P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 20:09

P4 - 08 Nov 19 kl. 22:06

Tiltalt for drapsforsøk

En 28 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe tre menn utenfor et utested i Oslo i februar i år.
Ifølge tiltalen angrep 28-åringen de tre mennene med kniv i Storgata natt til 10. februar.
To av de fornærmede mennene ble stukket i buken, mens den tredje ble stukket i armen..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Storgata

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, drapsforsøk
NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre tiltalt for drapsforsøk

To menn er tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også tiltalt for drapsforsøk i 2017. De tre tiltalte er brødre, skriver Document.

P4 - 21 Jul 19 kl. 23:04

Tiltalt for drapsforsøk

To menn er nå tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. En 18 år gammel mann ble knivstukket, og ble kjørt til sykehus med alvorlige skader. De tiltalte er 18 og 20 år gamle.

NRK - 09 Sep 19 kl. 13:11

Familiefar tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-åra møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for drapsforsøk på datteren sin i 2017. Fire andre familiemedlemmer er også tiltalt. Kvinnen ble alvorlig skadd da hun ble slått og knivstukket utenfor familiens hjem på Greverud i Oppegård..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

NRK - 22 Oct 19 kl. 12:16

Tiltalt for drapsforsøk

En 47 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på et legesenter i Oppegård i Akershus i fjor sommer. Ifølge tiltalen skal han ha forsøkt å drepe en kvinne på ved å stikke en kniv mot hodet hennes..

NRK - 01 Oct 19 kl. 00:41

Tiltalt for drapsforsøk

En 20 år gammel russer er tiltalt for to drapsforsøk, etter å ha knivstukket en dame i ryggen, på Kiwi i Møllergata i Oslo. Statsadvokaten ønsker at mannen dømmes til tvungets psykisk helsevern, ifølge VG..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 05:53

19-åring tiltalt for drapsforsøk i Sandnes

En 19 år gammel mann fra Sandnes er tiltalt for drapsforsøk og grov kroppsskade etter at han bevisst skal ha kjørt i motsatt kjørefelt og truffet en bil..

NRK - 08 Oct 19 kl. 02:40

19-åring tiltalt for drapsforsøk

En 19 år gammel mann fra Sandnes er tiltalt for drapsforsøk og grov kroppskade etter at han bevisst skal ha kjørt i motsatt kjørefelt og truffet en bil. Mannen kjørte i 115 km/h i en 40-sone i Sandnes, ifølge tiltalen, skriver Rogalands Avis..

VG - 01 Oct 19 kl. 00:10

Tiltalt for to drapsforsøk i psykotisk tilstand på Kiwi

En 20 år gamle russer er tiltalt for to drapsforsøk på Kiwi i Møllergata i Oslo i januar..

P4 - 08 Oct 19 kl. 06:18

19-åring tiltalt for drapsforsøk i Sandnes

En 19 år gammel mann fra Sandnes er tiltalt for drapsforsøk og grov kroppskade etter at han bevisst skal ha kjørt i motsatt kjørefelt og truffet en bil. 13. november i fjor kjørte mannen 115 kilometer i timen i en 40-sone i Sandnes, ifølge tiltalen, skriver Rogalands Avis.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 1 time siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 1 time siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 1 time siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..

P4 - 2 timer siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 2 timer siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

P4 - 2 timer siden

Fire års fengsel for overgrepsbilder

En mann i 40-årsalderen er dømt til fire års fengsel for å ha over to millioner bilder og filmer med overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld etter tiltalen, men vurderer å anke dommen, opplyser forsvareren hans til TV2. Politiet etterforsker også mannens ektefelle og vurderer å ta ut tiltale også mot ham..

P4 - 2 timer siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt