NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 22:01

NRK - 24 May 19 kl. 21:28

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, overgrepmot , seksåring
Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 08:23

Tidligere fotballdommer tiltalt for nær 300 overgrep

En 26-åring som er tiltalt for overgrep mot nær 300 unge gutter, møter tirsdag i Nedre Romerike tingrett..

P4 - 08 May 19 kl. 13:31

Tiltalt for voldtekt og overgrep

En mann i 20-årene er tiltalt for voldtekt og seksuelle overgrep mot to mindreårige jenter. Ifølge tiltalen skal den ene jenta ha blitt truet på livet mens mannen forgrep seg på henne. Mannen er også tiltalt for besittelse av bilder som viser seksuelle overgrep mot barn..

VG - 21 Mar 19 kl. 15:43

Eks-dommer tiltalt for nye overgrep mot barn

Den tidligere tingrettsdommen (74) er tidligere dømt for overgrep mot mindreårige jenter. Nå er mannen igjen tiltalt for overgrep..

NRK - 19 May 19 kl. 08:01

Møter i retten tiltalt for overgrep

En pensjonert tingrettsdommer i 70-årene møter mandag i Oslo tingrett, tiltalt for overgrep mot barn ned til 8-årsalderen. Ifølge tiltalen skal overgrepene ha skjedd i perioden mars til mai i fjor, og tiltalen gjelder overgrep mot fem jenter..

NRK - 16 May 19 kl. 21:17

Mor tiltalt for overgrep mot barna

En kvinne i 50-årene må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for overgrep mot sin seks år gamle sønn. Overgrepene skal ifølge tiltalen ha skjedd i 2012 og 2013. Hun er i tillegg tiltalt for vold og trusler mot sønnen og hans fire år yngre søster..

P4 - 10 Jun 19 kl. 12:45

Tiltalt for bestilling av overgrep

En mann i 50-åra er i Sunnmøre tingrett tiltalt for bestilling av en rekke overgrep mot unge jenter. Mannen skal ha betalt tusenvis av kroner for å få foreldre til å utføre grove overgrep via live-kamera, men ifølge tiltalen lyktes han bare én gang. Mannen er også tiltalt for å ha vist seg naken i ulike anledninger og for å ha oppbevart tusenvis av bilder og videoer med slikt innhold..

NRK - 05 Feb 19 kl. 16:49

Tiltalt for overgrep mot elevar

Ein lærar i 30-åra er tiltalt for gjentekne overgrep mot to elevar. Overgrepa skal ha skjedd frå 2012 til 2014, då borna var mellom sju og ni år gamle. Mannen vart i 2016 frikjent for liknande overgrep mot ein medelev til borna som no er fornærma..

NRK - 08 Apr 19 kl. 10:30

Mann tiltalt for overgrep

En sørlending er tiltalt for overgrep mot en sju år gammel jente. Mannen nekter straffskyld. Rettssaken går i Kristiansand tingrett og har en strafferamme på over seks år..

VG - 24 May 19 kl. 21:21

26-åring tiltalt for overgrep mot seks år gammel gutt

En 26 år gammel mann er tiltalt for å ha tatt seg inn i et bolighus i Bergen i desember og forgrepet seg på den seks år gamle sønnen huset..

P4 - 19 May 19 kl. 09:47

Møter i retten tiltalt for overgrep mot barn

En pensjonert tingrettsdommer i 70-årene møter i morgen i Oslo tingrett, tiltalt for overgrep mot barn ned til 8-årsalderen. Ifølge tiltalen skal overgrepene mot fem jenter ha skjedd i perioden mars til mai i fjor. Han er også tiltalt for seksuelt krenkende atferd overfor mindreårige på et chattenettsted.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 15 minutter siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..

NRK - 30 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 45 minutter siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 1 time siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt