NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:26

NRK - 12 Sep 19 kl. 10:10

Tiltalt for drap på gravlund

En 49 år gammel mann er tiltalt for øksedrapet på en gravlund i Haugesund i februar. I tiltalen som er tatt ut av statsadvokaten i Rogaland heter det at påtalemyndigheten vil legge ned påstand om at mannen skal dømmes til tvungent psykisk helsevern..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Haugesund, Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, drap, gravlund
P4 - 05 Jun 19 kl. 18:40

Tiltalt for 25 drap i USA

I USA er en lege tiltalt for 25 drap etter å ha skrevet ut overdoser med smertestillende. Legen risikerer mellom 15 år til livsvarig fengsel, ifølge NBC News. Advokaten hans sier at han ikke mente å drepe pasientene sine..

NRK - 05 Jun 19 kl. 17:27

Lege tiltalt for 25 drap

I Ohio i USA er en lege tiltalt for 25 drap etter å ha skrevet ut overdoser med smertestillende. Advokaten hans sier at han ikke mente å drepe pasientene sine..

NRK - 29 Jul 19 kl. 14:35

Hærverk på gravlund

Mandag ettermiddag fikk Sør-Vest politidistrikt melding om at flere gravstøtter er veltet ved Soma gravlund, skriver politiet på Twitter. Omtrent 30 gravplasser skal være utsatt for skadeverk, og en er smurt inn med blod..

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 15:01

17-åring tiltalt for kniv­drap på 16-årig jente

Tiltalt for drap..

NRK - 29 Jul 19 kl. 16:57

Mann siktet for hærverk på gravlund

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet etter at flere gravsteiner ble veltet og smurt inn med blod på en gravlund i Sandnes i Rogaland mandag, melder NTB..

P4 - 12 Sep 19 kl. 10:18

Tiltalt for gravlunddrap

En 49 år gammel mann er tiltalt for å ha drept en 67 år gammel kvinne med øks på en gravlund i Haugesund i februar. Påtalemyndigheten mener mannen var psykotisk under gjerningsøyeblikket, og vil legge ned påstand om at mannen skal dømmes til tvungent psykisk helsevern. Kvinnen var et tilfeldig offer.

P4 - 12 Sep 19 kl. 10:18

Tiltalt for øksedrap

En 49 år gammel mann er tiltalt for å ha drept en 67 år gammel kvinne med øks på en gravlund i Haugesund i februar. Påtalemyndigheten mener mannen var psykotisk under gjerningsøyeblikket, og vil legge ned påstand om at mannen skal dømmes til tvungent psykisk helsevern. Kvinnen var et tilfeldig offer.

P4 - 29 Jul 19 kl. 16:45

Siktet for skadeverk på gravlund

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for skadeverk på 30 gravsteder på Soma gravlund i Sandnes i dag. Flere gravstener var veltet og smurt inn med blod. Mannen er så langt ikke avhørt..

NRK - 13 Jul 19 kl. 09:15

Tiltalt for drap

En 35 år gammel mann er tiltalt for drap etter at en mann i en bolig for rusavhengige i Drammen døde sommeren 2018. Politiet mener volden som førte til døden var gjort i psykotisk tilstand. Saken er sendt Drammen tingrett for beramming..

NRK - 06 Jul 19 kl. 14:01

Kvinne tiltalt for overlagt drap

En 44 år gammel kvinne er tiltalt for overlagt drap på sin tidligere ektemann (52) i Halden i 2015, skriver NTB. – Hun erkjenner ikke straffskyld, men tilstår handlingen og påberoper seg nødverge, sa advokat John Arild Aasen til VG i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt