P4 > Nyheter

Saturday, 22 September, 02:56

P4 - 25 Jun 18 kl. 11:37

Tiltalt for voldtekt av datteren

En 52 år gammel mann er tiltalt for å ha forgrepet seg seksuelt på sin egen datter.
Ifølge tiltalen voldtok han en av døtrene sine flere ganger mellom 1998 og 2017.
Mannen må møte i Sunnhordland tingrett i august..
Les mer på P4


Les mer om:
Sunnhordland

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, voldtektav , datteren
P4 - 08 Apr 18 kl. 07:35

Tiltalt for voldtekt av datter

En mann i 50-årene er tiltalt etter at han skal ha voldtatt sin 15 år gamle datter. Han er også tiltalt for vold eller truende atferd etter at han skal ha truet med å drepe datteren om hun fortalte noen om dette, melder Østlandets Blad..

NRK - 31 May 18 kl. 00:00

Weinstein tiltalt for voldtekt

Filmprodusenten Harvey Weinstein er av en storjury i New York tiltalt for voldtekt, ifølge distriksadvokat Cyrus Vance, melder Reuters..

VG - 30 Apr 18 kl. 07:31

Realitydeltaker tiltalt for voldtekt

En tidligere realitydeltaker er tiltalt for voldtekt av en kvinne og mishandling av samboeren sin i over et år. Mannen nekter straffskyld..

P4 - 09 Apr 18 kl. 13:45

Tiltalt for grov vold og voldtekt

Fire menn er tiltalt i en grov voldssak der de skal ha truet en annen mann på Sunnmøre til å gjøre seksuelle handlinger med seg selv. Politiet mener det er svært alvorlige tiltalepunkter. Blant annet ble mannen truet til å slå seg selv over den ene hånden med en hammer.

NRK - 17 Jul 18 kl. 12:25

Tiltalt for voldtekt

En mann og en kvinne er tiltalt for grov voldtekt av en 14 år gammel jente på Romerike, skriver Romerikes Blad. Voldtekten skal ha skjedd i juni i fjor hjemme hos den voldtektssiktede jenta. Saken kommer opp for Nedre Romerike tingrett i august..

P4 - 12 Apr 18 kl. 20:33

Jente fra Trøndelag tiltalt for voldtekt av gutt

En jente i tenårene fra Trøndelag er tiltalt for voldtekt av en gutt. Jenta skal ifølge tiltalen ha berørt gutten på en fest, mens han var ute av stand til å motsette seg. Aktor i saken sier til Trønder-Avisa at andre som var på festen grep inn da de så hva som skjedde.

Dagbladet - 17 Jul 18 kl. 13:15

Tenåringer tiltalt for grov voldtekt av 14-åring

En mann og en kvinne i slutten av tenårene er tiltalt for grov voldtekt av en jente på 14 år på Romerike i fjor sommer..

Aftenposten - 30 May 18 kl. 23:59

Harvey Weinstein tiltalt for voldtekt

En storjury i New York har tiltalt Hollywood-mogulen Harvey Weinstin for voldtekt, opplyser påtalemyndigheten i New York..

NRK - 17 Jul 18 kl. 12:25

Tiltalt for voldtekt på Romerike

En mann og en kvinne er tiltalt for grov voldtekt av en 14 år gammel jente på Romerike, skriver Romerikes Blad. Voldtekten skal ha skjedd i juni i fjor hjemme hos den voldtektssiktede kvinnen. Saken kommer opp for Nedre Romerike tingrett i august..

P4 - 23 Mar 18 kl. 13:17

Molde-spiller tiltalt for voldtekt

En eliteseriespiller i Molde Fotballklubb må møte i retten for en voldtekt som skal ha skjedd i fjor. Han er tiltalt for seksuell omgang med noen som er bevisstløse eller av andre grunner ute av stand til å motsette seg handlingen. Mannens advokat sier til NRK at han er overrasket og ikke erkjenner straffskyld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt