NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 16:48

NRK - 20 Jun 19 kl. 18:16

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltaltes, farVi var , bekymret
VG - 20 May 19 kl. 10:10

Varhaug-tiltaltes far: – Han var helt som vanlig

JÆREN TINGRETT (VG) Mandag vitner kvinnen som fant Sunniva Ødegård, tiltaltes far og onkel i rettssaken mot den 18 år gamle mannen..

P4 - 13 May 19 kl. 18:55

Bekymret for nettmobbing

Over halvparten av foreldrene i Norge er bekymret for at barna deres utsettes for nettmobbing. Det viser en undersøkelse gjort for Telenor. Og 56 prosent er bekymret for barnas sikkerhet og at uønskede bilder skal bli spredd på nett, melder NTB..

NRK - 09 Oct 19 kl. 10:11

Holden: – Var bekymret for Røkke

Advokat Arild Holden sier at noen av SMS-ene Jan Erik «Jannik» Iversen skrev om at Kjell Inge Røkke måtte stå til ansvar, gjorde ham bekymret. – Jeg var bekymret for Røkke, sier Holden. – Det handler om varslingsplikt om hva en advokat må si fra om..

P4 - 28 Jun 19 kl. 06:22

Jensen bekymret over lav oppslutning

Frp-leder Siv Jensen er bekymret over Frps lave oppslutning i byene. Etter bompengeopprøret startet har Frp vært helt nede på 2,7 i Bergen, de har vært på 3-tallet i Oslo, og får 6 prosent i Stavanger. Jensen sier til Aftenposten at de har mange utfordringer knyttet til de store byene og at det er all grunn til å være bekymret..

Dagbladet - 16 May 19 kl. 19:14

- Dette skurrer i tiltaltes forklaring

Mannen som tok livet av Sunniva Ødegård (18) ble torsdag grillet i retten..

NRK - 07 Jun 19 kl. 07:56

Bekymret for lav befolkningsvekst

Leder i Fagforbundet industri/energi, Frode Alfheim er bekymret over tilnærmet nullvekst i folketallet i Nordland. – Vi må innse at vi bør være flere, og det bør bekymre at vi har ei negativ befolkningsutvikling, sier han til NRK..

Klartale - 14 May 19 kl. 10:21

Foreldre er bekymret for mobbing på nett

55 prosent av foreldre er bekymret for at barna blir mobbet på nettet. Et nytt prosjekt skal stoppe nettmobbing..

NRK - 13 Jun 19 kl. 10:49

Rederiforbundet svært bekymret

Vi er svært bekymret for den utviklingen vi nå ser i området rundt Omanbukten. Angrep på sivil skipsfart er svært alvorlig og setter maritim sikkerhet i fare, sier administrerende direktør i Norges Rederiforbund, Harald Solberg..

NRK - 16 Sep 19 kl. 20:20

Bekymret over Netanyahus uttalelse

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er svært bekymret over valgløftene fra Israels statsminister om annektering av okkuperte palestinske områder. – Slike unilaterale handlinger vil utgjøre et klart brudd på folkeretten, sier hun til NTB..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 08:25

Hytteeiere bekymret for milliardinvesteringer

Milliarder skal investeres i Trysil. Det gjør hytteeiere bekymret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mer politipenger til distriktene

De fire regjeringspartiene på Stortinget pålegger politiet å bruke en større del av pengepotten ute i distriktene. Dette skal gjøre situasjonen bedre blant annet i Telemark og Vestfold der politiet er underbemanna, mener Bård Hoksrud i Frp..

NRK - 30 minutter siden

Synkende tilfredshet

Tilfredsheten blant Vys kunder på Sør- og Arendalsbanen synker. Tallene kommmer etter en lang periode med mye togtrøbbel. 74 prosent av Vys kunder ved Sør- og Arendalsbanen oppgir at de er fornøyde med tilbudet, noe som er en nedgang på seks prosent..

NRK - 30 minutter siden

Får rekordpriser for torsken

Fredag meldte Norges Råfisklag at de satte opp prisen på torsk. Fiskerne får nå minst 26,75 kroner for torsk som veier 2,6 til 6 kilo. Omsetningssjef i råfisklaget, Willy Godtliebsen, sier man aldri har hatt en høyere minstepris på torsk enn i dag..

NRK - 15 minutter siden

Spansk selskap skal bygge ny E6

Spanske FCC Construcción A.S. skal bygge ny E6 fra Ulsberg til Vindåsliene i Trøndelag.

NRK - 30 minutter siden

Jente omkom da bru kollapset

Ei 15 år gammel jente mistet livet og en lastebilsjåfør er savnet etter at ei bru kollapset sørvest i Frankrike mandag. Minst to kjøretøy havnet i elven Tarn nord for Toulouse. Ulykken skjedde idet de to bilene kjørte ut på brua fra hver sin kant..

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i luftangrep i Libya

Minst sju mennesker ble drept da en kjeksfabrikk i Libyas hovedstad Tripoli ble truffet i et luftangrep mandag. Arbeiderne er hovedsakelig fra Afrika og Bangladesh. Søket måtte stanses på grunn av fly i området, men vil fortsette når det er trygt..

NRK - 11 timer siden

To eksplosjoner i Kabuls morgenrush

Politiet i den afghanske hovedstaden Kabul rapporterer om to eksplosjoner som har rystet byen mandag morgen. Det er et ukjent antall skadde, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

PST-sjefen avhørt

Spesialenheten for politisaker bekrefter at de har hatt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold inne til avhør sist fredag, skriver VG. Politiet vil ikke kommentere om Sjøvold er formelt siktet for lovbrudd, og i så fall for hva..

NRK - 1 time siden

Lastebil krasjet i husvegg

En lastebil gled i ettermiddag av veien i Ringsaker, og smalt rett inn i en husvegg. Ingen personer ble skadet i ulykken..

NRK - 1 time siden

Protester mot bensinpriser i Iran

Irans befolkning raser etter at regjeringen økte bensinprisene med 50 prosent over natta. Store protester brøt ut fredag i flere store byer og siden da har minst to personer mistet livet. Det er ikke kjent hvor mange som har blitt skadd..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt