NRK > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 17:16

NRK - 26 mars 20 kl. 20:48

Tiltak for Konkurransetilsynet

Regjeringen vil gi Konkurransetilsynet bedre tid til å behandle fusjoner. Nærings- og fiskeridepartementet opplyser at de ønsker åpne for enkelte unntak fra saksbehandlingsreglene, slik at tilsynet kan prioritere hastesaker under koronakrisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Konkurransetilsynet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltak, for, Konkurransetilsynet
P4 - 11 des. 19 kl. 11:45

50 tiltak mot rasisme og diskriminering

Regjeringen lanserer 50 tiltak i arbeidet mot rasisme og diskriminering. Handlingsplanen består både av nye tiltak og videreføring og forsterking av eksisterende tiltak. Blant annet inneholder planen tiltak som forskning på rasisme og diskriminering, opprettelese av et kompetansemilijø innen hatkriminalitet og en egen satsing i barneskolen mot rasisme og antisemittisme.

P4 - 13 mars 20 kl. 13:19

- Kommer flere tiltak

- Det vil komme flere økonomiske tiltak fremover. Det sier Erna Solberg, som sammen med finansminister Jan Tore Sanner i ettermiddag la frem en økonomisk krisepakke. Regjeringen kom med tiltak for 6,5 milliarder kroner for å redusere de økonomiske konsekvensene av koronakrisen - det er blan annet tiltak for å unngå konkurser og oppsigelser, og for å opprettholde aktivitet i økonomien..

E24 - 17 jan. 20 kl. 06:30

Konkurransetilsynet trapper opp kampen mot IT-giganters markedsdominans

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) har bedt Konkurransetilsynet prioritere etterforskningen av globale teknologiselskaper som bryter med konkurranseloven..

P4 - 26 mars 20 kl. 23:47

Skal hjelpe Konkurransetilsynet

Næringsminister Iselin Nybø vil gi konkurransemyndighetene bedre tid til å behandle fusjoner, som følge av koronasituasjonen. Regjeringen vil at Konkurransetilsynet skal ha mulighet til å gjøre unntak fra enkelte saksbehandlingsregler i konkurranseloven..

E24 - 07 juni 20 kl. 19:29

Konkurransetilsynet til Gjelsten og Sunde: Inngrep kan bli aktuelt

Konkurransetilsynet kunne ikke godkjenne sammenslåingen av Sport 1 og Intersport innen den opprinnelige fristen. En avgjørelse kan la vente på seg til over sommeren..

E24 - 16 juni 20 kl. 17:56

Kaller permanent dagligvare-fokus i Konkurransetilsynet for «enorm seier»: – Nøyaktig det vi har bedt om

«Alle» i dagligvarebransjen er glade for økt og permanent støtte til Konkurransetilsynet. Konkurransedirektøren selv lover mer håndhevelse av konkurranseloven..

E24 - 24 juni 20 kl. 16:16

Konkurransetilsynet: Ølnekt i kiosker og bensinstasjoner gjør drikken dyrere

Konkurransetilsynet vil la kommunene tillate mer ølsalg..

P4 - 02 juli 20 kl. 06:52

Lerøy klages inn til konkurransetilsynet

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager nå selskapet inn til Konkurransetilsynet. Foreningen mener selskapet utnytter situasjonen ved å kjøpe inn råstoff dyrt og selge ferdigvarer billig. Konserndirektør for villfangst Webjørn Barstad i Lerøy avviser påstandene, og sier til Klassekampen at han blir forundret om tilsynet åpner sak basert på politiske utsagn og påstander..

E24 - 07 aug. 20 kl. 19:03

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å regulere prisene..

Aftenposten - 07 aug. 20 kl. 19:03

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å regulere prisene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kjedekollisjon på Ring 3 i Oslo

Politiet i Oslo melder om en ulykke hvor en lastebil, to personbiler og en MC er involvert på Ring 3 ved Smestadkrysset. Politiet oppfordrer publikum om å finne andre kjøreruter, melder VG. Fire personer anses som skadde og i behov for legetilsyn..

NRK - 30 minutter siden

En million til 10.august-stiftelse

Stiftelsen 10. august, opprettet etter angrepet på Al-Noor-moskeen, får 1 million kroner i forslaget til neste års statsbudsjett, melder Budstikka. Stiftelsen skal informere om angrepet på moskeen, samt forebygge hatytringer og hatefulle handlinger..

NRK - 30 minutter siden

Macron vil samtale med Erdogan

Frankrikes president Emmanuel Macron skal ha telefonsamtaler med Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan. Ifølge franske myndigheter vil et viktig tema være uenigheten mellom Tyrkia og Hellas om rettighetene til olje og gass, øst i Middelhavet..

NRK - 1 time siden

Romney støtter dommeravstemning

Senator Mitt Romney sier støtter forslaget om å stemme over en ny høyesterettsdommer i år, etter at Ruth Bader Ginsburg døde i forrige uke, skriver Reuters. Fra før har to repulikanske senatorer sagt at de ikke syns Senatet skal stemme før valget..

NRK - 1 time siden

Trump langet ut mot Kina

– Kina må stilles til ansvar for koronapandemien, krevde USAs president Donald Trump da han talte til FNs generalforsamling i dag. I starten stanset Kina reiser innenlands, mens de tillot flyreiser ut av landet, og infiserte verden, sa Trump..

NRK - 1 time siden

Hellas og Tyrkia vil forhandle

Hellas og Tyrkia er enige om å forhandle for å løse konflikten i Middelhavet. Det opplyser tyrkiske myndigheter, men dette er ikke bekreftet fra gresk hold. Landene er uenige om sjøgrensene øst i Middelhavet, der det kan være store gassforekomster..

NRK - 1 time siden

179 pågrepet i flere land

179 personer er arrestert og over 60 millioner kroner beslaglagt i en aksjon mot et ulovlig nettverk for narkotikahandel på det mørke nettet, opplyser det amerikanske justisdepartementet. De fleste pågripelsene skjedde i USA og Tyskland..

NRK - 1 time siden

Svenske Nobelpris-seremonier avlyst

Den tradisjonelle Nobel-seremonien i Konserthuset i Stockholm er avlyst, og i stedet vil prisvinnerne få diplom og medaljer hjemme. Også den tradisjonsrike Nobelbanketten er avlyst på grunn av frykt for koronasmitte..

NRK - 9 timer siden

Lavere dødelighet for sykdommer

Det er ingen tegn til flere døde de tre første månedene av koronapandemien, enn samme periode tidligere år, ifølge FHI. Dødsårsakregisteret viser færre dødsfall av hjerte- og karsykdommer og lungesykdommer..

NRK - 2 timer siden

Korona stopper teaterstykke

Nationaltheatret må avlyse to forestillinger av «Et dukkehjem» på Torshovteatret etter at en i publikum testet positivt på covid-19. De som satt nært vedkommende er informert og smittesporing er igangsatt. Resten av publikum vil få SMS fra teateret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt