NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 04:55

NRK - 24 May 19 kl. 21:28

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, overgrepmot , seksåring
Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 15:08

Mann tok seg inn i bolighus – dømt for overgrep mot seksåring

En mann er dømt til fengsel i fire år og tre måneder for å ha tatt seg inn i et bolighus og forgrepet seg på en fremmed seksåring, melder Bergens Tidende..

Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 08:23

Tidligere fotballdommer tiltalt for nær 300 overgrep

En 26-åring som er tiltalt for overgrep mot nær 300 unge gutter, møter tirsdag i Nedre Romerike tingrett..

P4 - 04 Aug 19 kl. 21:37

Kastet seksåring ut fra tiende etasje

En tenåring kastet en seksåring fra tiende etasje på Tate Modern museum i London i dag. Ifølge politiet skal seksåringen ha landet på taket i femteetasje og er nå kritisk skadd. Det skal ikke være noe som tyder på at 17-åringen kjente gutten han kastet utenfor byggets utsiktspunkt.

NRK - 06 Aug 19 kl. 02:38

17-åring drapssiktet

En 17 år gammel gutt er siktet for drapsforsøk etter at en seksåring falt fra en takterrasse i 11. etasje på museet Tate Modern i London søndag. Tilstanden til seksåringen er kritisk, men stabil, ifølge Sky News..

P4 - 19 Aug 19 kl. 15:14

Tiltalt for overgrep og besittelse

En 51 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for overgrep mot et barn under 14 år. Han er også tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder, samt over 7.000 filmer, som viser overgrep mot barn.

NRK - 05 Aug 19 kl. 11:40

Seksåring stabil etter fall

En seksåring som skal ha blitt kastet fra en balkong i tiende etasje i Tate Modern-museet i London, skal være i stabil tilstand, skriver BBC. En 17 år gammel gutt er arrestert og mistenkt for drapsforsøk..

P4 - 08 May 19 kl. 13:31

Tiltalt for voldtekt og overgrep

En mann i 20-årene er tiltalt for voldtekt og seksuelle overgrep mot to mindreårige jenter. Ifølge tiltalen skal den ene jenta ha blitt truet på livet mens mannen forgrep seg på henne. Mannen er også tiltalt for besittelse av bilder som viser seksuelle overgrep mot barn..

VG - 21 Mar 19 kl. 15:43

Eks-dommer tiltalt for nye overgrep mot barn

Den tidligere tingrettsdommen (74) er tidligere dømt for overgrep mot mindreårige jenter. Nå er mannen igjen tiltalt for overgrep..

NRK - 19 May 19 kl. 08:01

Møter i retten tiltalt for overgrep

En pensjonert tingrettsdommer i 70-årene møter mandag i Oslo tingrett, tiltalt for overgrep mot barn ned til 8-årsalderen. Ifølge tiltalen skal overgrepene ha skjedd i perioden mars til mai i fjor, og tiltalen gjelder overgrep mot fem jenter..

NRK - 16 May 19 kl. 21:17

Mor tiltalt for overgrep mot barna

En kvinne i 50-årene må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for overgrep mot sin seks år gamle sønn. Overgrepene skal ifølge tiltalen ha skjedd i 2012 og 2013. Hun er i tillegg tiltalt for vold og trusler mot sønnen og hans fire år yngre søster..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 2 timer siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 2 timer siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 2 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 4 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 5 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 6 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 6 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt