P4 > Nyheter

Tuesday, 20 March, 22:15

P4 - 17 Feb 18 kl. 18:32

Tiltalt mor tåler ikke ny runde i retten

Den 46-år gamle kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter som døde av avmagring, tåler ikke å møte i retten. Det slår en ny sakkyndigrapport fast, skriver Dagbladet.
Psykolog Atle Austad skriver i rapporten at kvinnen lider av en omfattende grad av posttraumatisk stresslidelse.
Jenta ble funnet død av avmagring nyttårsaften 2015 på ei hytte i Valdres der hun og moren bodde..
Les mer på P4


Les mer om:
Dagbladet, Atle Austad, Valdres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, mor, tåler, ikkeny , rundei , retten
P4 - 01 Feb 18 kl. 12:49

Tiltalt for voldtekt av passasjer

En taxisjåfør i 20-årene er tiltalt for voldtekt av en kvinnelig passasjer i Tromsø. Hun skal ha vært så beruset at hun var ute av stand til å motsette seg handlingen. Sjåføren er tiltalt for seksuell omgang med noen som var bevisstløs.

NRK - 17 Feb 18 kl. 16:27

Tiltalt mor tåler ikke rettssak

En ny sakkyndigrapport slår fast at den 46-årige kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter, ikke tåler å møte i retten, skriver Dagbladet. Kvinnens datter (13) døde av avmagring nyttårsaften 2015 på en hytte i Valdres..

P4 - 24 Feb 18 kl. 12:50

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 15 Nov 17 kl. 21:16

Tiltalt for to fyllekjøringer

En 63 år gammel mann er tiltalt for to tilfeller av fyllekjøring på ni dager. Mannen ble 3. desember i fjor stoppet med en promille på 2,27 da han kjørte på E6 i Målselv.

P4 - 18 Nov 17 kl. 13:15

Mann tiltalt for å ha mishandlet familien i 20 år

En 61 år gammel mann møter tirsdag i Oslo tingrett tiltalt for å familievold gjennom 20 år. Mannen er tiltalt for å ha slått, dyttet, lugget og spyttet på kona si, samt truet med å drepe henne fra 1995 til 2016. 61-åringen er også tiltalt for å ha utsatt sønnen og datteren i en årrekke for gjentatt fysisk vold, trusler og nedsettende bemerkninger..

NRK - 05 Dec 17 kl. 06:41

Tiltalt for å dele sex-video

En sørlending i 20-årene er tiltalt for å ha smugfilmet en person under 18 år som hadde sex med en annen på fest. Mannen la filmen ut på en lukket gruppe på Facebook. – Han erkjenner forholdene han er tiltalt for, sier mannens forsvarer Pål Eide.

VG - 10 Jan 18 kl. 22:55

Tiltalt for overgrep mot 49 jenter: – Jeg klarte ikke slutte

En mann i 20-årene er tiltalt for nettovergrep mot 49 mindreårige jenter i hele landet. Mannen beklaget til jentene i retten..

P4 - 17 Nov 17 kl. 17:05

Tiltalt for drap på Ammerud

To menn og en kvinne i 20-årene er tiltalt for drapet på en 34 år gammel mann på Ammerud i Oslo i april i fjor. To av dem er tiltalt for drap og partering, mens den siste er tiltalt for medvirkning til partering, og for å ha unnlatt å tilkalle hjelp. Ifølge tiltalen skal grov mishandling ha forårsaket 34-åringens død.

P4 - 07 Mar 18 kl. 21:48

Skoleskytter tiltalt for 17 drap

Skoleskyteren i Florida, Nikolas Cruz, er nå formelt tiltalt for 17 drap og 17 drapsforsøk. 19-åringen har tilstått å stå bak massakren i februar og vil si seg skyldig dersom han ikke risikerer dødsstraff..

P4 - 15 Feb 18 kl. 12:17

Ektemann tiltalt for drap i Bergen

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha drept ektefellen sin i Bergen i april i fjor. Kvinnen ble funnet død i sengen om morgenen. Dødsårsaken skal være kvelning.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Valget på Sandberg vekker oppsikt i utlandet

At Per Sandberg blir fungerende justisminister vekker oppsikt utenfor Norge. Årsaken er at Frp-nestlederen i 1997 ble dømt for å ha slått og skallet ned en asylsøker på en privat fest hjemme hos seg selv. Nyhetsbyrået AFP har i kveld laget en sak der de påpeker dette, og viser til at utnevnelsen blir debattert og ironisert på sosiale medier.

P4 - 1 time siden

To pågrepet etter ran i Oslo

To personer er pågrepet etter at en person ble ranet på Majorstuen i Oslo i kveld. Den fornærmede er fysisk uskadet. De to ble pågrepet i det de stakk fra regningen på et serveringssted, hvor de også skal ha kranglet med betjeningen..

P4 - 1 time siden

Fremskrittspartiet med sensasjonsmåling

Fremskrittspartiet gjør et sensasjonelt byks i en fersk meningsmåling Kantar TNS har gjort for TV2. Partiet får hele 20,6 prosents oppslutning, noe som er 9,8 prosentpoeng høyere sammenlignet med en måling for få uker siden. Høyre går mest tilbake på målingen med 3,3 prosentpoeng til 26, mens Arbeiderpartiet står på stedet hvil med 23,6 prosent..

P4 - 1 time siden

FrP åpen for å ta KrF inn i regjeringen

FrP er åpen for å ta KrF inn i regjeringen til tross for at de i dag bidro til å felle justisminister Sylvi Listhaug. FrP-leder Siv Jensen sier til VG at de ønsker å søke samarbeid med KrF fordi det er bra for borgerlig side, og kan hindre Ap regjeringsmakt. Men hun påpeker at KrF da må vike i visse saker, og samtidig vise at de er klar for et samarbeid.

P4 - 1 time siden

Bombetiltalt dømt til ett års fengsel

Den 18 år gamle mannen som ble pågrepet med en improvisert sprenglanding på Grønland i Oslo i fjor er i Borgarting lagmannsrett dømt til ett års betinget fengsel. Dermed går PST på et kraftig nederlag etter at de anket dommen på ni måneders ubetinget fengsel i tingretten. PST har fått medhold i at det dreide seg om en terrorlignende handling, men straffen reduseres på grunn av den tiltaltes unge alder..

P4 - 2 timer siden

Razziaer mot Volkswagen og BMW

I Tyskland har påtalemyndigheten i dag gjennomført nye razzier mot hovedkontorene til de to bilgigantene Volkswagen og BMW. Razziaene gjelder blant annet mistanke om juks med utslippsdata, men skal ikke være knyttet til diesel-skandalen fra i fjor..

P4 - 2 timer siden

- Jeg har blitt forsøkt stanset i lengre tid

Sylvi Listhaug gjentar igjen påstanden om at hun har blitt forsøkt stanset av opposisjonen i lengre tid. I et intervju med Dagsrevyen i kveld, sier den avgåtte justisministeren at Jonas Gahr Støre, og flere andre politikere, har forsøkt å kneble henne fordi de ikke liker formen hennes. Listhaug sier hun nå er klar for kamp som stortingsrepresentant, og at hun ser spesielt frem til tøffe debatter med Ap-lederen..

P4 - 2 timer siden

Dømt for dødsfall men slipper straff

Et foreldrepar fra Bergen er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn etter at han fikk i seg tabletter som bruker som erstatning for heroin. Den lille gutten døde kort tid etter at han fikk i seg tablettene, som faren brukte. Likevel slipper foreldrene straff, fordi tingretten mener det ville påført foreldrene en urimelig tilleggsbelastning..

P4 - 3 timer siden

Moxnes: En seier for den tause majoritet

- Sylvi Listhaugs avgang er en seier for majoriteten, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes, som fremmet forslaget om mistillit mot justisministeren. Han sier videre at de høyreradikale vil møte hard motstand framover..

P4 - 3 timer siden

23 russiske diplomater har forlatt Storbritannia

De 23 russiske diplomatene som ble utvist fra Storbritannia i kjølvannet av nervegiftsaken i Salisbury, har nå forlatt landet. Det melder Sky News. Forholdet mellom de to landene er i krise, etter at Storbritannia anklaget Russland for giftangrepet på en russisk eks-spion og hans datter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt