NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 00:54

NRK - 26 Mar 20 kl. 20:48

Tiltak for Konkurransetilsynet

Regjeringen vil gi Konkurransetilsynet bedre tid til å behandle fusjoner. Nærings- og fiskeridepartementet opplyser at de ønsker åpne for enkelte unntak fra saksbehandlingsreglene, slik at tilsynet kan prioritere hastesaker under koronakrisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Konkurransetilsynet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltak, for, Konkurransetilsynet
P4 - 26 Mar 20 kl. 23:47

Skal hjelpe Konkurransetilsynet

Næringsminister Iselin Nybø vil gi konkurransemyndighetene bedre tid til å behandle fusjoner, som følge av koronasituasjonen. Regjeringen vil at Konkurransetilsynet skal ha mulighet til å gjøre unntak fra enkelte saksbehandlingsregler i konkurranseloven..

P4 - 11 Dec 19 kl. 11:45

50 tiltak mot rasisme og diskriminering

Regjeringen lanserer 50 tiltak i arbeidet mot rasisme og diskriminering. Handlingsplanen består både av nye tiltak og videreføring og forsterking av eksisterende tiltak. Blant annet inneholder planen tiltak som forskning på rasisme og diskriminering, opprettelese av et kompetansemilijø innen hatkriminalitet og en egen satsing i barneskolen mot rasisme og antisemittisme.

E24 - 17 Jan 20 kl. 06:30

Konkurransetilsynet trapper opp kampen mot IT-giganters markedsdominans

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) har bedt Konkurransetilsynet prioritere etterforskningen av globale teknologiselskaper som bryter med konkurranseloven..

P4 - 13 Mar 20 kl. 13:19

- Kommer flere tiltak

- Det vil komme flere økonomiske tiltak fremover. Det sier Erna Solberg, som sammen med finansminister Jan Tore Sanner i ettermiddag la frem en økonomisk krisepakke. Regjeringen kom med tiltak for 6,5 milliarder kroner for å redusere de økonomiske konsekvensene av koronakrisen - det er blan annet tiltak for å unngå konkurser og oppsigelser, og for å opprettholde aktivitet i økonomien..

NRK - 19 Mar 20 kl. 21:20

Ber om koordinerte, globale tiltak

FNs generalsektretær Antonio Guterres advarte torsdag mot at vi står overfor en nært sikker global økonomisk resesjon på grunn av koronaepidemien. Guterres sa også at dagens nasjonale tiltak ikke var nok, og at man trenger globale koordinerte tiltak..

P4 - 02 Mar 20 kl. 11:43

-Det kan bli mer omfattende tiltak

Helsedirektoratet har satt inn flere tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset i Norge. Men det kan bli aktuelt å sette inn ytterliger tiltak fortløpende. Det sa fagdirektør Svein Lie under en pressekonferanse for kort tid siden.

P4 - 23 Mar 20 kl. 12:35

Varsler nye tiltak

Oslo kommune varsler nå enda strengere tiltak for å hindre smittespredning. I helgen ble all alkoholservering forbud. Nå sier byrådsleder Raymond Johansen til NRK at de i dag vil komme med nye tiltak.

Dagbladet - 14 Mar 20 kl. 07:59

Tiltak mot to fly

Lørdag morgen har Ullensaker satt inn tiltak mot to fly som har ankommet Gardermoen fra utenfor Norden i morgentimene..

P4 - 26 Mar 20 kl. 16:42

FHI: -Dagens tiltak varer ikke i lang tid

Folkehelseinstituttet samarbeider nå med andre instanser for å se hvordan de kan lette på dagens restriksjoner, men likevel holde smittetallene nede. Tidligere har direktør Camilla Stoltenberg sagt at det kan være behov for tiltak mot smitten i 18 måneder fremover. Men på en pressekonferanse i ettermiddag presiserte hun at det ikke betyr at dagens strenge tiltak vil vedvare..

Dagbladet - 27 Jan 20 kl. 22:05

Nav stanser arbeidstrening hos XXL

Nav kommer foreløpig ikke lenger til å sende sine brukere på tiltak hos sportskjeden XXL. Nav krever «nødvendige tiltak og rutiner» for å gjenoppta praksisen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skadd etter mulig knivstikking

En mann i 40-årene er sendt til Ullevål med etter en mulig knivstikking i en leilighet i Oslo. To personer avhøres av politiet, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

Hardt skadet etter knivstikking

Politiet har natt til fredag rykket ut til en adresse i Oslo etter melding om en voldshendelse. Her har politiet fått kontroll på tre personer. – En person er hardt skadet, etter det som formentlig er en knivstikking, opplyser politiet til VG..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon etter melding om vold

Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld. Stavanger Aftenblad meldte om aksjonen der politiet valgte å bevæpne seg torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 1 time siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 1 time siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 2 timer siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt