskriminering, og støtte til Black lives matter-bevegelsen i USA. Protestene har stort sett vært fredelige, også i USA..

Aftenposten - 13 mars 20 kl. 10:38

Titusenvis av elever rammet av store IT-problemer i skolen

Undervisningsplattformen Showbie knelte da titusenvis av elever med hjemmeskole logget seg på fredag..

Aftenposten - 07 juni 20 kl. 20:48

Titusenvis demonstrerte mot rasisme i England for andre dag på rad

Titusenvis av demonstranter har fylt gatene i London og andre britiske byer for andre dag på rad. I Bristol kastet de statuen av en slavehandler i elva..

Aftenposten - 07 juni 20 kl. 20:48

Titusenvis demonstrerte mot rasisme i England og resten av Europa for andre dag på rad

Titusenvis av demonstranter har fylt gatene i London og andre europeiske byer for andre dag på rad. I Bristol kastet de statuen av en tidligere slavehandler i elva..

Dagbladet - 20 juni 20 kl. 17:44

Mitt liv som rasist

En fortelling om hvite flekker på kartet, hvite hull på lerretet og hvite hull i hodet..

NRK - 31 mai 20 kl. 06:00

Nasjonalgarden ved Det hvite hus

Nasjonalgarden i USA er kalt inn for å bistå politiet og sikkerhetstjenesten i å beskytte Det hvite hus, der det er store demonstrasjoner utenfor lørdag kveld. Soldatene har tatt oppstilling rundt Det hvite hus..

VG - 28 juni 20 kl. 13:17

«The Simpsons» slutter å bruke hvite stemmer til ikke-hvite karakterer

TV-serien «The Simpsons» kunngjør at de nå slutter å bruke hvite skuespilleres stemme til ikke-hvite karakterer etter 30 år..

Aftenposten - 20 juni 20 kl. 21:54

Titusenvis trosser virus for Trumps første folkemøte på flere måneder

Titusenvis av Trump-tilhengere fra hele USA har kommet til Tulsa i Oklahoma for å delta på presidentens store folkemøte, det første på flere måneder..

VG - 07 april 20 kl. 22:43

De hvite lungene

Bilder av hvite lunger fra corona-syke pasienter har florert i norske og internasjonale medier. Men hvorfor blir lungene hvite?.

Aftenposten - 12 mai 20 kl. 05:57

Maskeplikt innført i vestfløyen i Det hvite hus

Det hvite hus krever at alle som skal inn i vestfløyen i Det hvite hus, hvor kontorene til presidenten og hans stab befinner seg, må dekke til ansiktet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Delvis kontroll på brannen

Brannvesenet melder nå at de har delvis kontroll på brannen i kornsiloen på Lena. Sperreposter og sikkerhetsavstand opprettholdes inntil videre..

NRK - 45 minutter siden

Braut lova då gravid kvinne døydde

Fylkesmannen i Trøndelag har konkludert med at ei gravid kvinne som brått døydde på sjukehuset i Namsos 21. mars i år, ikkje fekk forsvarleg helsehjelp. Kvinna kontakta helsevesenet 9 gonger før ho vart innlagd..

NRK - 45 minutter siden

Fyrste avretting på 17 år

Tysdag vart den fyrste føderale avrettinga etter dødsstraff gjennomført i USA sidan 2003. Dødsdømte Daniel Lewis Lee vart avretta med ei giftsprøyte i fengselet i Terre Haute, Indiana..

NRK - 1 time siden

Vert nekta å stille til val

Den fengsla opposisjonskandidaten til presidentvalet i Kviterussland vert nekta å stille til val i sommar. Viktor Babaryko vart i juni fengsla for mistanke om økonomisk kriminalitet. No har ein samla valkommisjon stemt i mot kandidaturet hans..

NRK - 1 time siden

Dei med antistoff får besøke eldre

Svenske helsestyresmakter gjer det no mogleg for folk med antistoff mot koronavirus å besøke eldreheimane i landet. Dei må vere symptomfrie, og ha eit testresultat som ikkje er eldre enn seks månadar gammalt for å kunne gå inn på heimane..

NRK - 1 time siden

Ny Utøya-studie

En ny studie fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS), med overlevende fra Utøya-terroren, viser at fysiske plager etter terror gir økt risiko for å utvikle psykiske plager over tid. Funnet overrasker forskerne..

NRK - 1 time siden

Ni fleire koronadødsfall i Sverige

Tysdag er det registrert ni fleire koronarelaterte dødsfall i Sverige. Med det er det totale talet på registrerte dødsfall i landet på 5545..

NRK - 1 time siden

– Revurder einmetersregelen

Kulturminister Abid Raja vil ha ei ny vurdering av regelen om ein meters avstand på kino, teater og konsertar..

NRK - 1 time siden

Gjør munnbind obligatorisk

Frankrikes president Emmanuel Macron sier han vil gjøre munnbind obligatorisk i offentlige rom. Det skriver AFP. Forbudet innføres fra og med neste uke..

NRK - 1 time siden

Storbritannia ekskluderer Huawei

Storbritannia velger å ekskludere det kinesiske selskapet Huawei fra Storbritannias 5G-nett. Det melder myndighetene på en pressekonferanse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt