P4 > Nyheter

Friday, 22 November, 01:26

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:31

Tiltalt etter å ha skutt elg

En mann er nå tiltalt etter at han skjøt en elgkalv i utkanten av et boligfelt i Bodø i mars i år.
Mannen sier elgen opptrådte truende overfor hans tre hunder.
Han gikk derfor hjem og hentet et gevær, før han gikk tilbake og skjøt elgen.
Nå er han tiltalt på fire punkter.
Blant annet for å ha jaktet på viltlevende dyr uten lov, for å ha brukt skytevåpen på en uforsiktig måte, og for å ha avlivet dur på en måte som strider med god dyrevelferd..
Les mer på P4


Les mer om:
Bodø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, etterå ha , skutt, elg
VG - 03 Oct 19 kl. 14:05

Svenske Eric (20) skutt og drept - tre politimenn frifunnet

De tre politibetjentene som var tiltalt etter at 20 år gamle Eric Torell ble skutt og drept, er frikjent i tingretten i Stockholm, melder flere svenske medier..

Dagbladet - 03 Sep 19 kl. 13:28

Trodde Eric (20) var bombemann - skutt og drept

Rystende detaljer kommer fram på rettssakens første dag, der to politimenn er tiltalt for å ha skutt og drept Eric Torell i Stockholm..

NRK - 01 Nov 19 kl. 02:33

Syv år gammel jente skutt i USA

En syv år gammel jente er kritisk skadd etter at hun ble skutt da hun gikk rundt i et nabolag under Halloween-feiringen i Chicago i USA. I følge myndighetene, ble jenta skutt i nakken. Faren hennes, som hun gikk sammen med, ble skutt i venstre hånd..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 14:25

Svensk politi frikjent for å ha skutt og drept Eric Torell

De tre politibetjentene som var tiltalt for å ha skutt og drept Eric Torell, er frikjent i tingretten i Stockholm..

P4 - 04 Oct 19 kl. 23:13

14-åring skutt i Hongkong

En 14 år gammel gutt ble skutt i hofta under demonstrasjoner i Hongkong fredag. Tilstanden hans blir beskrevet som alvorlig, melder nyhetsbyrået Ap. Politiet tror 14-åringen ble truffet av streifskudd eller ble skutt av en politimann som kan ha blitt angrepet.

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 14:25

Svenske politifolk frikjent for å ha skutt og drept Eric Torell

De tre politibetjentene som var tiltalt for tjenestefeil da Eric Torell ble skutt og drept, er frikjent i tingretten i Stockholm..

NRK - 26 Aug 19 kl. 13:13

Seks menn tiltalt for drapsforsøk

Seks menn i 20-årene må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe en nå 23 år gammel mann høsten 2017. Mannen ble skutt i bakhodet på Holmlia i Oslo. Bakgrunnen for drapsforsøket skal ha vært en gjengkonflikt..

NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre tiltalt for drapsforsøk

To menn er tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også tiltalt for drapsforsøk i 2017. De tre tiltalte er brødre, skriver Document.

P4 - 01 Nov 19 kl. 06:50

7 år gammel jente skutt under halloween

I USA er en 7 år gammel jente kritisk skadd etter at hun ble skutt under halloween-feiring i Chicago. Jenta ble skutt i nakken mens hun banket på dører for å be om godteri. Den 30 år gamle faren hun gikk «knask-eller-knep» sammen med , ble også skutt i hånden, men kom fra hendelsen uten store skader.

P4 - 26 Aug 19 kl. 13:25

Seks menn tiltalt for drapsforsøk

Seks menn i 20-årene må i morgen møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha forsøkt å drepe en nå 23 år gammel mann på Holmlia høsten 2017. Mannen ble skutt i bakhodet og bakgrunnen for drapsforsøket skal ha vært en gjengkonflikt. Politiet mener alle seks er tilknyttet den kriminelle gjengen Young Bloods.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

P4 - 4 timer siden

Ingvild utestengt juni

Allerede i juni ble langrennsløper Ingvild Flugstad Østberg nektet av langrennsledelsen å delta i renn. Det gjaldt et rulleskirenn og en treningssamling. Av helsemessige årsaker har Flugstad Østberg fått startnekt i åpningshelga på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka i Finland neste helg..

P4 - 4 timer siden

Sp måling

I en ny meningsmåling Ipsos har gjennomført for Dagbladet, får Sp 19,2 prosent oppslutning. Med dette er partiet dobbelt så stort som Frp og nesten jevnt med Ap og Høyre. Frp får en oppslutning på 9,7 prosent, som er det svakeste resultatet målt av Ipsos så lenge Frp har vært i regjering..

P4 - 5 timer siden

Pågrepet i Sandnes

Fire menn mellom 20 og 40 år er pågrepet etter en voldshendelse mot en kvinne i 40-åra på åpen gate i Sandnes i Rogaland ved 13-tida i dag. To av mennene ble pågrepet i en væpnet aksjon på Bedriftshotellet i Sandnes, melder NTB..

P4 - 4 timer siden

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

P4 - 7 timer siden

Odd ulovlig gave

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five fra Arbeiderpartiet, ble politianmeldt i dag på grunn av en pengegave kommunen har gitt til Odd ballklubb. Gaven skal ikke ha vært til politisk behandling. Ifølge avisa Varden skal ordføreren i fjor ha inngått en avtale om å betale 400 tusen kroner til Odds 125-års jubileum..

P4 - 7 timer siden

Ute av curling-EM

Det norske herrelaget endte på 6. plass og er ute av sluttspillet i EM i curling, til tross for at de vant over Nederland i dag. I de innledende rundene ble Norge fradømt serien over England fordi en innbytter brukte en ulovlig kost..

P4 - 7 timer siden

Netanyahu korrupsjon

Det blir tatt ut korrupsjonstiltale mot Israels fungerende statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder den israelske TV-kanalen Channel 13. Det skal være første gang en Israelsk statsminister står tiltalt for for korrupsjon..

P4 - 8 timer siden

Advarer om glatte veier

Innlandet politidistrikt advarer nå om glatte veier i distriktet. Det skjer etter at flere biler har havnet av veien på E6 ved Ringebu i Oppland..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

- Send julegavene ekstra tidlig

Posten ber nå folk om å sende juleposten ekstra tidlig dersom den skal rekke fram før julaften. Pakker som skal til Sverige, Danmark, Finland og Island, bør sendes før 13. desember, mens brev og små pakker som skal samme sted, bør sendes innen 15.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt