NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 09:45

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:26

Tillerson lover Nigeria støtte

USAs utenriksminister Rex Tillerson over Nigeria «full støtte» i kampen mot islamistiske terrorister, melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Rex Tillerson, Nigeria, AFP

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tillerson, lover, Nigeria, støtte
Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 21:52

Trump kvittet seg med «spurven» Tillerson. - Det lover bra for USA

Donald Trump «erstatter en moderat med en hauk», når Rex Tillerson blir byttet ut som utenriksminister med CIA-direktør Mike Pompeo, mener USA-ekspert..

P4 - 06 Dec 17 kl. 17:22

Tillerson avviser rykter

USAs utenriksminister Rex Tillerson avfeier rykter om at folk i Det hvite hus forsøker å presse ham til å gå av. Ifølge spekulasjoner de siste ukene er Trump misfornøyd med Tillerson, og amerikanske medier har de siste dagene skrevet at utenriksministerens dager er talte. Dette avviste Tillerson på en pressekonferanse i regi av NATO i dag, og sier ryktene er løgn..

P4 - 13 Mar 18 kl. 19:31

Tillerson vil ha smidig overgang

USAs utenriksminister Rex Tillerson kommenterte ikke omstendighetene rundt sin egen avgang da han holdt en pressekonferanse i kveld norsk tid. Tillerson sa at han nå vil delegere alle oppgavene han har hatt som utenriksminister og at det er viktig med en smidig overgang. President Donald Trump annnonserte på twitter i dag at han kvitter seg med Tillerson og at CIA-sjef Mike Pompeo tar over som utenriksminister..

NRK - 13 Mar 18 kl. 19:24

Tillerson skrøt av egen politikk

USAs utenriksminister Rex Tillerson sa ingenting om omstendighetene rundt sin avgang da han holdt en pressekonferanse i kveld norsk tid. Tillerson skrøt av det USA har oppnådd under hans ledelse og sa at han vil bidra til å få til en sømløs overgang..

P4 - 30 Nov 17 kl. 16:04

- Vil bytte ut Tillerson

USAs president Donald Trump vil bytte ut utenriksminister Rex Tillerson Det skriver New York Times. Ifølge avisens anonyme kilder i den amerikanske regjeringen vil presidenten erstatte Tillerson med Mike Pompeo. Skiftet kan skje i løpet av få uker..

NRK - 10 Mar 18 kl. 08:50

Tillerson sjuk i Kenya

USAs utanriksminister Rex Tillerson, som er på rundreise i Afrika, er blitt sjuk og måtte avlyse programmet i Kenya laurdag. Det melder AP. Det er ikkje kjent kva som feilar 65 år gamle Tillerson, ifølgje viseutanriksminister Steve Goldstein..

NRK - 05 Feb 18 kl. 04:09

Tillerson utelukker ikke sanksjoner

USAs utenriksminister Rex Tillerson sier amerikanerne ikke utelukker oljesanksjoner mot Venezuela, men at de ikke ønsker å skade lokalbefolkningen, skriver NTB. – Våre uenigheter er med myndighetene, og ikke befolkningen, sa Tillerson søndag..

Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 13:46

Trump har sparket Rex Tillerson

Washington Post melder at utenriksminister Rex Tillerson har fått sparken..

Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 13:46

Avis: Trump har sparket Rex Tillerson

Washington Post melder at utenriksminister Rex Tillerson har fått sparken..

Hegnar.no - 01 Dec 17 kl. 11:01

Tillerson holder møte med EUs utenriksministre

USAs utenriksminister Rex Tillerson skal tirsdag holde et uformelt møte med utenriksministrene i EU. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..

NRK - 15 minutter siden

79 døde i ferjeulykke i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Flere enn 400 passasjerer var om bord da ferjen kantret..

NRK - 30 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 14 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 30 minutter siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 30 minutter siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 1 time siden

Stormen nærmer seg

Det blir mye vind utover dagen og man må forberede seg på at det blir problemer flere steder i Agder i dag, både med strømbrudd, trær over veiene og båter som sliter seg, ifølge statsmeteorolog John Smits. Det skal også bli en god del regn..

NRK - 30 minutter siden

Nå skal utenlandsformuer avdekkes

Nettet snører seg inn rundt folk som har skjulte formuer i utlandet. Fra 30. september får norske myndigheter bank- og investeringsopplysninger fra 103 land.

NRK - 1 time siden

Skoler kan bli lagt ned

Økonomikrisen i den videregående skolen i Finnmark betyr at det kan være aktuelt med nedlegging av videregående skoler i fylket. Det sier Johnny Ingebrigtsen, leder av hovedutvalget med ansvar for videregående opplæring..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt