NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 16:15

NRK - 25 Mar 19 kl. 08:38

Tiltalt for overgrep

En fembarnsfar i 60-årene risikerer 21 år i fengsel for voldtekt og mishandling av egne barn. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt to av døtrene sine jevnlig over flere år og mishandlet alle sine barn. Barna skal ha utviklet senskader av overgrepene..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, overgrep
P4 - 08 May 19 kl. 13:31

Tiltalt for voldtekt og overgrep

En mann i 20-årene er tiltalt for voldtekt og seksuelle overgrep mot to mindreårige jenter. Ifølge tiltalen skal den ene jenta ha blitt truet på livet mens mannen forgrep seg på henne. Mannen er også tiltalt for besittelse av bilder som viser seksuelle overgrep mot barn..

VG - 21 Mar 19 kl. 15:43

Eks-dommer tiltalt for nye overgrep mot barn

Den tidligere tingrettsdommen (74) er tidligere dømt for overgrep mot mindreårige jenter. Nå er mannen igjen tiltalt for overgrep..

NRK - 19 May 19 kl. 08:01

Møter i retten tiltalt for overgrep

En pensjonert tingrettsdommer i 70-årene møter mandag i Oslo tingrett, tiltalt for overgrep mot barn ned til 8-årsalderen. Ifølge tiltalen skal overgrepene ha skjedd i perioden mars til mai i fjor, og tiltalen gjelder overgrep mot fem jenter..

NRK - 16 May 19 kl. 21:17

Mor tiltalt for overgrep mot barna

En kvinne i 50-årene må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for overgrep mot sin seks år gamle sønn. Overgrepene skal ifølge tiltalen ha skjedd i 2012 og 2013. Hun er i tillegg tiltalt for vold og trusler mot sønnen og hans fire år yngre søster..

P4 - 10 Jun 19 kl. 12:45

Tiltalt for bestilling av overgrep

En mann i 50-åra er i Sunnmøre tingrett tiltalt for bestilling av en rekke overgrep mot unge jenter. Mannen skal ha betalt tusenvis av kroner for å få foreldre til å utføre grove overgrep via live-kamera, men ifølge tiltalen lyktes han bare én gang. Mannen er også tiltalt for å ha vist seg naken i ulike anledninger og for å ha oppbevart tusenvis av bilder og videoer med slikt innhold..

NRK - 05 Feb 19 kl. 16:49

Tiltalt for overgrep mot elevar

Ein lærar i 30-åra er tiltalt for gjentekne overgrep mot to elevar. Overgrepa skal ha skjedd frå 2012 til 2014, då borna var mellom sju og ni år gamle. Mannen vart i 2016 frikjent for liknande overgrep mot ein medelev til borna som no er fornærma..

NRK - 08 Apr 19 kl. 10:30

Mann tiltalt for overgrep

En sørlending er tiltalt for overgrep mot en sju år gammel jente. Mannen nekter straffskyld. Rettssaken går i Kristiansand tingrett og har en strafferamme på over seks år..

Aftenposten - 29 Jan 19 kl. 08:23

Tidligere fotballdommer tiltalt for nær 300 overgrep

En 26-åring som er tiltalt for overgrep mot nær 300 unge gutter, møter tirsdag i Nedre Romerike tingrett..

NRK - 06 Jan 19 kl. 18:18

Lege tiltalt for overgrepsmateriale

Blant de 36 mennene som ble tatt i politiets nettverksaksjon Operasjon Infinity, er en sykehuslege. Mannen er tiltalt for å ha skrevet om seksuelle fantasier om overgrep av barn, og for å ha fått bilder og videoer som viste overgrep, skriver VG..

NRK - 07 Jan 19 kl. 09:39

Tiltalt for å skjule overgrep

I Frankrike starter i rettssaken mot en katolske kardinalen for å ha forsøkt å skjule overgrep mot barn i den katolske kirken. Philippe Barbarin er sammen fem andre er tiltalt for å ha forsøkt å skjule overgrep, utført av presten Bernard Preynat..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FNB får 9,1 prosent i Tromsø

Nesten hver tiende velger i Tromsø sier nå at de vil stemme på den lokale bompengelisten. Nei til bompenger i Tromsø får 9,1 prosents oppslutning på VGs partibarometer, utført av Respons Analyse. Det er opp 6,4 prosentpoeng siden målingen i mars..

NRK - 15 minutter siden

Landslaget ga seerrekord

667 000 seere i snitt så Norge avansere til kvartfinalen i VM lørdag kveld. På det meste var det 895 000 seere som fikk med seg dramaet mot Australia, det er ny rekord. Ingen fotballkamp på norsk TV har gitt høyere seertall i år..

NRK - 15 minutter siden

Angivelig kuppmaker drept i Etiopia

Den antatte hjernen bak det mislykkede kuppet i Amhara-regionen i Etiopia, brigadegeneral Asaminew Tsige, er drept. Det opplyser myndighetene i landet, ifølge DPA..

NRK - 30 minutter siden

6,6 millioner i bøter til advokater

Advokatforeningen har gitt 521 advokater bøter fordi de ikke oppfyller kravet om etterutdanning, melder Advokatbladet. Totalt er bøtene på 6,6 millioner kroner. Foreningen ber Justisdepartementet innføre et generelt etterutdanningskrav for advokater..

NRK - 45 minutter siden

Pilot funnet i live etter styrt

En av pilotene skal være funnet i live etter at to jagerfly styrtet nordøst i Tyskland. Det melder nyhetsbyrået DPA. Søket etter den andre jagerflypiloten fortsetter.

NRK - 1 time siden

Solgte heiskort for 1,28 milliarder

Til tross for en variert vinter solgte alpinbransjen i Norge heiskort for 1,28 milliarder kroner i løpet av vintersesongen 2018/2019. Det skriver Alpinanleggenes landsforening i en pressemelsing. Det er 3 prosent ned fra supersesongen året før..

NRK - 4 timer siden

Presenterer ny byråd i Bergen

NRK - 1 time siden

Rett til spesialundervisning

Regjeringen har bestemt at den lovfestede retten til å få spesialpedagogisk hjelp og spesialundervisning skal videreføres. Rundt 60.000 barn og unge i barnehage og skole fikk dette skoleåret spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning..

NRK - Igår: 15:44

Syklist påkjørt på E134

En syklist har blitt påkjørt av en bil på E134 ved Langebru i Hokksund. Syklisten er ifølge politiet våken, og nødetatene er på vei. Det er noe kø på stedet..

NRK - Igår: 15:49

Kilder til NRK: Går mot lønnsnemnd

Flere uavhengige kilder, på begge sider av den pågående arbeidskonflikten i sykehussektoren, bekrefter overfor NRK at de er innkalt til et møte hos arbeidsministeren. Partene sier at dette normalt innebærer at det går mot tvungen lønnsnemnd..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt