P4 > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:41

P4 - 17 Feb 18 kl. 18:32

Tiltalt mor tåler ikke ny runde i retten

Den 46-år gamle kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter som døde av avmagring, tåler ikke å møte i retten. Det slår en ny sakkyndigrapport fast, skriver Dagbladet.
Psykolog Atle Austad skriver i rapporten at kvinnen lider av en omfattende grad av posttraumatisk stresslidelse.
Jenta ble funnet død av avmagring nyttårsaften 2015 på ei hytte i Valdres der hun og moren bodde..
Les mer på P4


Les mer om:
Dagbladet, Atle Austad, Valdres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, mor, tåler, ikkeny , rundei , retten
P4 - 05 May 18 kl. 21:04

Tiltalt etter dødsfall

To menn er nå tiltalt etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en leilighet i Bergen i fjor sommer. De to er tiltalt for ikke å ha gitt hjelp til noen som var i hjelpeløs tilstand. Begge nekter straffskyld..

P4 - 01 Feb 18 kl. 12:49

Tiltalt for voldtekt av passasjer

En taxisjåfør i 20-årene er tiltalt for voldtekt av en kvinnelig passasjer i Tromsø. Hun skal ha vært så beruset at hun var ute av stand til å motsette seg handlingen. Sjåføren er tiltalt for seksuell omgang med noen som var bevisstløs.

NRK - 12 Apr 18 kl. 17:09

Mor tiltalt for grov mishandling

En mor er tiltalt for å ha mishandlet sin tre år gamle datter, slik at hun døde i Overhalla i Trøndelag i fjor sommer. Jentas stefar er tiltalt for å ikke ha stoppet volden mot den lille jenta. Paret har forklart at skadene på jenta skyldes et fall..

NRK - 23 Mar 18 kl. 12:41

Molde-spiller tiltalt

En Molde-spiller er tiltalt for voldtekt etter en hendelse i fjor. Spilleren er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med noen som er bevisstløs eller av andre grunner ute av stand til å motsette seg handlingen. Dato for rettsaken er ikke bestemt..

NRK - 17 Feb 18 kl. 16:27

Tiltalt mor tåler ikke rettssak

En ny sakkyndigrapport slår fast at den 46-årige kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter, ikke tåler å møte i retten, skriver Dagbladet. Kvinnens datter (13) døde av avmagring nyttårsaften 2015 på en hytte i Valdres..

P4 - 28 May 18 kl. 08:49

Tiltalt for drap og likskjending

En 29 år gammel mann er tiltalt for å ha kvalt en 26 år gammel mann i en omsorgsbolig i Ålgård i Rogaland i august i fjor. Tiltalen fra statsadvokaten, som nå er klar, viser at mannen også er tiltalt for likskjending etter drapet, melder NRK. Liket ha blitt påført flere kuttskader.

P4 - 04 Jun 18 kl. 11:42

Tiltalt: Knivstakk ikke for å drepe

Den 16 år gamle jenta som er tiltalt for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret i Kristiansand i fjor sier hun ikke knivstakk for å drepe. I retten i dag sa jenta at hun ikke trivdes i det barnevernstiltaket hun var i og at hun fikk beskjed om at hun måtte bli der i ett år til. Hun sa at hun følte hun måtte gjøre noe drastisk for å få omgjort vedtaket..

P4 - 26 Apr 18 kl. 19:26

Frp-politiker tiltalt

En tidligere Frp-politiker i 40-årene fra Østlandet er tiltalt for ha overgrepsbilder av barn. I følge tiltalen skal han ha hatt to slike bilder og en film som viser seksuelle overgrep mot barn. Han er i tillegg tiltalt for å ha store mengder narkotika.

P4 - 24 Feb 18 kl. 12:50

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 01 May 18 kl. 07:26

Pavens rådgiver tiltalt for overgrep

Pavens øverste økonomiske rådgiver, kardinal George Pell, er tiltalt for overgrep mot flere personer. 76-åringen blir tiltalt for minst tre forhold. Detaljene i sakene er ikke offentliggjort, men overgrepene skal ha skjedd mens han var erkebiskop i Melbourne.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mæland endrer forskrift

Kommunaldepartementet endrer nå forskriften om fylkes-sammenslåing. Det skjer etter at Finnmark fylkesting i dag vedtok å ikke velge medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen. Endringen betyr at antall medlemmer i fellesnemnda blir fordelt etter innbyggertall.

P4 - 15 minutter siden

Scheie tror Ronaldo blir toppscorer

Kommentatorlegenden Arne Scheie tror Cristiano Ronaldo blir toppscorer i VM. Ronaldo står med fire mål på to kamper, og Scheie sier til Dagbladet at det fort blir flere mål på mandag mot et Iran som må angripe..

P4 - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

En mann truet en politibetjent med kniv i Ålesund i ettermiddag. Politiet har ikke kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med ham. Ingen personer skal være skadet..

P4 - 15 minutter siden

Stoltenberg bekymret over svakere bånd

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener det må gjøres en innsats for å styrke NATO. I en uttalelse i dag sier han båndene mellom Europa og USA den siste tiden har blitt svekket - og viser blant annet til uenighet om handel, klima og Iran-avtalen. Stoltenberg understreker det ikke er sånn at de transatlantiske båndene nødvendigvis vil vare evig..

P4 - 30 minutter siden

- Conte ferdig i Chelsea

Antonio Conte kommer til å få sparken som Chelsea-manager i sommer. Det melder flere britiske medier i ettermiddag. De hevder også at Conte vil bli erstattet av tidligere Napolo-trener Maurizio Sarri..

P4 - 1 time siden

Politiets systemer oppe igjen

Politiet har nå rettet data-feilen som blant annet førte til problemer med pass-systemet tidligere i dag. Feilen førte til lange passkøer over store deler av landet..

P4 - 1 time siden

Vil ha bedre forhold i varetekt

Regjeringen vil bedre forholdene for varetektsinsatte. Justisdepartementet har i dag sent ut et forslag på høring om endringer av varetektsforholdene, og ønske om å redusere oppholdstiden i arrest. Justisminister Tor Mikkel Wara sier sier det er viktig at opphold i politiarrester begrenses til et minimum..

P4 - 1 time siden

Skal utvikle retningslinjer mot kroppspress i sosiale medier

Vil begrense kroppspresset blant unge..

P4 - 1 time siden

Ingen fra Finnmark stiller

Flertallet i Finnmark fylkesting sier nei til å oppnevne medlemmer til fellesnemnda med Troms. Det ble klart i ettermiddag. For å få gjennomført sammenslåingen av Troms og Finnmark må fellesnemnda starte arbeidet med å forberede den.

P4 - 1 time siden

Døde etter drukningsulykke

Den 36 år gamle mannen som ble innlagt på sykehus med kritiske skader etter at han ble hentet opp av Lille Lungegårdsvann i Bergen 2. juni, er død. Det melder Bergensavisen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt