P4 > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:37

P4 - 17 Feb 18 kl. 18:32

Tiltalt mor tåler ikke ny runde i retten

Den 46-år gamle kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter som døde av avmagring, tåler ikke å møte i retten. Det slår en ny sakkyndigrapport fast, skriver Dagbladet.
Psykolog Atle Austad skriver i rapporten at kvinnen lider av en omfattende grad av posttraumatisk stresslidelse.
Jenta ble funnet død av avmagring nyttårsaften 2015 på ei hytte i Valdres der hun og moren bodde..
Les mer på P4


Les mer om:
Dagbladet, Atle Austad, Valdres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, mor, tåler, ikkeny , rundei , retten
P4 - 05 May 18 kl. 21:04

Tiltalt etter dødsfall

To menn er nå tiltalt etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en leilighet i Bergen i fjor sommer. De to er tiltalt for ikke å ha gitt hjelp til noen som var i hjelpeløs tilstand. Begge nekter straffskyld..

P4 - 01 Feb 18 kl. 12:49

Tiltalt for voldtekt av passasjer

En taxisjåfør i 20-årene er tiltalt for voldtekt av en kvinnelig passasjer i Tromsø. Hun skal ha vært så beruset at hun var ute av stand til å motsette seg handlingen. Sjåføren er tiltalt for seksuell omgang med noen som var bevisstløs.

NRK - 12 Apr 18 kl. 17:09

Mor tiltalt for grov mishandling

En mor er tiltalt for å ha mishandlet sin tre år gamle datter, slik at hun døde i Overhalla i Trøndelag i fjor sommer. Jentas stefar er tiltalt for å ikke ha stoppet volden mot den lille jenta. Paret har forklart at skadene på jenta skyldes et fall..

NRK - 23 Mar 18 kl. 12:41

Molde-spiller tiltalt

En Molde-spiller er tiltalt for voldtekt etter en hendelse i fjor. Spilleren er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med noen som er bevisstløs eller av andre grunner ute av stand til å motsette seg handlingen. Dato for rettsaken er ikke bestemt..

NRK - 17 Feb 18 kl. 16:27

Tiltalt mor tåler ikke rettssak

En ny sakkyndigrapport slår fast at den 46-årige kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter, ikke tåler å møte i retten, skriver Dagbladet. Kvinnens datter (13) døde av avmagring nyttårsaften 2015 på en hytte i Valdres..

P4 - 09 Jul 18 kl. 09:48

Weinstein må møte i retten i dag

Den amerikanske filmprodusenten Harey Weinstein må møte i retten i dag, i forbindelse med det siste overgrepet han er tiltalt for. Weinstein var fra før tiltalt for overgrep mot to kvinner i 2003 og 2004, før han forrige uke ble tiltalt for et overgrep i 2006. Han erkjenner ikke straffskyld..

P4 - 28 May 18 kl. 08:49

Tiltalt for drap og likskjending

En 29 år gammel mann er tiltalt for å ha kvalt en 26 år gammel mann i en omsorgsbolig i Ålgård i Rogaland i august i fjor. Tiltalen fra statsadvokaten, som nå er klar, viser at mannen også er tiltalt for likskjending etter drapet, melder NRK. Liket ha blitt påført flere kuttskader.

P4 - 04 Jun 18 kl. 11:42

Tiltalt: Knivstakk ikke for å drepe

Den 16 år gamle jenta som er tiltalt for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret i Kristiansand i fjor sier hun ikke knivstakk for å drepe. I retten i dag sa jenta at hun ikke trivdes i det barnevernstiltaket hun var i og at hun fikk beskjed om at hun måtte bli der i ett år til. Hun sa at hun følte hun måtte gjøre noe drastisk for å få omgjort vedtaket..

P4 - 26 Apr 18 kl. 19:26

Frp-politiker tiltalt

En tidligere Frp-politiker i 40-årene fra Østlandet er tiltalt for ha overgrepsbilder av barn. I følge tiltalen skal han ha hatt to slike bilder og en film som viser seksuelle overgrep mot barn. Han er i tillegg tiltalt for å ha store mengder narkotika.

P4 - 24 Feb 18 kl. 12:50

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt