VG > Sport

Sunday, 07 June, 07:17

VG - 23 May 20 kl. 21:01

Tindersvindleren ute av fengsel

Simon Leviev, kjent som Tindersvindleren, har blitt løslatt fra fengselet i Israel på grunn av coronahensyn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Leviev, Tindersvindleren, Israel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tindersvindleren, uteav , fengsel
NRK - 06 Mar 20 kl. 15:00

Aktor ber om fem års fengsel

Aktor mener to av 16-åringene som er tiltalt for flere ran i Trondheim, må dømmes til fem års fengsel. Tre av dem som ubetinget fengsel. Forsvarerne mener så unge personer ikke må dømmes til fengsel, men til ungdomsstraff..

NRK - 23 Apr 20 kl. 14:07

Ber om 21 års fengsel

Aktor ber om lovens strengeste straff, 21 års fengsel, for faren i Kapp-drapet. Ber kun om fradrag for dagene han allerede har sonet i fengsel, det vil si rundt 230 dager. Retten tar nå kort pause før forsvarer og bistandsadvokat sine prosedyrer..

NRK - 02 Jun 20 kl. 08:42

Omgjorde samfunnsstraff til fengsel

51-åringen som kommanderte hunden sin til å angripe flere politibetjenter i Larvik i fjor, må i fengsel. Den 51 år gamle mannen ble i tingretten dømt til samfunnsstraff, men lagmannsretten har nå dømt ham til å sone 45 dager i fengsel..

NRK - 22 Apr 20 kl. 03:02

Vil ha 9,5 års fengsel for overgrep

Aktor ber om at en tidligere kommuneleder i Vestfold får 9,5 års fengsel for grove seksuelle overgrep mot to mindreårige gutter. Han ber også om at en medtiltalt mann får åtte år og ni måneder i fengsel, skriver Tønsberg Blad..

NRK - 22 Apr 20 kl. 03:02

Ber om 9 år i fengsel for overgrep

Aktor ber om at en tidligere kommuneleder i Vestfold får 9,5 års fengsel for grove seksuelle overgrep mot to mindreårige gutter. Han ber også om at en medtiltalt mann får åtte år og ni måneder i fengsel, skriver Tønsberg Blad..

NRK - 25 Feb 20 kl. 03:30

Svensk forlegger dømt til fengsel

Den fengslede svenske forleggeren Gui Minhai er dømt til fengsel i ti år i en kinesisk domstol i byen Ningbo. Gui Minhai har sittet fengslet i Kina siden 2015. Han er nå dømt til ti års fengsel, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 20 May 20 kl. 14:36

Ber om fengsel for ekspresident

Påtalemyndighet i Sør-Korea ber om 35 års fengsel for ekspresident Park Geun-hye, som ble avsatt ved riksrett i 2017 over en korrupsjonssak. Saken er oppe i høyesterett for andre gang, etter at den første dommen på 32 år fengsel ble satt til side..

P4 - 07 Mar 20 kl. 15:21

Dømt til 18 års fengsel for narkotikasalg

En mann i 40-årene er dømt til 18 års fengsel i en omfattende narkotikasak. Mannen dømmes for innførsel og distribusjon av store mengder heroin, råopium og hasj. Seks andre menn i samme sak er dømt til fengsel i opptil 11 år.

NRK - 21 Feb 20 kl. 08:52

Koronaviruset i kinesiske fengsel

Fleire enn 400 tilfelle av det nye koronaviruset har blitt oppdaga i fengsel ei rekke stader i Kina. I Hubei, den sentrale provinsen der viruset først blei påvist i desember i fjor, er det påvist ​271 smittetilfelle i fengsel..

P4 - 27 Apr 20 kl. 13:12

15 års fengsel for drap

En mann er i Gulating lagmannsrett dømt til 15 års fengsel for å ha drept sin 24 år gamle gravide kone i Egersund i september 2018. Han er også dømt for likskjending, etter at han ifølge dommen slo ihjel kona før han tente på leiligheten for å skjule drapet. Mannen ble også i tingretten dømt til 15 års fengsel.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Joe Exotic nekter å se seg slått av «Tiger King»-rival

Carole Baskin (58) vant i retten. I fengsel sitter Joe Exotic (57) og gnisser tenner..

VG - 3 timer siden

Medier: Krevde 10.000 soldater i opphetet møte i Det hvite hus

Det skal ha blitt ampert i Det hvite hus da president Donald Trump krevde å få satt 10.000 soldater i gatene for å håndtere rasisme-protestene rundt om i landet, melder flere amerikanske medier..

VG - 7 timer siden

Tusener har samlet seg i Washington - de største demonstrasjonene hittil

For niende dag på rad er det massive demonstrasjoner i Washington. Lørdag kveld samlet tusenvis seg til de største politivold-protestene hittil..

VG - 9 timer siden

NRK: Sundby nektes hjelp på Olympiatoppen

Martin Johnsrud Sundby (35) mister tilgang på Olympiatoppens eksperter inn i VM-vinteren 2020–21..

VG - 10 timer siden

Kong Carl Gustaf i trøstetale: – Det gjelder å holde ut

Svenskekongen (74) har feiret mange nasjonaldager, sier han. Men ingen som denne..

VG - 11 timer siden

Nykomling (20) avgjorde for Viking i naboduell

(Sandnes Ulf-Viking 1–3) Hørt om Sebastian Sebulonsen (20)? Hvis ikke, er det greit å merke seg navnet. Som innbytter scoret han to Viking-mål da nabo Sandnes Ulf ble slått 3–1 lørdag kveld..

VG - 12 timer siden

Derfor spiller ikke Haaland: – Tror han har godt av en pause

Borussia Dortmund spiller uten Erling Braut Haaland (19) også i lørdagens kamp mot Hertha Berlin. Pappa Alfie mener at sønnen har godt av en pause..

VG - 13 timer siden

Bayern slo tilbake etter svak start - stø kurs mot seriegull

(Bayer Leverkusen-Bayern München 2–4) Med en solid opphenting snudde serieleder Bayern München og leder nå med ti poeng, før Borussia Dortmunds kamp lørdag kveld..

VG - 15 timer siden

Helgheim vil sende demonstranter i karantene

Jon Helgheim (Frp) ber helsemyndighetene pålegge demonstrantene i Oslo og Stavanger 14 dagers hjemmekarantene. Deltagerne bør ta de økonomiske konsekvensene av karantenen selv..

VG - 16 timer siden

Les dagens VG her!

I dagens avis kan du lese om den hemmelige kommunikasjonen mellom Tom Hagen og de angivelige kidnapperne..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt