NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:05

NRK - 09 apr 21 kl. 08:58

Tiltalt for drap på Sian-aktivist

To menn er tiltalt for drapet på 48 år gamle Dan Eivind Lid i Suldalen i Kristiansand i fjor høst. Lid døde av kvelning, ifølge tiltalen fra Kristiansand tingrett. Rettssaken starter mandag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dan Eivind Lid, Suldalen, Kristiansand, Sian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, drap, Sian-aktivist
NRK - 21 aug 21 kl. 15:24

Flere pågrepet på SIAN-demo

Flere personer er lørdag ettermiddag pågrepet i sammenheng med en SIAN -markering på Kontraskjæret i Oslo. Politiets innsatsleder Steinar Bjerke bekrefter til NRK at flere av motdemonstrantene til SIAN er pågrepet. Han har ikke oversikt over hvor mange..

NRK - 09 apr 21 kl. 08:58

Tiltalt for drap på 48-åring

To menn er tiltalt for drap på Dan Eivind Lid (48) i Suldalen i Kristiansand i fjor høst. Lid døde av kvelning. Mannen var aktiv i den islamkritiske organisasjonen Sian, men politiet mener drapet ikke var politisk motivert.

NRK - 27 maj 21 kl. 23:29

Tre politifolk tiltalt for drap

I USA er tre politifolk i Tacoma i delstaten Washington tiltalt for drap etter at en svart mann. To er tiltalt for forsettlig drap og den tredje for uaktsomt drap. Ifølge helsemyndighetene døde 33 år gamle Manuel Ellis av mangel på oksygen da en av politimennene holdt ham nede i mars i fjor.

NRK - 10 apr 21 kl. 13:39

Ungdommer innbrakt under Sian-demo

To-tre ungdommer er innbrakt for ordensforstyrrelse under en demonstrasjon som holdes av Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) i Drammen. Rundt 100-150 personer er møtt opp utenfor sperringene, og det har vært mye eggkasting, ifølge politiet..

VG - 10 apr 21 kl. 17:22

Politiet bekymret for mindreårige motdemonstranter mot SIAN

Lørdag møtte flere motdemonstranter opp i Drammen da SIAN holdt appeller. Flere mindreårige ble plukket opp av politiet..

NRK - 24 apr 21 kl. 14:25

Roleg markering i Sandvika

SIAN-markeringa i Sandvika i Bærum laurdag har førebels vore roleg, melder politiet på Twitter. 8–10 personar er bringa inn av politiet etter det dei kallar ei hending. SIAN og motdemonstrantane står på kvar si side av Sandvikselva..

NRK - 24 apr 21 kl. 15:56

Seks innbrakt etter Sian-markering

Politiet i Oslo opplyser at seks personer er innbrakt for ordensforstyrrelser og provokasjoner under Sian-markeringen i Sandvika lørdag. De beskriver situasjonen som fredelig..

NRK - 08 maj 21 kl. 04:09

Ber folk holde seg unna Sian i Oslo

Antirasistisk Senter oppfordrer folk til å holde seg unna protestene mot den islamfiendtlige gruppa Stopp islamiseringen av Norge (Sian) i Oslo lørdag. – Mobilisering trengs, men nå trengs også smittevern, sier leder Rune Berglund Steen i Antirasistisk Senter til Klassekampen..

VG - 08 maj 21 kl. 14:08

Politiet i full beredskap under SIAN-markering

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) avholder en politisk markering foran Stortinget lørdag. Leder for Antirasistisk senter håper motdemonstrantene vil holde seg til fredelige midler..

NRK - 20 maj 21 kl. 09:08

Må i fengsel etter Sian-markering

En 33 år gammel kvinne er dømt til 25 dagers fengsel for å ha kastet stein mot politiet under en Sian-demonstrasjon på Furuset i Oslo i fjor. Kvinnen deltok i en motdemonstrasjon sammen med datteren sin 15. august i fjor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 2 minutter siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 15 minutter siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.

NRK - 30 minutter siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 1 time siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 1 time siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 1 time siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 1 time siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.

NRK - 1 time siden

Vil begrense presidentens makt

President Joe Biden kan få mindre makt dersom hans partikollegaer i Kongressen får gjennomslag for et lovforslag som tøyler presidenten. Toppdemokraten Nancy Pelosi vil sammen med Adam Schiff legge fram lovforslaget, som bærer navnet «beskyttelsen av demokratiet». Det gjør de som en reaksjon på det de mener var maktmisbruk fra Donald Trump i hans presidentperiode, skriver Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt