P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 08:49

P4 - 2020-02-14 16:07:18

Tiltalt for mishandling av kone og barn

En 40 år gammel mann er tiltalt for å ha mishandlet kona og deres fem mindreårige barn.
Den fysiske og psykiske volden skal ha startet kort tid etter at de fornærmede kom til landet som følge av familiegjenforening, ifølge tiltalen.
Saken skal opp i Stavnager tingrett i juni..
Les mer på P4


Les mer om:
Stavnager

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, mishandlingav , koneog , barn
P4 - 02 Nov 19 kl. 09:47

Tiltalt for mishandling

En mann er i Oslo tingrett tiltalt for å grov mishandling av sin kone og tre døtre i sju år. Mannen skal ifølge tiltalen blant annet ha slått, sparket og dyttet familiemedlemmene. Han er også tiltalt for å ha brutt et besøksforbud da han oppsøkte sin familie på en privatadresse..

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 22:33

Mann tiltalt for mishandling av kone og fem barn

En 40 år gammel mann i Rogaland er tiltalt for å ha mishandlet sin kone og fem barn..

P4 - 03 Feb 20 kl. 23:07

Tiltalt for voldtekt av stedatter

En mann i 30-årene bosatt i Bergen er tiltalt for å ha voldtatt sin stedatter i barneskolealder og sin tidligere kone. Han skal også i følge tiltalen ha tatt kvelertak på kona og presset en pute i ansiktet til et av parets barn. I tillegg skal han ha truet med å skjære ut barnet fra magen til sin høygravide kone.

NRK - 21 Jan 20 kl. 19:56

Tiltalt for mishandling med strøm

En mann fra Oslo er tiltalt blant annet for å ha truet samboeren med russisk rulett og for å ha brukt en strømpistol under mishandling av henne. Rettssaken skal opp i Oslo tingrett i april..

VG - 04 Jan 20 kl. 14:27

Kvinne tiltalt for årelang mishandling av stedatteren

En kvinne i slutten av 40-årene må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for fysisk og psykisk mishandling av stedatteren sin over en periode på fem år..

Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 18:26

Oslomann tiltalt for å ha mishandlet sin ufødte sønn

En mann fra 40-årene er tiltalt for å ha mishandlet kona mens hun var høygravid med parets sønn. Han er også tiltalt for mishandling av sønnen og datteren..

P4 - 04 Jan 20 kl. 15:07

Mor tiltalt for mishandling av datter

En kvinne er tiltalt for å ha mishandlet stedatteren sin over en periode på fem år fra hun var 8 år gammel. Moren skal blant annet ha tvunget stedatteren til å overspise, og låst henne inne, samt skjelt og truet henne ved flere anledninger. Hennes far er tiltalt for medvirkning ved å ha vært til stede under mishandlingen, uten å ha grepet inn.

NRK - 12 Jan 20 kl. 16:01

Tiltalt for mishandling mot kattar

Ei kvinne i 50-åra er tiltalt for grove brot på dyrevelferdslova etter å ha halde 33 kattar innestengt i ein bustad i Vestland gjennom sju år. Kattane skal ha levd rundt søppel, skrot og avføring, skriv Bergensavisen. Rettssaka er i april..

P4 - 20 Oct 19 kl. 09:51

Nekter straffskyld for drap

Den 29 år gamle mannen som i morgen møter i Dalane tingrett, tiltalt for å ha drept sin gravide kone i Egersund i fjor, nekter straffskyld. Kvinnen ble funnet død etter at det hadde brent i leiligheten i september i fjor. Hun hadde da omfattende hodeskader.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 22:28

Foreldre dømt for mishandling av datteren

Et foreldrepar i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for grov vold og gjentatt mishandling av datteren gjennom hennes barndom..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 30 minutter siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 15 minutter siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 30 minutter siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 15 minutter siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 45 minutter siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 1 time siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..

P4 - 1 time siden

Advarer gravide mot å fortsette med snus

Mange sliter med å droppe snusen under svangerskapet..

P4 - 1 time siden

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt