P4 > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:35

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:41

Tiltalt for medvirkning til voldtekt

En bergensmann er tiltalt for medvirkning til voldtekt av en jente etter å ha oppfordret til dette over internett.
Politiet mener de kan bevise at 45-åringen oppfordret til overgrep og spurte etter bilder.
Jentas stefar ble i februar dømt til ti års fengsel i Kristiansand tingrett for en rekke overgrep som pågikk fra jenta var 11 til 18 år gammel.
Mannens forsvarer sier han nekter straffskyld..
Les mer på P4


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, medvirkning, til, voldtekt
VG - 14 Jun 19 kl. 12:34

Advokat tiltalt for medvirkning til grovt underslag

To menn fra Østlandet er tiltalt for grovt underslag og medvirkning til grovt underslag av vel 1,3 millioner kroner..

NRK - 08 Aug 19 kl. 16:54

Tidligere SS-offiser (92) tiltalt

En 92 år gammel tidligere SS-soldat må møte i retten i Tyskland, tiltalt for medvirkning til 5.230 drap. Mannen var fra august 1944 til april 1945 vakt i konsentrasjonsleiren Stutthof, om lag 40 kilometer øst for dagens Gdańsk i Polen..

NRK - 30 Jul 19 kl. 06:52

Tiltalt for hasjsmugling

Fire menn fra Grenland er tiltalt for grov narkotikasmugling, eller medvirkning til dette, skriver TA. De fire prøvde å frakte 30 kilo hasj fra Sverige til Norge i fjor, men ble stoppet av tollere på Svinesund. Mennene kan få inntil 10 års fengsel..

NRK - 08 Jun 19 kl. 08:50

Foreldrepar tiltalt for mishandling

Onsdag starter ankesaken mot et foreldrepar som i fjor sommer ble dømt for medvirkning til grov mishandling av sin egen guttebaby. Foreldreparet ble dømt til ett år og fire måneders fengsel. Ingen av dem erkjente straffskyld, og dommen ble anket..

NRK - 19 Jun 19 kl. 17:39

Tre menn kjent skyldige i Kenya

Tre av de fire mennene som har stått tiltalt etter terrorangrepet mot Garissa-universitetet i Kenya i 2015, er kjent skyldige i medvirkning til angrepet og for å ha tilknytninger til ekstremistgruppa al-Shabaab, melder BBC..

NRK - 24 Apr 19 kl. 16:47

Slo elg – nekter straffskyld

To menn tiltalt for dyremishandling og medvirkning til dyremishandling nekter straffskyld for å ha slått en elgokse med en biljekk på Ørland i fjor vår. Mishandlingstiltalte sier han trodde han skulle klare å ta liv av den skadde elgen..

P4 - 05 Jun 19 kl. 05:42

Tiltalt etter skolemassakre

En væpnet sikkerhetsvakt er tiltalt etter skolemassakren i Florida i fjor. Sikkerhetsvakten tok seg aldri inn på skolen der 17 personer ble skutt og drept, og er derfor tiltalt for forsømmelse av barn, og ti andre punkter som til sammen kan gi nær 100 år i fengsel, melder BBC. 56-åringen blir tiltalt etter en etterforskning som har vart i 14 måneder..

P4 - 05 Jun 19 kl. 14:25

Tiltalt for hallikvirksomhet

En mann er tiltalt etter hallikparagrafen, etter at samboeren skal ha solgt sex over en periode på fire år. Mannen er også tiltalt for deling av bilder og filmar med grove seksuelle overgrep mot små barn. Samboeren, som jobbet i en barnehage, er ikke tiltalt, ettersom det ikke er forbudt å selge sex..

P4 - 20 May 19 kl. 11:32

Mor tiltalt for overgrep mot sønn

En 51 år gammel kvinne møter i dag i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forgrepet seg på sin egen sønn da han var seks år gammel. Moren er også tiltalt for fysisk og psykisk mishandling av sønnen og datteren over flere år..

P4 - 23 Apr 19 kl. 14:58

24 tiltalt for drapene i Marokkko

24 menn møter 2. mai i retten i Marokko tiltalt for drapet på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i Atlasfjellene før jul. Flere av mennene skal ha sverget troskap til terrorgruppen IS, og er også tiltalt for dette..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Stort tap for Frp om de mister utstillingsvinduet sitt

Det vil være et enormt tilbakeslag for Frp dersom de mister utstillingsvinduet sitt i Os kommune. Det sier valgforsker ved Institutt for samfunnsforskning, Johannes Bergh. I en fersk BT-måling trenger Terje Søviknes støtte fra flere enn Høyre for å fortsette som ordfører når Os slår seg sammen med Fusa kommune.

P4 - 1 time siden

Trump er "den utvalgte"

USAs president Donald Trump kaller seg «den utvalgte» når han forsvarer handelskrigen mot Kina. Til pressen i går kveld sa Trump at hans president-forgjengere tillot USA å bli utnyttet, og at det er hans jobb å reparere skadene. USA har så langt innført toll på kinesiske varer til en verdi av 250 milliarder dollar.

P4 - 30 minutter siden

Mener Frp-nedtur skyldes Venstre og Krf-samarbeid

Grasrota i Frp mener dagens regjering ikke kan fortsette lenger. Klassekampen har snakket med 12 av 25 ordførere og varaordførere fra Frp, som sier at Frps dårlige oppslutning skyldes at Venstre og Krf kom inn i regjering. En av dem er varaordfører Kent Arntzen fra Gran kommune, som sier han er usikker på om partiet lenger er tjent med å sitte i en sånn regjering, og mener partiet må ut..

P4 - 45 minutter siden

Sykmeldte bør få starte på ny utdanning

- Sykemeldte som ikke kan gå tilbake til sin gammel jobb bør få begynne på en ny utdanning mens de er sykemeldte. Det mener forsker på sykefravær Simen Markussen, som er seniorforsker ved Frischsenteret. Han har ledet et utvalg som har sett nærmere på hvordan man kan sikre at alle får nødvendig kompetanse.

P4 - 1 time siden

Inslee trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren Washington, Jay Inslee, gir opp kampen om å bli president. Han er den tredje i rekken av større navn som har trukket seg som presidentkandidat for Demokratene. Inslee sier til MSNBC at det er tydelig at han ikke kommer til å vinne.

P4 - 1 time siden

Ber om jernbanemøte

Frps samferdselspolitiske talsmann, Morten Stordalen, ber samferdselsminister Jon Georg Dale kalle inn Bane Nor og andre i jernbanen til møte om togkaoset. Signalfeil på Østfoldbanen har gitt store forsinkelser i flere dager - Bane Nor jobber døgnet rundt for å finne årsaken til feilen, som har oppstått mellom Nordstrand og Oslo S, men sier det er svært vanskelig. Stordalen sier til Aftenposten at situasjonen har blitt totalt uholdbar..

P4 - 1 time siden

Lakseparasitt kostet 5,2 milliarder

Lakseparasitter kostet oppdretterne totalt 5,2 milliarder kroner i fjor. Det er rekord, skriver Dagens Næringsliv. Forsker hos Nofima, Audun Iversen, sier det kun er de direkte kostandene, men hvis man tar med de indrekte kostnadene kommer kostnadene på opp mot en halv milliard..

P4 - 1 time siden

Evakuerte på Gran Canaria får reise hjem

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra skogbrannene på Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen. Kaldere vær og mindre vind har ført til at brannvesenet har fått kontroll. Så mange som 9.

P4 - 2 timer siden

Mann reddet av Color Line-ferje

Color Line-ferja Hybrid berget en mann i havsnød sent i går kveld. Ferja var på vei fra Strømstad til Sandefjord, men stanset umiddelbart utenfor Hvaler da mannskapet oppdaget en mann i havsnød i en gummijolle. Han hadde vært vakt for kameraten som dykket, men blåste til havs, melder Redningsselskapet.

P4 - 2 timer siden

Kan ta tid å regulere turbusser

Det kan ta tid før utenlandske turbusser i Norge reguleres strengere. Kontroller av turbussmarkedet i sommer har avdekket brudd på lønns- og arbeidsforhold, og flere stortingspolitikere har tatt til orde for en innstramming av regelverket. Samferdelsminister Jon Georg Dale sier et nytt EU-regelverk er på vei, men ifølge Aftenposten kan dette ta lang tid da EU-landene krangler om innholdet i den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt