P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 15:14

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:41

Tiltalt for medvirkning til voldtekt

En bergensmann er tiltalt for medvirkning til voldtekt av en jente etter å ha oppfordret til dette over internett.
Politiet mener de kan bevise at 45-åringen oppfordret til overgrep og spurte etter bilder.
Jentas stefar ble i februar dømt til ti års fengsel i Kristiansand tingrett for en rekke overgrep som pågikk fra jenta var 11 til 18 år gammel.
Mannens forsvarer sier han nekter straffskyld..
Les mer på P4


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, medvirkning, til, voldtekt
VG - 14 Jun 19 kl. 12:34

Advokat tiltalt for medvirkning til grovt underslag

To menn fra Østlandet er tiltalt for grovt underslag og medvirkning til grovt underslag av vel 1,3 millioner kroner..

P4 - 11 Sep 19 kl. 07:39

Tiltalt for livstruende vold

To menn er tiltalt for å ha slått og sparket en mann 52 år gammel mann i Bergen slik at han ble livstruende skadd og havnet i koma. To andre menn er tiltalt for medvirkning, og for å ha unnlatt å hjelpe en person som var i åpenbar fare for å miste livet. En av de tiltalte er en tidligere kampsportutøver.

NRK - 08 Aug 19 kl. 16:54

Tidligere SS-offiser (92) tiltalt

En 92 år gammel tidligere SS-soldat må møte i retten i Tyskland, tiltalt for medvirkning til 5.230 drap. Mannen var fra august 1944 til april 1945 vakt i konsentrasjonsleiren Stutthof, om lag 40 kilometer øst for dagens Gdańsk i Polen..

NRK - 30 Jul 19 kl. 06:52

Tiltalt for hasjsmugling

Fire menn fra Grenland er tiltalt for grov narkotikasmugling, eller medvirkning til dette, skriver TA. De fire prøvde å frakte 30 kilo hasj fra Sverige til Norge i fjor, men ble stoppet av tollere på Svinesund. Mennene kan få inntil 10 års fengsel..

P4 - 12 Nov 19 kl. 08:05

Fire tiltalt etter skyting på Fjellhamar

Fire menn er nå tiltalt etter en skyteepisode på Fjellhamar på Romerike i fjor, der en mor og en sønn ble truffet av skudd gjennom et stuevindu. De fire er tiltalt for medvirkning til grove trusler med skytevåpen, skriver Romerikes Blad. Politiet har ikke klart å avdekke hvem som avfyrte skuddene.

NRK - 29 Aug 19 kl. 15:55

Mann varetektsfengslet

I Sverige er 19-åringen som er siktet for medvirkning til drap på en småbarnsmor i Malmö, varetektsfengslet i minst en uke. Han er siktet for medvirkning til drap, medvirkning til drapsforsøk og grovt brudd på våpenloven, melder Sveriges Radio..

NRK - 29 Aug 19 kl. 15:55

Varetektsfengslet for Malmödrap

I Sverige er 19-åringen som er siktet for medvirkning til drap på en småbarnsmor i Malmö, varetektsfengslet i minst en uke. Han er siktet for medvirkning til drap, medvirkning til drapsforsøk og grovt brudd på våpenloven, melder Sveriges Radio..

NRK - 30 Nov 19 kl. 21:43

Siktet for medvirkning til drap

Den fremtredende forretningsmannen Yorgen Fenech er siktet for medvirkning til drap på gravejournalisten Daphne Caruana Galizia på Malta i 2017. Han er siktet for medvirkning til drap, planlegge drap og planlegge å begå en forbrytelse..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:20

Tidligere SS-offiser angrer

En 93 år gammel tidligere fangevokter stilles for retten i Tyskland, tiltalt for medvirkning til over 5000 drap i en av nazistenes konsentrasjonsleirer..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:20

Tidligere SS-fangevokter angrer

En 93 år gammel tidligere fangevokter stilles for retten i Tyskland, tiltalt for medvirkning til over 5000 drap i en av nazistenes konsentrasjonsleirer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Kvinne dømt for drap på ektemannen

En kvinne i 40-årene er dømt til 16 års fengsel for å ha drept ektemannen sin i Halden i 2015. Ifølge NRK døde mannen etter at kvinnen blandet beroligende midler i mannens drink, for så å sette en sprøyte heroin i ham etter at han sovnet. Mannen ble funnet død på sofaen.

P4 - 1 time siden

-En tragedie for rene utøvere

Utestengelsen av Russland fra globale idrettsmesterskap er en tragedie for utøverne. Det sier sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus. I dag bestemte det internasjonale dopingbyrået Wada å utestenge Russland på grunn av juksing med dopingprøver Til NTB forteller Ganus at enkelte utøvere nå vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse.

P4 - 1 time siden

Cissi Walin dømt

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove æreskrenkelser i Sverige. Walling beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for å ha dopet henne ned og voldtatt henne i sosiale medier. Den gang ble hun hyllet i Sverige for sitt mot, i dag ble hun dømt for utsagnet.

P4 - 1 time siden

Vy-sjef: - Veldig godt med en seier

- Det kjennes veldig fortjent å vinne kampen om Bergensbanen. Det sier konserndirektør Arne Fosen. I dag ble det klart at de vant kampen om å kjøre persontog på blant annet Bergensbanen, og dermed unngikk de å gå på sitt tredje jernbanenederlag på rad.

P4 - 1 time siden

Norge slo Sør-Korea

Norge slo Sør-Korea 36-25 i håndball-VM i Japan tirsdag. Norge tok føringen tidlig i kampen og ledet 20-10 til pause. Nå topper Norge sin gruppe foran Tyskland..

P4 - 2 timer siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 2 timer siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 2 timer siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 2 timer siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 2 timer siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt