NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 14:19

NRK - 05 Nov 19 kl. 06:02

Tiltalt for voldtekt på hotell

En mann i 30-årene må tirsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for voldtekt og frihetsberøvelse av en kvinne på et hotell i Oslo. Ifølge tiltalen holdt han kvinnen innesperret på rommet i flere timer, voldtok henne flere ganger og utførte vold mot henne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, voldtekt, hotell
NRK - 30 Oct 19 kl. 15:57

Fosterfar tiltalt for grov voldtekt

En mann er tiltalt for grov voldtekt av sitt fosterbarn i Rogaland. Saken skal gå for Jæren tingrett på nyåret. Overgrepene har ifølge tiltalen vart fra barnet var halvannet år til neste tre år gammelt..

NRK - 25 Oct 19 kl. 17:09

Politiker tiltalt for voldtekt

En ungdomspolitiker er tiltalt for voldtekt av tenåring. Den politisk aktive mannen var mindreårig da han skal ha voldtatt jenta som var 18. Nå risikerer han flere år i fengsel.

P4 - 24 Jul 19 kl. 11:35

19-åring tiltalt for voldtekt

En 19 år gammel mann har blitt tiltalt for voldtekt av en ung kvinne på en hyttetur i Kvamskogen i Hordaland i januar i år. Kvinnen sov da den angivelige voldtekten skal ha skjedd. Det er ikke kjent hvordan 19-åringen stiller seg til tiltalen, melder Bergensavisen.

NRK - 18 Sep 19 kl. 14:44

Tiltalt for voldtekt av barn

En mann fra Midt-Troms, som i vår ble dømt for å ha misbrukt to av sine elever, er nå tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med et barn under 14 år. Overgrepene skal ha starta da barnet var ti år, og skal ha skjedd under kjøreturer i mannens bil..

NRK - 15 Oct 19 kl. 12:46

Pastor tiltalt for voldtekt av barn

En pastor er i Sunnmøre tingrett tiltalt for voldtekt av en 13 år gammel jente. Aktor i saken ber om fire og et halvt års fengsel for mannen. Den tiltalte, som er i 30-årene, har erkjent delvis straffskyld, ifølge Sunnmørsposten..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 16:08

Fosterfar tiltalt for grov voldtekt av barn i Rogaland

En mann er tiltalt for grov voldtekt av sitt fosterbarn i Rogaland. Saken skal gå for Jæren tingrett på nyåret..

P4 - 18 Sep 19 kl. 14:55

Tiltalt for voldtekt av barn

En mann fra Midt-Troms er tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med et barn på under 14 år. Overgrepene skal ha starta da barnet var ti år, og skal ha skjedd under kjøreturer i mannens bil. Senest i vår ble den samme mannen, som er tidligere lærer, dømt for å ha misbrukt to av sine elever..

P4 - 30 Oct 19 kl. 16:09

Fosterfar tiltalt for voldtekt

En fosterfar i Rogaland er tiltalt for grov voldtekt av fosterbarnet sitt. Overgrepene skal ha startet da barnet var ett og et halvt år, og fortsatt fram til barnet var nesten tre. Saken starter i Jæren tingrett 6.

P4 - 15 Oct 19 kl. 13:47

Pastor tiltalt for voldtekt

En pastor i 30-årene er i Sunnmøre tingrett tiltalt for voldtekt av en 13 år gammel jente. Ifølge tiltalen har mannen forgrepet seg på jenta på en parkeringsplass ved et bedehus på Sunnmøre. Pastoren hevder at jenta var den aktive parten og har forklart at han ikke trodde på at hun kun var 13 år, skriver Sunnmørsposten.

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:41

Tiltalt for medvirkning til voldtekt

En bergensmann er tiltalt for medvirkning til voldtekt av en jente etter å ha oppfordret til dette over internett. Politiet mener de kan bevise at 45-åringen oppfordret til overgrep og spurte etter bilder. Jentas stefar ble i februar dømt til ti års fengsel i Kristiansand tingrett for en rekke overgrep som pågikk fra jenta var 11 til 18 år gammel.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Eidsberg skole friskmeldt

Berørte deler av Eidsberg ungdomsskole er luftet ut og elever og ansatte kan gå tilbake til skolehverdagen, melder politiet. Politiet legger til grunn av det er en CS-gass som har blitt spredd via ventilasjonsanlegget, og etterforsker videre..

NRK - 1 time siden

Rundspørring i nabolaget

Politiet er i gang med rundspørring i området der en kvinne (80) torsdag ble overfalt i sitt eget hjem, skriver Agderposten. En mann i 30-årsalderen er etterlyst etter innbruddet. Den eldre kvinnen kjempet imot og ble ikke skadet under hendelsen..

NRK - 45 minutter siden

Tiltalt for drapsforsøk

Påtalemyndigheten mener 37-åringen ville drepe da han 23. april stakk en mann i 20-årene i brystet med kniv utenfor et hus i Odda. Offeret ble påført et dypt stikk som punkterte ene lungen hans.

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Hongkong

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon på skole

Nødetater er på stedet etter meldinger om eksplosjon på en skole i Helsingborg, skriver Expressen. Den svenske bombegruppen er på vei til skolen for å undersøke stedet..

NRK - 1 time siden

Harstadmann dømt for drap

Agder lagmannsrett har dømt en 54-årig mann fra Harstad til 19 års fengsel for å ha drept eks-kona på Notodden og for å ha forlatt datteren på ett år i hjelpeløs tilstand. Dette er samme resultat som i tingretten. Han må også betale erstatning..

NRK - 1 time siden

Ble tilbudt helsehjelp

Mannen som er siktet for å ha drept en 51 år gammel kvinne i Florø, ble samme dag kontaktet av helsevesenet og tilbudt helsehjelp, melder Bergens Tidende. Kommuneoverlegen i Flora sier til avisen at helsevesenet har gjort det de skulle..

NRK - 1 time siden

Vurderer å utsette lokalvalgene

Hongkong vurderer å utsette lokalvalgene som etter planen skal bli avholdt lørdag. Bakgrunnen er de omfattende opptøyene i byen..

NRK - 1 time siden

Flere elever fikk pustebesvær

Opp mot 200 elever utsatt for svie i øynene og pustebesvær ved Eidsberg ungdomsskole.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt