NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 12:33

NRK - 19 sep. 20 kl. 07:48

Tiltalt for cannabisdyrking

To menn i 40-årene er tiltalt for å ha dyrket store mengder cannabis i Oslo. Da mennene ble pågrepet, beslagla politiet store mengder utstyr som skal ha blitt brukt til å dyrke fram plantene. Saken skal opp i Oslo tingrett neste uke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, cannabisdyrking
P4 - 19 sep. 20 kl. 07:37

Tiltalt for cannabisdyrking

To menn i 40-årene må neste uke møte i retten, tiltalt for å ha dyrket cannabisplanter hjemme. Politiet fant 47 planter i en bolig i sentrum av Oslo. Politiet betegner saken som grov, på grunn av mengden og hva slags stoff det er snakk om.

P4 - 05 okt. 20 kl. 16:14

Dømt for cannabisdyrking

En utenlandsk mann i 40-årene er i Kristiansand tingrett dømt til ni måneders fengsel for dyrking av 100 cannabisplanter. Det skriver Lister24. Politiet avdekket cannabisplantasjen i et hus i Lyngdal i begynnelsen av september.

P4 - 07 okt. 20 kl. 19:35

IS medlemmer tiltalt

To menn som antas å ha vært del av IS-cellen "The Beatles", er nå tiltalt for flere drap på amerikanere. De anklages for å ha tatt flere europeiske og amerikanske statsborgere som gisler i syria mellom 2012 og 2015. Justisdepartmentet i USA har nå tiltalt de to for blant annet tortur og halshogginger av gislene, og er også tiltalt for drapene på en japaner og en brite..

P4 - 14 okt. 20 kl. 20:21

Tre menn tiltalt etter dødsulykke

Tre unge menn er tiltalt etter å ha stukket av fra en dødsulykke i Åsane i Bergen i fjor. Sjåføren av bilen er tiltalt for uaktsom forvoldelse av en annens død, og å ha hensatt noen i hjelpeløs tilstand. De to andre er tiltalt for å ha unnlatt å gi hjelp.

P4 - 14 sep. 20 kl. 16:39

To tiltalt etter at 18-åring ble skutt

To personer er nå tiltalt etter at en 18 år gammel mann ble skutt i beinet ved Holmlia senter i 2018. En mann er tiltalt for drapsforsøk, den andre for medvirkning til kroppsskade, skriver VG. 18-åringen ble truffet i låret, slik at lårpulsåren ble delvis revet over, men overlevde etter å ha fått livreddende behandling..

P4 - 18 sep. 20 kl. 19:39

Drapstiltalt banket opp innsatte

Begge mennene som er tiltalt for drapet på en 44 år gammel mann på Sola i fjor er tiltalt for nye forhold som skal ha skjedd under varetektsfengslingen. Den ene 23-åringen har to ganger vært voldelig mot andre innsatte, mens den andre 23-åringen skal ha kommet med drapstrusler, melder Stavanger Aftenblad. 44-åringen ble funnet mishandlet og drept på Regestranden i Rogaland i fjor, og mennene er også tiltalt for grov frihetsberøvelse..

P4 - 19 sep. 20 kl. 09:12

- Lime-tiltalt startet opp ny kjede

Mannen bak Lime-butikkene, som er tiltalt for menneskehandel og organisert kriminalitet, skal ha bygget opp en ny kjede mens han har vært tiltalt. Det melder VG. Mannen anket i 2018 en dom på ni års fengsel i en omfattende Lime-saken, og ankesaken er ikke avgjort.

P4 - 22 sep. 20 kl. 09:42

Kvinnelig lærer tiltalt for sex med mindreårig elev

En kvinnelig lærer i 30-årene er tiltalt for hatt sex med en mindreårig elev i Sør-Rogaland. Ifølge tiltalen skal kvinnen flere ganger hatt sex med eleven som på gjerningstidspunktet var under 16 år. Læreren er også tiltalt å ha oppnådd den seksuelle omgangen ved å misbruke sin stilling, skriver Stavanger Aftenblad.

P4 - 22 sep. 20 kl. 23:28

Lærer tiltalt for seksuell omgang med elev

En kvinne i 30-årene er tiltalt for å flere ganger ha hatt seksuell omgang med en mindreårig elev mens hun var vikarlærer ved en skole i Sør-Rogaland. Læreren er også tiltalt for å ha oppnådd den seksuelle omgangen ved å misbruke sin stilling, skriver Stavanger Aftenblad. Saken skal opp i Stavanger Tingrett i november..

NRK - 23 sep. 20 kl. 12:36

Tiltalt for seksuell omgang

Ein mann er i Sunnmøre tingrett tiltalt for seksuell omgang med dottera si. Jenta skal ha vore ti år då overgrepa starta. Desse skal ha gått føre seg over fleire år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Skutt av politi i Philadelphia

Det brøt ut demonstrasjoner i Philadelphia etter at en 27-åring bevæpnet med kniv ble skutt og drept av politiet. Faren klandrer politiet for sønnens død..

NRK - 15 minutter siden

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 15 minutter siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 30 minutter siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 30 minutter siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..

NRK - 30 minutter siden

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige.

NRK - 30 minutter siden

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld.

NRK - 30 minutter siden

Utelivsgigant stenger mange steder

NOHO Norway har bestemt seg for å stenge halvparten av deres utesteder i Oslo som følge av de nye koronatiltakene. NOHO Norway driver mange av Oslos største utesteder, som Kulturhuset, Grisen, Youngs og Eilefs Landhandleri..

NRK - 1 time siden

Dyrest å bo i Oslo

Det er dyrest å ha bolig i Oslo kommune. Snittet ligger på 165.166 kroner i året.

NRK - 1 time siden

230.000 tonn plast i vannet årlig

Nær 230.000 tonn plast havner i Middelhavet hvert eneste år, og miljøorganisasjonen IUCN sier mengden vil fordoble seg om 20 år om ikke drastiske tiltak iverksettes. Det melder AFP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt