NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 05:46

NRK - 12 Sep 19 kl. 10:10

Tiltalt for drap på gravlund

En 49 år gammel mann er tiltalt for øksedrapet på en gravlund i Haugesund i februar. I tiltalen som er tatt ut av statsadvokaten i Rogaland heter det at påtalemyndigheten vil legge ned påstand om at mannen skal dømmes til tvungent psykisk helsevern..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Haugesund, Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, drap, gravlund
Klartale - 17 Feb 20 kl. 12:12

Tiltalt for drap og terror

Philip Manshaus er tiltalt for drap og terrorhandling. Det melder avisa Dagbladet..

NRK - 17 Feb 20 kl. 11:54

Tiltalt for drap og terrorhandling

Oslo statsadvokatembeter har tiltalt 22 år gamle Philip Manshaus for drap og terrorhandling. 22-åringen er tiltalt for å ha drept sin stesøster Johanne Zhangjia Ihle-Hansen og for terrorhandling mot Al-Noor-moskeen i Skui i Bærum i august i fjor..

P4 - 05 Jun 19 kl. 18:40

Tiltalt for 25 drap i USA

I USA er en lege tiltalt for 25 drap etter å ha skrevet ut overdoser med smertestillende. Legen risikerer mellom 15 år til livsvarig fengsel, ifølge NBC News. Advokaten hans sier at han ikke mente å drepe pasientene sine..

Klartale - 09 Jan 20 kl. 12:26

Svensk mann tiltalt for drap på norsk kjæreste

En svensk direktør er tiltalt for drap på sin norske samboer. Drapet skjedde i en leilighet i Sverige..

NRK - 05 Jun 19 kl. 17:27

Lege tiltalt for 25 drap

I Ohio i USA er en lege tiltalt for 25 drap etter å ha skrevet ut overdoser med smertestillende. Advokaten hans sier at han ikke mente å drepe pasientene sine..

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 15:01

17-åring tiltalt for kniv­drap på 16-årig jente

Tiltalt for drap..

NRK - 29 Jul 19 kl. 14:35

Hærverk på gravlund

Mandag ettermiddag fikk Sør-Vest politidistrikt melding om at flere gravstøtter er veltet ved Soma gravlund, skriver politiet på Twitter. Omtrent 30 gravplasser skal være utsatt for skadeverk, og en er smurt inn med blod..

VG - 05 Nov 19 kl. 12:29

Tiltalt for drap på Veronika (27)

En tsjekker i 50-årene er tiltalt for drap etter at Veronika Kocabkova (27) ble knivstukket på Tiffani Café på Frogner i fjor sommer..

NRK - 23 Sep 19 kl. 06:19

Lastebilsjåfør tiltalt for drap

En lastebilsjåfør må i dag møte i Oslo tingrett tiltalt for uaktsomt drap etter at han kjørte på en mopedist i Økernveien i Oslo. Sammenstøtet førte til at mopedføreren veltet og ble påført hodeskader som han senere døde av..

NRK - 29 Jul 19 kl. 16:57

Mann siktet for hærverk på gravlund

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet etter at flere gravsteiner ble veltet og smurt inn med blod på en gravlund i Sandnes i Rogaland mandag, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 1 time siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 1 time siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 2 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 3 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 3 timer siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 7 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 3 timer siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 3 timer siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.

NRK - 4 timer siden

Stoltenberg vil ha nedtrapping

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg tok til orde for å trappe ned konflikten i Syria i en telefonsamtale med Tyrkias utenriksminister Mevult Cavusoglu. Samtalen kom etter at flere titalls tyrkiske soldater torsdag ble drept i et angrep i Syria..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt