NRK > Nyheter

Onsdag, 12 August, 02:37

NRK - 18 aug. 19 kl. 20:38

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, voldog , trusleri 16 år
P4 - 15 okt. 19 kl. 05:57

Tenåring tiltalt for trusler og vold

En tenåring fra et ungdomsmiljø i Lillesand er tiltalt for flere tilfeller av trusler og vold mot tre jevnaldrende. Det er Agderposten som melder om opprullingen av det brutale ungdomsmiljøet. Han er blant annet tiltalt for å ha slått en gutt flere ganger i hodet før han presset vedkommende til å kysse skoene hans.

Dagbladet - 03 juni 19 kl. 09:24

Skuespiller tiltalt for enda et tilfelle av grov vold

Er allerede tiltalt for hallikvirksomhet, trusler og vold. Rettssaken begynner i dag..

P4 - 18 aug. 19 kl. 21:26

Tiltalt for vold og trusler mot kone og barn

En mann er tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sin tidligere kone gjennom 16 år. 74-åringen skal ha truet kvinnen på livet og og truet med å brenne ned huset og drepe hundene deres. Han er også tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sine fem barn.

P4 - 11 nov. 19 kl. 20:37

Tiltalt for vold mot samboer

En mann i 40-årene fra Harstad-området er tiltalt for vold og trusler mot samboeren sin. Han skal blant annet ha slått og sparket og tatt kvelertak på henne, melder Nordlys. Mannen er også tiltalt for brudd på våpenloven.

P4 - 26 aug. 19 kl. 12:30

Sju unge i retten for ran, vold og trusler

Sju ungdommer må i morgen møte i Oslo tingrett tiltalt for en lang rekke voldsepisoder, ran og trusler. Hendelsene skal ha skjedd i Oslo høsten 2018, ifølge tiltalen. Det er til sammen 22 fornærmede i saken og det yngste ransofferet var bare 14 år.

NRK - 16 mai 19 kl. 21:17

Mor tiltalt for overgrep mot barna

En kvinne i 50-årene må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for overgrep mot sin seks år gamle sønn. Overgrepene skal ifølge tiltalen ha skjedd i 2012 og 2013. Hun er i tillegg tiltalt for vold og trusler mot sønnen og hans fire år yngre søster..

P4 - 17 des. 19 kl. 17:50

Tiltalt for vold mot barnevernsleder

En kvinne i 40-årene er nå tiltalt for å ha brukt vold mot en kvinnelig barnevernssjef i Sogn og Fjordane. Det skal ha skjedd i forbindelse med en omsorgsovertakelse. Kvinnen er også tiltalt for vold mot en annen kvinne..

NRK - 13 mai 19 kl. 11:49

Flere trusler mot lærere i Oslo

Det har vært en økning av vold og trusler i Oslo-skolen det siste året, ifølge en rapport fra Utdanningsetaten. Rapporten, som VG har fått, viser at til sammen 8,8 % av lærerne ble utsatt vold eller trusler i fjor, noe som er flere enn året før..

NRK - 31 jan. 20 kl. 09:52

Ber om over 11 år for knivdrap

Aktor Ellen Cathrine Greve ba om elleve år og seks måneders fengsel for 22-åringen som er tiltalt for knivdrapet på Circle K i Bergen. Den tiltalte, som også er tiltalt for vold og trusler, får 355 dagers fradrag for tiden han har sittet i varetekt..

VG - 16 okt. 19 kl. 11:19

NFF: – Ett tilfelle av vold eller trusler er ett for mye

Vi i Norges fotballforbund nedsetter arbeidsgruppe for tiltak mot vold og trusler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Dødeligste dag i Australia

Med 21 dødsfall og 410 nye smittetilfeller de siste 24 timene i delstaten Victoria, opplever Australia landets dødeligste dag under koronapandemien. Til sammen 267 koronarelaterte dødsfall er så langt rapportert i Victoria, skriver ABC News..

NRK - 30 minutter siden

Avsluttet fest i Tromsø

Politiet har avsluttet en fest i en studentbolig i nærheten av UiT i Tromsø. De skriver på Twitter at de hadde vært der tidligere, også da for å avslutte festen, men festen fortsatte likevel..

NRK - 45 minutter siden

Brann i bolighus slukket

En brann i et bolighus i Skøelv i Troms er slukket, melder politiet på Twitter. Brannvesenet holder på med utluftning. Ingen skal ha vært inne i huset da det brant..

NRK - 45 minutter siden

67 nye smittetilfeller i Norge

Det er registrert 67 nye tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til onsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Økningen er noe større enn den har vært de siste dagene. Tirsdag økte smittetallet med 49 og mandag med 39..

NRK - 1 time siden

Tyrkia må forklare droneangrep

Myndighetene i Irak avlyser et møte med Tyrkias forsvarsdepartement, og ber om et møte med deres ambassadør, etter at et tyrkisk droneangrep drepte to høytstående personer i Iraks forsvar. Irak sier de ikke vil akseptere mer aggresjon fra Tyrkia..

NRK - 1 time siden

BI avlyser fadderuka

BIs studentorganisasjon skriver i en pressemelding at de avslutter hele fadderuken for sine studenter i Oslo. De skriver at de ikke ser det som forsvarlig å fortsette, derfor avlyser de resten av aktivitetene i fadderuka..

NRK - 2 timer siden

Politiet stopper fester i Oslo

Politiet avslutter festen i parken på St. Hanshaugen og Stensparken, noen minutter før halv ett i natt. De sørger også for at det blir ryddet opp etter festene.

NRK - 2 timer siden

Studenter forstyrrer i Trondheim

Også i natt får politiet mange meldinger om studenter som forstyrrer natteroen i Trondheim. Naboer blir holdt våkne om natten flere netter på rad, skriver politiet på Twitter, og ber studentmiljøene ta ansvar..

NRK - 2 timer siden

Obama roser Bidens valg

Tidligere president i USA Barack Obama roser Joe Biden for valget av Kamala Harris som visepresidentkandidat. På Facebook skriver han at Biden har funnet den ideelle samarbeidspartneren som vil kunne hjelpe ham gjennom enhver utfordring som president..

NRK - 2 timer siden

Hardt skadd i trafikkulykke

En person er hardt skadd etter en trafikkulykke fire kilometer nord for Rakkestad i Østfold, melder politiet på Twitter. To andre var også i bilen, en har løpt fra stedet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt