NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 23:20

NRK - 05 Nov 19 kl. 06:02

Tiltalt for voldtekt på hotell

En mann i 30-årene må tirsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for voldtekt og frihetsberøvelse av en kvinne på et hotell i Oslo. Ifølge tiltalen holdt han kvinnen innesperret på rommet i flere timer, voldtok henne flere ganger og utførte vold mot henne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, voldtekt, hotell
NRK - 14 Dec 19 kl. 13:50

Tiltalt for grov voldtekt

En mann i 50-årene fra Øst-Finnmark er tiltalt for flere tilfeller av grov voldtekt, og siktet for menneskehandel og dokumentforfalskning, melder Sagat..

NRK - 30 Oct 19 kl. 15:57

Fosterfar tiltalt for grov voldtekt

En mann er tiltalt for grov voldtekt av sitt fosterbarn i Rogaland. Saken skal gå for Jæren tingrett på nyåret. Overgrepene har ifølge tiltalen vart fra barnet var halvannet år til neste tre år gammelt..

NRK - 25 Oct 19 kl. 17:09

Politiker tiltalt for voldtekt

En ungdomspolitiker er tiltalt for voldtekt av tenåring. Den politisk aktive mannen var mindreårig da han skal ha voldtatt jenta som var 18. Nå risikerer han flere år i fengsel.

P4 - 21 Nov 19 kl. 16:19

Tiltalt for voldtekt på busstopp

En 26 år gammel mann er tiltalt for voldtekt av en kvinne på en busstopp i Bergen. Den 19 år gamle kvinnen ventet på bussen da hun ble overfalt og voldtatt i mars i år. Mannen, som er utenlandsk statsborger, nekter straffskyld..

NRK - 04 Jan 20 kl. 22:22

Tiltalt for voldtekt av ettåring

En 42 år gammel mann må møte i Jæren tingrett, tiltalt for voldtekt av ei jente på ett år som var i hans omsorg. Ifølge Stavanger Aftenblad er mannen også dømt for overgrep mot et barn i barnehagen han var ansatt i. Mannen nekter straffskyld..

P4 - 10 Dec 19 kl. 11:32

Mann tiltalt for to voldtekter

En 32 år gammel mann fra Bergen er tiltalt for voldtekt av to 15 år gamle jenter. Voldtektene skal ha skjedd i 2016 mens jentene sov, under en fest i mannens leilighet. I følge Bergensavisen etterforskes mannen også for en tredje voldtekt..

P4 - 02 Mar 20 kl. 16:31

46-åring tiltalt for voldtekt av datter

En 46 år gammel mann er tiltalt for voldtekt og invest av sin egen datter. Han risikerer inntil 15 års fengsel melder Stavanger Aftenblad. Ifølge hans forsvarer tar mannen anklagene svært tungt og erkjenner ikke straffskyld.

P4 - 24 Jul 19 kl. 11:35

19-åring tiltalt for voldtekt

En 19 år gammel mann har blitt tiltalt for voldtekt av en ung kvinne på en hyttetur i Kvamskogen i Hordaland i januar i år. Kvinnen sov da den angivelige voldtekten skal ha skjedd. Det er ikke kjent hvordan 19-åringen stiller seg til tiltalen, melder Bergensavisen.

NRK - 18 Sep 19 kl. 14:44

Tiltalt for voldtekt av barn

En mann fra Midt-Troms, som i vår ble dømt for å ha misbrukt to av sine elever, er nå tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med et barn under 14 år. Overgrepene skal ha starta da barnet var ti år, og skal ha skjedd under kjøreturer i mannens bil..

P4 - 14 Dec 19 kl. 14:53

Tiltalt for voldtekt og menneskehandel

En norsk pilot er tiltalt for flere tilfeller av grov voldtekt og menneskehandel. Det skriver VG. Ifølge tiltalen har mannen i 50-årene invitert en kvinne fra Colombia til Norge i fjor, og tvunget henne til overgrep og jobbing i 12 timer om dagen uten arbeidskontrakt og lønn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 6 timer siden

Brudd på smittevernreglene

At flere hundre demonstranter har samlet seg i Oslo, Kristiansand og andre steder i Norge i kveld er brudd på smittevernreglene. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Regelen er at kun 50 personer kan være samlet på et sted..

NRK - 15 minutter siden

Børsoppgang i USA

Oppgang preget børsene i New York etter at overraskende gode arbeidsledighetstall ble presentert. Dow Jones steg 3,2 prosent, S&P 500-indeksen steg 2,6 prosent, mens teknologiindeksen Nasdaq steg 2 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Trump jubler over ledighetstall

Arbeidsløsheten i USA i mai var på 13,3 prosent, en nedgang fra 14,7 i april. Tallene kom svært overraskende på de fleste økonomer, som hadde spådd oppgang. President Donald Trump jubler over tallene..

NRK - 14 timer siden

Delte demonstrant-kritisk brev

President Donald Trump har delt et brev på Twitter der demonstrantene som ble jaget bort fra en park ved Det hvite hus tidligere i uka, blir omtalt som terrorister. Brevet er ifølge CNN skrevet av John Dowd, en advokat som har jobbet for Trump..

NRK - 2 timer siden

Bobilbrann ved E18

En bobil begynte å brenne på Ramsum ved E18 i Sandefjord fredag kveld. Brannvesenet har nå kontroll, men det er stor røykutvikling på stedet..

NRK - 1 time siden

Store mengder fisk ødelagt

I Lindesnes har noen kuttet strømmen til en parkert frysebil. Bilen er lastet med fisk. – Fisk for store verdier er ødelagt, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ber folk merke båtane sine

Hovudredningssentralen i Sør-Norge ber alle båteigarar om å merke småbåtar, kajakkar og kanoar med namn og mobilnummer i sommar. Dette gjer det lettare å spore opp eigaren og kan i nokre tilfelle avverje ein redningsaksjon, skriv HRS..

NRK - 1 time siden

Kan ha funnet spor etter Maja

Høsten 2018 forsvant Maja Herner (25) sporløst fra Ørsta på Sunnmøre. I kveld har politiet fått melding om at en person har funnet av en sko med beinrester. Skoen skal være lik de Herner hadde på da hun forsvant, opplyser påtaleansvarlig til TV2..

NRK - 1 time siden

Tar selvkritikk etter rasismeutsagn

Statsminister Erna Solberg tar selvkritikk etter et VG-intervju der hun sa at politiet har slått hardere ned på minoritetsbefolkningen enn andre i USA fordi de også har vært involvert i mer kriminalitet. Hun nevnte ikke rasisme. Nå beklager Solberg..

NRK - 1 time siden

Forbyr kvelertak i Minneapolis

Guvernøren i Minnesota forbyr politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politibetjenter er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter forbudet. Svarte George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt