NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:04

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:26

Tillerson lover Nigeria støtte

USAs utenriksminister Rex Tillerson over Nigeria «full støtte» i kampen mot islamistiske terrorister, melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Rex Tillerson, Nigeria, AFP

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tillerson, lover, Nigeria, støtte
Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 21:52

Trump kvittet seg med «spurven» Tillerson. - Det lover bra for USA

Donald Trump «erstatter en moderat med en hauk», når Rex Tillerson blir byttet ut som utenriksminister med CIA-direktør Mike Pompeo, mener USA-ekspert..

P4 - 06 Dec 17 kl. 17:22

Tillerson avviser rykter

USAs utenriksminister Rex Tillerson avfeier rykter om at folk i Det hvite hus forsøker å presse ham til å gå av. Ifølge spekulasjoner de siste ukene er Trump misfornøyd med Tillerson, og amerikanske medier har de siste dagene skrevet at utenriksministerens dager er talte. Dette avviste Tillerson på en pressekonferanse i regi av NATO i dag, og sier ryktene er løgn..

P4 - 13 Mar 18 kl. 19:31

Tillerson vil ha smidig overgang

USAs utenriksminister Rex Tillerson kommenterte ikke omstendighetene rundt sin egen avgang da han holdt en pressekonferanse i kveld norsk tid. Tillerson sa at han nå vil delegere alle oppgavene han har hatt som utenriksminister og at det er viktig med en smidig overgang. President Donald Trump annnonserte på twitter i dag at han kvitter seg med Tillerson og at CIA-sjef Mike Pompeo tar over som utenriksminister..

NRK - 13 Mar 18 kl. 19:24

Tillerson skrøt av egen politikk

USAs utenriksminister Rex Tillerson sa ingenting om omstendighetene rundt sin avgang da han holdt en pressekonferanse i kveld norsk tid. Tillerson skrøt av det USA har oppnådd under hans ledelse og sa at han vil bidra til å få til en sømløs overgang..

P4 - 30 Nov 17 kl. 16:04

- Vil bytte ut Tillerson

USAs president Donald Trump vil bytte ut utenriksminister Rex Tillerson Det skriver New York Times. Ifølge avisens anonyme kilder i den amerikanske regjeringen vil presidenten erstatte Tillerson med Mike Pompeo. Skiftet kan skje i løpet av få uker..

NRK - 10 Mar 18 kl. 08:50

Tillerson sjuk i Kenya

USAs utanriksminister Rex Tillerson, som er på rundreise i Afrika, er blitt sjuk og måtte avlyse programmet i Kenya laurdag. Det melder AP. Det er ikkje kjent kva som feilar 65 år gamle Tillerson, ifølgje viseutanriksminister Steve Goldstein..

NRK - 05 Feb 18 kl. 04:09

Tillerson utelukker ikke sanksjoner

USAs utenriksminister Rex Tillerson sier amerikanerne ikke utelukker oljesanksjoner mot Venezuela, men at de ikke ønsker å skade lokalbefolkningen, skriver NTB. – Våre uenigheter er med myndighetene, og ikke befolkningen, sa Tillerson søndag..

Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 13:46

Trump har sparket Rex Tillerson

Washington Post melder at utenriksminister Rex Tillerson har fått sparken..

Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 13:46

Avis: Trump har sparket Rex Tillerson

Washington Post melder at utenriksminister Rex Tillerson har fått sparken..

Hegnar.no - 01 Dec 17 kl. 11:01

Tillerson holder møte med EUs utenriksministre

USAs utenriksminister Rex Tillerson skal tirsdag holde et uformelt møte med utenriksministrene i EU. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 45 minutter siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 1 time siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 2 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..

NRK - 3 timer siden

Erdogan leder foreløpig

Den sittende presidenten Recep Tayyip Erdogan leder med 56,5 prosent når mer enn halvparten av stemmene i presidentvalget er talt, ifølge AFP. Hovedutfordreren har så langt fått 28,8 prosent av stemmene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt