P4 > Nyheter

Friday, 17 January, 21:01

P4 - 13 Dec 19 kl. 23:53

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider.
Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet.
Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..
Les mer på P4


Les mer om:
Trøndelag, Frøya, Adressa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, forfølgelseav , vindkraftarbeider
NRK - 13 Dec 19 kl. 19:40

Tiltalt i vindkraftkonflikten

En mann fra Trondheim er tiltalt for å ha forfulgt og skremt en vindkraftarbeider i Nessadalen på Frøya i Trøndelag, skriver Adresseavisen. NRK Trøndelag meldte i mai om en kvinnelig arbeider som skal ha blitt forsøkt presset av vegen..

NRK - 22 Dec 19 kl. 02:41

Kjørte i 200 km/t på E39

I Sandnes har politiet i natt stanset 19 år gammel bilfører som har innrømmet å ha kjørt i 200 km/t på E39. Han ble stanset i Danddal etter en kort forfølgelse, opplyser Sør-Vest politidistrikt. 19-åringen blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 07:21

Tidligere Nissan-topp flyktet fra Japan tross reiseforbud

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosn sier at han har rømt fra politisk forfølgelse i Japan. Advokaten benekter å være involvert i flukten til Libanon..

E24 - 31 Dec 19 kl. 08:49

Tidligere Nissan-topp flyktet fra Japan tross reiseforbud

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosn sier at han har rømt fra politisk forfølgelse i Japan. Advokaten benekter å være involvert i flukten til Libanon..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 07:53

Undersøkelse viser hvorfor mange flykter over Middelhavet

Det store flertallet av dem som tok seg til Europa over Middelhavet i 2015 og 2016, flyktet fra konflikt og forfølgelse, viser undersøkelse..

NRK - 01 Jan 20 kl. 19:42

Netanyahu ber om immunitet

Israels korrupsjonstiltalte statsminister Benjamin Netanyahu opplyser at han vil be nasjonalforsamlingen om immunitet mot straffeforfølgelse. Netanyahu er tiltalt for bestikkelser, svindel og tillitsbrudd..

NRK - 18 Oct 19 kl. 08:32

Justisministeren vil endre loven

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) vil endre loven etter at en terrordømt norsk-syrer slipper straffeforfølgelse. Han har til nå vært tiltalt for å ha bortført ekskona Ruth Meyer Johansen og deres fem barn til et IS-kontrollert område i Syria..

P4 - 26 Aug 19 kl. 22:39

Falsk netthjelper dømt

En mann som lurte kvinner til å tro at han skulle hjelpe til med å fjerne intime bilder fra internett, er dømt til 90 dagers fengsel. Retten mener mannen ikke hadde til hensikt å hjelpe kvinnene, melder NRK Mannen tilsto alt da han møtte i en tingrett i Hordaland i forrige uke, tiltalt for personforfølgelse og for å ha krenket andres fred..

NRK - 10 Dec 19 kl. 10:46

Mann tiltalt for to valdtekter

Ein 32 år gammal mann frå Bergen er tiltalt for å ha valdteke to 15 år gamle jenter, skriv Bergensavisen. Forholda han er tiltalt for skal ha skjedd i 2016. Mannen er samstundes under etterforsking, mistenkt for ei tredje valdtekt..

P4 - 21 Oct 19 kl. 07:37

To tiltalt for millionbedrageri

To menn møter i dag i Oslo tingrett tiltalt for omfattende svindel av Nav. Den ene mannen fikk ifølge tiltalen utbetalt uførepensjon på 2,23 millioner kroner fra 2005 til 2012, selv om han var i jobb. Den andre mannen er tiltalt for å ha lagt til rette for bedrageriet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Norsk IS-kvinne på vei til Norge

Den siktede norske IS-kvinnen er nå på vei til Norge. Det melder TV 2 og NRK i kveld. Både politi, barnevernet og helsepersonell er på plass på Gardermoen i kveld.

P4 - 45 minutter siden

Frp vurderer omkamp om lovforslag

Frp vurderer omkamp om lovforslaget som ledet til Sylvi Listhaugs avgang som statsråd. Kilder NRK har snakket med sier ett av kravene kan være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap. Ifølge kildene tror neppe Siv Jensen kommer til å fremme absolutte krav som koster særlig mye penger..

P4 - 30 minutter siden

Ga forsikring til partilederne under middag

Frp-leder Siv Jensen skal ha gitt de andre partilederne en forsikring om at kravene til partiet vil være innenfor Granavoldenerklæringen. Det opplyser flere kilder til Dagens Næringsliv. Lovnaden ble ifølge kildene gitt under en fortrolig middag onsdag..

P4 - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet etterforsker det de anser som et mistenkelig dødsfall i Skien. En mann i 40-årene er funnt død i en trapp ute i sentrum, men politiet vet foreløpig ingenting om hva som har skjedd. Det ble funnet blod i oppgangen hvor mannen ble funnet, opplyser politiet til Telemarksavisa..

P4 - 3 timer siden

Drapssiktet utleveres fra Ungarn

Politiet i Oslo har fått klarsignal til å hete ut den drapssiktede mannen som ble pågrepet i Ungarn etter drapet på Prinsdal i Oslo. Til NRK sier politiadvokaten at de vil hente han hjem så raskt som mulig. Totalt er tre personer siktet etter drapet på 21 år gamle Halil Kara..

P4 - 3 timer siden

Fylkelag har kalt inn til krisemøter

Flere av fylkeslagene til Frp har innkalt til krisemøter neste uke for å diskutere regjeringsdeltakelse. Blant annet skal Oslo Frp møtes mandag ettermiddag og fylkeslaget i Vestland skal også møtes mandag. Møte vil bli holdt i etterkant av at statminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal møtes for å gjennomgå Frps kravliste for å bli værende i regjeringen..

P4 - 3 timer siden

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 3 timer siden

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

P4 - 3 timer siden

Demonstranter sperrer Louvre

Demonstranter sperret inngangen til museet Louvre i Paris slik at det måtte stenge i dag. Demonstrantene protesterer mot pensjonsreformen i landet. Blant demonstrantene var også de ansatte ved museet..

P4 - 4 timer siden

Siktet 18-åring varetektsfengslet i 4 uker

18-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til dette etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo, er nå varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene må mannen sitte i full isolasjon. Han erkjenner ikke straffskyld, men samarbeider med politiet med ønske om å bli sjekket ut av drapssaken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt