P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 20:36

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:31

Tiltalt etter å ha skutt elg

En mann er nå tiltalt etter at han skjøt en elgkalv i utkanten av et boligfelt i Bodø i mars i år.
Mannen sier elgen opptrådte truende overfor hans tre hunder.
Han gikk derfor hjem og hentet et gevær, før han gikk tilbake og skjøt elgen.
Nå er han tiltalt på fire punkter.
Blant annet for å ha jaktet på viltlevende dyr uten lov, for å ha brukt skytevåpen på en uforsiktig måte, og for å ha avlivet dur på en måte som strider med god dyrevelferd..
Les mer på P4


Les mer om:
Bodø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, etterå ha , skutt, elg
VG - 21 Dec 19 kl. 02:00

Atatiana (28) ble skutt gjennom vinduet: Politimann tiltalt

En hvit politibetjent er tiltalt for drap etter at Atatiana Jefferson (28) ble skutt i sitt eget hjem. Hun skal ha spilt TV-spill med en nevø like før politiet dukket opp..

VG - 11 Dec 19 kl. 11:52

Mann tiltalt for å ha skutt naboens hund – sier han trodde det var en ulv

En bonde i 50-årene er i Nedre Telemark tingrett tiltalt for å ha skutt naboens hund. Mannen sier at han trodde det var en ulv..

NRK - 09 Jan 20 kl. 14:42

Ekssoldat tiltalt for drap i Bosnia

En tidligere bosnisk soldat (46) bosatt i Drammen er tiltalt for å ha skutt og drept to personer i Bosnia sommeren 2014, skriver VG. I 2017 ble mannen frifunnet i bosnisk rett, men er nå tiltalt av norsk påtalemyndighet for samme forhold..

VG - 03 Oct 19 kl. 14:05

Svenske Eric (20) skutt og drept - tre politimenn frifunnet

De tre politibetjentene som var tiltalt etter at 20 år gamle Eric Torell ble skutt og drept, er frikjent i tingretten i Stockholm, melder flere svenske medier..

P4 - 14 May 20 kl. 23:04

Ulv skutt i Tynset

En ung ulv ble i dag skutt i Tynset. Den ble skutt få timer etter at det ble gitt skadefellingstillatelse. Dermed er to ulv skutt i Norge denne uken.

Dagbladet - 03 Sep 19 kl. 13:28

Trodde Eric (20) var bombemann - skutt og drept

Rystende detaljer kommer fram på rettssakens første dag, der to politimenn er tiltalt for å ha skutt og drept Eric Torell i Stockholm..

NRK - 06 Feb 20 kl. 17:00

Mann skutt og drept i Sverige

En person er død etter å ha skutt i Sollentuna kommune nord for Stockholm. Mannen i 20-årene ble skutt ved en bussholdeplass. Politiet søker etter minst en gjerningsperson melder Aftonbladet.

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 15:05

Ekssoldat tiltalt for dobbeltdrap i Bosnia

En tidligere bosnisk soldat (46) bosatt i Drammen er tiltalt for å ha skutt og drept to personer i Bosnia sommeren 2014..

P4 - 19 Jan 20 kl. 07:15

Mann tiltalt for tre drapsforsøk

En 32 år gammel mann er tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Oslo sentrum i 2012. To menn ble skutt, mens en tredje mann ble knivstukket. Alle tre overlevde.

NRK - 27 Jan 20 kl. 06:47

Tiltalt for skyting på Majorstuen

To menn er tiltalt for å skutt i Sørkedalsveien på Majorstuen i juli 2017. Den ene mannen skal ifølge tiltalen ha oppbevart både våpen og ammunisjon uforsvarlig. Begge mennene skal ha hatt våpen på seg i offentlige rom.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ber folk holde seg hjemme

Folk må holde seg hjemme i kveld slik at vi kan starte gjenoppbyggingen av samfunnet vårt. Det sa viseguvernør i Minnesota, Peggy Flanagen på en pressekonferanse nå nettopp. I dag opplyste lokalmyndighetene at de mobiliserer hele nasjonalgarden i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd..

P4 - 1 time siden

Livløs person i sjøen nord for Florø

En person ble funnet livløs i sjøen i ettermiddag etter at en båt gikk på grunn nord for Florø. Personen får nå førstehjelp, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 1 time siden

Krever gratis bompenger i sommer

FrP krever gratis bompenger på landets riksveier for norske bilister i sommer. I tillegg ønsker de to milliarder kroner ekstra som skal gå til gryteklare veiprosjekter, skriver VG. Kravene er en del av forhandlingene med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken som ble lagt frem i går.

P4 - 2 timer siden

- Døde ikke kun av kvelning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at George Floyd ikke kun døde av kvelning. Rettsmedisinerne viser til at 46-åringen hadde underliggende hjerteproblemer. Det i kombinasjon med at han ble klemt i politigrepet, og potensielle rusmidler, er den sannsynlige dødsårsaken, slår de fast i rapporten som ble utført kort tid etter dødsfallet.

P4 - 2 timer siden

Over 200 nye dødsfall i Storbritannia

215 nye mennesker har mistet livet av koronaviruset det siste døgnet i Storbritannia. Dermed er det totale dødstallet oppe i 38,376, opplyser myndighetene. I Italia er det registrert 111 nye dødsfall, og i alt 33.

P4 - 2 timer siden

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.

P4 - 3 timer siden

Britisk sport gjenåpner i juni

I Storbritannia blir sportsarrangementer igjen tillatt fra og med førstkommende mandag. Det opplyste idrettsminister Oliver Dowden fra Downing Street i ettermiddag. Arrangementene vil være uten publikum og i tråd med smittevernregler..

P4 - 4 timer siden

Mobiliserer 1000 flere soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, mobiliserer 1000 flere soldater fra delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene i byen. Mobiliseringen kommer i tillegg til de 700 som allerede ble utplassert går, opplyste guvernøren på en pressekonferanse for kort tid siden. Walz sier demonstrasjonene som i flere dager har gått løs på bygninger, butikker og biler ikke har noe med dødsfallet til George Floyd å gjøre.

P4 - 4 timer siden

Overholdt ikke smittevernregler

Ledelsen ved Sykehuset Østfold overholdt ikke smittevernreglene og satt for tett under en avslutningsfest for en ansatt nylig. Et bilde NRK har tatt viser at ledelsen sitter ute på benker skulder ved skulder. Samlingen skjedde bare dagen etter at fem ansatte ved sykehuset hadde fått påvist koronasmitte.

P4 - 4 timer siden

Mobiliserer 13.000 soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, setter inn hele delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene som pågår i byen. Det utgjør mer enn 13.000 soldater, opplyste han på en pressekonferanse for kort tid siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt