VG > Nyheter

Wednesday, 16 October, 08:08

VG - 09 Oct 19 kl. 20:04

Tindersvindleren utlevert til Israel – fengslet

Denne uken ble Simon Leviev, kjent som Tindersvindleren, utlevert til sitt hjemland Israel. I en rettshøring tirsdag ble han varetektsfengslet i to uker..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Simon Leviev, Tindersvindleren, Israel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tindersvindleren, utlevert, til, Israel, fengslet
VG - 02 Jul 19 kl. 15:15

Israel krever Tindersvindleren utlevert

ATHEN (VG) Mandag sa den såkalte Tindersvindleren Simon Leviev til VG at han kom til å bli løslatt innen to timer. Den planen satte israelske myndigheter en stopper for tirsdag morgen..

VG - 30 Aug 19 kl. 18:52

Jusekspert: Tindersvindleren kan ikke straffes i Israel for svindel begått i utlandet

Den israelske juristen Irit Kohn forklarer at Simon Leviev kan slippe straffeforfølgelse for svindel ved å la seg utlevere til hjemlandet Israel – noe som trolig skjer i løpet av to uker..

VG - 01 Jul 19 kl. 21:31

Bedrageriofre om at tindersvindleren kan gå fri: Skuffet over europeisk politi

ATHEN/OSLO (VG) Tindersvindleren Simon Leviev er anmeldt for bedrageri i minst syv land, men dommen han fikk i Athen mandag handlet kun om bruk av falskt pass..

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:23

VG: «Tindersvindler» til Israel

En 29 år gammel mann kjent som «tindersvindleren» ble denne uken utlevert til sitt hjemland Israel, skriver VG. I en rettshøring tirsdag ble han varetektsfengslet i to uker. Flere kvinner fra ulike land, også Norge, har anmeldt mannen for bedrageri..

NRK - 29 Jul 19 kl. 15:01

Bosnier utlevert til Belgia

En 39 år gammel bosnisk mann som er mistenkt for å ha skaffet våpen til gjerningspersonene bak terrorangrepene i Paris i 2015, er utlevert fra Tyskland til Belgia, melder AFP. Han ble arrestert i slutten av juni..

NRK - 01 Sep 19 kl. 21:25

USA støtter Israel

Amerikanske myndigheter ga søndag uttrykk for bekymring over den økte konflikten mellom Israel og USA. USA ga samtidig uttrykk for at Israel har rett til å forsvare seg mot angrep. Hizbolah skjøt søndag flere missiler inn i Nord-Israel..

NRK - 28 Aug 19 kl. 12:00

Bombe-mistenkt utlevert til Danmark

En svensk 22-åring er utlevert til Danmark i forbindelse med sprengningen av Skatteverkets kontor i København, melder Danmarks Radio. Mannen er mistenkt for å ha noe med eksplosjonen å gjøre. En annen mann er internasjonalt etterlyst i saken..

NRK - 05 Aug 19 kl. 06:16

Mexico vurderer å be om utlevering

Mexico vurderer å be om å få den mistenkte bak skyteepisoden i El Paso utlevert, sier utenriksminister Marcelo Ebrard. Landet vurderer å be om å få gjerningsmannen utlevert fordi 6 av de 20 drepte var mexicanske..

P4 - 05 Aug 19 kl. 06:18

Kan krever El Paso-mistenkt utlevert

Mexico vurderer å kreve den antatte gjerningsmannen bak masseskytingen i El Paso i Texas lørdag utlevert. Årsaken er at seks av de 20 drepte var mexicanske. Mexicos statsadvokat undersøker nå om det er mulig å sikte 21-åringen for terrorisme mot mexicanere på amerikansk jord..

NRK - 17 Jul 19 kl. 17:34

Broren til selvmordsbomber utlevert

Broren til Salman Abedi, som drepte 22 mennesker ved Manchester Arena i 2017, ble onsdag pågrepet i Storbritannia etter å ha blitt utlevert fra Libya. Hashem Abedi er siktet for drap, drapsforsøk og for å ha planlagt en eksplosjon..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Tyrkia hevder å ha «nøytralisert» 637 kurdiske militssoldater i Syria

637 «terrorister» er drept, tatt til fange eller har overgitt seg som følge av Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Ankara..

VG - 4 timer siden

Biden på spørsmål om sønnens Ukraina-jobb: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..

VG - 5 timer siden

Demonstrasjonene i Barcelona: – Vi skal fortsette hver dag

BARCELONA (VG) Katalanere er forbannet. De ønsker selvstendighet, og vet at de ikke får det. Men de er rasende på Madrid-regjeringens behandling av katalanere, vanlige folk og regionens politikere..

VG - 8 timer siden

Klart for avgjørende debatt: Warren er på vei opp

12 demokrater kjemper om å bli Donald Trumps motkandidat i 2020. Joe Biden har ledelsen, men Elizabeth Warren rykker fremover..

VG - 10 timer siden

Skotsk brexit-minister til VG: – Vi er klare for å løsrive oss

EDINBURGH (VG) Statsminister Boris Johnson må snart kjempe på to fronter. I sør er han i beintøffe forhandlinger med EU, og snart må han håndtere et gryende opprør i nord: Skottland er klare for å løsrive seg..

VG - 12 timer siden

Kilder til VG: Ligger an til EØS-thriller i Fellesforbundet

VG får tirsdag kveld bekreftet at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker i stedet å utrede handlingsrommet innenfor EØS-avtalen..

VG - 11 timer siden

Spania-ekspert om Catalonia-bråket: - Folk er dritt lei

Separatist-forkjemperne i Catalonia lover å fortsette den høylytte kampen for selvstendighet for regionen. Norske eksperter har liten tro på prosessen..

VG - 13 timer siden

AFP: Tyrkia vil fortsette Syria-offensiv «med eller uten verdens støtte»

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og fortsetter kampene i Syria..

VG - 18 timer siden

Stoltenberg: - Svekker kampen mot IS

LONDON (VG) – Utviklingen i Syria viser at min dype bekymring var velbegrunnet, sier NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg..

VG - 20 timer siden

Skjerper dekk-kravene til vogntog på norske veier

Fra november 2020 skal det koste mer å kjøre med dårlige vinterdekk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt