P4 > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:39

P4 - 18 Aug 19 kl. 21:26

Tiltalt for vold og trusler mot kone og barn

En mann er tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sin tidligere kone gjennom 16 år.
74-åringen skal ha truet kvinnen på livet og og truet med å brenne ned huset og drepe hundene deres.
Han er også tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sine fem barn.
Rettssaken starter i Oslo tingrett på tirsdag, og varer i litt over tre uker..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, voldog , truslermot , koneog , barn
NRK - 18 Aug 19 kl. 20:38

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 09:24

Skuespiller tiltalt for enda et tilfelle av grov vold

Er allerede tiltalt for hallikvirksomhet, trusler og vold. Rettssaken begynner i dag..

P4 - 26 Aug 19 kl. 12:30

Sju unge i retten for ran, vold og trusler

Sju ungdommer må i morgen møte i Oslo tingrett tiltalt for en lang rekke voldsepisoder, ran og trusler. Hendelsene skal ha skjedd i Oslo høsten 2018, ifølge tiltalen. Det er til sammen 22 fornærmede i saken og det yngste ransofferet var bare 14 år.

NRK - 16 May 19 kl. 21:17

Mor tiltalt for overgrep mot barna

En kvinne i 50-årene må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for overgrep mot sin seks år gamle sønn. Overgrepene skal ifølge tiltalen ha skjedd i 2012 og 2013. Hun er i tillegg tiltalt for vold og trusler mot sønnen og hans fire år yngre søster..

NRK - 13 May 19 kl. 11:49

Flere trusler mot lærere i Oslo

Det har vært en økning av vold og trusler i Oslo-skolen det siste året, ifølge en rapport fra Utdanningsetaten. Rapporten, som VG har fått, viser at til sammen 8,8 % av lærerne ble utsatt vold eller trusler i fjor, noe som er flere enn året før..

P4 - 29 Apr 19 kl. 14:29

Tiltalt for trusler mot Utøya-overlevende

Ni personer blir tiltalt for trusler mot overlevende etter terrorangrepet på Utøya i 2011. Det skjer etter at Aftenposten i fjor sommer omtalte trusler og hatytringer mot flere personer, skriver avisen i dag. En mann i 60-årene fra Oslo er tiltalt for å ha kommet med tre rusler.

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 17:37

Mann dømt til fengsel for grov vold og trusler

En 24 år gammel mann er dømt til 16 måneders fengsel for grov vold og trusler i Oslo sommeren 2017..

NRK - 29 Apr 19 kl. 08:21

Tiltalt for trusler mot Hussaini

En mann i 60-årene må møte i Oslo tingrett for å ha framsatt hatefulle ytringer og trusler mot tidligere AUF-leder Mani Hussaini på Facebook. Mannen står også tiltalt for å ha sendt pakker med søppel til forskjellige personer og organisasjoner..

P4 - 13 May 19 kl. 16:41

Lærere sliter etter å ha blitt utsatt for vold

Mange lærere sliter psykisk etter å ha blitt utsatt for vold eller trusler fra elevene. Det forteller hovedvernombud i Oslo Einar Osnes. En rapport som ble lagt frem i dag viser at det nok en gang har vært en kraftig økning i vold og trusler mot ansatte.

NRK - 25 Jul 19 kl. 08:56

Rapper tiltalt for vold

Den svenske aktoren har tiltalt den amerikanske rapperen ASAP Rocky for vold. Det fremgår det av en pressemelding omtalt av Aftonbladet. Artisten ble arrestert i Stokholm 2.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Juks ved bilverksted i Sandefjord

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet deres feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Det skjer etter at Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. En ansatt har godkjent et stort antall kjøretøy uten at verkstedet er sikre på om de faktisk har vært inne til kontroll.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn betaler mest kontantløst i verden

Nordmenn har ikke sedler og mynter i lommeboka lenger - der ligger det kort. For nå er vi de som betaler mest kontantløst i verden. Det gjør vi i snitt mer enn én gang hver dag.

P4 - 1 time siden

Ble skutt fire ganger

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble skutt og drept med fire skudd. Det viser den endelige obduksjonsrapporten etter drapet, som stebroren Philip Manshaus er siktet for å stå bak. 17-åringen ble funnet drept i hjemmet sitt på Eiksmarka i Bærum 10.

P4 - 1 time siden

Saudi-Arabia varsler motangrep

Også Saudi-Arabia sier nå at de er sikre på at det var Iran, og ikke den jemenittiske Houthi-militsen som sto bak droneangrepet som rammet halvparten av landets oljeproduksjon i helgen. En talsmann for den saudiske militærkoalisjonen sier at de nå forbereder "nødvendige tiltak" for å beskytte landets befolkning - og vil slå hardt tilbake..

P4 - 4 timer siden

Bruker mer dyrket mark enn planlagt

Statens Vegvensen har tatt mer dyrket mark til veiformål enn planlagt hvert eneste år, fra og med 2009. Det viser deres egne årsrapporter, skriver Nationen. De siste ti årene har vegvesenet beslaglagt i overkant av 4.

P4 - 2 timer siden

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt. Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot velgermanipulering

En ny rapport advarer mot velgermanipulering. De norske partiene gjennomføret minst 5.300 målrettede kampanjer på Facebook i valgkampen.

P4 - 2 timer siden

Dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende norske hjem er brannslokkingsapparatet minst ti år. Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en ny undersøkelse. Trolig er det mange som ikke vet at brannslokkingsapparater i private boliger skal kontrolleres av fagfolk minimum hvert femte år.

P4 - 4 timer siden

Ap tapte mest i flest kommuner

Arbeiderpartiet var den største taperen i nær halvparten av kommunene ved valget i år. En oversikt fra NRK viser at Ap tapte mest oppslutning i 163 av Norges 356 kommuner. Og det var intet lystig valg for det nest største partiet heller - Høyre tapte nest mest og var den største taperen i 58 kommuner..

P4 - 3 timer siden

Tror noen går ut av regjeringen

- Regjeringen kan gå i oppløsning allerede i høst. Det tror valgforsker Svein Tore Marthinsen. Før valget holdt bompengekrangelen mellom Venstre og Frp på å utløse en regjeringskrise og etter et elendig lokalvalg fortsatte de to kranglingen da Venstres Abid Raja anklaget Frp for å komme med «brun propaganda».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt