P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 00:50

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:06

Tiltalt for drapsforsøk

En 28 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe tre menn utenfor et utested i Oslo i februar i år.
Ifølge tiltalen angrep 28-åringen de tre mennene med kniv i Storgata natt til 10. februar.
To av de fornærmede mennene ble stukket i buken, mens den tredje ble stukket i armen..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Storgata

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, drapsforsøk
NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre tiltalt for drapsforsøk

To menn er tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også tiltalt for drapsforsøk i 2017. De tre tiltalte er brødre, skriver Document.

P4 - 02 Apr 20 kl. 15:10

Mor tiltalt for drapsforsøk

En mor i Bergen er nå tiltalt for drapsforsøk på sine tre barn. Statsadvokaten henla først saken, men gjenåpnet den etter klage fra barnas bistandsadvokat, melder Bergens Tidende. Drapsforsøkene skal ha skjedd 29.

P4 - 21 Jul 19 kl. 23:04

Tiltalt for drapsforsøk

To menn er nå tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. En 18 år gammel mann ble knivstukket, og ble kjørt til sykehus med alvorlige skader. De tiltalte er 18 og 20 år gamle.

NRK - 09 Sep 19 kl. 13:11

Familiefar tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-åra møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for drapsforsøk på datteren sin i 2017. Fire andre familiemedlemmer er også tiltalt. Kvinnen ble alvorlig skadd da hun ble slått og knivstukket utenfor familiens hjem på Greverud i Oppegård..

P4 - 18 Nov 19 kl. 17:33

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

NRK - 01 Oct 19 kl. 00:41

Tiltalt for drapsforsøk

En 20 år gammel russer er tiltalt for to drapsforsøk, etter å ha knivstukket en dame i ryggen, på Kiwi i Møllergata i Oslo. Statsadvokaten ønsker at mannen dømmes til tvungets psykisk helsevern, ifølge VG..

NRK - 22 Oct 19 kl. 12:16

Tiltalt for drapsforsøk

En 47 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på et legesenter i Oppegård i Akershus i fjor sommer. Ifølge tiltalen skal han ha forsøkt å drepe en kvinne på ved å stikke en kniv mot hodet hennes..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 05:53

19-åring tiltalt for drapsforsøk i Sandnes

En 19 år gammel mann fra Sandnes er tiltalt for drapsforsøk og grov kroppsskade etter at han bevisst skal ha kjørt i motsatt kjørefelt og truffet en bil..

NRK - 26 Nov 19 kl. 13:20

TV2: Mann tiltalt for drapsforsøk

En 46 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter at han angrep to tilfeldige kvinner på Grunnerløkka i Oslo, melder TV2..

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 09:38

Kvinne tiltalt for drapsforsøk på nabo på Jæren

En kvinne i 20-årene er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket en nabokvinne på Nærbø i Rogaland..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 1 time siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 2 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 2 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 3 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 3 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 4 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 4 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 4 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 5 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt