NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 10:35

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:20

Tiltalt for sex med elever

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling ved en videregående skole i Salten i Nordland for å oppnå seksuell omgang med to elever ved skolen. Dette skal ha skjedd ved to anledninger i 2012, ifølge politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Salten, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, sexmed , elever
NRK - 05 Aug 19 kl. 23:15

14 elever tiltalt for hets

14 svenske skoleelever er tiltalt for hets mot folkegrupper, etter at de skal ha blitt fotografert mens de gjorde nazisthilsen i en gymsal. I forhør skal ungdommene ha forklart at de ikke visste det var ulovlig. Det skriver Sveriges Radio..

NRK - 18 Sep 19 kl. 14:44

Tiltalt for voldtekt av barn

En mann fra Midt-Troms, som i vår ble dømt for å ha misbrukt to av sine elever, er nå tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med et barn under 14 år. Overgrepene skal ha starta da barnet var ti år, og skal ha skjedd under kjøreturer i mannens bil..

P4 - 18 Sep 19 kl. 14:55

Tiltalt for voldtekt av barn

En mann fra Midt-Troms er tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med et barn på under 14 år. Overgrepene skal ha starta da barnet var ti år, og skal ha skjedd under kjøreturer i mannens bil. Senest i vår ble den samme mannen, som er tidligere lærer, dømt for å ha misbrukt to av sine elever..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 08:06

Lærer tiltalt for nettovergrep i Finnmark. Fikk jobb på ny skole etter varslersak om at han sendte seksualiserte meldinger til elever.

En lærer fra Finnmark står tiltalt for nettovergrep og besittelse av overgrepsmateriale som viser barn. Mannen fikk ny lærerjobb etter at han første gang ble etterforsket for meldinger til mindreårige..

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:14

Skoleansatt tiltalt for overgrep

En ansatt ved en videregående skole i Nordland er tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin for å oppnå seksuell omgang med to elever. Dette skal ha skjedd ved to anledninger i 2012. Mannen i 40-årene erkjenner ikke straffskyld, opplyser hans forsvarer til NRK.

Aftenposten - 06 Mar 20 kl. 08:08

Elever ved fem skoler er smittet av koronaviruset

To elever i Stavanger, to elever i Bærum og en elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med koronavirus..

NRK - 02 Feb 20 kl. 08:43

4 av 5 elever kaster mat

Skjermbruk og bråk i spisepausen forstyrrer elever, og gjør at mange ikke får tid til å spise opp maten sin, viser ny studie. 80 prosent ender med å kaste mye av nista i søpla. I undersøkelsen deltok seks norske skoler og totalt 210 elever..

VG - 06 Mar 20 kl. 07:53

Elever ved fem skoler er smittet av coronaviruset

To elever i Stavanger, to elever i Bærum og en elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med koronavirus..

VG - 06 Mar 20 kl. 07:53

Elever ved fem skoler er smittet av koronaviruset

To elever i Stavanger, to elever i Bærum og en elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med koronavirus..

NRK - 14 Sep 19 kl. 09:59

Elever smittet av dysenteri

To elever ved Auglend barneskole i Stavanger har testet positivt på bakterien shigella sonnei, kjent som dysenteri, melder VG. Ti elever ved skolen har også omgangssyke. Dysenteri er en smittsom tarminfeksjon som fører til diarè, og kan være blodig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..

NRK - 30 minutter siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..

NRK - 15 minutter siden

Sier de har kontroll på viruset

Koronaviruset skal være under kontroll i Frankrike, som har begynt å lempe på smitteverntiltakene. – Viruset er fortsatt i omløp, men sprer seg sakte, sier lederen for landets rådgivende forskningsråd, Jean-François Delfraissy, til France Inter..

NRK - 30 minutter siden

Nye regler for opphold i Norge

I dag endrer regjeringen reglene for opphold for ofre for menneskehandel. Mens man tidligere måtte avgi forklaring til politiet i en menneskehandel-sak for å kunne få opphold, holder det nå å forklare seg om alvorlig kriminalitet..

NRK - 30 minutter siden

Vil stramme inn våpen-straff

Strengere straffer for oppbevaring og smugling av ulovlige våpen skal bidra til å få bukt med Sveriges kriminelle nettverk, håper landets regjering. Lovforslaget er en del av regjeringens 34-punktsprogram med tiltak mot kriminelle nettverk..

NRK - 30 minutter siden

Norwegian-fall 97,8 prosent i mai

Flyselskapet Norwegian fraktet 97,8 prosent færre passasjerer i mai i år enn samme måned i fjor. Selskapet fraktet 74.401 passasjerer i mai i år, mens tallet samme måned i fjor var drøyt 3,36 millioner..

NRK - 1 time siden

Bar i Belgia: Ta én, betal for to

Når Belgias barer åpner til uken, ber de kundene bli med på «helpy hour» og betale dobbelt av hva de ellers hadde gjort. 8. juni åpner landets serveringssteder etter å ha vært stengt i to og en halv måned på grunn av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Bratt fall i tysk industri

Fra mars til april opplevde tysk industri et fall i ordreinngangen på 25,8 prosent, viser fersk statistikk. Fallet omtales som det største siden begynnelsen av registreringene i 1991, opplyste det føderale statistikkbyrået Destatis..

NRK - 1 time siden

Palme-konklusjon 10. juni

Den svenske påtalemyndigheten kommer med sin konklusjon om tiltale i Palme-drapet 10. juni. Det melder SVT.

NRK - 1 time siden

Mener banken må ta regninga

Førsteamanuensis på juridisk fakultet ved UiO, Marte Eidsand Kjørven, mener banken må ta svindelregninga til Lillian Jensen. Hun ga aldri svindlerne tillatelse til å ta ut pengene hun ble svindlet for, og derfor må banken dekke tapet, mener Kjørven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt