P4 > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:58

P4 - 29 Jun 18 kl. 05:42

Tiltalt for drapsforsøk

En 51 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på en mann i 60-årene etter skyteepisoden på en hytte i Tydal i Trøndelag i mai i fjor.
Det melder Adresseavisen.
Mannen i 60 årene ble alvorlig, men ikke livstruende skadd.
En krangel blant flere menn på hytta skal ha vært bakgrunn for skytingen..
Les mer på P4


Les mer om:
Tydal, Trøndelag, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, drapsforsøk
NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre tiltalt for drapsforsøk

To menn er tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også tiltalt for drapsforsøk i 2017. De tre tiltalte er brødre, skriver Document.

NRK - 12 Nov 18 kl. 07:23

I retten tiltalt for drapsforsøk

En mann (33) er tiltalt for drapsforsøk etter at han kjørte over kjæresten sin med bil, og må i dag møte i Oslo tingrett. Han er i tillegg tiltalt for flere tilfeller av fysisk og psykisk vold over flere år..

P4 - 21 Jul 19 kl. 23:04

Tiltalt for drapsforsøk

To menn er nå tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. En 18 år gammel mann ble knivstukket, og ble kjørt til sykehus med alvorlige skader. De tiltalte er 18 og 20 år gamle.

Dagbladet - 07 Jun 18 kl. 18:51

25-åring tiltalt for sju drapsforsøk etter Blå-skyting

En 25 år gammel mann som løsnet tre skudd utenfor utestedet Blå i Oslo i fjor sommer, er nå tiltalt for til sammen sju drapsforsøk..

Aftenposten - 06 Jul 19 kl. 12:47

18-åring tiltalt for drapsforsøk etter knivangrep på Blå

En 18 år gammel mann er tiltalt for to drapsforsøk med kniv på utestedet Blå i Oslo 18. november i fjor..

Aftenposten - 07 Jun 18 kl. 18:56

25-åring tiltalt for syv drapsforsøk

En 25 år gammel mann som løsnet tre skudd utenfor utestedet Blå i Oslo i fjor sommer, er nå tiltalt for tilsammen syv drapsforsøk..

Dagbladet - 26 Jul 18 kl. 11:41

26-åring tiltalt for to drapsforsøk i Bergen

En 26 år gammel bergensmann er tiltalt for to drapsforsøk i en leilighet i Magnus Barfots gate i Bergen i slutten av desember i fjor..

NRK - 04 May 19 kl. 12:12

Kvinne tiltalt for drapsforsøk

En kvinne i slutten av 20-årene er tiltalt for drapsforsøk, etter at hun skal ha knivstukket en mann 16 ganger i en leilighet på Tøyen i Oslo høsten 2017..

VG - 22 Mar 19 kl. 17:06

Norsk villsvinjeger tiltalt for drapsforsøk i Sverige

En 48 år gammel Buskerud-mann er tiltalt for drapsforsøk i Sverige etter å ha skutt mot en jogger..

NRK - 22 Feb 19 kl. 12:45

Tiltalt for drapsforsøk

En 51 år gammel mann fra Fredrikstad er tiltalt for drapsforsøk på en kvinne i Sarpsborg i juni i fjor. Ifølge tiltalen skal han ha kuttet henne på tvers av halsen med kniv. I mai blir det rettssak mot mannen som i dag sitter i varetekt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Store skogbranner herjer på Gran Canaria

4000 personer har blitt evakuert på ferieøya Gran Canaria som følge av massive skogbranner. Brannene i fjellområdene nord på øya har pågått i flere dager og kompliseres av sterk vind, høye temperaturer og lav luftfuktighet, ifølge nyhetsbyrået Reuters. De regionale myndighetene sier situasjonen ikke er under kontroll, og frykter spredning..

P4 - 30 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler mot kone og barn

En mann er tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sin tidligere kone gjennom 16 år. 74-åringen skal ha truet kvinnen på livet og og truet med å brenne ned huset og drepe hundene deres. Han er også tiltalt for fysisk og psykisk vold mot sine fem barn.

P4 - 1 time siden

Forhandler om 21 milliard i bompengeavtale

Bompengeskissen som regjeringspartiene krangler om har en total kostnadssum på rundt 21 milliarder. Det skriver flere medier i kveld. Skissen går ut på å øke den statlige finaniseringen av kollektivsatsingen, men også redusere bompengetrykket med flere milliarder kroner.

P4 - 1 time siden

Fordømmer terrorangrep i Kabul

FN fordømmer terrorangrepet i Kabul der 63 mennesker ble drept og over 180 skadd i går da en selvmordsbomber sprengte seg selv. FNs generalsekretær António Guterres sier i en uttalelse at hans tanker går til ofrene og etterlatte. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet som er det dødeligste i byen i år..

P4 - 2 timer siden

Fyllekjørte med barn i bilen

En person med et lite barn i bilen ble i kveld stoppet i Bærum med promille. Bilen ble stoppet av politiet etter en påkjørsel. Barnet satt heller ikke i barnesete, opplyser politiet, som har opprettet sak.

P4 - 2 timer siden

Frykter skisse vil bidra til mer trafikk

Venstre har sagt nei til bompengeskissen fordi de frykter den vil bidra til trafikkvekst. I skissen skal det være enighet om å øke kollektivsatsingen, men også redusere bompengebelastningen med fem milliarder de neste årene. Venstre frykter ifølge NRK at det vil bidra til mer biltrafikk, og dermed være i strid med Granavold-plattformen og nullvekstmålet..

P4 - 3 timer siden

Venstre åpen for avtale

Venstre-leder Trine Skei Grande åpner for å få til en bompengeavtale med FrP og de andre regjeringspartiene. Tidligere i kveld sa Venstre nei til bompengeskissen som ble godkjent av Frps sitt landsstyre, og en ny regjeringskrise kan dermed være på trappene. Skei Grande sier til NRK at FrP har beveget seg forrige landsstyremøte i juni, og at det derfor er håp om å få til en avtale..

P4 - 4 timer siden

Gibraltar avviser arrestordre

Gibraltar vil ikke etterkomme USAs arrestordre på den iranske oljetankeren som ble tatt i forvaring av britiske myndigheter. Det opplyste myndighetene i det britiske territoriet i dag. Tankeren ble tatt i forvaring av britiske myndigheter i begynnelsen av juli.

P4 - 4 timer siden

To barn skadd i båtulykke

To barn er skadet etter at en småbåt har kjørt på et skjær utenfor Bjerkvik i Nordland. Begge barna er i tiårsalderen, og det ene barnet betegnes som hardt skadet, og er hentet av luftambulanse. En voksen som var om bord kom fra hendelsen uten fysiske skader.

P4 - 4 timer siden

Venstre sier nei til bompengeskisse

Det brygger opp til en ny regjeringskrise etter at Venstre nekter å godta FrP sitt avtaleforslag om bompenger. Landsstyret i FrP godkjente i dag skissen regjeringspartiene har forhandlet om, som ifølge FrP innebærer en rekke bompengeseire for dem. Men Venstre-leder Trine Skei Grande sier ifølge TV2 at hun ikke kan gå god for det som ligger i skissen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt