NRK > Nyheter

Monday, 17 December, 03:35

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:26

Tillerson lover Nigeria støtte

USAs utenriksminister Rex Tillerson over Nigeria «full støtte» i kampen mot islamistiske terrorister, melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Rex Tillerson, Nigeria, AFP

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tillerson, lover, Nigeria, støtte
Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 21:52

Trump kvittet seg med «spurven» Tillerson. - Det lover bra for USA

Donald Trump «erstatter en moderat med en hauk», når Rex Tillerson blir byttet ut som utenriksminister med CIA-direktør Mike Pompeo, mener USA-ekspert..

P4 - 06 Dec 17 kl. 17:22

Tillerson avviser rykter

USAs utenriksminister Rex Tillerson avfeier rykter om at folk i Det hvite hus forsøker å presse ham til å gå av. Ifølge spekulasjoner de siste ukene er Trump misfornøyd med Tillerson, og amerikanske medier har de siste dagene skrevet at utenriksministerens dager er talte. Dette avviste Tillerson på en pressekonferanse i regi av NATO i dag, og sier ryktene er løgn..

P4 - 13 Mar 18 kl. 19:31

Tillerson vil ha smidig overgang

USAs utenriksminister Rex Tillerson kommenterte ikke omstendighetene rundt sin egen avgang da han holdt en pressekonferanse i kveld norsk tid. Tillerson sa at han nå vil delegere alle oppgavene han har hatt som utenriksminister og at det er viktig med en smidig overgang. President Donald Trump annnonserte på twitter i dag at han kvitter seg med Tillerson og at CIA-sjef Mike Pompeo tar over som utenriksminister..

NRK - 13 Mar 18 kl. 19:24

Tillerson skrøt av egen politikk

USAs utenriksminister Rex Tillerson sa ingenting om omstendighetene rundt sin avgang da han holdt en pressekonferanse i kveld norsk tid. Tillerson skrøt av det USA har oppnådd under hans ledelse og sa at han vil bidra til å få til en sømløs overgang..

P4 - 30 Nov 17 kl. 16:04

- Vil bytte ut Tillerson

USAs president Donald Trump vil bytte ut utenriksminister Rex Tillerson Det skriver New York Times. Ifølge avisens anonyme kilder i den amerikanske regjeringen vil presidenten erstatte Tillerson med Mike Pompeo. Skiftet kan skje i løpet av få uker..

NRK - 07 Dec 18 kl. 21:25

Trump gyver løs på Tillerson

Donald Trump gir USAs tidligere utenriksminister Rex Tillerson huden full på twitter. Trump skriver at Tillerson var dum og lat og at han ikke kunne bli kvitt ham fort nok. Trump skryter også av den nye utenriksministeren Mike Pompeo..

NRK - 10 Mar 18 kl. 08:50

Tillerson sjuk i Kenya

USAs utanriksminister Rex Tillerson, som er på rundreise i Afrika, er blitt sjuk og måtte avlyse programmet i Kenya laurdag. Det melder AP. Det er ikkje kjent kva som feilar 65 år gamle Tillerson, ifølgje viseutanriksminister Steve Goldstein..

NRK - 05 Feb 18 kl. 04:09

Tillerson utelukker ikke sanksjoner

USAs utenriksminister Rex Tillerson sier amerikanerne ikke utelukker oljesanksjoner mot Venezuela, men at de ikke ønsker å skade lokalbefolkningen, skriver NTB. – Våre uenigheter er med myndighetene, og ikke befolkningen, sa Tillerson søndag..

Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 13:46

Trump har sparket Rex Tillerson

Washington Post melder at utenriksminister Rex Tillerson har fått sparken..

Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 13:46

Avis: Trump har sparket Rex Tillerson

Washington Post melder at utenriksminister Rex Tillerson har fått sparken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Beskjeden opning for børsane i Asia

Asia-børsane opna beskjedent måndag, dagen før den amerikanske sentralbanken held eit møte som kan få store utslag for aksjemarknaden, eit møte asiatiske marknaden følgjer nøye med på. Investorar håper møtet kan gi innblikk i renteutviklinga i 2019..

NRK - 15 minutter siden

400 hundar drepne av ulv sidan 1995

Dei siste 23 åra er det registrert 617 ulveåtak mot hundar i Skandinavia. Til saman 400 hundar er drepne. Åtte av ti blei brukt til elgjakt eller harejakt, skriv Nationen og viser til en rapport fra Norsk institutt for naturforskning (Nina)..

NRK - 15 minutter siden

Tusen heidra offera i Strasbourg

Torget i terrorramma Strasbourg var søndag kveld fylt med menneske som ønska å heidre offera som blei drepne. Seremonien varte i rundt ein time. Totalt fem er døde av skotskadane dei fekk i åtaket, medan elleve personar vart såra..

NRK - 45 minutter siden

Avsluttar leiteaksjon på Radøy

Den omfattande leiteaksjonen på Radøy i Nordhordland er avslutta utan resultat. Mannskap frå politiet, Norsk luftambulanse, Norske redningshunder, Røde kors og brannvesenet har søkt både på sjø og land, skriv Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Reuters: Italia med budsjettforslag

Italias statsminister og koalisjonsregjeringas leiarar er samde om forslag til eit nytt statsbudsjett som dei håper vil tilfredsstille EUs krav og redde Italia frå bøter og andre straffesanksjonar, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea ut mot USAs sanksjonar

Nord-Korea seier at dei amerikanske sanksjonane mot tre nordkoreanske embetsmenn kan blokkere vegen mot ei atomnedrusting på Koreahalvøya for alltid. Sanksjonspolitikk og press vil vere eit storslått feilgrep, heiter det i fråsegna..

NRK - 1 time siden

Søker statsstøtte til milliardrigg

Oppdrettsselskapet Salmar vil bygge en rigg for oppdrett til havs. Store deler av milliardkostnaden kan indirekte sikres via nye oppdrettsløyver fra staten, skriver Dagens Næringsliv. Byggekostnaden er anslått til halvannen milliard kroner..

NRK - 1 time siden

NOAH:–Norsk ulvepolitikk er ei skam

NOAH reagerer sterkt på at regjeringas vedtak om å felle to ulveflokkar. – Næringsinteresser bidreg til å halde ville dyr på grensa til utrydding, skriv NOAH i ei pressemelding. NOAH meiner vedtaket er eit brot med ulvesonepolitikken..

NRK - 2 timer siden

Vi uroar oss over klima og velferd

Nordmenn bekymrer seg mest for klimaendringar, svekka velferdsstat og økonomisk ulikskap når dei ser framover, ifølge eit notat frå tankesmia Agenda. Dei har spurd nordmenn om kva i samfunnet dei er mest bekymra for fram mot 2100, skriv Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

Ein person til sjukehus etter brann

Ein person er køyrd til Hamar sjukehus for observasjon etter å ha fått i seg ein del røyk i ein brann i ein einebustad på Romedal i Hedmark. Bebuaren fekk sløkt brannen sjølv, melder Politiet i Innlandet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt