NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 03:10

NRK - 25 Mar 19 kl. 08:38

Tiltalt for overgrep

En fembarnsfar i 60-årene risikerer 21 år i fengsel for voldtekt og mishandling av egne barn. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt to av døtrene sine jevnlig over flere år og mishandlet alle sine barn. Barna skal ha utviklet senskader av overgrepene..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, overgrep
VG - 21 Mar 19 kl. 15:43

Eks-dommer tiltalt for nye overgrep mot barn

Den tidligere tingrettsdommen (74) er tidligere dømt for overgrep mot mindreårige jenter. Nå er mannen igjen tiltalt for overgrep..

NRK - 05 Feb 19 kl. 16:49

Tiltalt for overgrep mot elevar

Ein lærar i 30-åra er tiltalt for gjentekne overgrep mot to elevar. Overgrepa skal ha skjedd frå 2012 til 2014, då borna var mellom sju og ni år gamle. Mannen vart i 2016 frikjent for liknande overgrep mot ein medelev til borna som no er fornærma..

NRK - 08 Apr 19 kl. 10:30

Mann tiltalt for overgrep

En sørlending er tiltalt for overgrep mot en sju år gammel jente. Mannen nekter straffskyld. Rettssaken går i Kristiansand tingrett og har en strafferamme på over seks år..

Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 08:23

Tidligere fotballdommer tiltalt for nær 300 overgrep

En 26-åring som er tiltalt for overgrep mot nær 300 unge gutter, møter tirsdag i Nedre Romerike tingrett..

NRK - 06 Jan 19 kl. 18:18

Lege tiltalt for overgrepsmateriale

Blant de 36 mennene som ble tatt i politiets nettverksaksjon Operasjon Infinity, er en sykehuslege. Mannen er tiltalt for å ha skrevet om seksuelle fantasier om overgrep av barn, og for å ha fått bilder og videoer som viste overgrep, skriver VG..

NRK - 07 Jan 19 kl. 09:39

Tiltalt for å skjule overgrep

I Frankrike starter i rettssaken mot en katolske kardinalen for å ha forsøkt å skjule overgrep mot barn i den katolske kirken. Philippe Barbarin er sammen fem andre er tiltalt for å ha forsøkt å skjule overgrep, utført av presten Bernard Preynat..

Aftenposten - 05 Feb 19 kl. 17:01

Lærer tiltalt for seksuelle overgrep mot elever i Troms

En lærer i 30-årene er tiltalt for gjentatte overgrep mot to elever. Overgrepene skal ha skjedd fra 2012 til 2014, da barna var mellom sju og ni år gamle..

VG - 05 Feb 19 kl. 16:51

Lærer tiltalt for seksuelle overgrep mot elever i Troms

En lærer i 30-årene er tiltalt for gjentatte overgrep mot to elever. Overgrepene skal ha skjedd fra 2012 til 2014, da barna var mellom syv og ni år gamle..

Aftenposten - 15 Mar 19 kl. 06:08

Familiefar tiltalt for å ha truet seg til overgrep med kniv

En 65 år gammel mann er tiltalt for å blant annet ha brukt kniv for å true seg til overgrep mot en av sine døtre..

NRK - 16 Jan 19 kl. 15:19

Mann (26) tiltalt for overgrep

En 26 år gammel mann er av statsadvokaten tiltalt for seksuelt overgrep mot en jente under 16 år. Hendelsen skjedde i Bergen høsten 2017. Ifølge tiltalen sov jenten da overgrepet ble begått..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tre klatrere funnet døde i Canada

De tre klatrerne fra North Face som var savnet etter et snøskred i Canada i påsken, er funnet døde. Amerikanske Jess Roskelley og østerrikerne David Lama og Hansjörg Auer ble tatt av et skred onsdag. De ble funnet søndet, ifølge CNN..

NRK - 45 minutter siden

To menn er arrestert for Nav-brann

Politiet har pågrepet to menn som mistenkes for å ha tent på Nav-bygget som er i full fyr i Enebakk i Akershus i natt. Det vil trolig brenne ned. Brannvesenet forsøker å hindre spredning til en Joker-butikk like ved..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg gratulerer Zelenskyj

Jens Stoltenberg gratulerer TV-komikeren Volodymyr Zelenskyj med valgseieren i Ukraina og understreker at landet er en viktig partner for NATO. Søndag ble Zelenskyj – som er ny som politiker, men har spilt president på TV – valgt som ny president..

NRK - 1 time siden

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 1 time siden

14 omkom i jordskred i Colombia

Minst 14 personar har mista livet i eit jordskred utløyst av kraftig nedbør i Colombia. Den panamerikanske hovudveien er stengt. Åtte heimar blei skylde vekk i ein landsby sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Ran, innbrudd og trussel med øks

En mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet i Drøbak i Akershus etter at han prøvde å stjele fra en Peppes Pizza-restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks. Han var aggressiv og slo og sparket rundt seg, sier politiet..

NRK - 2 timer siden

Brann i Nav-lokale i Enebakk

Det brenner kraftig natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i Akershus. Det står flammer fra taket og er fare for spredning til en Joker-butikk.

NRK - 3 timer siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 4 timer siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 4 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt