P4 > Nyheter

Søndag, 20 September, 23:11

P4 - 13 des. 19 kl. 23:53

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider.
Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet.
Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..
Les mer på P4


Les mer om:
Trøndelag, Frøya, Adressa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, forfølgelseav , vindkraftarbeider
VG - 17 timer siden

Skammelig forfølgelse

Myndighetene i Myanmar avviser at overgrepene mot rohingyaene er en systematisk forfølgelse. De kaller anslagene mot den muslimske minoriteten «anti-terroraksjoner». To myanmarske soldater som har innfunnet seg i Haag forteller en ganske annen historie..

NRK - 13 des. 19 kl. 19:40

Tiltalt i vindkraftkonflikten

En mann fra Trondheim er tiltalt for å ha forfulgt og skremt en vindkraftarbeider i Nessadalen på Frøya i Trøndelag, skriver Adresseavisen. NRK Trøndelag meldte i mai om en kvinnelig arbeider som skal ha blitt forsøkt presset av vegen..

E24 - 08 mai 20 kl. 05:52

Besetning på cruiseskip trues med straffeforfølgelse

Besetningen på cruiseskipet Norwegian Epic trues med oppsigelse eller straffeforfølgelse om de informerer om situasjonen om bord, skriver Business Insider..

Aftenposten - 04 sep. 19 kl. 07:53

Undersøkelse viser hvorfor mange flykter over Middelhavet

Det store flertallet av dem som tok seg til Europa over Middelhavet i 2015 og 2016, flyktet fra konflikt og forfølgelse, viser undersøkelse..

NRK - 22 des. 19 kl. 02:41

Kjørte i 200 km/t på E39

I Sandnes har politiet i natt stanset 19 år gammel bilfører som har innrømmet å ha kjørt i 200 km/t på E39. Han ble stanset i Danddal etter en kort forfølgelse, opplyser Sør-Vest politidistrikt. 19-åringen blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt..

Aftenposten - 31 des. 19 kl. 07:21

Tidligere Nissan-topp flyktet fra Japan tross reiseforbud

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosn sier at han har rømt fra politisk forfølgelse i Japan. Advokaten benekter å være involvert i flukten til Libanon..

E24 - 31 des. 19 kl. 08:49

Tidligere Nissan-topp flyktet fra Japan tross reiseforbud

Nissans tidligere toppsjef Carlos Ghosn sier at han har rømt fra politisk forfølgelse i Japan. Advokaten benekter å være involvert i flukten til Libanon..

P4 - 18 jan. 20 kl. 09:18

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

Aftenposten - 29 jan. 20 kl. 05:57

Norge gir asyl til russiske Jehovas vitner

Flere russiske statsborgere har søkt asyl i Norge for religiøs forfølgelse. Norske myndigheter bekrefter å ha innvilget søknader fra russiske Jehovas vitner..

P4 - 29 jan. 20 kl. 05:42

Jehovas vitner har fått asyl

Russere som er Jehovas vitner har fått asyl i Norge. I Russland betegnes Jehovas vitner som en ekstremistorganisasjon, og den ble forbudt i 2017. Over 2000 russiske statsborgere har søkt asyl i Norge for religiøs forfølgelse, melder Vårt Land.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

SV vil ha etiske oljefondregler

SV vil ha nye regler for Oljefondet som i forkant sikrer at fondet investerer "klokt, klimavennlig og etisk". Konkret ønsker SV regler som pålegger Oljefondet å sjekke selskaper for miljøskade, menneskerettighetsbrudd og andre etiske prinsipper før det investerer, skriver Aftenposten. I dagens ordning sjekkes enkeltselskaper i etterkant.

P4 - 1 time siden

Biden frir til Republikanerne

Joe Biden appellerte til samvittigheten da han i kveld oppfordret de republikanske senatorene til å vente med utnevnelsen av ny høyesterettsdommer, etter at liberale Ruth Bader Ginsburg døde fredag, President Donald Trump har sagt at han ikke vil vente, men at han skal nominere en kandidat allerede neste uke. I så fall vil det bli en overvekt av konseravtive dommere i høyesterett, som avgjør mange viktige lover i USA. Biden mener det mest reale er å vente til etter at folket har valgt president:.

P4 - 1 time siden

Starter koronagransking

Riksrevisjonen skal i morgen starte undersøkelser av myndighetenes koronahåndtering. Det bekrefter riksrevisor Per Kristian Foss overfor Dagbladet. Han sier denne jobben skal prioriteres høyt, og at revisjonen om nødvendig vil sette andre undersøkelser til side.

P4 - 3 timer siden

Kristoff nummer 4

Aleksander Kristoff syklet inn til 4. plass i avslutningen av Tour de France i kveld. Aller raskest i spurten på Champs-Élysées var Irske Sam Bennett.

P4 - 3 timer siden

Ny dokumentlekkasje om omfattende hvitvasking

Flere amerikanske storbanker skal ha bistått svindlere, gangstere og oligarker med hvitvasking av penger. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, som blant andre Aftenposten har fått tilgang til. Der går det også fram at det i Norge skal ha blitt sluset 1 milliard kroner gjennom ulike DNB-kontoer.

P4 - 3 timer siden

- Mange eldre intensivsykepleiere orker ikke en ny bølge

Norsk Sykepleierforbund advarer..

P4 - 4 timer siden

Trodde de var forgiftet, hadde spist hasjkake

En familie i Agder kontaktet nødetatene i etetrmiddag fordi de trodde de var forgiftet. De følte seg både svimle og dårlige, så ambulanse rykket ut. Men så viste det seg at det var browniesen som sønnen i huset hadde bakt som var synderen.

P4 - 4 timer siden

- Minst 24 sivile drept

Minst 24 sivile skal ha blitt drept i flere flyangrep mot en landsby i Afghanistan i går. Angrepene skal ha blitt utført av afghanske regjeringsstyrker, og det skal ha vært flere barn blant de drepte. Kilder i den afghanske regjeringen hevder at 30 Taliban-krigere ble drept, men vitner sier at de fleste som ble drept var sivile, melder nyehtsbyrået AP..

P4 - 6 timer siden

Ruud måtte gi tapt

Casper Ruud måtte til slutt gi tapt for verdensener Novak Djokovic i ATP-1000-turneringen i Roma nå i ettermiddag. Men den norske 21-åringen imponerte stort og er uansett historisk som eneste nordmann som har tatt seg så langt som til semifinale i en ATP-turnering. Djokovic vant kampen 7-5, 6-3..

P4 - 5 timer siden

Norsk Folkehjelp-ansatte omkom

To ansatte i Norsk Folkehjelp har mistet livet i en eksplosjonsulykke på Salomonøyene i Stillehavet. Det opplyser organisasjonen i en pressemelding. De to omkomne er en australsk og en britisk statsborger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt