P4 > Nyheter

Saturday, 22 February, 07:57

P4 - 18 Aug 19 kl. 21:26

Tiltalt for vold og trusler mot kone og barn

En mann er tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sin tidligere kone gjennom 16 år.
74-åringen skal ha truet kvinnen på livet og og truet med å brenne ned huset og drepe hundene deres.
Han er også tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sine fem barn.
Rettssaken starter i Oslo tingrett på tirsdag, og varer i litt over tre uker..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, voldog , truslermot , koneog , barn
NRK - 18 Aug 19 kl. 20:38

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

P4 - 15 Oct 19 kl. 05:57

Tenåring tiltalt for trusler og vold

En tenåring fra et ungdomsmiljø i Lillesand er tiltalt for flere tilfeller av trusler og vold mot tre jevnaldrende. Det er Agderposten som melder om opprullingen av det brutale ungdomsmiljøet. Han er blant annet tiltalt for å ha slått en gutt flere ganger i hodet før han presset vedkommende til å kysse skoene hans.

Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 09:24

Skuespiller tiltalt for enda et tilfelle av grov vold

Er allerede tiltalt for hallikvirksomhet, trusler og vold. Rettssaken begynner i dag..

P4 - 11 Nov 19 kl. 20:37

Tiltalt for vold mot samboer

En mann i 40-årene fra Harstad-området er tiltalt for vold og trusler mot samboeren sin. Han skal blant annet ha slått og sparket og tatt kvelertak på henne, melder Nordlys. Mannen er også tiltalt for brudd på våpenloven.

P4 - 26 Aug 19 kl. 12:30

Sju unge i retten for ran, vold og trusler

Sju ungdommer må i morgen møte i Oslo tingrett tiltalt for en lang rekke voldsepisoder, ran og trusler. Hendelsene skal ha skjedd i Oslo høsten 2018, ifølge tiltalen. Det er til sammen 22 fornærmede i saken og det yngste ransofferet var bare 14 år.

NRK - 16 May 19 kl. 21:17

Mor tiltalt for overgrep mot barna

En kvinne i 50-årene må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for overgrep mot sin seks år gamle sønn. Overgrepene skal ifølge tiltalen ha skjedd i 2012 og 2013. Hun er i tillegg tiltalt for vold og trusler mot sønnen og hans fire år yngre søster..

P4 - 17 Dec 19 kl. 17:50

Tiltalt for vold mot barnevernsleder

En kvinne i 40-årene er nå tiltalt for å ha brukt vold mot en kvinnelig barnevernssjef i Sogn og Fjordane. Det skal ha skjedd i forbindelse med en omsorgsovertakelse. Kvinnen er også tiltalt for vold mot en annen kvinne..

NRK - 13 May 19 kl. 11:49

Flere trusler mot lærere i Oslo

Det har vært en økning av vold og trusler i Oslo-skolen det siste året, ifølge en rapport fra Utdanningsetaten. Rapporten, som VG har fått, viser at til sammen 8,8 % av lærerne ble utsatt vold eller trusler i fjor, noe som er flere enn året før..

NRK - 31 Jan 20 kl. 09:52

Ber om over 11 år for knivdrap

Aktor Ellen Cathrine Greve ba om elleve år og seks måneders fengsel for 22-åringen som er tiltalt for knivdrapet på Circle K i Bergen. Den tiltalte, som også er tiltalt for vold og trusler, får 355 dagers fradrag for tiden han har sittet i varetekt..

VG - 16 Oct 19 kl. 11:19

NFF: – Ett tilfelle av vold eller trusler er ett for mye

Vi i Norges fotballforbund nedsetter arbeidsgruppe for tiltak mot vold og trusler..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Voldshendelse i Tønsberg

En mann i 30-årene er lagt inn på sykehus med ukjent skadeomfang etter at han i natt ble utsatt for vold i Tønsberg. En mann i 20-årene er pågrepet etter hendelsen. Politiet vet foreløpig lite om hva som har skjedd..

P4 - 2 minutter siden

Advarer om glatte veier

Vegtrafikksentralen på Østlandet advarer mot glatte veier i deler av gamle Oppland fylke. Det er regn som fryser på bakken som fører til problemer. Entrepenører er ute for å salte og gruse..

P4 - 30 minutter siden

Problemer på veiene

Uvær fører også i dag til problemer på veiene flere steder. Blant annet er det stengt på Riksvei 7 Hardangervidda, og der blir ikke veien åpnet igjen i dag. Også på Vikafjellet er det stengt, mensd et er kolonnekjøring på E134 Haukelifjell og Riksvei 52 Hemsedalsfjellet.

P4 - 45 minutter siden

Ingen nordmenn på pallen

Det er kjørt verdenscup i storslalåm i Yuzawa Naeba i Japan i natt. Der ble Leif Kristian Nestvold-Haugen best av de norske på 4. plass.

P4 - 45 minutter siden

Evakuert etter brann

Flere boliger er evakuert på grunn av brann i en enebolig i Sagvåg på Stord. Politiet i Sør-Vest melder at både beboerne i huset og flere nabohus er evakuert. Det er ikke meldt om skadde personer.

P4 - 45 minutter siden

- Faren var i huset

Faren til mannen som drepte ti mennesker i Hanau i Tyskland denne uken, er nå ett av politiets viktigste vitner. Faren skal ha vært til stede da 43-åringen skjøt moren og seg selv etter angrepet natt til torsdag, ifølge tyske medier. Skytemassakren i Hanau etterforskes som et terrorangrep med rasistisk motiv..

P4 - 45 minutter siden

13 evakuert i Florø

13 personer er evakuert etter en kraftig brann i en tomannsbolig i Florø i natt. Både huset som brant og to nabohus ble evakuert, melder politiet. Tomannsboligen har brent helt nedig.

P4 - 30 minutter siden

Til sykehus etter slagsmål

En kvinne er sendt til sykehus og to menn er pågrepet etter et slagsmål i en leilighet på Galgeberg i Oslo i natt. Seks eller sju personer var ifølge politiet involvert, og kvinnen som er sendt til sykehus skal ha blitt slått med batong. Tilstanden hennes er ikke kjent..

P4 - 30 minutter siden

Ran i Oslo

En mann i 30-årene er sendt til sykehus med alvorlige hodeskader etter å ha blitt ranet på Grünerløkka i Oslo i natt. Politiet opplyser at skadene ikke er livstruende. Han skal ha blitt slått med øks og batong.

P4 - 8 timer siden

Hevder Russland hjelper Sanders

Russland prøver å påvirke demokratenes nominasjonskamp i USA ved å hjelpe Bernie Sanders. Det hevder ikke navngitte kilder, som skal ha kjennskap til saken, til Washington Post. Både Sanders, president Donald Trump og andre statlige ansatte skal ha blitt orientert av myndighetene om det angivelige påvirkningsforsøket.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt