NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:03

NRK - 20 Jun 19 kl. 18:16

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltaltes, farVi var , bekymret
VG - 20 May 19 kl. 10:10

Varhaug-tiltaltes far: – Han var helt som vanlig

JÆREN TINGRETT (VG) Mandag vitner kvinnen som fant Sunniva Ødegård, tiltaltes far og onkel i rettssaken mot den 18 år gamle mannen..

P4 - 13 May 19 kl. 18:55

Bekymret for nettmobbing

Over halvparten av foreldrene i Norge er bekymret for at barna deres utsettes for nettmobbing. Det viser en undersøkelse gjort for Telenor. Og 56 prosent er bekymret for barnas sikkerhet og at uønskede bilder skal bli spredd på nett, melder NTB..

P4 - 28 Jun 19 kl. 06:22

Jensen bekymret over lav oppslutning

Frp-leder Siv Jensen er bekymret over Frps lave oppslutning i byene. Etter bompengeopprøret startet har Frp vært helt nede på 2,7 i Bergen, de har vært på 3-tallet i Oslo, og får 6 prosent i Stavanger. Jensen sier til Aftenposten at de har mange utfordringer knyttet til de store byene og at det er all grunn til å være bekymret..

Dagbladet - 16 May 19 kl. 19:14

- Dette skurrer i tiltaltes forklaring

Mannen som tok livet av Sunniva Ødegård (18) ble torsdag grillet i retten..

NRK - 07 Jun 19 kl. 07:56

Bekymret for lav befolkningsvekst

Leder i Fagforbundet industri/energi, Frode Alfheim er bekymret over tilnærmet nullvekst i folketallet i Nordland. – Vi må innse at vi bør være flere, og det bør bekymre at vi har ei negativ befolkningsutvikling, sier han til NRK..

Klartale - 14 May 19 kl. 10:21

Foreldre er bekymret for mobbing på nett

55 prosent av foreldre er bekymret for at barna blir mobbet på nettet. Et nytt prosjekt skal stoppe nettmobbing..

NRK - 13 Jun 19 kl. 10:49

Rederiforbundet svært bekymret

Vi er svært bekymret for den utviklingen vi nå ser i området rundt Omanbukten. Angrep på sivil skipsfart er svært alvorlig og setter maritim sikkerhet i fare, sier administrerende direktør i Norges Rederiforbund, Harald Solberg..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 08:25

Hytteeiere bekymret for milliardinvesteringer

Milliarder skal investeres i Trysil. Det gjør hytteeiere bekymret..

NRK - 23 Jun 19 kl. 18:30

SV: – Bekymret for streikeretten

SV-leder Audun Lysbakken mener det er vanskelig å streike for rettighetene sine, når regjeringen er villig til å gripe til tvungen lønnsnemnd. – Jeg er oppriktig bekymret for streikeretten i Norge, sier han til NTB..

NRK - 13 Jun 19 kl. 13:34

UD: Bekymret over situasjonen

UD er bekymret over situasjonen i Omanbukten. – Denne typen hendelser bidrar til å øke spenninger i regionen ytterligere. Overfor norske skip henviser vi til råd fra Rederiforbundet og Sjøfartsdirektoratet, om høy aktsomhet, sier UD i en uttalelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 1 time siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 1 time siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 3 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 4 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 4 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 4 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 5 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..

NRK - 6 timer siden

Bil kjørt av veien i Tydal

En person har kjørt av veien på Stugudalsvegen i nordenden av Stuggusjøen. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter. Nødetater rykker ut.

NRK - 5 timer siden

Tror pizza-debatt kan misbrukes

USAs sikkerhetsdepartement advarer mot at russiske agenter kan forsøke å splitte den amerikanske befolkningen, blant annet ved bruk av propaganda rundt "ananas på pizza"-debatten. Det skriver ABC News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt