VG > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:28

VG - 09 Oct 19 kl. 20:04

Tindersvindleren utlevert til Israel – fengslet

Denne uken ble Simon Leviev, kjent som Tindersvindleren, utlevert til sitt hjemland Israel. I en rettshøring tirsdag ble han varetektsfengslet i to uker..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Simon Leviev, Tindersvindleren, Israel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tindersvindleren, utlevert, til, Israel, fengslet
VG - 02 Jul 19 kl. 15:15

Israel krever Tindersvindleren utlevert

ATHEN (VG) Mandag sa den såkalte Tindersvindleren Simon Leviev til VG at han kom til å bli løslatt innen to timer. Den planen satte israelske myndigheter en stopper for tirsdag morgen..

VG - 30 Dec 19 kl. 16:09

Tindersvindleren dømt til 15 måneders fengsel

Simon Leviev, kjent som Tindersvindleren, har erkjent straffskyld og er nå dømt for tyveri, svindel og forfalskning av dokumenter i Israel..

VG - 11 Nov 19 kl. 19:26

Advokat: Tindersvindleren forhandler om tilståelsesdom

TEL AVIV (VG) Rettssaken mot Simon Leviev, kjent som Tindersvindleren, er utsatt i tre uker..

VG - 30 Aug 19 kl. 18:52

Jusekspert: Tindersvindleren kan ikke straffes i Israel for svindel begått i utlandet

Den israelske juristen Irit Kohn forklarer at Simon Leviev kan slippe straffeforfølgelse for svindel ved å la seg utlevere til hjemlandet Israel – noe som trolig skjer i løpet av to uker..

VG - 01 Jul 19 kl. 21:31

Bedrageriofre om at tindersvindleren kan gå fri: Skuffet over europeisk politi

ATHEN/OSLO (VG) Tindersvindleren Simon Leviev er anmeldt for bedrageri i minst syv land, men dommen han fikk i Athen mandag handlet kun om bruk av falskt pass..

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:23

VG: «Tindersvindler» til Israel

En 29 år gammel mann kjent som «tindersvindleren» ble denne uken utlevert til sitt hjemland Israel, skriver VG. I en rettshøring tirsdag ble han varetektsfengslet i to uker. Flere kvinner fra ulike land, også Norge, har anmeldt mannen for bedrageri..

NRK - 27 Nov 19 kl. 23:02

Svindelmafia lurte Stavanger-firma

Et energiselskap i Stavanger-regionen ble i høst lurt til å betale 150 millioner kroner til en bankkonto i Hongkong, skriver Stavanger Aftenblad. To italienere er pågrepet i Israel, og vil bli begjært utlevert. Politiet frykter at pengene er tapt..

NRK - 29 Jul 19 kl. 15:01

Bosnier utlevert til Belgia

En 39 år gammel bosnisk mann som er mistenkt for å ha skaffet våpen til gjerningspersonene bak terrorangrepene i Paris i 2015, er utlevert fra Tyskland til Belgia, melder AFP. Han ble arrestert i slutten av juni..

NRK - 01 Sep 19 kl. 21:25

USA støtter Israel

Amerikanske myndigheter ga søndag uttrykk for bekymring over den økte konflikten mellom Israel og USA. USA ga samtidig uttrykk for at Israel har rett til å forsvare seg mot angrep. Hizbolah skjøt søndag flere missiler inn i Nord-Israel..

NRK - 21 Jan 20 kl. 12:53

Håpar å få Prinsdal-sikta utlevert

Politiet håpar at den 20 år gamle mannen som er sikta etter drapet på Halil Kara (21) i Prinsdal 10. januar, kan bli utlevert frå Ungarn til Noreg i løpet av veka. Det opplyser Oslo politidistrikt til NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Ny app hevder å stanse storkriminelle – med over tre milliarder bilder

En søkemaskin for ansikter har revolusjonert politiarbeid i USA og Canada, men frykten for innskrenking av personvernet er stor..

VG - 4 timer siden

Maskert mann med væpnede ran på Stavanger-hoteller

Med fire minutters mellomrom fikk politiet melding om en maskert mann som truet to hotellansatte med håndvåpen..

VG - 6 timer siden

Demokratenes debatt: Tøffe angrep mot Bernie Sanders

Etter en sterk seier i primærvalget i Nevada, går Bernie Sanders inn i nattens debatt som en naturlig skyteskive for de andre kandidatene..

VG - 6 timer siden

Demokratenes debatt: Alle mot Bernie Sanders

Etter en sterk seier i primærvalget i Nevada, går Bernie Sanders inn i nattens debatt som en naturlig skyteskive for de andre kandidatene..

VG - Igår: 08:25

Rapport: Brannene ødela en femtedel av Australias skog

Over en femtedel av Australias skog brant opp under de enorme skogbrannene som har herjet landet, viser ny rapport. Noe slikt har aldri skjedd tidligere..

VG - Igår: 08:24

Ny bok vil «knuse myter» om Giske-saken

Forfatterne av den nye boka «Giskesaken» mener det rett og slett ikke er riktig at mediene har løpt i flokk og jaktet på Trond Giske..

VG - Igår: 08:09

Sandfaste passasjerer flys hjem i dag

Norwegian har allerede sendt passasjerer hjem og SAS er i ferd med å gjøre det samme. – Vi forstår kundenes frustrasjon, sier Christer Baardsen i Norwegian..

VG - Igår: 05:53

Virusfrykt i Italia: – Veldig glad for at jeg skal hjem nå

MILANO (VG) Camilla Tamara Eriksen (19) jobber som modell i Milano. I helgen gikk hun show under Milan Fashion Week. Men tirsdag blir det hjemreise for 19-åringen fra Drammen..

VG - Igår: 19:05

Over 200 corona-smittede i Italia: Slik spredte viruset seg

KØBENHAVN/MILANO (VG) Covid-19-viruset ble først oppdaget hos en 38-åring som ikke hadde vært i Kina. Så spredte det seg til hans gravide kone. Nå er over 200 smittet i Italia..

VG - Igår: 15:46

Bil kjørte inn i folkemengde i Tyskland – politiet mistenker at det ble gjort med vilje

Flere personer er skadet etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i en karnevalsparade i Volkmarsen i Hessen. – Vi går ut ifra at det at det er en forsettelig handling, sier politiet til Die Welt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt