NRK > Nyheter

Monday, 17 January, 08:08

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av. Overflaten oppleves som glattere. Vi har også fått noe kritikk på at den fortsatt smaker litt tre og at man må sette den sammen selv, sier leder for bærekraft i Tine, Bjørn Malm, til avisen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tine, Nationen, Malm, Tunga, Trondheim, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tinefår ny , skje
NRK - 19 aug 21 kl. 19:43

Refser Tines nye yoghurtskje

Tine Meieriet har fjernet plastskjeen fra sine produkter av klimahensyn. Men den nye treskjeen har fått kritikk, og flere hevder den ødelegger smaksopplevelsen. Det er EU-direktivet om forbud av engangsplast som er grunnen til at Tine Meieriet trekker sine plastskjeer fra sine produkter, deriblant yoghurt, skriver Nationen.

NRK - 19 aug 21 kl. 15:02

Tine tar opp kampen mot importost

Tine satser 55 millioner kroner på et nytt ysteri på Dovre for å doble produksjonen av norsk camembert og brie. Rundt 90 prosent av hvitmuggostene som selges i Norge blir i dag importert. Det nye produksjonsanlegget for hvitmuggoster er en del av Dovre Ysteri, som har vært i drift siden 1918..

E24 - 21 okt 21 kl. 20:33

Q-meieriene frykter for eksistensen etter tilskuddskutt: – Tine prøver å skvise oss ut

Q-meieriene mister tilskudd på 50 millioner kroner årlig. Tine-konkurrenten mener melkemonopolet er på vei tilbake..

VG - 29 okt 21 kl. 15:40

Tine Thing Helseth er syk – avlyser konserter

Trompetisten Tine Thing Helseth har fått påvist kreft og må trekke seg fra oppdrag og konserter en stund framover, opplyser hennes manager..

Aftenposten - 30 jul 21 kl. 07:00

– Et samlivsbrudd med barn involvert er ikke noe som bør skje i affekt eller fortvilelse

Familieterapeut Hedvig Montgomery: – Et samlivsbrudd med barn involvert er ikke noe som bør skje i affekt eller fortvilelse.

NRK - 26 aug 21 kl. 12:50

Vil masseteste 35.000 studentar

Kommunedirektør Morten Wolden opplyser at Trondheim kommune ønskjer å gjennomføre ei massetesting av alle studentane på NTNU, som vil seie kring 35.000 personar. – Vi er i full gang med den praktiske planlegginga av denne massetestinga.

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 20:00

Gaddafis død fikk ringvirkninger i store deler av Afrika. Hvordan kunne det skje?

Hvordan kunne det skje?.

NRK - 23 okt 21 kl. 06:34

PST venter nye angrep som Kongsberg

PSTs kontraterrorsjef Arne Christian Haugstøyl tror hendelser som massedrapene på Kongsberg vil skje igjen. Nå reiser han en debatt om hvilken risiko vi må leve med i et åpent samfunn. – Denne type angrep utført av en person på impuls med enkle midler, vil skje igjen.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 21:59

Danmark gikk fra full fest til full krise. Flere land følger etter. Vil det samme skje i Norge?

Flere EU-land stenger ned på ny. Kan det samme skje i Norge?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt