NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:24

NRK - 18 Aug 19 kl. 20:38

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, voldog , trusleri 16 , år
Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 09:24

Skuespiller tiltalt for enda et tilfelle av grov vold

Er allerede tiltalt for hallikvirksomhet, trusler og vold. Rettssaken begynner i dag..

P4 - 18 Aug 19 kl. 21:26

Tiltalt for vold og trusler mot kone og barn

En mann er tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sin tidligere kone gjennom 16 år. 74-åringen skal ha truet kvinnen på livet og og truet med å brenne ned huset og drepe hundene deres. Han er også tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sine fem barn.

P4 - 26 Aug 19 kl. 12:30

Sju unge i retten for ran, vold og trusler

Sju ungdommer må i morgen møte i Oslo tingrett tiltalt for en lang rekke voldsepisoder, ran og trusler. Hendelsene skal ha skjedd i Oslo høsten 2018, ifølge tiltalen. Det er til sammen 22 fornærmede i saken og det yngste ransofferet var bare 14 år.

NRK - 16 May 19 kl. 21:17

Mor tiltalt for overgrep mot barna

En kvinne i 50-årene må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for overgrep mot sin seks år gamle sønn. Overgrepene skal ifølge tiltalen ha skjedd i 2012 og 2013. Hun er i tillegg tiltalt for vold og trusler mot sønnen og hans fire år yngre søster..

NRK - 13 May 19 kl. 11:49

Flere trusler mot lærere i Oslo

Det har vært en økning av vold og trusler i Oslo-skolen det siste året, ifølge en rapport fra Utdanningsetaten. Rapporten, som VG har fått, viser at til sammen 8,8 % av lærerne ble utsatt vold eller trusler i fjor, noe som er flere enn året før..

P4 - 29 Apr 19 kl. 14:29

Tiltalt for trusler mot Utøya-overlevende

Ni personer blir tiltalt for trusler mot overlevende etter terrorangrepet på Utøya i 2011. Det skjer etter at Aftenposten i fjor sommer omtalte trusler og hatytringer mot flere personer, skriver avisen i dag. En mann i 60-årene fra Oslo er tiltalt for å ha kommet med tre rusler.

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 17:37

Mann dømt til fengsel for grov vold og trusler

En 24 år gammel mann er dømt til 16 måneders fengsel for grov vold og trusler i Oslo sommeren 2017..

NRK - 29 Apr 19 kl. 08:21

Tiltalt for trusler mot Hussaini

En mann i 60-årene må møte i Oslo tingrett for å ha framsatt hatefulle ytringer og trusler mot tidligere AUF-leder Mani Hussaini på Facebook. Mannen står også tiltalt for å ha sendt pakker med søppel til forskjellige personer og organisasjoner..

P4 - 13 May 19 kl. 16:41

Lærere sliter etter å ha blitt utsatt for vold

Mange lærere sliter psykisk etter å ha blitt utsatt for vold eller trusler fra elevene. Det forteller hovedvernombud i Oslo Einar Osnes. En rapport som ble lagt frem i dag viser at det nok en gang har vært en kraftig økning i vold og trusler mot ansatte.

NRK - 25 Jul 19 kl. 08:56

Rapper tiltalt for vold

Den svenske aktoren har tiltalt den amerikanske rapperen ASAP Rocky for vold. Det fremgår det av en pressemelding omtalt av Aftonbladet. Artisten ble arrestert i Stokholm 2.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 45 minutter siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 45 minutter siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt