NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 23:28

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:20

Tiltalt for sex med elever

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling ved en videregående skole i Salten i Nordland for å oppnå seksuell omgang med to elever ved skolen. Dette skal ha skjedd ved to anledninger i 2012, ifølge politiet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Salten, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, sexmed , elever
NRK - 05 Aug 19 kl. 23:15

14 elever tiltalt for hets

14 svenske skoleelever er tiltalt for hets mot folkegrupper, etter at de skal ha blitt fotografert mens de gjorde nazisthilsen i en gymsal. I forhør skal ungdommene ha forklart at de ikke visste det var ulovlig. Det skriver Sveriges Radio..

NRK - 18 Sep 19 kl. 14:44

Tiltalt for voldtekt av barn

En mann fra Midt-Troms, som i vår ble dømt for å ha misbrukt to av sine elever, er nå tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med et barn under 14 år. Overgrepene skal ha starta da barnet var ti år, og skal ha skjedd under kjøreturer i mannens bil..

P4 - 18 Sep 19 kl. 14:55

Tiltalt for voldtekt av barn

En mann fra Midt-Troms er tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med et barn på under 14 år. Overgrepene skal ha starta da barnet var ti år, og skal ha skjedd under kjøreturer i mannens bil. Senest i vår ble den samme mannen, som er tidligere lærer, dømt for å ha misbrukt to av sine elever..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 08:06

Lærer tiltalt for nettovergrep i Finnmark. Fikk jobb på ny skole etter varslersak om at han sendte seksualiserte meldinger til elever.

En lærer fra Finnmark står tiltalt for nettovergrep og besittelse av overgrepsmateriale som viser barn. Mannen fikk ny lærerjobb etter at han første gang ble etterforsket for meldinger til mindreårige..

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:14

Skoleansatt tiltalt for overgrep

En ansatt ved en videregående skole i Nordland er tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin for å oppnå seksuell omgang med to elever. Dette skal ha skjedd ved to anledninger i 2012. Mannen i 40-årene erkjenner ikke straffskyld, opplyser hans forsvarer til NRK.

NRK - 14 Sep 19 kl. 09:59

Elever smittet av dysenteri

To elever ved Auglend barneskole i Stavanger har testet positivt på bakterien shigella sonnei, kjent som dysenteri, melder VG. Ti elever ved skolen har også omgangssyke. Dysenteri er en smittsom tarminfeksjon som fører til diarè, og kan være blodig..

P4 - 14 Sep 19 kl. 09:52

Elever smittet av dysentri

To elever ved en barneskole i Stavanger er smittet av dysentri. I tillegg har ti elever ved skolen omgangssyke, melder VG. Fredag sendte smittevernkontoret ut et skriv til alle foresatte ved skolen med oppfordring om å ta forholdsregler.

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 17:46

5365 elever strøk

16 800 elever hadde mer enn 14 dager fravær i skoleåret 2018-19. Det er 40 prosent færre enn i 2015-16..

P4 - 29 Aug 19 kl. 13:08

Trafikklærer skal ha løyet om elevers glattkjøring

En trafikklærer i Oslo er mistenkt for å ha løyet om at elever har gjennomført glattkjøring. Statens vegvesen mottok bekymringsmeldinger fra en lokal trafikkstasjon om spesielt svake elever fra denne kjøreskolen - og Vegvesenet mistenker at det kan dreie seg om opp mot 200 elever. Vedkommende har fått tilbakekalling av godkjenningen som trafikklærer for en periode på seks måneder..

P4 - 01 Nov 19 kl. 06:47

Mer spesialundervisning blant de eldste

Andelen elever som får spesialundervisning tredobles fra 1. til 10. klasse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 1 time siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 1 time siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 1 time siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 2 timer siden

Se Debatten

NRK - 2 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 2 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 2 timer siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 3 timer siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 3 timer siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt